Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Πέφτει κλάμα στις NVIDIA..30 καρέ η 970, 45 η 390.. 1
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μιλάμε για 350+€ κάρτες...150FPS έπρεπε να βγάζουν. 1
Bigi444444 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Τα παιχνίδια του store, οπως το qb, μπορούν να εγκατασταθούν σε όποιο φάκελο θέλουμε ή έχουν και εκεί καναν ηλίθιο περιορισμό και μπαίνουν αυτόματα σε φάκελο του λειτουργικού που σχετίζεται με τα κατεβάσματα του store;
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Είναι τραγικό port απλά, κρίμα γιατί μιλάμε για Remedy. Πάντως και η NVIDIA δεν βλέπω να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να δώσει performance boost, ίσως γιατί το παιχνίδι είναι Winstore only και δεν έχει μεγάλη απήχηση, but still..
Alex21121988 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?p=1223199#p1223199 Toυς ξεφτίλισε πάντως... 27Gb patch ε; Kάνει καραμπάμ ότι είναι ΚΑΙ αυτό θέμα του Windows Store.. Δεν παίζει οι τύποι στην Remedy να είναι τόσο άχρηστοι... 337mb είναι ουσιαστικά το patch xD, αν είναι δυνατόν..
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Είναι τραγικό port για ενα μετριο παιχνιδι απλά, κρίμα γιατί μιλάμε για Remedy. Πάντως και η NVIDIA δεν βλέπω να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να δώσει performance boost, ίσως γιατί το παιχνίδι είναι Winstore only και δεν έχει μεγάλη απήχηση, but still.. fixed
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ελπίζω μετά από όλα αυτά όλοι εσείς που λέγατε "Μα Remedy είναι...Nixxes είναι...etc" επιτέλους να αλλάξατε γνώμη περί αγορών, preorder, & day1 bollox. Όχι τίποτα αλλα όσο αγοράζονται οι παπαριές τους τόσο θα συνεχίζουν να τις κάνουν ας u may know. 3
nikos5800 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το αν θα αγοράζουμε την πρωτη μέρα αυτό είναι δικο μας θέμα,κάτσε εσύ και περιμενε να πεσει στα 5ευρω
D.Luffy Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το αν θα αγοράζουμε την πρωτη μέρα αυτό είναι δικο μας θέμα,κάτσε εσύ και περιμενε να πεσει στα 5ευρω Καλά εσύ ειδικά με αυτά τα specs που υπογράφεις όχι 5 ευρώ, και 1 cent να έδεινες για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάλι χαμένο θα πήγαινε... 1
nikos5800 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 d.luffy μπράβο εξυπνάδα τα specs δεν τα έχω κανει ανανεωση γιατί δεν είμαι τόσο φανατικός το να αλλαζω κάθε τόσο και λιγάκι το προφίλ μου, έτσι για να ξέρεις έχω κανει αναβάθμιση απο το witcher 3 και μετα αλλά μυαλό που για να το καταλαβεις
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Dude γιατί τόσο ότι νάνε posts?! Εννοείτε κανεις ότι θες δικαίωμα σου forum είναι όχι στρατός. Τώρα άμα αλλάζεις specs σαν πουκάμισα και δεν έχεις το χρόνο να κανεις update το sig σου πάλι δικαίωμα σου. Το game δεν έχω σκοπό να το αγοράσω όπως δεν έχω σκοπό να βάλω win10. Όλα καλά αλλα η επιθετικότητα ανούσια buddy το μονο που καταφέρνεις είναι να μπεις σε λίστες.
D.Luffy Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 d.luffy μπράβο εξυπνάδα τα specs δεν τα έχω κανει ανανεωση γιατί δεν είμαι τόσο φανατικός το να αλλαζω κάθε τόσο και λιγάκι το προφίλ μου, έτσι για να ξέρεις έχω κανει αναβάθμιση απο το witcher 3 και μετα αλλά μυαλό που για να το καταλαβεις Δεν ήξερα ότι θέλει "μυαλό" για να καταλάβεις τα specs ενός αγνώστου.. Πιο πολύ για μαντική ικανότητα μου κάνει. Ειδικά όταν άλλα γράφεις και άλλα έχεις όπως υποστηρίζεις. Τέλος, τις εξυπνάδες τις άρχισες πρώτος εσύ, εμείς σου απαντάμε με το ανάλογο ύφος. Εαν δεν σου αρέσει, άλλαξε το. 1
liakinen Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τελευταία βλέπω ότι ορισμένοι ευτυχώς λίγοι είναι με λυμένο το ζωνάρι και έτοιμοι για καυγά πληκτρολογίου. Λέει κάποιος ότι είναι κατά του pre-order, δεν γουστάρει μία υπηρεσία (γαμ... Microsoft store) ή ότι δεν του έκατσε καλά το τάδε παιχνίδι και αμέσως σχόλιο επιθετικό Την προσωπική του άποψη λέει (ίσως είναι παθών) δεν επιβάλει την γνώμη του στούς άλλους. P.S Εξαίρεση αποτελούν άστοχα, ηλίθια, ανακριβή σχόλια κατά καιρούς που προκαλούν και σωστά την πλειοψηφία του forum και θέλουν την κριτική τους.
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Προς ναυτιλόμένους πάντως.... και χωρίς παρεξήγηση, αν ακόμα υπάρχει ένας μικρός παράδεισος στο χόμπι μας, το οποίο μέσα στην τελευταία 5ετία έχει αλλάξει δραματικά μορφή προς το χειρότερο, αυτός είναι το pc gaming.Και είναι το pc gaming επειδή έχει προσωπικότητα, ποικιλομορφία και κοινότητα με ιδία άποψη και προσωπικότητα.Μπορεί να συσπειρωθεί, να πει όχι και να αντιδράσει στη ρότα που της χαράζουν.Πιο κλασικό πρόσφατο παράδειγμα τα επί πληρωμή mods και μία αντίδραση που δε θα την έβλεπες εύκολα στην κοινότητα των κατόχων κονσόλας.Όσο και να μπαίνουν υποκειμενικά στοιχεία στη μέση και το δικαίωμα επιλογής του καθενός, κάποια πράγματα σε περίπτωση που έχεις μια σχετική εμπειρία στο χώρο δε μπορείς να μην τα δεις.Δε μπορείς να αγοράζεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας σήμερα στα τυφλά όπως έκανες το 2000, πώς να γίνει.Για αρκετούς λόγους.Είναι πάντα πιο σώφρον να περιμένεις λιγάκι, δε χάθηκε κανείς για ένα τρίμηνο για παράδειγμα. Τέλοσπάντων, κουβέντα για το pc gaming θέμα είναι πιο πολύ αυτή.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το αν θα αγοράζουμε την πρωτη μέρα αυτό είναι δικο μας θέμα,κάτσε εσύ και περιμενε να πεσει στα 5ευρω Και γιατι καποιος να μην περιμενει να πεσει η τιμη σε ενα μετριο παιχνιδι με κακη αποδοση????Ειναι δηλαδη παραλογο??? Ουτε ειδα να μιλησε κανεις για 5-10ευρω χαμηλη τιμη. d.luffy μπράβο εξυπνάδα τα specs δεν τα έχω κανει ανανεωση γιατί δεν είμαι τόσο φανατικός το να αλλαζω κάθε τόσο και λιγάκι το προφίλ μου, έτσι για να ξέρεις έχω κανει αναβάθμιση απο το witcher 3 και μετα αλλά μυαλό που για να το καταλαβεις Το να μην αλλαξεις δηλαδη τα specs του υπολογιστη σου και να εχεις παλια ειναι πιο εξυπνο απο το να εχεις οτι να ναι specs(αφου δεν ισχυουν πλεον)και την λες και στον αλλο κιολας που δεν μυρισε τα νυχια του για να καταλαβει οτι ακυρο εχει ο καθενας στο κεφαλι του. Αν σε ενοχλει το ολο συστημα με τα pc στις υπογραφες,μπορεις ξερεις να μην εχεις καθολου υπολογιστη στην υπογραφη οπως τοσος κοσμος.Αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι χαζοι και οι κακοι της παρεας που τα λεμε αυτα... Επισης δεν ειναι facebook εδω που χρειαζεται καθε λιγο το προφιλ αλλαγη.... Τελευταία βλέπω ότι ορισμένοι ευτυχώς λίγοι είναι με λυμένο το ζωνάρι και έτοιμοι για καυγά πληκτρολογίου. Λέει κάποιος ότι είναι κατά του pre-order, δεν γουστάρει μία υπηρεσία (γαμ... Microsoft store) ή ότι δεν του έκατσε καλά το τάδε παιχνίδι και αμέσως σχόλιο επιθετικό Την προσωπική του άποψη λέει (ίσως είναι παθών) δεν επιβάλει την γνώμη του στούς άλλους. P.S Εξαίρεση αποτελούν άστοχα, ηλίθια, ανακριβή σχόλια κατά καιρούς που προκαλούν και σωστά την πλειοψηφία του forum και θέλουν την κριτική τους. Βρες μου σε παρακαλω ενα ατομο(κυριως απο αυτους τους λιγους)που να εχει αγορασει απο το Windows store και να μην το εχει κραξει. Μια απο τα ιδια και για το pre order,τουλαχιστον για εταιριες με κακη προιστορια οπως Capcom,Ubisoft,EA,Activision κλπ Γιατι πχ στα dark souls παιχνιδια δεν πεφτει κραξιμο για Pre order παρολο που ειναι σιγουρο οτι θα βγαλουν και Dlc???(εκτως απο το γεγονος οτι στο Pc μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι+dlc day one φθηνοτερα απο τις κονσολες). Και οσοι το αγορασαν οντως το Quantum Break,ηταν εν γνωση τους για την κατασταση του windows store και γιαυτο και δεν ειδες να κραζουν για αυτο ή για το πως τρεχει το παιχνιδι,γιατι πολυ απλα το περιμεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα