Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτά τα πράγματα.Γι' αυτό και δεν κάθεσαι να αναλώνεσαι στο τι γουστάρει ο άλλος αλλά φροντίζεις να μάθεις καλύτερα τι αρέσει σε εσένα και παρακολουθείς τη γνώμη μερικών ατόμων που θεωρείς ότι έχεις πάνω-κάτω ίδιο γούστο.

Τον malthador για παράδειγμα τον ανατρίχιασε το πρώτο max payne σε όλους τους τομείς.Εμένα πάλι με άφησε αδιάφορο τουλάχιστον.Ήταν από τις απειροελάχιστες φορές που μετάνιωσα που πήρα παιχνίδι.Σίγουρα η μοναδική στη δεκαετία 2000-2010.Εάν το βαθμολογούσα ειλικρινά, πάνω από 6/10 δεν θα του έβαζα.Ο ίδιος μπορεί να του έβαζε 8 ή 9.Λοιπόν;Τίνος η βαθμολογία μετράει περισσότερο;Η δική του που είναι πιο κοντά στο μέσο όρο;Και ο μέσος όρος γιατί απαραίτητα να είναι ενδεικτικότερος της ποιότητας ενός παιχνιδιού;Κάποιος τρίτος, μη ανήκων στο μέσο όρο δηλαδή δεν έχει δικαίωμα να έχει διαφορετική κρίση;Μην το γυρίσουμε σε φιλοσοφικές αναζητήσεις, απλά κάντε στον εαυτό σας μία χάρη και σταματήστε να ενδιαφέρεστε για τη γνώμη του άλλου σε ένα παιχνίδι.Τουλάχιστον του οποιουδήποτε.Σας το λέει και ο πάνθηρας καιρό τώρα.Αφήστε τα metacritic και τα steam reviews.Είναι μία ένδειξη αλλά μέχρι εκεί.

Εδώ βεβαίως μπαίνει το μεγάλο ζήτημα του γιατί να μη μπορείς πλέον να δοκιμάσεις την πλειοψηφία των παιχνιδιών με ένα demo πριν τα αγοράσεις και να περιμένεις το κάθε καρυδιάς καρύδι review για να βασίσεις και να κανονίσεις την τσέπη σου και τη διασκέδασή σου με βάση το γούστο ενός άλλου.

Δημοσ.

Σωστά αυτά που λες, αλλά μια ερώτηση.

Θα το πρότεινες δηλαδή το συγκεκριμενο game στην υπάρχουσα του φάση και τιμή;

Ακόμα και αν αυτό το άτομο είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τα δικά σου γούστα /θέλω σε ένα game.

Και ότι και να λέμε, υπάρχουν καλά και κακά games ανεξάρτητα στο αν μας αρεσει το concept τους κτλ. Εγώ κρίνω αυστηρά ακόμα και τα games που λατρεύω και έχω τερματίσει πολλακις..Το Max Payne 3 για παράδειγμα, να μην είχε αυτή την αηδία για εφέ στα cutscenes που θα έκανε ακόμα και κάποιον χωρίς επιληπτικό νόσημα να βγάζει αφρούς από στόμα και ματια. Εκεί, τι να πω ότι μου άρεσε; Όχι φυσικά. Και σε άλλους τόσους δεν άρεσε, άλλοι δεν ασχολήθηκαν και πολύ με αυτό. Αυτοί είναι οι ίδιοι που δεν τους απασχολεί(και δεν καταλαβαίνουν) αν ένα game ειναι στα 30 ή στα 60 fps, ακόμα και αν τους έδινε κάποιος την επιλογή του ενός και του άλλου..

Κάποιοι έχουν απαιτησεις από έναν τίτλο και άλλοι όχι και τόσο. Όταν κάποιος δεν τον νοιάζει καν και απλά θέλει να παίξει ναι μεν μπορεί ελεύθερα να γράψει την γνώμη του, εμένα όμως δεν θα με απασχολήσει καν η άποψη του και προφανώς θα πέσει skip..

Δημοσ.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι υπάρχει μια ακατανίκητη δύναμη που λέγεται προτίμηση/θέλω/γούστο.Αυτό που δεν αρέσει στον έναν τρελαίνει στην ηδονή τον άλλον.Γιατί;Επειδή.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Θα μου πεις, τόσα πολλά γούστα μαζεύτηκαν που τους άρεσε το qb;Ούτε που ξέρω, αλλά δε μπορώ να το αποκλείσω κιόλας.Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει και δε μπορώ να εκφέρω άποψη.Απλά δε μπορώ να βλέπω παντού σκιές και θεωρίες συνωμοσίας.

Και ο σκοπος του παραπανω απο την στιγμη που δεν το εχεις παιξει ποιος ακριβως ειναι????Εγω βλεπω τα λιγα ατομα που εκαναν καλως ή κακως την κινηση και το αγορασαν και πηραν μεσαιο δακτυλο. Δες τα reviews στην pc εκδοση,και κυριως την διαφορα user score μεταξυ pc και Xbox εκδοσης και θα καταλαβεις.

Και για να μην το κουραζουμε????

Ναι αγαπητε λυπαμαι που θα στο χαλασω αλλα υπαρχει η θεωρια που λες.

Αν τα review σε Batman Arkham Knight,Quantum Break και σε αλλα παρομοια παιχνιδια που ενω επρεπε να γινουν τα review αν οχι στην pc εκδοση λογω ανωτεροτητας(και καλα),εστω σε οτι κονσολες κυκλοφορει το παιχνιδι(οπως βλεπαμε πχ παλια για το Battlefield 4), εκει θα δεις τι  βαθμολογιες θα βλεπαμε στα εν λογω παιχνιδια για τις Pc εκδοσεις τουλαχιστον.

Μου χρεωνει η εταιρια 70ευρω για το Quantum Break,για να το παιξεις πρεπει να εχεις μονο Windows 10,να το αγορασεις κουτατο(απο καταστημα)δεν μπορεις και αν και digital στο χρεωνει ακριβοτερα απο οποιοδηποτε αλλο pc game,και ειναι και στην κατασταση που ειναι τεχνικα και χωρια ολα τα αλλα που αναφερονται σαν αρνητικα. Πανω απο 6 η pc εκδοση δεν υπηρχε περιπτωση να επερνε.

Αυτα απο τα μεγαλα site δεν προκειται να τα δεις,ειδικα αυτο που λεει ο εν λογω κυριος στο 5ο λεπτο(i should have bought the ps4 version....)

Τι να λεμε τωρα....

Α και για τα site να σου θυμισω και αυτο στα περι απολυσεως απο μεγαλο γνωστο gaming site 

http://www.gamespot.com/forums/system-wars-314159282/confirmed-jeff-gerstmann-was-fired-from-gs-due-to--29097920/

Αλλα κοιτα τι κανει η διαφημιση και οι ''πληρωμενες'' βαθμολογιες http://www.gamespot.com/articles/quantum-break-sets-new-sales-mark-for-xbox-one-new/1100-6438710/

Φαντασου οτι ξεπερασε ακομα και το Halo 5.....

Και εν το μεταξυ οι κατοχοι pc κατεβαζουν παναγιες σε καθε παιχνιδι που βγαινει στο Windows Store,και η MS φυσικα κατεβαζει τα σχολια(οπως ειδαμε και στο Gears of War).

Δημοσ.

Μου αρέσει που το DX 12 θα απογείωνε τις επιδόσεις πάντως... :P

Έχω κάρτα γραφικών παραπάνω από ότι κοστίζει μια κονσόλα και καίω περισσότερο ρεύμα για χειρότερη απόδοση. Μπράβο PC Devs, ευχαριστούμε πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που το DX 12 θα απογείωνε τις επιδόσεις πάντως... :P

Έχω κάρτα γραφικών παραπάνω από ότι κοστίζει μια κονσόλα και καίω περισσότερο ρεύμα για χειρότερη απόδοση. Μπράβο PC Devs, ευχαριστούμε πολύ. 

Αν θυμάμαι καλά αυτό που θα έκανε το DX12 είναι να δώσει ένα boost σε πιο αδύναμους επεξεργαστές.

Δημοσ.

Το μονο πραγμα που εκανε το DX12 ειναι να αναγκασει τον κοσμο να βαλει Windows 10 δωρεαν,και μετα η MS θα αρμεξει τον κοσμο απο το μονοπωλειο του Windows Store.Εξου και η πανεμορφη τιμη των 70ευρω στο Quantum Break.

• Like 6
Δημοσ.

Άλεξ και το εάν θα προτείνεις ένα παιχνίδι σε κάποιον είναι εντελώς υποκειμενικό.Από τα 3 max payne, μιας και τα πιάσαμε, εμένα μου άρεσε πιο πολύ το 3ο.Ναι, καλά διάβασες.Το τρίτο.Τα άλλα δε μου είπαν τίποτα.Και μάλιστα δε βρήκα τίποτα το ενοχλητικό σε αυτό το παιχνίδι.Αυτό που ενόχλησε εσένα εμένα δε με ενόχλησε καθόλου.Σε κάπιον άλλο μπορεί να άρεσε κιόλας.Δεν έχει να κάνει με το τι απαιτήσεις έχεις από ένα παιχνίδι και πόσο ψηλά έχεις θέσει τον πήχη.Ούτε από το εάν αντιλαμβάνεσαι τα τεχνικά.Πώς να το κάνουμε.Ο άλλος μπορεί να βλέπει μια γυναίκα με στραβά δόντια και να γουστάρει αυτά ακριβώς τα στραβά δόντια που σε άλλους προκαλούν αηδία.Με βάση το δικό του συνολικό αισθητήριο θα προτείνει.

Για το quantum ξαναλέω, δεν έχω άποψη.Δεν το έχω παίξει και υποψιάζομαι δε θα ασχοληθώ ποτέ μαζί του.Απλά ξέρεις, παρακολουθώ το section και μου κάνει μεγάλη εντύπωση τελευταία που υπάρχει γκρίνια επειδή υπάρχουν μερικοί τρελοί γαλάτες κεί έξω που λένε, ναι ρε φίλε, το 'παιξα αυτό το παιχνίδι.Χωρίς fraps κιόλας και γούσταρα.Γιατί;Γιατί έτσι λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε συνδυάσει το DX12 με αυτόματα μεγαλύτερες επιδόσεις, ενώ αυτό που κάνει είναι να δίνει boost σε συστήματα με παλιούς CPUs(Όχι με i5/i7). Επίσης, επιτρέπει πολύ περισσότερα draw calls που σημαίνει ότι ένα παιχνίδι μπορεί να έχει πολλούς NPCs ταυτόχρονα στην οθόνη χωρίς να γονατίζουν τα frames. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερα. Όλα αυτά για την ώρα, μέχρι να βγουν τα πραγματικά DX12 παιχνίδια που θα έχουν και νέο renderer αλλά αυτό θα αργήσει(Στις επόμενες κονσόλες).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, σε 3DMark σε ανάλυση 640*480 όπου σου δείχνει ένα εκατομμύριο ψάρια να κινούνται(Που εδώ μιλάμε για draw calls και γι' αυτό υπάρχει τέτοιο boost).

Δημοσ.

Άλεξ και το εάν θα προτείνεις ένα παιχνίδι σε κάποιον είναι εντελώς υποκειμενικό.Από τα 3 max payne, μιας και τα πιάσαμε, εμένα μου άρεσε πιο πολύ το 3ο.Ναι, καλά διάβασες.Το τρίτο.Τα άλλα δε μου είπαν τίποτα.Και μάλιστα δε βρήκα τίποτα το ενοχλητικό σε αυτό το παιχνίδι.Αυτό που ενόχλησε εσένα εμένα δε με ενόχλησε καθόλου.Σε κάπιον άλλο μπορεί να άρεσε κιόλας.Δεν έχει να κάνει με το τι απαιτήσεις έχεις από ένα παιχνίδι και πόσο ψηλά έχεις θέσει τον πήχη.Ούτε από το εάν αντιλαμβάνεσαι τα τεχνικά.Πώς να το κάνουμε.Ο άλλος μπορεί να βλέπει μια γυναίκα με στραβά δόντια και να γουστάρει αυτά ακριβώς τα στραβά δόντια που σε άλλους προκαλούν αηδία.Με βάση το δικό του συνολικό αισθητήριο θα προτείνει.

Για το quantum ξαναλέω, δεν έχω άποψη.Δεν το έχω παίξει και υποψιάζομαι δε θα ασχοληθώ ποτέ μαζί του.Απλά ξέρεις, παρακολουθώ το section και μου κάνει μεγάλη εντύπωση τελευταία που υπάρχει γκρίνια επειδή υπάρχουν μερικοί τρελοί γαλάτες κεί έξω που λένε, ναι ρε φίλε, το 'παιξα αυτό το παιχνίδι.Χωρίς fraps κιόλας και γούσταρα.Γιατί;Γιατί έτσι λέμε.

Και μενα για την ιστορια το Max Payne 3 μου αρεσε περισσοτερο,βεβαια και αλλη ηλικια που επαιξα το καθε παιχνιδι και φυσικα τι αλλα παιχνιδια ειχα παιξει μεχρι τοτε.Και ναι και μενα η πρασιναδα στα cut scenes με ενοχλουσε(οπως και τον Angryjoe στο review που εκανε).Βεβαια για χαρη αυτου δεν θα κραξω ολο το παιχνιδι(θα το αναφερω απλα σαν αρνητικο),καθως στο κεντρικο ζουμι που ειναι το gameplay,δεν εκανε κατι.

Για το Quantum Break το ξαναλεω. Αν δεν ειχε το ονομα remedy απο πισω και δεν ηταν microsoft exclusive να βλεπαμε τι βαθμολογιες θα επαιρνε. Μου θυμιζει το περσινο παιχνιδι το Evolve,που και αυτο επαιρνε πολυ καλες βαθμολογιες απο τους κριτικους(ολως τυχαιως)αλλα απο το κοινο και φυσικα τους youtubers(σε reviews)επεσε τρελο θαψιμο.Διολου τυχαιο που σε περιπου ενα μηνα(ή και λιγοτερο)το παιχνιδι ξεχαστηκε.

Μια απο τα ιδια εν μερη και για τα Call Of Duty που χρονια τωρα τα βλεπουμε να παιρνουν παλι απο τους κριτικους μια ζωη υψηλες βαθμολογιες,λες και ειναι καινοτομα σε κατι.....

Α ναι; Εγώ θυμάμαι κάτι για διπλάσιες επιδόσεις πάντως.

Μην μου τα μασάτε. :P

Για το Xbox ηταν αυτο μπας και επαιζε περισσοτερα παιχνιδια σε 1080p :P

Δημοσ.

Το τερμάτισα μέσα σε τρείς μέρες στο PC σε normal δυσκολία. Παρόλο που μαρέσουν πολύ τα SciFi παιχνίδια, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας.

Για 67gb παιχνίδι πάντως θα το έλεγα μικής διάρκειας. Τα γραφικά καλά αν και όχι θεαματικά καλά (στο Medium και μερικά στο high settings το έπαιζα).

Πιστεύω ότι σε μερικούς μήνες δε θα το θυμάμαι καν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...