Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας παίξει αρκετή ώρα (έχω φτάσει στα μέσα της δεύτερης act), μπορώ να πω ότι συμφωνώ σε πολλά πράγματα με τον Joe. Μερικά points μου:

+1 man, ακριβώς έτσι είναι όλο το game, δεν το μεταφράζεις μια στιγμή στα αγγλικά να το πετάξουμε σε κανένα ''σοβαρό'' site με ''review'' να ξεστραβωθούν κάποιοι; Τι 8 και 9/10 λένε..  Το game δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι, η ιστορία την οποία προχώρησα και εγώ είναι αρκετά προβλέψιμη τελικά, και δεν υπάρχει ουσιαστικά alternative τέλος από τις επιλογές που θα κάνεις, από ότι λέει και ο Joe όπως και ο άλλοι gamers. 

Κρίμα γιατί ξεπουλήθηκε και η Remedy.

CD Projekt, Νaughty Dog, R*, από τους λίγους devs που απέμειναν, που σέβονται, αγαπάνε αυτό που κάνουν και δίνουν στον κόσμο αυτά που πρέπει.

• Like 2
  • Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν το ειχα πρωτοβαλει στο pc και εγραψα  τις εντυπωσεις μου εδω ,  απο τα πολλα μπιπ που εβαλε ο admin αλλος θα μου ειχε ριξει  ban :P . Περιμενε να πεσει στα 9,99 η παρτο μτχ σε X1 που ειναι τουλαχιστον playable .H καλυτερα ξαναδες το Max Payne και Alan Wake . Η πλακα ειναι τα sites με κατι 10/10 Quantum Break review: Is this the future of gaming? εχουν χασει καθε αξιοπιστια.

Δημοσ.

Με όλα αυτά in mind καταλήγω ότι το game δεν αξίζει πάνω από 15 ευρώ και απορώ με την ποιότητα των reviews εκεί έξω. Wtf δηλαδή, όλοι πληρωμένοι είναι;

Δε χρειάζεται να είναι πουλημένοι. Αν δε βάλουν 9 - 10 δε θα ξαναλάβουν πρόσκληση σε press event, θα τους μπλοκάρει ο publisher από κάθε πληροφορία και διαφήμιση, και πρόσβαση σε review code πριν την κυκλοφορία θα δουν στον ύπνο τους. Δεν είναι αναγκαίο να τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι.

• Like 2
Δημοσ.

Οπως ειπα πριν αλλο ενα παιχνιδι που ολως τυχαιως το review δεν εγινε στην ''ανωτερη'' pc εκδοση να δουμε μετα πως θα μασαγαν τα τεχνικα θεματα του τιτλου 

Το κορυφαιο παντως ειναι οτι ακομα και σε Ελληνικα site βλεπουμε αυξομειωσεις.

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/quantum-break/critic-reviews

Απο την Xbox εκδοση ξεχωριζει το Ελληνικο gameover οπως ειπα πιο πανω με το χορταστικο 9/10 που εδωσε

ενω στην pc εκδοση http://www.metacritic.com/game/pc/quantum-break το ragequit με τι τιμιο 6.8/10

Τρομερο ενδιαφερον και στα user score pc και Xbox εκδοσης για αλλη μια φορα.

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά εδώ και χρόνια (τουλάχιστον τα χρόνια της κρίσης) που σταμάτησα τις first day αγορές και pre orders φυσικά έχω τα reviews γραμμένα στα παπ... μου. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις αλλά ούτε και αυτές θα με πείσουν για αγορά απλά κάνω χάζι. Λόγω χρημάτων, bugs κτλ παίζω τα περισσότερα παιχνίδια μήνες μετά την κυκλοφορία τούς (μερικές φορές και χρόνια). Έτσι κριτήριο για την αγορά ενός παιχνιδιού είναι οι γνώμες και τα σχόλια πολλών από εσάς εδώ στο forum.

• Like 3
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά εδώ και χρόνια (τουλάχιστον τα χρόνια της κρίσης) που σταμάτησα τις first day αγορές και pre orders φυσικά έχω τα reviews γραμμένα στα παπ... μου. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις αλλά ούτε και αυτές θα με πείσουν για αγορά απλά κάνω χάζι. Λόγω χρημάτων, bugs κτλ παίζω τα περισσότερα παιχνίδια μήνες μετά την κυκλοφορία τούς (μερικές φορές και χρόνια). Έτσι κριτήριο για την αγορά ενός παιχνιδιού είναι οι γνώμες και τα σχόλια πολλών από εσάς εδώ στο forum.

Να ναι καλα τα κοριδα που λεμε που τα αγοραζουν τον πρωτο καιρο :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

+1 man, ακριβώς έτσι είναι όλο το game, δεν το μεταφράζεις μια στιγμή στα αγγλικά να το πετάξουμε σε κανένα ''σοβαρό'' site με ''review'' να ξεστραβωθούν κάποιοι; Τι 8 και 9/10 λένε..

Εντάξει, αυτά τα 8άρια και τα 9άρια είναι τραγικά. Για μένα το RotTR είναι παιχνίδι του 7,5/10 και όμως είναι απείρως καλύτερο και πιο ευχάριστο από το Quantum Break σε πολλαπλό επίπεδο. Το QB είναι εντελώς χαλάρα ένας τίτλος του 5/10, ένα game που θα το παίξεις μόνο αν έχεις στερέψει από όλα τα υπόλοιπα που πρέπει να παίξεις. Ειλικρινά, μου θυμίζει το Ryse με καλύτερο σενάριο, αλλά με χειρότερο setting (και όσοι έχουν διαβάσει αυτά που έχω γράψει για το Ryse, ξέρουν πόσο κακή είναι αυτή η σύγκριση).

Το RotTR (που ξαναλέω δεν το θεωρώ κανένα φοβερό παιχνίδι) το τελείωσα 100% στις 39 ώρες μέσα σε 10 sessions περίπου. Στο QB δεν μπορώ να παίξω πάνω από μισή ώρα, άντε τρία τέταρτα, κουράζομαι και νυστάζω. Το κάνω από αγγαρεία.

Κρίμα γιατί ξεπουλήθηκε και η Remedy.

Και να φανταστείς ότι μιλάμε για την εταιρεία που έφτιαξε το καλύτερο action 3rd-person shooter ever, το πρώτο Max Payne. Πού έχει πάει αυτό το immersion; Που ένιωθες ο ίδιος ότι σου έχουν σφάξει τη γυναίκα και το παιδί και θες να τους κάψεις όλους ζωντανούς; Πού πήγε η ανατριχίλα όταν διάβαζες μία μία τις σελίδες που έβρισκες στο δρόμο στο Alan Wake και ανακάλυπτες σιγά σιγά τι σου συμβαίνει; Ο Jack Joyce δίπλα στον Alan Wake ή στον Max Payne είναι απλά τραγέλαφος σαν χαρακτήρας. Μιλάμε για το απόλυτο τίποτα.

CD Projekt, Νaughty Dog, R*, από τους λίγους devs που απέμειναν, που σέβονται, αγαπάνε αυτό που κάνουν και δίνουν στον κόσμο αυτά που πρέπει.

+Η Obsidian.

Δε χρειάζεται να είναι πουλημένοι. Αν δε βάλουν 9 - 10 δε θα ξαναλάβουν πρόσκληση σε press event, θα τους μπλοκάρει ο publisher από κάθε πληροφορία και διαφήμιση, και πρόσβαση σε review code πριν την κυκλοφορία θα δουν στον ύπνο τους. Δεν είναι αναγκαίο να τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι.

Ενώ ας πούμε είναι προτιμότερο να εκτίθεσαι ανοιχτά στο κοινό σου και να χάσεις viewers. Oh well...

Δημοσ.

Το κατέβασα από Torrent και έβαλα τα γέλια!  :-D

Μιλάμε έχει τέτοιο κόλπο για να παίξει που το έσβησα ακαριαία. Έπρεπε να κάνω τρελά Hacks. 

Δημοσ.

Με όλα αυτά in mind καταλήγω ότι το game δεν αξίζει πάνω από 15 ευρώ και απορώ με την ποιότητα των reviews εκεί έξω. Wtf δηλαδή, όλοι πληρωμένοι είναι;

Πολύ θα ήθελα να πιστέψω ότι όλοι είναι πληρωμένοι...για κάποιο λόγο όμως πιστεύω ότι δεν είναι μόνο οι πληρωμένοι που έβαλαν έτοιμες βαθμολογίες, πιστεύω ακράδαντα ότι αρκετοί πράγματι τους άρεσε. Δυστυχώς είναι αναμενόμενο όταν πολλοί reviewers ξεκίνησαν αυτήν την δουλειά στο τέλος της ζωής της προηγούμενης γενιάς κονσολών.

Δημοσ.

Το κατέβασα από Torrent και έβαλα τα γέλια!  :-D

Μιλάμε έχει τέτοιο κόλπο για να παίξει που το έσβησα ακαριαία. Έπρεπε να κάνω τρελά Hacks. 

σιγα τα hacks που θελει.εντολες ειναι.εχει βγει και exe που τα κανει ολα αυτοματα και παιζει κατευθειαν

Δημοσ.

σιγα τα hacks που θελει.εντολες ειναι.εχει βγει και exe που τα κανει ολα αυτοματα και παιζει κατευθειαν

Μέχρι ένα Copy Paste κάνω.

Παραπάνω δεν ασχολούμαι.

Ένας από τους λόγους που πλέον αγοράζω τα παιχνίδια. Απλά ήθελα να το δω λίγο πριν το αγοράσω.

Δημοσ.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι υπάρχει μια ακατανίκητη δύναμη που λέγεται προτίμηση/θέλω/γούστο.Αυτό που δεν αρέσει στον έναν τρελαίνει στην ηδονή τον άλλον.Γιατί;Επειδή.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Θα μου πεις, τόσα πολλά γούστα μαζεύτηκαν που τους άρεσε το qb;Ούτε που ξέρω, αλλά δε μπορώ να το αποκλείσω κιόλας.Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει και δε μπορώ να εκφέρω άποψη.Απλά δε μπορώ να βλέπω παντού σκιές και θεωρίες συνωμοσίας.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως αυτό με την θολούρα. Δεν το έχω δει το παιχνίδι, αλλά δεν μου αρέσει η Crisp εικόνα στα Games. Μου αρέσει να υπάρχει DOF και γενικά να είναι θολά όσα αντικείμενα δεν φαίνονται. Προσφέρει ατμόσφαιρα. Άλλοι θέλουν Crisp εικόνα... 
Απλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Crisp εικόνα είναι καλύτερη. Είναι θέμα γούστου.
Εν πάση περιπτώσει, το έχω ξαναπεί... Αυτές οι αναλύσεις με τα γραφικά και πως θα θέλαμε να ήταν, είναι λίγο να είχαμε να λέγαμε. ο δημιουργός αποφάσισε να είναι έτσι. Αν θες να ήταν διαφορετικό, να ασχοληθείς με αυτήν την δουλειά και να φτιάχνεις όπως νομίζεις.

Οι πολλές αναλύσεις σκοτώνουν το Gaming, τα έχουμε πει αυτά.

Αυτό είναι. Δεν είναι άλλο.

Δημοσ.

Εμενα μου άρεσε αλλα μπορώ να πω πως είναι ένα από τα πιο εύκολα games που μπορείς να "σπάσεις" και να βρείς πράματα να κράξεις. Αλλα σχεδόν όλα τα games της Remedy το ίδιο ήταν, αρκετοί λένε ότι το Alan Wake είναι μέτριο, εγώ το γούσταρα άσχημα. Απόψεις είναι αυτές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...