Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν σε βάζει στο μενού να πατήσεις enter πάτα από το χειριστήριο κάτι και όχι από το keyboard. Mερικά games την έχουν αυτή την *** και μετά δεν στο αναγνωρίζει το controller.

Δημοσ.

Τα μισά από αυτά που λέει και δείχνει ο AJ να ισχύουν το game για μένα είναι μόνο για 5 - 10 € σε κάνα sale. Α ξέχασα ότι θέλει και W10 οπότε απλά το ξεχνώ. Άσε που έχει απόλυτο δίκιο για το θέμα του sequel, που και παιχνίδι του 10/10 να ήταν πάλι θα υπήρχε πρόβλημα.

Δημοσ.

Για κατι τετοια video ειναι που γουσταρω τον AngryJoe.Βεβαια και εγω και αλλοι μας νευριασε που δεν εχει κανει ουτε ενα review σε Souls παιχνιδι ή για το Bloodborne αλλα τελος παντων.

Επισης αξιζει να σημειωθει οτι δυστηχως παρολο που εχει υπερτουμπανο pc απο σπονσορες,δεν εχει κανει ουτε μια αναφορα στην pc εκδοση του παιχνιδιου..... Φανταστειτε δηλαδη τι θα του εβαζε εκει του παιχνιδιου.

Τελος ειμαι σιγουρος οτι ακομα και οι λιγοι που το πηρανε το παιχνιδι ,λογω Remedy,αν περιμεναν λιγο για το review σιγουρα θα του εριχναν drop. Και μπραβο και στον angryjoe που λεει κατι που σε ελαχιστα αλλα site ακους να λενε σε τετοια παιχνιδια''να περιμενεις για πτωση τιμων αν θες να το παρεις''

Και μετα πας στο Metacritic και βλεπεις τι βαλανε αλλα γνωστα site απο βαθμολογιες http://www.metacritic.com/game/xbox-one/quantum-break/critic-reviews

για να καταλαβουμε πως σε τοσο μεγαλους τιτλους/exclusive,αν ισχυει το λεγομενο ''πληρωμενα reviews''

ακομα και απο ενα απο τους Ελληνικους εκπροσωπους μας στο Metacritic(μη χεσω) http://www.gameover.gr/reviews/item/33393-quantum-break  9/10.....

• Like 2
Δημοσ.

Αποφευγει τα souls και καλα κανει , γιατι ειναι πανασχετος και δεν θα μπορει να τα βαθμολογησει δικαια . Οπως και αλλοι ποζαραδες youtubers και ο mac μεσα που με 2 ωρες κανουνε review . Στο X1 δεν ειναι τοσο χαλια αλλα τα video ειναι περιπου 100 giga !! και 50 συνολο σφυρα μου 3 μερες κατεβασμα. Και ολα αυτα for just the story ... καπως ακριβο για serial :P  Απο την αλλη στο pc που εκει επρεπε να κανει review αλλα δεν θελει να θιξει κανενα σπονσορα ενα 0/10 θα το αξιζε .

Δημοσ.

Για κατι τετοια video ειναι που γουσταρω τον AngryJoe.Βεβαια και εγω και αλλοι μας νευριασε που δεν εχει κανει ουτε ενα review σε Souls παιχνιδι ή για το Bloodborne αλλα τελος παντων.

Επισης αξιζει να σημειωθει οτι δυστηχως παρολο που εχει υπερτουμπανο pc απο σπονσορες,δεν εχει κανει ουτε μια αναφορα στην pc εκδοση του παιχνιδιου..... Φανταστειτε δηλαδη τι θα του εβαζε εκει του παιχνιδιου.

Τελος ειμαι σιγουρος οτι ακομα και οι λιγοι που το πηρανε το παιχνιδι ,λογω Remedy,αν περιμεναν λιγο για το review σιγουρα θα του εριχναν drop. Και μπραβο και στον angryjoe που λεει κατι που σε ελαχιστα αλλα site ακους να λενε σε τετοια παιχνιδια''να περιμενεις για πτωση τιμων αν θες να το παρεις''

Και μετα πας στο Metacritic και βλεπεις τι βαλανε αλλα γνωστα site απο βαθμολογιες http://www.metacritic.com/game/xbox-one/quantum-break/critic-reviews

για να καταλαβουμε πως σε τοσο μεγαλους τιτλους/exclusive,αν ισχυει το λεγομενο ''πληρωμενα reviews''

ακομα και απο ενα απο τους Ελληνικους εκπροσωπους μας στο Metacritic(μη χεσω) http://www.gameover.gr/reviews/item/33393-quantum-break  9/10.....

Και θα βγει ο κάθε μυστήριο και θα σου πει "εμένα μάρεσε, είναι θέμα προτιμήσεων" και άλλα τέτοια ωραία που αυτόματα μπορούν να κάνουν ένα μέτριο/κακό παιχνίδι να φαίνεται παιχνιδάρα. Βάση αυτών που είδα στο review το παιχνίδι δεν πρέπει καν να λέγεται πλέον παιχνίδι. Ακριβώς όπως και πολλά ακόμα γιατί fuck logic ότι θέλουμε κάνουμε. Οταν βγαίνω και μιλάω περί κανόνων, μηχανικής gameplay και λοιπά είμαι ο γραφικός που έμεινε σε άλλη εποχή που απλά (και καλά) πρέπει να έρθει στο τώρα και να γουστάρει τις παιχνιδοταινίες που μου σερβίρουν και θα πρέπει να είμαι και ανοιχτόμυαλος κιόλας.

Μαααα θα μου πουν ότι είναι παιχνίδι που δίνει βάση στην ιστορία και μπλα μπλα μπλα όπου και εγώ θα τους πω ότι είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ και βάση αυτού θα έπρεπε να σχεδιάζεται πρώτα. Ειδικά τα σημεία με την *** λογική (γιατί έτσι μας αρέσει) του τύπου πηδάω πάνω σε αυτό το φορτηγάκι αλλά στο άλλο δεν μπορώ γιατί έτσι θέλει και λέει το παιχνίδι ή σε ποιες πόρτες μπορώ να γυρίσω πίσω το χρόνο και σε ποιες όχι είναι τουλάχιστον αστείο και απλά δείχνει απίστευτη αδυναμία μηχανικής στο βωμό φυσικά της "ιστορίας". Απαράδεκτο για άλλη μια φορά και από ότι βλέπω είναι συνεχές φαινόμενο δυτικών στούντιο να το κάνουν αυτό και παίζει να είναι πάγια τακτική λόγο ευκολίας φυσικά.

edit: Τα souls παιχνίδια ο AJ δεν τα είχε καταφέρει αλλά έδωσε στα best of 2015 την πέμπτη (αν δεν κάνω λάθος) θέση στο Bloddborne και πλέον την κατάλαβε την "τρέλα". Απλά δεν πίστεψε ότι θα του αρέσει και έτσι δεν ξεκίνησε με τη λογική να του κάνει review. Ελπίζουμε φυσικά σε ένα angry review για το DS3...αν φυσικά το καταφέρει και δεν φάει τα μούτρα του.

• Moderators
Δημοσ.

Έχοντας παίξει αρκετή ώρα (έχω φτάσει στα μέσα της δεύτερης act), μπορώ να πω ότι συμφωνώ σε πολλά πράγματα με τον Joe. Μερικά points μου:

- Το παιχνίδι είναι βαρετό. Όχι repetitive-βαρετό, όχι grinding-βαρετό, απλά και ξάστερα ανιαρό. Στο μισάωρο επάνω με νυστάζει και κλείνουν τα μάτια μου. 

- Το μόνο που μπορεί να κρατήσει κάποιον είναι αυτά τα "end of time", "fracture in time" κλπ. Σεναριακά το παιχνίδι κρατάει ένα Α επίπεδο (μόνο σεναριακά πάντα, σε επίπεδο πλοκής είναι τραγικά αναμενόμενα τα όσα γίνονται).

- Στον τεχνικό τομέα, το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι τα λεπτομερέστατα μοντέλα. Τίποτα άλλο απολύτως. Πέραν από θολούρες κλπ που τα έχουμε σχολιάσει, ένα άλλο κομμάτι που βρήκα εντελώς ηλίθιο είναι τα physics του παιχνιδιού. Μιλάμε για απαράδεκτα πράγματα, του τύπου να αγγίζει ο Jack ένα ξύλινο κιβώτιο και αυτό να γίνεται κομμάτια.

- Στο κομμάτι των μαχών θα διαφωνήσω με τον Joe, πάντως. Κακώς γκρινιάζει για το cover system. Δεν χειρίζεσαι τον Marcus Fenix για να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε συνθήκες πολέμου, ένα φοιτητή με υπερδυνάμεις χειρίζεσαι. Προφανώς και θα στηριχθεί στις υπερδυνάμεις του για να επιβιώσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι υπερδυνάμεις του Jack θα μπορούσαν να είχαν στηθεί λίγο καλύτερα για καλύτερο immersion. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι το gameplay στο κομμάτι των μαχών είναι στα αρνητικά του παιχνιδιού, κάθε άλλο.

- Δεν νιώθω ότι παίζω τίτλο της Remedy. Μου φαίνεται ξένο σε σχέση με αυτό που θα περίμενα να παίξω. Με τον ίδιο τρόπο που το Ryse δεν μου θύμιζε Crytek, δεν μπορώ να το εξηγήσω πιο αναλυτικά. Δεν έχει καμία σχέση με το Alan Wake και σίγουρα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα Max Payne και Max Payne 2. Είναι λες και το έχει γράψει άλλη εταιρεία.

Με όλα αυτά in mind καταλήγω ότι το game δεν αξίζει πάνω από 15 ευρώ και απορώ με την ποιότητα των reviews εκεί έξω. Wtf δηλαδή, όλοι πληρωμένοι είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Με μια λεξη ναι. Δες μονο τα bucket καθισματα και τις 980 εδω θελουμε 3 μισθους και 2 χρονια δοσεις :P

Οι 700+αρες σε κινητα δεν μας πειραζουν τα 200-270ευρω για καρεκλα(που δεν ειναι καν πολλα)και οι καρτες γραφικων μας πειραζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε συ με πειραζει γιατι ακομα το αποπληρωνω και αυτοι εχουν original  leather οχι τα φτηνιαρικα :P . Καλα για κινητα ολοι μας εχουμε κανει υπερβολες και το nexus 5 στα 300 το πηρα οταν ειχα δουλεια ακομα , σημερα δεν θα τα ειχα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...