Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αληθεύει ότι μαζί με όλα τα άλλα δεν υποστηρίζει και δεν θα υποστηρίξει ποτέ SLI ;

Αυτό είπαν στην δήλωση. 

Δημοσ.

Αυτό είπαν στην δήλωση.

Για μπάτσες!!! Να πάρει και η CD PROJEKT RED τον στραβό τον δρόμο (φτου κακά) και το βγάζω από την πρίζα το ΠιΣι.

Δημοσ.

Μάλλον κάποιοι δεν έχετε καταλάβει ότι το παιχνίδι φτιάχτηκε για το X1 και απλά έγινε ένα απλό port στο PC(Αφού αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να έρθει και στο PC).

Δημοσ.

Μάλλον κάποιοι δεν έχετε καταλάβει ότι το παιχνίδι φτιάχτηκε για το X1 και απλά έγινε ένα απλό port στο PC(Αφού αποφασίστηκε τελευταία στιγμή να έρθει και στο PC).

Μωρέ το καταλάβαμε αλλά δύσκολα να πιστέψουμε ότι μας πούλησε η REMEDY έτσι στεγνά. Της είπε η Microsoft άσε το Alan Wake δεν τραβάει κάνε κάτι καινούργιο, βγάζει "αυτό" και πρέπει να πούμε και ευχαριστώ. Πέρασε / περνάει και δεν ακούμπησε και δεν μιλάω μόνο για πωλήσεις αλλά ντόρο / αίσθηση.

Δημοσ.

Η M$ της είπε να δημιουργήσει νέο παιχνίδι για να λέει ότι βγαίνουν νέα IP στο X1. Το επόμενο παιχνίδι τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Alan Wake 2. Κατά τα άλλα η Remedy δηλώνει ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του Quantum Break.

Δημοσ.

Σχετικά με τις πωλήσεις δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά κάτι ειδήσεις του τύπου ότι έκανε νέο ρεκόρ πωλήσεων για το x1 και το συγκρίνει με τα Ryse SOR και Sunset Overdrive είναι το λιγότερο γελοίες.

P.S Εγώ δεν ξέρω αν θέλω να πάει καλά (αφήσουν το AW και παν για QB2) ή όχι (δεν έχουν μαλί και υποστήριξη για νέο AW).

Δημοσ.

Το έχει τερματίσει κανείς; Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω το 2ο part που βγάζει πάλι troops στον τελικό.

Γεμίζει όλη η περιοχή με κόκκινα orbs τα οποία με ρίχνουν με την μια, το shield άχρηστο εντελώς και το rush επικίνδυνο πολύ μιας που δεν ξέρω που θα με βγάλει και πιο συχνά με βγάζει ακριβός στο κέντρο των orb. Μιλάμε τόσες προσπάθειες να τερματίσω δεν έχω κάνει ποτέ ξανά σε κανένα παιχνίδι....

Δημοσ.

Για το τελικο boss λεει τη μονη μαχη που χανεις σε ολο το game  :P Καθαριζεις τα troops , τρεχεις απεναντι μεχρι να σκασουν τα AoE και μετα ριχνεις μια ριπη στο boss. Επαναλαμβανεις 3 φορες. Μονο που την 2η και την 3η κανει 2-3 συνεχομενες τετοιες επιθεσεις οποτε δεν σταματας να κανεις rush .Eιναι και θεμα τυχης να μη σε χτυπησουν γιατι πας στα τυφλα μιλαμε για πολυ ΑΑΑ ποιοτικο τιτλο  :cry:

http://guides.gamepressure.com/quantumbreak/guide.asp?ID=34939

Δημοσ.

Έχω δει video άλλων παιχτών που το τερματίζουν και σε μένα δεν είναι έτσι, το πρώτο κομμάτι ναι είναι έτσι το περνάω και τον πυροβολώ αλλά μετά που βγάζει τα troops γεμίζει σχεδόν παντού από τα orbs και δεν είναι ότι κάνουν έκρηξη, απλά και εκεί που είμαι αν γίνουν spawn σε χρόνο 0 πέφτω και ξανά από την αρχή... πραγματικά έχω απελπιστεί....πρέπει να έχω πέσει σε bug! Αλλά το ίδιο ακριβός θέμα έχω και στο xbone και στο pc (συνέχεια του save από το xbone). Σκέφτομαι να το πάρω όλο από την αρχή μπας και αλλάξει τίποτα (και να δω και τις άλλες επιλογές και να πάρω ότι Notes κτλ δεν πήρα την πρώτη φορά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...