firepc Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 - Το Quantum Break στην πρώτη θέση των βρετανικών charts - Ιδιαίτερα ευχαριστημένη δήλωσε η Mic
Pure Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 καλησπέρα στην παρέα μπορούμε να το αγοράσουμε πιο φθηνά από κάπου αλλού?
ektelion Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Νταξ, οι περισσότεροι το περιμέναμε, αλλά μου κάνει εντύπωση που μερικοί εκπλήσσονται για όλα τα προβλήματα. Φαινόταν από χιλιόμετρα ότι πρόκειται για non-day-one παιχνίδι. Τόσο πολύ που στο μέλλον θα λέμε: - Ρε, λες να το προπαραγγείλω αυτό; - Όχι ρε, τρελός είσαι; Αυτό είναι "Quantum Break". Ας παίξω λίγο Witcher 2 στο μεταξύ. Να 'ναι καλά το backlog...
Thanofski Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Remedy’s PR On Quantum Break’s Reconstruction Tech, Texture Streaming & Film Grain Τι εννοείς δεν ; Το έπαιξα maxed out(Πλην textures/shadows/volumetric lighting High) σε 1440P και ήταν μια χαρά με lock στα 30, είχε κάποια μικροκολληματάκια(Που δεν τα γλιτώνεις ότι και αν κάνεις διότι το παιχνίδι κλειδώνει στα 50Hz) αλλά ως εκεί. Ναι my bad, Δεν είχα ενεργοποιήσει το cap στα 30 (smoother experience for OLDER?? systems) τρώω πολύ nvidia drivers crash.συμβαίνει αυτό Γενικά;; με τους τελευταίους είμαι... φάση έχει το παιχνίδι αλλά έχει θέματα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 2-3 crashes είχα από NV drivers, αλλά το έτρωγα αμέσως, με το που έμπαινα στο παιχνίδι(Μετά έπρεπε να κάνω reset το PC γιατί κολλούσαν χαμηλά τα ρολόγια της κάρτας. ), αν δεν έτρωγα στην αρχή έπαιζε για ώρες χωρίς πρόβλημα.
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 αυτο που παιζουμε σε 1080p και φαινεται σαν να παιζουμε σε 720p υπαρχει καμια πατεντα;
noFEARgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Απο το τελος παντως φαινεται οτι θα υπαρξει 100% sequel .Σε γενικες γραμμες αρκετα καλο παιχνιδι ,θα του εβαζα ενα 8 αν δεν ειχε ολα αυτα τα τεχνικα προβληματα .
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ενδιαφερον φαινεται,το time stop ολο το εφε θυμισε λγ alan wake που εριχνες φως στα μαυρα οντα.. ο φωτισμος δε απο τα φωτα στο προσωπο κτλπ παλι εινια αντιγραφη τ alan wake. λιγο αυτο με την αναλυση θολουρας να φτιαξουν και τα ''ασπρακια'' θαναι ποπα
Alex21121988 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το patch που έβγαλαν τι διάολο κάνει; Έτσι 400 κάτι mb και τίποτα; Wtf Nα συμπληρώσω ότι αυτό το πράγμα που έδωσαν δεν μοιάζει με game στο pc, πιο πολύ σε xbone emulator στο pc and nothing else. To έφερε ο θείος τελικώς για μένα, 70 ευρώ δεν τα έδινα για κανένα λόγο με αυτά που διαβάζω/ακούω.. Το άρχισα, πέρα από το στιγμιαίο stuttering μεταξύ cutscenes και gameplay, δεν έχω αντιμετωπίσει άλλο θέμα, και ήδη παίζω 1 ώρα. Δεν θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί πολύ απλά, το game είναι μια upscaled θολούρα. Θα παιχτεί όταν με το καλό το φτιάξουν, αν το φτιάξουν.. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από Alex21121988
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 http://community.remedygames.com/forum/games/quantum-break/261576-quantum-break-status-update
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 To έφερε ο θείος τελικώς για μένα Έλα ρε, κι εμένα ο θείος μου το 'φερε! Έχω παίξει κανένα μισάωρο και μάλλον είναι ότι χειρότερο έχω δει τον τελευταίο χρόνο οπτικά. Πραγματικά απαράδεκτο. Θυμίζει game του PS2 σε ορισμένες φάσεις. Εννοείται σε medium settings, στα Ultra το game σέρνεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τον Μάιο έρχεται το update στο store που θα επιτρέπει fullscreen mode με G-Sync/FreeSync και φυσικα ξεκλείδωμα στα Hz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα