Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Σε ποιας χώρας το store είναι φθηνότερο το game για την ώρα;
liakinen Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Καλύτερο από Alan Wake?! Δεν θέλω τέτοιες ερωτήσεις σε αυτονόητες απαντήσεις από σένα (άσχετα αν δεν το έχουμε παίξει ακόμα). Αν είχε καλύτερο story και ατμόσφαιρα από το AW θα είχαμε είδη πατήσει αυτό το καταραμένο πλαίσιο που βγαίνει κάτω δεξιά «upgrade to W10». Και ναι ξέρω ότι μπορώ να το διώξω αλλά θέλω να το βλέπω κάθε μέρα και να με δαιμονίζει 3
Spartan117 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Και εγώ το τερμάτισα, καλο game με αρκετά προβλήματα. Έχω γράψει πιο αναλυτικά εδώ: https://forum.beyond3d.com/threads/quantum-break-xo-by-remedy-large-images.54202/page-18#post-1905951 Και εγώ δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο του AW. 1
Spartan117 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το καλύτερο acting + ο καλύτερος χαρακτήρας στο παιχνίδι, και δεν είναι από τα μεγάλα ονόματα. Ελπίζω να την δω και σε αλλα.
dimyok Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πολυ trending πεφτει .Κανονικα επρεπε να πεφτει κραξιμο αφου ειναι unplayable σαν το Arkham knight και χειροτερα .
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δεν είναι unplayable, μια χαρά παίζεται αν ρίξεις κάποιες ρυθμίσεις. 1
dimyok Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Οπως τα φιλτρα ; Και το gameplay ειναι ενα glorified maxpayne μαζι με tvshow . Κατι λειπει .
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 το msi afterburner απο guru3d γτ δεν δουλευει στο συγκεκριμενο παιχνιδι; ενω στα αλλα δουλευει
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 και ποιο προγραμμα μπορω να χρησιμοποιησω για να βλεπω τα fps και χρηση cpu/gpu/ram? και επειδη εχω μπερδευτει... ειχα local acc,εκανα ενα acc στην ms συνδεθηκα επαιξα και διεγραψα το local και παλι τωρα δεν μου ανοιγει το store :/ wtf? θελω να εχω πλεον μονο 1 user ο οποιος θαναι admin και θα ναι το acc στην ms.. αυτο ακριβως εχω αυτην την στιγμη αλλα το store δεν μου ανοιγει, κατι εκανα πριν με 2 acc και ανοιξε και τωρα που διεγραψα το local παλι τα ιδια
Thanofski Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν είναι unplayable, μια χαρά παίζεται αν ρίξεις κάποιες ρυθμίσεις. με 970 τι settings προτείνονται;; τα έχω κάπου medium high locked στα 30 Αλλά δεν...
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Remedy’s PR On Quantum Break’s Reconstruction Tech, Texture Streaming & Film Grain με 970 τι settings προτείνονται;; τα έχω κάπου medium high locked στα 30 Αλλά δεν... Τι εννοείς δεν ; Το έπαιξα maxed out(Πλην textures/shadows/volumetric lighting High) σε 1440P και ήταν μια χαρά με lock στα 30, είχε κάποια μικροκολληματάκια(Που δεν τα γλιτώνεις ότι και αν κάνεις διότι το παιχνίδι κλειδώνει στα 50Hz) αλλά ως εκεί.
D.Luffy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Πάντως αυτά τα tweets (αν και PR) είναι λίγο ανησυχητικά. Σαν να σου λέει ότι όλα δουλεύουν ήδη τέλεια και αυτά δεν είναι λάθη ή παραλείψεις αλλά features και μάλιστα απαραίτητα για τη "σωστή" λειτουργία... Εαν είναι έτσι τότε πάνω σε ποια ακριβώς προβλήματα δουλεύουν? Στο να βάλουν quit στο main menu ή στην υποστήριξη dlc?
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Πιστεύετε υπάρχει πιθανότητα μέσω drivers κτλ να δούμε >5 fps διαφορά; Ή δεν υπάρχει ελπίδα; Νιώθω πολύ άσχημα, όχι τόσο για μένα, αλλά για όσους είχαν δώσει για 970, 980 κτλ και τώρα βρίσκονται να πρέπει να παίζουν σε Low medium. Πότε θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τα τσαπατσούλικα πορτς; Δηλαδή , θέλω να καταλάβω, όταν το τέσταραν και είδαν οτι με 970 οριακά παίζεται, τί είπαν; Δεν αντιλαμβάνονται οτι απο το σύνολο του αγοραστικού κοινού ελάχιστοι έχουν 970 και παραπάνω; master race κουφαλιτσες?? δεν αγοραζετε xbone γιατι εχετε pc?? τωρα θα δειτε εσεις θα σας δειξω ολους, ειπε ο spencer εσκασε ενα χαμογελο και εδωσε εντολη στην remedy να κανει τα υπολοιπα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα