Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικό το παιχνίδι στο τελευταίο μέρος του. Βλέπω και video άλλων χρηστών και δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου, στο τέλος μου γεμίζει κόκκινες μπίλιες παντού όπου και να πάω και δεν μπορώ να ρίξω τον τελικό....

Σε video άλλων που βλέπω βγάζει μια στο τόσο και την αποφεύγουν...σε μένα όλο το map είναι κόκκινο και χάνω.

Μέχρι αυτό το σημείο που με ξενέρωσε απίστευτα μου άρεσε το παιχνίδι.

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν το μεταξύ και το πρώτο Crysis είχε ακριβώς αυτόν τον περιορισμό. 50 frames max μόλις ενεργοποιουσες το dx10 για όλα ultra.

Βέβαια, το Crysis ήταν και τεχνικό επίτευγμα για την εποχή του... Πράγμα που δεν ισχύει με την καμία για το QB.

Μπορεί να μην είμαι προγραμματιστής αλλά αυτή η λογική πραγματικά με ξεπερνάει. Τι φοβούνται; Ότι θα βγάλει σπίθες το PC από την ταχύτητα;

Πολύ πιθανό ότι είναι απλά bugs που δεν τσεκάρανε καν, μιας και η έκδοση που έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε επιδόσεις είναι αυτή του X1 (εκεί που δόθηκε δουλειά δηλαδή).

Κρίμα πάντως γιατί το παιχνίδι μου αρέσει, είναι αρκετά διαφορετικό απ' ότι άλλο έχω παίξει σε TPS.

Δημοσ.

Έχω φάει και 'γω περίπου 3 crashes λόγω NV driver στο παιχνίδι και μετά θέλει και restart το PC γιατί τα ρολόγια μένουν χαμηλά..Θέλουμε επειγόντως νέο οδηγό από NV και patch από Remedy να παίξουμε με την native ανάλυση του monitor μας, αν και βλέπω να το τερματίζω πρώτα και μετά να γίνονται αυτά. Είμαι κοντά στο τέλος και το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο όσο προχωράς. Πάντως διαβάζω ότι και το X1 έχει graphical glitches.

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω για το game στην παρούσα φάση έχασε την ευκαιρία της η microsoft να με πείσει να κάνω την μετάβαση στα windows 10. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ μα πολύ περισσότερο για να καταφέρει να εγκαταλείψω τα 7αρια μου :)

+1, ακόμα στο 14.15% globally είναι τα 10 οποτε έχουν χρόνο να try again ;)

• Like 2
Δημοσ.

Θα το δοκιμασω το βραδυ να δω τη μαγεια της θολουρας και των 14 κινηματογραφικων fps  

Dual boot εχω φτιαξει , σιγα μη μεινω με μονο windows 10 και το ** στο χερι .

Update . Λοιπον η εντυπωση μου μεχρι τωρα ειναι *** . Και δεν ειναι το τεραστιο download αλλα η απογοητευση μετα . Το βγαζω και θα το δω στο X1 . Που εχει και patch τωρα  :D

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φάει και 'γω περίπου 3 crashes λόγω NV driver στο παιχνίδι και μετά θέλει και restart το PC γιατί τα ρολόγια μένουν χαμηλά..Θέλουμε επειγόντως νέο οδηγό από NV και patch από Remedy να παίξουμε με την native ανάλυση του monitor μας, αν και βλέπω να το τερματίζω πρώτα και μετά να γίνονται αυτά. Είμαι κοντά στο τέλος και το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο όσο προχωράς. Πάντως διαβάζω ότι και το X1 έχει graphical glitches.

Μην περιμενεις και πολλα το παιχνιδι δεν εχει async on off ολα τα volumetrics του (ολα μα ολα τα Pp filters) περνανε απο compute Μεσω async 

πραγμα που ατομα με high end cpu δεν εχουν προβλημα αλλα αυτοι με mid class cpu τα βλεπουν ολα 

Δημοσ.

Εκπλήσσομαι πάντως ποσο απίστευτα κακή αρχή κάναν τα win10/dx12 only games...λες και αντικαθιστούν το προσωπικό με χιμπατζήδες...im baffled. Δεν τους χάλασε που βγήκε p2p... :P

Δημοσ.

Πιστεύετε υπάρχει πιθανότητα μέσω drivers κτλ να δούμε >5 fps διαφορά;

Ή δεν υπάρχει ελπίδα;

Νιώθω πολύ άσχημα, όχι τόσο για μένα, αλλά για όσους είχαν δώσει για 970, 980 κτλ και τώρα βρίσκονται να πρέπει να παίζουν σε Low medium. Πότε θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τα τσαπατσούλικα πορτς; :(

Δηλαδή , θέλω να καταλάβω, όταν το τέσταραν και είδαν οτι με 970 οριακά παίζεται, τί είπαν; Δεν αντιλαμβάνονται οτι απο το σύνολο του αγοραστικού κοινού ελάχιστοι έχουν 970 και παραπάνω;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που βγάζει νόημα από το ότι είναι πιο οικονομικό για αυτούς να push το game τώρα και να το διορθώσουν με patch μετά. Δεν είναι οι μονοι που το κάνουν τα τελευταία χρονια και πιστεύω φταίνε οι pubs με τα ηλίθια deadlines και από ότι φαίνεται το bad publicity δεν τους πολύ νοιάζει.. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι στους users με high-end gpu αλλα στους users με low-mid γιατί εκεί είναι η αγορά όπως και είπες..

Δημοσ.

Μόλις τερμάτισα. Αρκετά καλό σαν παιχνίδι, πρωτοποριακό σενάριο(Remedy style) και δεν έχει καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο third-person παιχνίδι. Στιβαρό gameplay με ''βάρος'' στα όπλα και οι δυνάμεις με τον χρόνο κάνουν τα kills απολαυστικά. Δεύτερο playthrough όταν το στρώσουν με patches/drivers για να κάνω άλλες επιλογές(Ναι έχει replay value).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...