Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολα, πάντως δεν έχω επιβεβαιώσει από κάποια πηγή ότι έχει denuvo το game. Μπορεί κάτι να γίνει στο μέλλον..  Επιπλέον αυτό που έχει βγει τώρα, και έχει γίνει ένας πανικός, είναι απλά ένα exploit, κενό ασφαλείας στο WinStore και τίποτα παραπάνω. Με το απερχόμενο update έχει φύγει άκλαυτο..

παιζει ομως μια χαρα απλα πρεπει να εχεις windows 10 pro

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω για το game στην παρούσα φάση έχασε την ευκαιρία της η microsoft να με πείσει να κάνω την μετάβαση στα windows 10. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ μα πολύ περισσότερο για να καταφέρει να εγκαταλείψω τα 7αρια μου :)

• Like 2
Δημοσ.

7 ; Βάλε XP καλύτερα, είναι τα πιο γρήγορα :D

Μπα άλλωστε έχω και ένα θέμα με το νούμερο 7. Είναι το αγαπημένο μου, είναι αυτό που θα είχα στην φανέλα αν ήμουν σε ομάδα, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό όταν με ρωτούν πες ένα αριθμό κτλ κτλ :)

• Like 1
Δημοσ.

παιζει ομως μια χαρα απλα πρεπει να εχεις windows 10 pro

Ναι, το έχουν επιβεβαιώσει πολλοί ότι λειτουργεί (για την ώρα), αλλά δεν πρόκειται για σπάσιμο ουσιαστικά αφου κάνεις log in κανονικά με Ms account. Είναι μέχρι να το καταλάβει η Ms..

Anw, ας μην το επεκτείνω άλλο το θέμα, όντως έχει denuvo;Γιατί και αυτό επηρέαζε με τον τρόπο του στο performance παλιότερα σε άλλα games.

Δημοσ.

Δεν παιζει να το δουμε σε retail μορφη ακομα η γενικα?Επισης καμια ενημερωση εαν θα μπει στο steam?

Δημοσ.

Δεν παιζει να το δουμε σε retail μορφη ακομα η γενικα?Επισης καμια ενημερωση εαν θα μπει στο steam?

Ειδες σε retail μορφη τα αλλα παιχνιδια του windows store για να αλλαξει τωρα στο Quantum???

Για το δευτερο αν δεν σου εμφανιζει τιποτα στο γουγλη τοτε προφανως και δεν υπαρχει ενημερωση.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει περισσότερα προβλήματα τελικά. Και μάλιστα σοβαρά.

Το Digital Foundry ανακάλυψε cap στο frame rate ανάλογα με τα Hz της οθόνης.

Πχ σε ένα 60Hz monitor το maximum frame rate δεν φτάνει ποτέ τα 60 αλλά περιορίζεται στα 50! Δεν έχει σημασία αν το hardware είναι ικανό για παραπάνω. Μπαίνει τεχνητό limit. Εάν έχετε monitor μεγαλύτερης συχνότητας, πάλι το frame rate κόβεται με ανάλογο ποσοστό.

Άρα ούτε native ανάλυση μπορείς να έχεις, αλλά ούτε και Hz!

Έτσι εξηγείται και αυτή η μόνιμη stutterίλα που αντιλαμβάνονται πολλοί. Απλά το παιχνίδι δεν τρέχει ποτέ σύμφωνα με τις δυνατότητες του hardware.

Αν συντομία, το παιχνίδι τρέχει σκατά όχι λόγω σούπερ-ντουπερ γραφικών που μας πρήζει ο τύπος και τα "reviews", αλλά επειδή έχουν μπει επίτηδες τεχνητοί περιορισμοί στην PC έκδοση.

Όσο αναφορά τα υπόλοιπα προβλήματα, απλά διαβάστε το DF γιατί η λίστα είναι μεγάλη.

Πραγματικά ντροπή πάντως για έναν developer σαν την Remedy. Εάν το παιχνίδι είναι μάλιστα και μέτριο, τι να πω. Τους βλέπω να καταλήγουν σαν την Rare (την ποια?) στα χέρια της MS. Αυτή η εταιρία χρυσό αγγίζει, σε σκατά μεταμορφώνεται.

Δημοσ.

Δηλαδή σε 60Hz οθόνη έχεις μέχρι 43fps μόνο.

Δήθεν το παιχνίδι είναι βαρύ για τα σημερινά PC.

Μέχρι 50, που σημαίνει frame pacing roller coaster

• Like 1
Δημοσ.

Εν το μεταξύ και το πρώτο Crysis είχε ακριβώς αυτόν τον περιορισμό. 50 frames max μόλις ενεργοποιουσες το dx10 για όλα ultra.

Βέβαια, το Crysis ήταν και τεχνικό επίτευγμα για την εποχή του... Πράγμα που δεν ισχύει με την καμία για το QB.

Μπορεί να μην είμαι προγραμματιστής αλλά αυτή η λογική πραγματικά με ξεπερνάει. Τι φοβούνται; Ότι θα βγάλει σπίθες το PC από την ταχύτητα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...