Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ psycho ο Πασχάλης που ακριβώς θα σε σώσει σε ανάλογα "dx12"(της κακιάς ώρας) ports; Μην αρχίσουμε περί asynchronous compute κτλ, game σε PC only με dx12 δεν εχουμε ούτε παίζει να έχουμε σύντομα.. Αφού τα βλέπεις, μέχρι να βγει καινούρια σειρά καρτών αυτο θα το μαξαρει η 970..

Τώρα αν εμποδίζει (που μάλλον ναι) ότι είναι μέσω Windows Store only, θα πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή όταν βγει κανένας καθαρόαιμος τίτλος σε dx12 για να βγάλουμε ασφαλή συμπέρασματα

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο λόγος που στα μέχρι τώρα DX12 benchmarks η AMD είναι λίγο ταχύτερη από τις NV, είναι το Async Compute που δεν υποστηρίζει η NV μέσω hardware. Στο Pascal ο Ailuros είπε θα υπάρξουν βελτιώσεις, αλλά και πάλι δεν θα φτάνει τις νέες AMD, οπότε μένει να δούμε τα νούμερα όταν βγουν οι νέες κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι ξαναλέω, αν παίρνεις ανάλογα pc ports(μην κοροϊδευόμαστε, σίγουρα θα παίρνεις) θα σε σώσει το Async Compute ή ότι θα έχεις AMD; Η nvidia επίσης σιγά μην δεν βρει τρόπο να φτάσει σε νούμερα την AMD( ή να την ξεπεράσει), απλά δεν παίζει.. 

Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στο ότι δεν ασχολούνται οι devs. Parity=Marketing.  Απλά μεταφέρουν στο pc τα κονσοπαίχνιδα (no hate) και βάζουν 2-3 features, καλύτερο framerate(λόγω ωμής δύναμης), καλύτερη ανάλυση στο pc, and that's it. Αφού τα γνωρίζεις και εσύ αυτά, για αυτό απορώ που περιμένεις με τόση αγωνία τις Πασχαλίτσες. Βέβαια εσύ είσαι οριακά με την 970 στα 1440p οπότε την χρειάζεσαι την αναβάθμιση, απλώς εγώ δεν πιστεύω σε θαύματα, και πόσο μάλλον την nvidia, θέλω στην πράξη να τα δω, με το καλό όταν βγουν. 

Αν είχαμε δηλαδή τώρα, αυτή την στιγμή στο υπάρχων μη patch-ρισμένο QB την 1070/1080 θα φύσαγε στο game; @@ εγώ λέω..

ΟΤ. Δεν βλέπω κανείς να λέει και πολλά για το game(πέρα των προβλημάτων), τόσο αδιάφορο είναι;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως θα περιμένω λίγο μπας και φτιάξουν τα πράγματα με κανένα patch. Έτσι κι αλλιώς έχουμε και ένα DS3 προ των πυλών. Εκεί δεν νομίζω να μας απασχολήσουν πολύ τα τεχνικά...

• Like 1
Δημοσ.

Kαι στο AK όσοι είχαμε υπομονή όχι απλά έφτιαξε αλλά 60αρι σταθερότατο παίζει και με τα GimmickWorks. Βέβαια εδώ παίζει WS οπότε ας περιμένουμε...

Δημοσ.

Kαι ξαναλέω, αν παίρνεις ανάλογα pc ports(μην κοροϊδευόμαστε, σίγουρα θα παίρνεις) θα σε σώσει το Async Compute ή ότι θα έχεις AMD; Η nvidia επίσης σιγά μην δεν βρει τρόπο να φτάσει σε νούμερα την AMD( ή να την ξεπεράσει), απλά δεν παίζει.. 

Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στο ότι δεν ασχολούνται οι devs. Parity=Marketing.  Απλά μεταφέρουν στο pc τα κονσοπαίχνιδα (no hate) και βάζουν 2-3 features, καλύτερο framerate(λόγω ωμής δύναμης), καλύτερη ανάλυση στο pc, and that's it. Αφού τα γνωρίζεις και εσύ αυτά, για αυτό απορώ που περιμένεις με τόση αγωνία τις Πασχαλίτσες. Βέβαια εσύ είσαι οριακά με την 970 στα 1440p οπότε την χρειάζεσαι την αναβάθμιση, απλώς εγώ δεν πιστεύω σε θαύματα, και πόσο μάλλον την nvidia, θέλω στην πράξη να τα δω, με το καλό όταν βγουν. 

Αν είχαμε δηλαδή τώρα, αυτή την στιγμή στο υπάρχων μη patch-ρισμένο QB την 1070/1080 θα φύσαγε στο game; @@ εγώ λέω..

ΟΤ. Δεν βλέπω κανείς να λέει και πολλά για το game(πέρα των προβλημάτων), τόσο αδιάφορο είναι;

Καταρχας να πω οτι για το παιχνιδι αρχικα δεν θα δεις πολλα σχολια με τιμη στα 70ευρω μικρη διαρκεια και τα προβληματα που εχει,λογικο να πεφτει κραξιμο.

Στα περι καρτων γραφικων συμφωνω περισσοτερο μαζι σου κλασσικα εκτως για τις Πασχαλιτσες.Ο psycho θελει πιο πολυ ψυχολογικα να κανει την αναβαθμιση(λογω monitor και περισσοτερο λογω αξιας monitor)παρα στην πραξη.

Οσο για το παιχνιδι,ενας συνδιασμος Infamous με Max payne δειχνει και το σεναριο φανηκε καλο μαζι με τα cut scenes απο τα λιγα που ειδα. 

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ψυχολογίας, απλά η 970 δείχνει τα όριά της στους τελευταίους τίτλους σε 1440P, που σημαίνει ότι στα επόμενα παιχνίδια θα χρειαστώ ισχυρότερη GPU αλλά έτσι και αλλιώς, η κατηγορία της 970 είναι για 1.5-2 χρόνια, μετά θες αλλαγή.. Τώρα το πόσο αξίζει να δώσεις λεφτά για νέα GPU απ' την στιγμή που οι διαφορές High -> Ultra είναι μικρές οπτικά, είναι άλλο καπέλο. Το παιχνίδι ακόμα και στην παρούσα φάση είναι playable αν ρίξεις κάποιες ρυθμίσεις και δεν έχεις ούτε stuttering ούτε τίποτα, το πρόβλημα είναι το upscaling/reconstruction και η θολούρα/βαζελίνη που έχει το παιχνίδι στην εικόνα εξαιτίας του. Σαν παιχνίδι, όταν το παίζεις, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για παιχνίδι της Remedy και νομίζω αυτό λέει αρκετά..Όσο προχωράω όλο και καλύτερο γίνεται.

Δημοσ.

Πάντως σε εμενα τρέχει αρκετά άσχημα σε κάποια σημεία, αυτό το frame pacing σκοτώνει τελείως το gameplay δυστυχώς. Το παιχνίδι όταν δουλεύει μου αρέσει αρκετά και το στυλ του και η ιστορία. Μερικές εικόνες, έχω κάνει και force 16x AF μέσω nvidia driver

1xuulp.jpg

2eeurj.jpg

6z7s9f.jpg

4vpsjl.jpg

5trs54.jpg

12pxsqt.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα, πάντως δεν έχω επιβεβαιώσει από κάποια πηγή ότι έχει denuvo το game. Μπορεί κάτι να γίνει στο μέλλον..  Επιπλέον αυτό που έχει βγει τώρα, και έχει γίνει ένας πανικός, είναι απλά ένα exploit, κενό ασφαλείας στο WinStore και τίποτα παραπάνω. Με το απερχόμενο update έχει φύγει άκλαυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...