Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ουκρανικο store βγαινει 40 ευρω περιπου..αξιζει λετε?

Στελνουν αμεσα key ; Unpacked size βλεπω 67.64 giga το international 

Δημοσ.

Performance Analysis

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/quantum-break-pc-performance-analysis/

Το παιχνίδι τρέχει καλά αν ρίξεις κάποια settings, σε καμία περίπτωση δεν έχει τα χάλια του Arkham Knight αλλά σηκώνει βελτίωση. Επίσης, οι AMD έχουν προβάδισμα για την ώρα.

Δημοσ.

Performance Analysis

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/quantum-break-pc-performance-analysis/

Το παιχνίδι τρέχει καλά αν ρίξεις κάποια settings, σε καμία περίπτωση δεν έχει τα χάλια του Arkham Knight αλλά σηκώνει βελτίωση. Επίσης, οι AMD έχουν προβάδισμα για την ώρα.

Αρκετά επιεική σε βρίσκω. Upscaling, agressive LOD, κακό performance, no gsync support, 70 ευρώ και άλλα..

Το Arkham Knight το έθαψαν για λιγότερα μη σου πω.

Μακάρι να το στρώσουν πάντως και να πέσει και η τιμή φυσικά γιατί μ'ενδιέφερε και συνεχίζει να μ'ενδιαφέρει, αλλά όχι σε αυτήν την κατάσταση.

Δημοσ.

Με G-Sync support και επιλογή να μπορούμε να απενεργοποιούμε το upscaling/reconstruction για να φύγει η θολούρα θα είμαι ικανοποιημένος. Το παιχνίδι έχει πολύ δυνατά visuals και χαντακώνονται από την βαζελίνη που υπάρχει στην εικόνα.

Δημοσ.

Όσο αναφορά αυτό το "reconstruction", φένεται ότι τρέχει μόνιμα με ένα άχρηστο 4x MSAA από πίσω. Τσάμπα τρώει performance.

Μια επιλογή για native ανάλυση με χρήση μόνο post process AA θα είναι αρκετό για να ανέβει κατακόρυφα η ποιότητα εικόνας και η απόδοση. 

Δημοσ.

Πάντως 4x MSAA σε παιχνίδι με σημερινές μοντέρνες τεχνικές φωτισμού είναι καθαρή αυτοκτονία ακόμα και σε χαμηλές αναλύσεις. Εντελώς απαγορευτικό. Βέβαια αν στοχεύεις τα 30fps και έχεις την MS από πίσω να σε πρίζει για το Xbox... 

Ακόμα και στο DA Inquisition (που έχει την πολύ καλά optimized Frostbite) αν βάλω 4x MSAA, έχω πτώσεις όταν υπάρχει πολύ foliage στην οθόνη. Πόσο μάλλον το QB που χρησιμοποιεί πολύ πιο πολύπλοκο φωτισμό + ένα σωρό particles.  

Δημοσ.

Ο φωτισμός και τα particles είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι στιγμής νομίζω. Αλλά το reconstruction είναι τεχνική που χρησιμοποιούν για το X1(Προφανώς για καλύτερο performance) και δεν το αφαίρεσαν από την PC έκδοση, ελπίζω με μελλοντικό patch να μπορούμε να επιλέξουμε.

Δημοσ.

Κι εγώ το ελπίζω αλλά μήπως πιέζουν πολύ τα αφεντικά για parity μεταξύ εκδόσεων?? Για να πούμε την αλήθεια μια crystal clear PC έκδοση θα φαινόταν πολύ "κάπως" σε σχέση με το blur-fest και τις 100 διαφορετικές αναλύσεις του Xbox.

Η τεχνική δεν "ξεχάστηκε" στο PC. Έμεινε σκοπίμως μέσα και θα παίξει ρόλο πόσο κράξιμο θα φάνε για να δώσουν το ΟΚ να την αφαιρέσουν.

Αν η PC έκδοση κυκλοφορούσε κάποιους μήνες αργότερα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες πωλήσεις στο Xbox, κάτι μου λέει ότι ούτε reconstruction θα είχαμε, ούτε μπούρδες. Μη σου πω ότι αν έτρεχε και σε DX11 η 970 θα τα είχε όλα Ultra με 60fps  :P

Δημοσ.

Μωρέ ας έβγαινε με .exe και με ένα SweetFX θα γινόταν crisp η εικόνα και η διαφορά θα ήταν τεράστια. Parity έχει, αφού και το Ultra του δεν ανεβάζει ιδιαίτερα τα details, βάζει AA στις σκιές και βελτιώνει τα textures σε λίγα-επιλεγμένα σημεία. Πάντως η NV πρέπει να βελτιωθεί επειγόντως, είναι αρκετά πίσω από την AMD στο DX12. Αν και μέχρι να βγει το Pascal, δεν βλέπω ελπίδα σ' αυτό το θέμα, εκτός και αν βγάλουν κάναν θαυματουργό οδηγό.

Δημοσ.

Και Sweet FX με sharpening να βάλεις, αν το παιχνίδι είναι upscaled από χαμηλότερη ανάλυση, δεν... Είναι ό,τι χειρότερο για το IQ.

Σε κονσόλα+TV αυτό λειτουργεί πολύ καλά επειδή συνήθως οι TVs έχουν πολύ καλό image processing ακριβώς γι αυτή τη δουλειά. Σε PC monitor όμως είναι εμετός.

Προτιμώ χίλιες φορές πχ να μην έχω καθόλου ΑΑ, παρά το παιχνίδι να κάνει upscale από χαμηλότερη ανάλυση. 

ΥΓ:

Είχε ειπωθεί στο παρελθόν ότι το One φοράει έναν πάρα πολύ καλό upscaler. Γι αυτό αυτή η τεχνική στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει νόημα. Στο PC όμως...  :fear:  

Δημοσ.

Έχει replay value γιατί σε βάζει να κάνεις επιλογές που αλλάζουν την πορεία του παιχνιδιού. Τώρα για διάρκεια δεν ξέρω, δεν το τέλειωσα ακόμη αλλά φαντάζομαι είναι γύρω στις 10 ώρες καθαρού gameplay.

Προτιμώ χίλιες φορές πχ να μην έχω καθόλου ΑΑ, παρά το παιχνίδι να κάνει upscale από χαμηλότερη ανάλυση. 

Αυτό ακριβώς, αλλά για την ώρα τρώμε την βαζελίνη στη μάπα και λέμε και ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...