Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση πως το budget του παιχνιδιού σε ορισμένους τομείς ήταν κάπως σφιχτό.

P.S Μακάρι να πάει καλά για να πάρουν το OK για ένα Alan Wake 2.

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το G-Sync προκαλεί stutter-fest και πρέπει να απενεργοποιηθεί. Όσο για τα options, το ''Volumetric Lighting'' καλό είναι να μείνει στο High γιατί στο Ultra τρώει κάμποσα frames(Και διαφορά οπτικά δεν βλέπεις). Κατά τα άλλα καλούτσικα παίζει, αλλά δεν μ' αρέσει η θολούρα που βλέπω και το LoD είναι τραγικό.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξες που είναι?! Όταν παθαίνεις και δεν μαθαίνεις...τι σημασία έχουν τα λεφτά από το partnership όταν σε μερικά χρονια δεν θα αγοράζει κανεις τα game σου?! Anyways περιμένω review να δω τι λέει το gameplay/story.

Περιμένω και γω να δω τι γίνεται τουλάχιστον με το story..όχι άλλο επανάληψη(αγανακτησα πια με το division,έλεος)

Δημοσ.

Έχει και επεισοδιακά live action μέσα, καλό είναι, παίζει καλά(σχετικά) αλλά αν έχετε υπομονή καλύτερα να περιμένετε να βγει κάνα patch και φυσικά να πέσει η τιμή. Τα frametimes είναι πολύ πιο σταθερά στις AMD.

http://www.pcgameshardware.de/Quantum-Break-Spiel-15745/Specials/Technik-Test-1191358/

Δημοσ.

Δεν μπορούμε να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα γιατί δεν έχει πάρει ακόμα patch. Όσο αφορά το dx12 αν είναι να το βγάζουν έτσι απλά για να πουλήσουν Win10, και απλά να έχουμε την ονομασία σε port της κακιάς ώρας, όπως και αυτό, ε ας το αφήσουν καλύτερα το ''άθλημα''. Δεν κοροϊδεύουν κανέναν, και το μόνο που κάνουν είναι να εκνευρίζουν κόσμο..

*Έχει denuvo τελικά και αυτό; Στην υπάρχουσα τιμή και με αυτά που έχω διαβάσει για το game (βαριά 7αρι), δεν δίνω δεκάρα, ακόμα και αν το περίμενα καιρό με ανυπομονησία..

Δημοσ.

Έχει και επεισοδιακά live action μέσα, καλό είναι, παίζει καλά(σχετικά) αλλά αν έχετε υπομονή καλύτερα να περιμένετε να βγει κάνα patch και φυσικά να πέσει η τιμή. Τα frametimes είναι πολύ πιο σταθερά στις AMD.

http://www.pcgameshardware.de/Quantum-Break-Spiel-15745/Specials/Technik-Test-1191358/

Τα live action είναι επιπέδου YouTube;

Το story λέει τίποτα;

Δημοσ.

Βάλτε και εμενα μέσα στα θύματα, άμα δεν ήταν Remedy δεν θα το έκανα.

1aisn6.png

Για κάποιο λόγο το account μου είναι αμερικανικο και πλήρωσα σε δολάρια και ευτυχώς μου βγήκε κάπου στα 50 euro. Δεν περιμένω για codes 2 εβδομάδες μιας και από άλλη εβδομάδα έχει Dark Souls 3.

Δημοσ.

Βάλτε και εμενα μέσα στα θύματα, άμα δεν ήταν Remedy δεν θα το έκανα.

Πάλι καλά που υπάρχετε εσείς τα "θύματα" και γλιτώνετε εμάς τους υπολοιπους. Much appreciated guys :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι καλά που υπάρχετε εσείς τα "θύματα" και γλιτώνετε εμάς τους υπολοιπους. Much appreciated guys :)

E καλά είμαι θύμα και το ξέρω για αυτό το port ότι δεν αξίζει αλλα θέλω να το παίξω το game, είμαι remedy fan καιρό τώρα(απο το πρώτο max payne)...

UWP δεν ξανά ακουμπάω πάντως :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...