Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να παιξεις και σαν Paul μετα ; Ειναι πολυ πιο ενδιαφέρων χαρακτήρας ο κακος της ιστοριας   :D .

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά είπα ότι θα γράψω το βράδι αλλά τελικά δεν κρατήθηκα και θα σας πω την πρώτη γεύση γιατί κάτι δεν πάει καλά με αυτό που βλέπω.  :P  :P

Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι το πόσο τραγικό είναι το performance αλλά το... πόσο τραγικά είναι τα ίδια τα γραφικά! Το ξέρω βέβαια ότι δεν έπαιξα παρά μόνο την πρώτη πίστα αλλά οι αρχικές εντυπώσεις είναι πάρα πολύ άσχημες:

Πρώτα απ'όλα, το παιχνίδι διακατέχεται από μια απίστευτα ενοχλητική θολούρα. Νόμισα ότι ίσως έφταιγε το ΑΑ αλλά μόλις το απενεργοποίησα εντελώς, η θολούρα παρέμεινε.

Οι υφές ακόμα και στα Ultra είναι τραγικής ποιότητας. Στο δε Low?? Παιχνίδι PS2 χωρίς υπερβολή!

Τα screen space reflections? Τραγικά χαμηλής ανάλυσης.

Εν το μεταξύ κατι δεν πάει καλά με το texture filtering. Μοιάζει σαν να μην υπάρχει καθόλου γιατί στα δυο μέτρα από το χαρακτήρα τα πάντα χάνουν λεπτομέροια.

Και... όσο αναφορά το performance... Το παιχνίδι μοιάζει ότι έχει πρόβλημα με το ρυθμό ανανέωσης. Υπάρχει ένα σπάσιμο στην κίνηση που στην αρχή νόμισα ότι ήταν frame drops. Άλλαξα όλες τις ρυθμίσεις σε low (παιχνίδι PS2 οπτικά) και το σπάσιμο ήταν ακόμα εκεί ολόιδιο. Άρα μάλλον παίζει πρόβλημα με frame skipping ή κάτι τέτοιο.   

Απολαυστε το παρακάτω screenshot (με print-screen). Όλα Ultra.

post-193931-0-04452200-1459871421_thumb.png

Παρατηρείστε την έλλειψη anisotropic filtering στα γράμματα στο πάτωμα. Το παιχνίδι πρέπει να είναι ολόιδιο με την Xbox One έκδοση!

• Like 3
Δημοσ.

Αουτς χτυπημα στα αχαμνα απο την ms . Σε τι αναλυση ειναι το screenshot ; Kαι αν το θηριο η GTX 980Ti   βγαζει ετσι 1920x1080 τι θα παρουμε με AMD drivers .....

Δημοσ.

Αουτς χτυπημα στα αχαμνα απο την ms . Σε τι αναλυση ειναι το screenshot ;

1920x1080. Σε πληροφορώ ότι είναι πολύ πιο χειρότερα όταν παίζεις.  :-D

Και επειδή οι εικόνες λένε ότι είναι χίλιες λέξεις, παραθέτω screens με τις διαφορές στα settings (Low, Medium, Ultra).

Το παιχνίδι σε αφήνει να κάνεις αλλαγές στα settings on-the-fly γι αυτό δεν χρειάζεται να κάνω restart κάθε φορά που αλλάζω κάτι.

Low: Πραγματικά σε γυρνάει πίσω σε μακρινές εποχές "νοσταλγίας".

post-193931-0-19514000-1459872998_thumb.png

Medium: Κλαύτα Χαράλαμπε εαν γι αυτό το οπτικό αποτέλεσμα είναι προτεινόμενη μια 970.

post-193931-0-65359200-1459873139_thumb.png

Ultra: Ναι, θέλετε μια 980Ti γι αυτή την τρομερή ποιότητα γραφικών. Οι διαφορά που είναι με το medium?  :blink:

post-193931-0-93142600-1459873230_thumb.png

Τέλος, να και άλλη μια Ultra για να σας πέσουν τα σαγόνια στο πάτωμα:

post-193931-0-06898100-1459873469_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Μηπως πρεπει να κανεις off to motion blur? Δοκιμασε να μην τα μαξαρεις ολα μεχρι να βγει τουλαχιστον το πρωτο patch. Το vsync το εχεις on?

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να κανεις off to motion blur? Δοκιμασε να μην τα μαξαρεις ολα μεχρι να βγει τουλαχιστον το πρωτο patch. Το vsync το εχεις on?

Δεν υπάρχει επιλογή για motion blur. Το Vsync είναι πάντα On λόγω Win Store.

Το Low πάντως έχει πολύ πλάκα και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον :-D . Είναι πραγματική μίξη N64, PS2 και PS3. Πιάσανε ένα οπτικό αποτέλεσμα που έχει όλες τις παλιές γενιές μέσα μαζί:

post-193931-0-27293800-1459875825_thumb.png

Αυτή η πινακίδα πρέπει να είναι πολύ βαριά για τη σημερινή εποχή. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί αποφάσισαν να κόψουν από κει! 

• Like 10
Δημοσ.

Παιδιά είπα ότι θα γράψω το βράδι αλλά τελικά δεν κρατήθηκα και θα σας πω την πρώτη γεύση γιατί κάτι δεν πάει καλά με αυτό που βλέπω.  :P  :P

Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι το πόσο τραγικό είναι το performance αλλά το... πόσο τραγικά είναι τα ίδια τα γραφικά! Το ξέρω βέβαια ότι δεν έπαιξα παρά μόνο την πρώτη πίστα αλλά οι αρχικές εντυπώσεις είναι πάρα πολύ άσχημες:

Πρώτα απ'όλα, το παιχνίδι διακατέχεται από μια απίστευτα ενοχλητική θολούρα. Νόμισα ότι ίσως έφταιγε το ΑΑ αλλά μόλις το απενεργοποίησα εντελώς, η θολούρα παρέμεινε.

Οι υφές ακόμα και στα Ultra είναι τραγικής ποιότητας. Στο δε Low?? Παιχνίδι PS2 χωρίς υπερβολή!

Τα screen space reflections? Τραγικά χαμηλής ανάλυσης.

Εν το μεταξύ κατι δεν πάει καλά με το texture filtering. Μοιάζει σαν να μην υπάρχει καθόλου γιατί στα δυο μέτρα από το χαρακτήρα τα πάντα χάνουν λεπτομέροια.

Και... όσο αναφορά το performance... Το παιχνίδι μοιάζει ότι έχει πρόβλημα με το ρυθμό ανανέωσης. Υπάρχει ένα σπάσιμο στην κίνηση που στην αρχή νόμισα ότι ήταν frame drops. Άλλαξα όλες τις ρυθμίσεις σε low (παιχνίδι PS2 οπτικά) και το σπάσιμο ήταν ακόμα εκεί ολόιδιο. Άρα μάλλον παίζει πρόβλημα με frame skipping ή κάτι τέτοιο.   

Απολαυστε το παρακάτω screenshot (με print-screen). Όλα Ultra.

απο frames η 980ti σε 1080p ποσα βγαζει?

Δημοσ.

απο frames η 980ti σε 1080p ποσα βγαζει?

Πρώτα απ'όλα το Vsync είναι always on λόγω Win Store. Άρα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Έπειτα, απ' όσο ξέρω, δεν μπορείς να τρέξεις πρόγραμμα με fps counter πάλι λόγω Win Store.

Το παιχνίδι στο σύστημα μου συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο είτε βάλω Low, είτε Ultra. Φένεται ότι τρέχει στα 60fps αλλά έχει ένα μόνιμο "σπάσιμο" στην κίνηση σαν microstutter ή σαν το κλικ του Doom 3. 

Δημοσ.

Εγώ παίζω στο xbone έχω δει κάποια glitches αλλά μικρό το κακό, ο κωδικός για το pc πότε έρχεται; δεν έχω λάβει ούτε e-mail ούτε στο xbox κάποιο alert.

Δημοσ.

Μέχρι να κατέβει εμένα χαιρετίσματα..Αύριο θα έχω νεότερα.

Κάνε force x16 Anistropic Filtering από drivers. Σαν να έκανε μια μικρή διαφορά αλλά μπορεί και να είναι ιδέα μου.

Το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι πολύ θολό πάντως ό,τι και να κάνεις. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Δυστηχώς αν και υπάρχει setting για "effects quality", αυτό είναι μόνο για τα time effects και δεν απενεργοποιεί post processing φίλτρα όπως το noise που είναι τίγκα.

Πραγματικά πρέπει να πέσει πολύ φτύσιμο και σκούπισμα από τη Remedy για να δούμε το πραγματικό potential στα γραφικά του τίτλου. Είναι με διαφορά ό,τι χειρότερο έχω δει από IQ και ειδικά όταν μιλάμε για PC. Λες και παίζεις από emulator του Xbox One είναι.

Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι εσκεμμένο για να δώσουν και καλά το στυλάκι ταινίας ή αν υπάρχει όντως σοβαρό τεχνικό θέμα. Ελπίζω τουλάχιστον να βάλουν κάποιο setting για post processing. 

Την έκδοση για Xbox δεν την είδα από κοντά αλλά με αυτό το blur αμφιβάλλω αν θα μπορείς να διακρίνεις και διαφορές (αν υπάρχουν καν). 

Επίσης υπάρχει πολύ έντονο dithering στις σκιές. Αυτά είναι τα θεματάκια που περιμένεις να μην υπάρχουν σε έκδοση για PC...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...