Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον και όχι, μην το δένουμε..

Αν και όπως το βλέπω, την ms πιο πολύ την ενδιαφέρει να μπουν τα Windows 10 σε όσο περισσότερα συστήματα γίνεται παρά αν θα το φέρει ο θείος το game..

Θα δείξει, γιατί αν δεν έχουμε και την επιλογή των κλειδιων, τα 60 ευρώ είναι πολλά, το game για τους περισσότερους είναι 6αρι,αντε βαριά 7, single player experience only, δεν ξέρω αν θα μου αρέσει να επιλέξουν να του βάλουν denuvo..

Δημοσ.

Με 60ευρω αγοραζω σχεδον 2 παιχνιδια day one,βλεπε Dark Souls 3 και πχ Doom ή Overwatch(τυχαια τα παραδειγματα βεβαια).Εδω και το Rise of the tomb raider για pc κουτατο και ειχε 39ευρω.

Δεν εχω προβλημα να το αγορασω το παιχνιδι ακομα και αν ειναι μετριο ή βαρετο.Το προβλημα μου δυστηχως ειναι η τιμη για digital only παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να μπορέσουμε να το "δοκιμάσουμε" και αν αξίζει γιατί να μην το αγοράσουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω την νεα φιλοσοφία των εταιριών να μην βγάζουν έστω και για μισή

ώρα gameplay demos ;

• Like 4
Δημοσ.

Loool. Το έχει κανείς άλλος εδώ για να μας πει και τίποτα άλλο; Δεν παίζει ούτως ή άλλως αγορά σύντομα με αυτή την τιμή..

Δημοσ.

Κατά τις 7 το απόγευμα θα ξεκλειδώσει στο store.

Νέα PC screenshots:

adsdasdas.jpg

dasdassa.jpg

adsdasdsa.jpg

Διαβάζω για stability issues με τους 364.72 και επίσης..

Guys, this port is really bad. I have a 4K ready rig (i7 3770, 16GB RAM, 2X980Ti in SLI) but I had to RMA my 4K display, so for now I'm stuck with my old 1080P one.

Well, at FullHD and max settings the game just doesn't run well at all. With GSYNC enabled it was a slideshow; when I disabled GSYNC it had stuttering all over the place, not to mention blurry textures (probably a left over from the Xbox One version) everywhere.

This looks like another disappointment for Windows 10. 

Απ' ότι φαίνεται, το fail-αραν άσχημα πάλι..

Δημοσ.

Δεν το είχα πάρει ζεστά από την αρχή αυτό το παιχνίδι. Ίσως γιατί περίμενα ένα Alan Wake 2, δεν ξέρω περιμένω εντυπώσεις απλά με ανησυχεί ότι με drivers - patches θα φτιάξει αυτό που με χαλάει είναι η ατμόσφαιρα, επανάληψη gameplay, σενάριο που κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι στα επίπεδα των προηγούμενων τίτλων της Remedy. Αν προσθέσουμε και το windows store στα παραπάνω, σκατούλες.

Δημοσ.

Αφου το παιχνιδι δεν εχει ξεκλειδωσει ακομα στο store,ο παραπανω που το βρηκε???Επισης γιατι γραφει για υποστηριξη για Gsync αφου δεν υποστηριζε το Windows store εξαρχης?Αλλαξε κατι σε αυτο??? 

Τελος μιλαει για Sli καρτων. Με τι drivers επαιξε sli και σε Windows store???

Οχι οτι περιμενω το παιχνιδι να τρεχει πενα αλλα ο παραπανω μου μυριζει για ψιλο ραδιο αρβυλα.Α και ελπιζω να εχει Zμητρικη για τον κλειδωμενο του επεξεργαστη γιατι αλλιως οι H Μητρικες δεν σηκωνουν Sli :)

• Like 1
Δημοσ.

Loool. Το έχει κανείς άλλος εδώ για να μας πει και τίποτα άλλο; Δεν παίζει ούτως ή άλλως αγορά σύντομα με αυτή την τιμή..

Θα γράψω εγώ πρώτες εντυπώσεις το βραδάκι. Αναφορικά προς το παρών, το παιχνίδι είναι 42GB. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...