Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασε να είναι η 770 φτωχή για τετοια παιχνίδια..

Εχεις αναλογιστει φανταζομαι τι ρολο βαραει η 770???Rebrand της 680 και 3χρονων ειναι.Αν δηλαδη εσυ κανεις παραπονα τι να πουν δηλαδη και οι κατοχοι 780 και 780ti με διπλασιο κοστος δηλαδη καρτες???

Ναι οκ τα console port ειναι console port κλπ αλλα να ειμαστε και λιγο αντικειμενικοι.

Πλεον η καρτα αυτη βρισκεται σκεψου σχεδον στα ιδια πανω κατω με την 960,καρτα των 200ευρω.... 

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε να είναι η 770 φτωχή για τετοια παιχνίδια..

θα το παιζεις οχι βέβαια με ολα τερματισμένα, ουτε η gtx 970 θα το τρέχει ολα τερματισμένα 60fps, ήδη και αυτη σιγά σιγά απαξιώνεται εν οψει της νέας σειράς, οπως απαξιώθηκαν πριν και κάτι GTX 780/ti που βέβαια τρέχουν τα πάντα αλλά με τέτοια κονσολογραφικά θα μπορουσαν να ειχαν ακομη καλυτερες επιδοσεις

το Witcher 3 ειχε προτεινομενη GTX 770 και το Dark Souls 3 GTX 970, αν και μάλλον ειναι μουφα απαιτήσεις

τωρα τα γραφικά  του QB ειναι πολύ καλά αλλά με τιποτα εντυπωσιακα, κλαιν δηλαδή

και λογικο να μην ειναι εντυπωσιακα αφου αναπτύχθηκαν με βάση το xbox one, η εκδοση του οποιου ουτε ενα anisotropic της προκοπης δεν εχει και τα πάντα μπροστά στον ήρωα δειχνουν σαν εμετός

Πλεον η καρτα αυτη βρισκεται σκεψου σχεδον στα ιδια πανω κατω με την 960,καρτα των 200ευρω.... 

βασικά ειναι καλύτερη απο την GTX 960 απλώς η nvidia εσκεμμένα για ευνοητους λογους την έκανε στους τελευταιους τίτλους πχ Witcher 3 να έχει παραπλησιες επιδοσεις

Επεξ/σία από BigBOSS
  • Like 1
Δημοσ.

Για να σου πέσουν τα σαγόνια απ' τα γραφικά, θα πρέπει να βγει το νέο Crysis, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Αλλά ακόμα και αν γινόταν, ούτε το GP100 δεν θα 'φτανε για max settings, όπως δεν έφτασαν και πολλές κάρτες μετά την 8800GTX(Που ήταν και τέρας επιδόσεων) στο πρώτο Crysis. Οπότε βολευτείτε με αυτά που βγαίνουν.

Δημοσ.

Ε αφού πρέπει με κάτι να μετζιάζουμε.Δε βγαίνουν παιχνίδια με αλματώδη εξέλιξη στα γραφικά, μας πειράζει επειδή οι κάρτες μας δε βγάζουν τα γραφικά που θέλουμε.Βγαίνουνε παιχνίδια με καλά γραφικά, μας πειράζει επειδή οι κάρτες μας δε βγάζουν τα fps που θέλουμε.

Εγώ έχω πάψει να είμαι πια graphics whore εδώ και καιρό.Έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πλέον τα γραφικά που σκεφτόμενος ότι έπαιζα με 5 pixel πριν 25-30 χρόνια και αισθανόμουν θεός επί γης, δε δικαιούμαι σήμερα να γκρινιάζω για επίπεδο γραφικών.Και πραγματικά δε με πειράζει.Παίζω παιχνίδια του ps2 και του 2007 σε pc ας πούμε και δε με πειράζει καθόλου.Είναι δυνατόν να παραπονεθούμε για γραφικά επιπέδου qb ή uncharted4;Επειδή πχ έχουν φάει downgrade ίσως;Οκ, στην αρχή δικαιολογώ μια έξαψη, αλλά μετέπειτα πρέπει να μπει η λογική στη μέση.

Τέσπα, πιο πολύ για γενικότερη pc gaming συζήτηση είναι το ποστ μου αυτό, απλά πιάστηκα από τα προηγούμενα.

Δημοσ.

θα το παιζεις οχι βέβαια με ολα τερματισμένα, ουτε η gtx 970 θα το τρέχει ολα τερματισμένα 60fps, ήδη και αυτη σιγά σιγά απαξιώνεται εν οψει της νέας σειράς, οπως απαξιώθηκαν πριν και κάτι GTX 780/ti που βέβαια τρέχουν τα πάντα αλλά με τέτοια κονσολογραφικά θα μπορουσαν να ειχαν ακομη καλυτερες επιδοσεις

το Witcher 3 ειχε προτεινομενη GTX 770 και το Dark Souls 3 GTX 970, αν και μάλλον ειναι μουφα απαιτήσεις

τωρα τα γραφικά  του QB ειναι πολύ καλά αλλά με τιποτα εντυπωσιακα, κλαιν δηλαδή

και λογικο να μην ειναι εντυπωσιακα αφου αναπτύχθηκαν με βάση το xbox one, η εκδοση του οποιου ουτε ενα anisotropic της προκοπης δεν εχει και τα πάντα μπροστά στον ήρωα δειχνουν σαν εμετός

βασικά ειναι ειναι καλύτερη απο την GTX 960 απλώς η nvidia εσκεμμένα για ευνοητους λογους την έκανε στους τελευταιους τίτλους πχ Witcher 3 να έχει παραπλησιες επιδοσεις

Δεν διαφωνω καθολου με αυτο που λες(προηγουμενη καρτα μου ηταν αλλωστε :P)αλλα το θεμα ειναι τι γινεται στην πραξη. Επισης λογικο ειναι να πεφτει απαξιωση στις καρτες γραφικων γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα παιχνιδια σε αυτες βασιζονται(σε αντιθεση με τους επεξεργαστες γιαυτο και βλεπουμε οτι βλεπουμε απο Intel),και αν πχ η 770 σου εβγαζε 5χρονια τοτε οι εταιριες θα ειχαν τρελες απωλειες. Γιαυτο και τις 770 αρχισε ο κοσμος και τις εσπρωχνε σιγα σιγα γιατι ηξερε οτι πολυ απλα(λογω και του gsync αργοτερα κιολας)δεν θα τραβαγε η καρτα καθολου.Λογικο αλλωστε μιας και μιλαμε για 680 στην ουσια.Η 780 και ειδικα η 780ti,μια χαρα κρατανε ακομα και σημερα σε 1080p αλλα τις χρυσοπληρωνες τοτε αρα και παλι μια η αλλη εβγαινε.

Δημοσ.

11% πάνω από μια stock 680 βρίσκεται η 770, ουσιαστικά μια υπερχρονισμένη 680 είναι. Τώρα αυτό με την 960 δεν το ήξερα, αλλά είναι γνωστό ότι η NGreedia ρίχνει τις επιδόσεις της προηγούμενης γενιάς για να φανεί μεγαλύτερη διαφορά στην νέα.

Δημοσ.

Ε αφού πρέπει με κάτι να μετζιάζουμε.Δε βγαίνουν παιχνίδια με αλματώδη εξέλιξη στα γραφικά, μας πειράζει επειδή οι κάρτες μας δε βγάζουν τα γραφικά που θέλουμε.Βγαίνουνε παιχνίδια με καλά γραφικά, μας πειράζει επειδή οι κάρτες μας δε βγάζουν τα fps που θέλουμε.

Εγώ έχω πάψει να είμαι πια graphics whore εδώ και καιρό.Έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πλέον τα γραφικά που σκεφτόμενος ότι έπαιζα με 5 pixel πριν 25-30 χρόνια και αισθανόμουν θεός επί γης, δε δικαιούμαι σήμερα να γκρινιάζω για επίπεδο γραφικών.Και πραγματικά δε με πειράζει.Παίζω παιχνίδια του ps2 και του 2007 σε pc ας πούμε και δε με πειράζει καθόλου.Είναι δυνατόν να παραπονεθούμε για γραφικά επιπέδου qb ή uncharted4;Επειδή πχ έχουν φάει downgrade ίσως;Οκ, στην αρχή δικαιολογώ μια έξαψη, αλλά μετέπειτα πρέπει να μπει η λογική στη μέση.

Τέσπα, πιο πολύ για γενικότερη pc gaming συζήτηση είναι το ποστ μου αυτό, απλά πιάστηκα από τα προηγούμενα.

Το θεμα δεν ειναι αυτο.Το θεμα ειναι οτι πεφτει κραξιμο για καρτα που στην ουσια ειναι μια 680 η οποια ειναι καρτα του 2012.Και παλι βεβαια η 770 μια χαρα τρεχει τα παιχνιδια σε χαμηλοτερες ρυθμισεις.Εδω ερχεται το παραλογο να μου εχει ο αλλος απαιτηση σε ενα απο τους πιο απαιτητικους τιτλους να του τρεχει σε high/very high με καρτα 4ετιας.

Κραξε μου το Dirt Rally που ζηταγε R9 290 και Gtx 970(ή 780 δεν θυμαμαι)και τα γραφικα του ειναι αυτα που ειναι.

Αλλωστε το Quantum Break εχει μεγαλυτερα προβληματα απο τις απαιτησεις,και αυτα ακουνε στο ονομα Windows Store.

Δημοσ.

Eγώ με αυτά που βλέπω δεν προκειται να αλλάξω κάρτα φέτος ουτως η αλλως δυο games μονο με ενδιαφέρουν πολύ, Dark Souls 3 και νέο Deus Ex.

Δημοσ.

Τώρα αν τα textures απο ultra τα πας σε high και τα shadows απο high se medium, δε νομίζω πως αλλάζει η τελική εμπειρία που θα ζήσεις. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ειναι να βγαινουν καλα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ με αυτά που βλέπω δεν προκειται να αλλάξω κάρτα φέτος ουτως η αλλως δυο games μονο με ενδιαφέρουν πολύ, Dark Souls 3 και νέο Deus Ex.

Και τοτε πως και σχολιαζεις σε θεμα παιχνιδιου που οπως λες δεν σε ενδιαφερει?:P

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως καλά παιχνίδια ανά διαστήματα βγαίνουν, το PC παίρνει όλο και περισσότερους "κονσολατους" τίτλους που στο παρελθόν ούτε για αστείο δεν βλέπαμε, και γενικά η εμπειρία(στο τέλος) είναι καλή.

Δεν χρειάζεται να σκας κάθε χρόνο για ti για να παίζεις οπως πρέπει πολλά από τα games. Λογικό είναι από την άλλη οι εταιρίες να πιεζουν να αλλάξεις κάποια στιγμή gpu ή να βάλεις περισσότερη ram, είτε με την έλευση σιγά σιγά του dx12 είτε σε support γενικά. Σε games όπως το Gears of War Ultimate Edition βέβαια που δεν δικαιολογεί τίποτα από αυτά που ζητάει, είναι άλλη φάση και το ότι είναι και στο Windows store only, είναι δύο στα δύο fail.

Για το QB, που τα γραφικά του ειναι εντυπωσιακά, πιστεύω πως και μια 770 (που αναφέρθηκε πιο πάνω) μπορεί να το παίξει με κάποιες υποχωρήσεις στα settings και με ένα lock στα 30-40 fps. 1080p αναφέρομαι που είναι και η mainstream ανάλυση.

Συνήθως τα shadows και texture quality επηρεάζουν τα fps οπότε αν χαμηλώσεις αυτά, όλο και κάτι κερδίζεις. Όσοι ήμαστε ανυποχώρητοι, απλά θα πρέπει να έχουμε μια 780ti και άνω για να μην χρειαστεί να ρίξουμε κάτι. Και πάλι βέβαια οι Maxwell θα τα πηγαίνουν καλύτερα, μέχρι να βγει ο Πασχάλης όπου και θα εχει την καλύτερη υποστήριξη από nvidia.

Έτσι πάνε αυτά, αυτό είναι το μάρκετινγκ, και μερικά πράγματα όσο και να μην μας αρέσει απλά γίνονται.

Εγώ χαίρομαι που θα παίξω το Quantum Break στο PC μου, δεν χαίρομαι και τόσο που θα βγει μόνο στο Store με την μορφή και τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο δεν το βγάζουν σε retail μορφή δεν μπορώ να καταλάβω..Έχουν πει ότι όσοι το πάρουν για Χ1, θα πάρουν δώρο PC key, οπότε θα γεμίσουν οι αγγελίες.

• Moderators
Δημοσ.

Για ποιο λόγο δεν το βγάζουν σε retail μορφή δεν μπορώ να καταλάβω..Έχουν πει ότι όσοι το πάρουν για Χ1, θα πάρουν δώρο PC key, οπότε θα γεμίσουν οι αγγελίες.

Κάτσε μισό, δεν θα βγει σε retail για XBONE;

• Moderators
Δημοσ.

Άρα, λοιπόν, θα βγει σε retail μία κοινή έκδοση για XBONE και PC, με την αγορά της οποίας θα παίρνεις δύο άδειες χρήσης.

Ποιό είναι το παράπονό σου, ότι απ' έξω θα γράφει «XBONE» και όχι «PC» το κουτάκι; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...