naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Φοβερό εάν όντως γίνει, το θέμα είναι ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και αυτά win store exclusives... Νaruto, κάνε πρόβλεψη φίλε! Έρχεται η συνεργασία MS και Valve μην ανησυχείς
Haris San Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα παιχνιδι δεν θα πρεπε να χει τετοιες απαιτησεις βασισμενοι στα γραφικα που εχουν... Εγω βλεπω καθε χρονο να ανεβαινουν τα specs που χρειαζονται για να τρεξεις το παιχνιδι, χωρις ομως να βλεπω τα γραφικα να γινονται οντως καλυτερα αφου μονο downgrade ριχνουν... Επιτηδες το κανουν οι devs, αν ηθελαν ακομα και με την 760 θα καναν να τρεχει το witcher στο ultra αλλα προφανως δεν θελουν. Η naughty dog οταν εκανε το UN3 σε consola χρεπι ειχε καταφερει να βγαλει απο τα καλυτερα γραφικα για εκεινη την χρονια σε video game επειδη πραγματικα το ηθελε... tltr: ιδια γραφικα καθε χρονο με μεγαλυτερες απαιτησεις, απλα θελουν να σε βαζουν να αγοραζεις καρτες γραφικων απλουστατο. 7
bedazzled Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κανενα παιχνιδι δεν θα πρεπε να χει τετοιες απαιτησεις βασισμενοι στα γραφικα που εχουν... Εγω βλεπω καθε χρονο να ανεβαινουν τα specs που χρειαζονται για να τρεξεις το παιχνιδι, χωρις ομως να βλεπω τα γραφικα να γινονται οντως καλυτερα αφου μονο downgrade ριχνουν... Επιτηδες το κανουν οι devs, αν ηθελαν ακομα και με την 760 θα καναν να τρεχει το witcher στο ultra αλλα προφανως δεν θελουν. Η naughty dog οταν εκανε το UN3 σε consola χρεπι ειχε καταφερει να βγαλει απο τα καλυτερα γραφικα για εκεινη την χρονια σε video game επειδη πραγματικα το ηθελε... tltr: ιδια γραφικα καθε χρονο με μεγαλυτερες απαιτησεις, απλα θελουν να σε βαζουν να αγοραζεις καρτες γραφικων απλουστατο. Αυτό που λες ίσως γίνει όταν το DX12 γίνει το standard για όλα τα PC games. Μην περιμένεις πολλά από το DX11. Η ND που αναφέρεις μια ζωή σε low-level επίπεδο προγραμματίζει και ξεζουμίζει ό,τι πλατφόρμα κι αν της δώσουν... 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ελα οι τουμπες η μια μετα την αλλη. Να τα ''διορθωμενα '' specs σε Ultra οπως ηταν αναμενομενο http://www.gameslife.gr/see-the-final-system-requirements-of-quantum-break-27283 Παντως τα 16gb ram παραμενουν.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 εγω αυτα τα λεω οχι τελικα αλλα λιγο πριν το τελος...αναμενουμε ανακοινωση για τα 8gb ram!
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ελα οι τουμπες η μια μετα την αλλη. Να τα ''διορθωμενα '' specs σε Ultra οπως ηταν αναμενομενο http://www.gameslife.gr/see-the-final-system-requirements-of-quantum-break-27283 Παντως τα 16gb ram παραμενουν. Νομίζω έχει γίνει λάθος στο άρθρο. Δεν έχω δει πουθενά ότι άλλαξαν οι απαιτήσεις και ο συντάκτης μάλλον μπέρδεψε την 980 με την 980 ti...
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω έχει γίνει λάθος στο άρθρο. Δεν έχω δει πουθενά ότι άλλαξαν οι απαιτήσεις και ο συντάκτης μάλλον μπέρδεψε την 980 με την 980 ti... Οχι οτι δεν παιζει να ισχυει και αυτο που λες αλλα μακαρι να μην ισχυει.
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Δεν το έχει ανεβάσει καμιά άλλη ιστοσελίδα από μια γρήγορη αναζήτηση στο google που έκανα και ούτε στην σελίδα της remedy βλέπω κάποια αλλαγή. **Επεξεργάστηκα και το αρχικό post προσθέτοντας τα νέα system requirements.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Κοιταξε να δεις το θεμα ειναι οτι κανανε μεγαλη πατατα στο θεμα προωθησης.Εστω οτι μιλαμε για αναλογη περιπτωση tomb raider που αυτο ανεγραφε gtx 970 για 1080p και 980ti για 1440p.Στην πραξη βεβαια για ολα full και 60ρι στα frames κυριως με 980ti πιανεις ουτως ή αλλως. Ναι η 980 δεν πολυ στεκει σε σχεση με την 970 αλλα τουλαχιστον δεν θα ''διωξει'' κοσμο,οπως πχ η 980ti ας πουμε,κυριως αυτους που ειναι ανω των 1080p Βεβαια λιγοτερο απο 2 μηνες εμειναν να δουμε τελικα τι θα ισχυει και τι οχι.
naruto14 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά θεωρώ πως αν τρέχει σαν το Rise of the Tomb Raider περισσότερα παράπονα θα δούμε για την Windows Store απoκλειστικότητα παρά το optimization
Oroku Saki Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Που ειναι η pc εκδοση https://www.microsoft.com/en-us/newsearch/result.aspx?q=Quatnum+break&form=apps ? Μονο του xbox one εχει.
Bigi444444 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάει ορόκου!Χάλασε η κουμπαριά!Μόνο σε xone θα βγει τελικά.Αρχίσανε τα μπλόκα λέει οι xboxάκιδες και τρόμαξε η ms! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από Bigi444444 3
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Δεν το έχει ανεβάσει καμιά άλλη ιστοσελίδα από μια γρήγορη αναζήτηση στο google που έκανα και ούτε στην σελίδα της remedy βλέπω κάποια αλλαγή. **Επεξεργάστηκα και το αρχικό post προσθέτοντας τα νέα system requirements. Η τελευταία ενημέρωση απο Remedy έγινε 12 του μηνός με τα παρακάτω specs. Κάτι άλλο δεν έτυχε να δώ πουθενά.
naruto14 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αυτά ακριβώς έχω προσθέσει και στο αρχικό post, οπότε είμαστε μια χαρά. (τρόπος του λεγειν )
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι πολύ περίεργος να δω τις διαφορες dx11-12 και xbone/PC.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα