Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πιο πολύ το ήθελα για το xbox one. Θα το έπαιρνα εκεί όπως και να είχε το πράγμα, τώρα που μου δίνουν και για το pc τσαμπέ μου έρχεται ακόμα πιο καλά μιας που φεύγω σεζόν στην Ρόδο και θα έχω laptop μαζί και όχι το xbone...

Εγώ το είπα το πιο πάνω ότι αφού είναι 2 διαφορετικά key (λογικά το RoTR που το έχω και στα 2 δεν ήταν το ίδιο key) κάποιοι μπορούνε να το κάνουν split αυτό το ποσό 55/2 και ο ένας κρατάει το xbone key και ο άλλος το win store key. 

Τώρα για το κουτί έχω vdsl και δεν με πειράζει ας είναι και 200GB 

Η εκτως αν γινεται επιτηδες και καλα για να πουλησει περισσοτερο ετσι στο Xbox και να πουλησουν μετα οι αλλοι τα κλειδια του pc και να τους βγει πιο φθηνα. Δεν θα μου εκανε εντυπωση να ειναι μια ανεπισημη μεθοδος διαφημισης των Windows store αλα rise of the tomb raider.

Παντως για το laptop που λες ελπιζω να εχεις ενα με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα καθως εχεις δει τι απαιτησεις εχουν ανακοινωσει,αλα tomb raider πανω κατω(ακομα και να μην τις παρουμε στα σοβαρα)και ειδικα τα 16gb ram για laptop ειναι λιγο σπανιο να δεις κοσμο να εχει :P

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν είναι τελείως χαζή η πολιτική? Θα το κάνουν pre-order όσοι έχουν xbox one και μετά θα πουλάνε σε αγγελίες κλειδιά για Windows 10...

Δημοσ.

Δεν θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου, ίσως να μην είναι έτσι όπως τα λέω τα πράγματα, αλλά αν είναι τότε βγαίνει σε 2 άτομα 27,5~30 ευρώ στον καθένα. Γι'αυτό είχα πει πριν λίγες μέρες win/win.

Να μην πιαστώ ως παράδειγμα μιας που εγώ θα το κρατήσω το win key, ίσως να βολέψει μερικούς φίλους εδώ, με κάθε επιφύλαξη πάντα! 

Δημοσ.

παντως τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι τα καλυτερα που εχουμε δει μαζι με το uncharted 4, the order δικαια η απαιτησεις που εχει

Δηλαδή από αυτά που έχεις δεί βρίσκεις λογικό να θέλει 980 ti για max settings σε 1080p ;

Δημοσ.

Για 1080P/Ultra/60FPS είναι πολύ λογικό ναι, αν και αμφιβάλλω να έχει 60άρι σταθερό με μία 980Ti αλλά οκ..

Άποψη μου είναι ότι κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα που γράφω το μήνυμα δεν δικαιολογεί να θέλει 980 ti σε 1080p ακόμα και με ultra,super και ότι άλλο settings θέλεις. Ένα W3 πρίν το downgrade ίσως. Σε λίγο καιρό θα δούμε, εγώ πάντως επανάσταση δεν βλέπω να φέρνει.

• Like 3
Δημοσ.

Aν θελει 980 ti για 1080p 60 fps ultra τοτε ελπιζω να ειναι playble  για εμας με τις 970 εστω και στα 30 fps. Γιατι αλλωις θα αναγκαστουμε να ριξουμε textures η ξερω γω τι αλλο οπως εγινε με το tomb raider.

Δημοσ.

Aν θελει 980 ti για 1080p 60 fps ultra τοτε ελπιζω να ειναι playble για εμας με τις 970 εστω και στα 30 fps. Γιατι αλλωις θα αναγκαστουμε να ριξουμε textures η ξερω γω τι αλλο οπως εγινε με το tomb raider.

Κατάντια ρε σύ, από 1440p DSR :) στα 1080p και 30 lock η φοβερή σου 970, κρίμα και πάλι κρίμα.

• Like 6
Δημοσ.

Κριμα. Αν βεβαια ισχυει οτι θα το παιζει σε 1080p 30 fps. Μεχρι να βγει το παιχνιδι δεν ειμαστε σιγουροι για τιποτα.Πολυ απλα θα την ξεσκισω το OC αν χρειαστει . Για το tomb raider την ειχα συνεχεια +100 mhz core + 300 memory. Για το Quatnum σκεφτομαι να ανεβασω το Power limit για να φτασω τον πυρηνα στα +130. Πιστευω ομως να αντεξει για να μην κανω παλι OC.

+

Δημοσ.

Αυτο το ειδατε παιδες?? 

http://www.dsogaming.com/news/forza-horizon-3-gears-of-war-4-scalebound-rumoured-to-be-coming-to-pc-as-windows-10-exclusives/

Forza Horizon 3, Gears Of War 4 & Scalebound Rumoured To Be Coming To PC As Windows 10 Exclusives

αν βαλουν forzara και gears θαμαι απο τους πρωτους που θα περασω windows :D

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερό εάν όντως γίνει, το θέμα είναι ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και αυτά win store exclusives...  :fear:

Νaruto, κάνε πρόβλεψη φίλε!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εχω 980ti και στο Tomb Raider δεν έπαιζε 60αρι σταθερό ούτε με αίτηση παρά μονο σε μερικές περιοχές σε 1080.

Επισης το division με ultra ούτε εκει 60αρι ειδα σε benchmark απο ένα ανέβασμα.

Φαντάζομαι εδώ τι θα γίνει αν ειναι έτσι όπως τα συζητάμε.

Δημοσ.

Δεν το πιάνει ούτε στο Gta V το σταθερό 60αρι, σε 1080p maxed out (no AA) αν ο developer δεν θέλει τι να συζητάμε τώρα.. Βοηθάει και η nvidia με τα extra καλούδια της και στραβώνει φυσικά όλο το πράγμα. 

Σε benchamark που είδα σε διάφορα video για το Tomb στα 1080p πέφτει το πολύ στα 45 αλλά στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι πάνω από 60fps. Όπως και στο Gta έτσι και στο Tomb ένα setting την κάνει την ζημιά και στοιχίζει πολλά fps. Στο ένα είναι το Grass quality και στο άλλο το textures quality. Ένα παρακάτω τα πας το καθένα και έχεις το 60αρι στις 970, 980,980ti (1080p) στο game.

ΥΓ. Είναι πραγματικά πολύ απογοητευμένη η ms και αυτό πραγματικά συμφέρει όλους μας.  Θα πάρουμε πολύ ''exclusive'' του xbone..  Βγάλε τώρα και το Halo 5 και τινάξτε την μπάνκα στον αέρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...