naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα να χαντακωθεί με τέτοιο τρόπο ένα παιχνίδι της Remedy που κατά 99% θα είναι άλλος ένας δυνατός τίτλος της. Ελπίζω να λογικευτούν ή να πατώσει τόσο πολύ στις πωλήσεις που τελικά να βγει και στο Steam. Ότι θα πατώσει στις πωλήσεις (στο PC μιλάμε πάντα) νομίζω είναι δεδομένο. Το να το βγάλουν στο steam το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο πλέον...
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Και το RoTR άρον άρον το έβγαλαν στο PC να αρπάξουν κάνα φράγκο γιατί στο One πάτωσε, ποτέ μην λες ποτέ..
Alex21121988 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Aυτό με το G-Sync και τα Windows store games τι παίζει; Αληθεύει ότι δεν λειτουργεί ή παπάτζες;
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο που το Rise of the Tomb Raider το έκανε publish η Square Enix στο PC και όχι η Microsoft όπως θα γίνει με το Quantum Break...
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω, γιατί το G-Sync πλέον έχει επιλογή να δουλεύει και σε Window mode.
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί βιάζομαι πάντα να μιλήσω? Συνεργασία Valve με Microsoft; 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Χμμμ, αν αληθεύει υπάρχει ελπίδα τελικά..
D.Luffy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το να το βγάλουν στο steam το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο πλέον... Ας μη ξεχνάμε ότι σε αυτή τη γενιά η MS μας έδειξε ότι είναι πρόθυμη να κάνει οποιαδήποτε κωλοτούμπα/backflip/τραμπολίνο (ή ότι άλλο θες) προκειμένου να μη χάσει πελατεία. Είναι λογικό να προσπαθήσει να ψαρέψει κόσμο για το Win Store. Αν τσιμπήσει καλώς. Αν όχι, δεν θα διστάσει να αλλάξει πολιτική και μάλιστα σύντομα. Αρχικά λοιπόν, να περιμένουμε και τα Killer Instict, Recore, Gears of War ως Win 10/Store exclusives. Βασικά όλες αυτές οι κινήσεις είναι μέρος της καμπάνιας προώθησης των Win10. Ούτε καν τους ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αυτά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να τα βγάζει στο Winstore της τα DX12 παιχνίδια για να προωθήσει τα Win10, έτσι και αλλιώς για να παίξεις DX12 only games θες Win10.
D.Luffy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να τα βγάζει στο Winstore της τα DX12 παιχνίδια για να προωθήσει τα Win10, έτσι και αλλιώς για να παίξεις DX12 only games θες Win10. Δεν εννοώ απλώς την εγκατάσταση Win10 στο σύστημά σου αλλά όλο το υπόλοιπο οικοσύστημα και υπηρεσίες που φέρνουν μαζί τους. Μέσα σε αυτό είναι και το Win Store. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό όμως ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν θα πετύχει, έτσι πάτωσε και το GFWL. Απλά θέλουν να σπάσουν τα δικά μας τα νεύρα.
D.Luffy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό όμως ξέρουν και οι ίδιοι ότι δεν θα πετύχει, έτσι πάτωσε και το GFWL. Απλά θέλουν να σπάσουν τα δικά μας τα νεύρα. Το gfwl ήταν μια απλή πλατφορμίτσα που εστίαζε αποκλειστικά στα games. Δεν είχαν μεγάλο όφελος (ή χασούρα) από αυτό έτσι κι αλλιώς. Το Win Store όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό γι αυτούς. Προγράμματα, mobile apps, υπηρεσίες, games. Εκεί είναι τα λεφτά σήμερα για την MS και θα παίξουν ό,τι χαρτί έχουν στα χέρια τους. Δεν χάνουν τίποτα στην τελική. Μόνο λίγο χρόνο στα sales figures. Αυτοί που δεν κρατιούνται θα το αγοράσουν τώρα και οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη με το που βγει στο Steam. Στον κόσμο της MS οι όροι exclusive και timed-exclusive είναι ένα και το αυτό. 2
comfuzio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό αμφιβάλλω αν γίνεται. Δεν νομίζω να δίνουν διαφορετικό key για ενεργοποίηση στα Windows Store. Λογικά συνδέοντας με τον xbox λογαριασμό θα μπορείς να το κατεβάσεις και να το παίξεις από το PC. Εδώ: http://www.quantumbreak.com/windows10/ λέει HOW DO I GET THE WINDOWS 10 VERSION OF THE GAME FOR FREE?Starting February 11, anyone who pre-orders the digital version of “Quantum Break” for Xbox One through the Xbox Store will receive the Windows 10 version of the game for free, downloadable at the Windows Store via redemption code. The pre-order offer also applies for those who redeem a digital code purchased from participating retailers or from the Xbox One Special Edition Quantum Break Bundle by April 5, 2016. HOW WILL I RECEIVE THE WINDOWS 10 CODE? HOW DO I ACTIVATE IT?After you pre-order a digital copy of “Quantum Break” for Xbox One through the Xbox Store, you will receive a system message over Xbox Live that includes a 5x5 redemption code for the Windows 10 version of the game. Codes will be issued shortly after launch. Θέλω να ελπίζω πως θα είναι άλλο key, εγώ το έκανα pre-order από το xbox store (με κάρτες από το γνωστό site και μου βγήκε 55euro(είχα και κάτι ψηλά μέσα)). Στο xbone μου το βγάζει στο library. Λογικά θα μου έρθουν κάποια key για την win 10 ver και για τα άλλα games που δίνει μαζί. Τώρα αν κατάλαβα λάθος sorry
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Βασικα δεν καταλαβαινω το παραπανω. Αν οντως θελεις το παιχνιδι να το παιξεις στο Pc για ποιο λογο να το κανεις pre order στο Xbox και μαλιστα την ψηφιακη εκδοση που κοστιζει τοσο? Καλα το γεγονος οτι 55ευρω το χρεωνουν Digital οσο εν μερη κανει και κουτατο το παιχνιδι στο Xbox δεν το σχολιαζω https://www.skroutz.gr/s/4710981/Quantum-Break-XBOX-One.html?keyphrase=quantum+break Τουλαχιστον στο steam εχει και επιλογες να αγορασεις το παιχνιδι με κωδικο ενεργοποιησης για steam και να σου βγαινει φθηνοτερα απο το να το αγορασεις απο το ιδιο το steam(DS2,MGS V,RoTTR κλπ)στο Windows store θα μας χρεωνουν digital παιχνιδι αλα κονσολες??Βρε δεν πανε μην πω που να πανε??? Και με το Doom βεβαια που δεν ειναι Steam παιχνιδι 54ευρω για το pc και κατα τα αλλα ''δωρεαν'' το μπλουζακι.... 1
comfuzio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ πιο πολύ το ήθελα για το xbox one. Θα το έπαιρνα εκεί όπως και να είχε το πράγμα, τώρα που μου δίνουν και για το pc τσαμπέ μου έρχεται ακόμα πιο καλά μιας που φεύγω σεζόν στην Ρόδο και θα έχω laptop μαζί και όχι το xbone... Εγώ το είπα το πιο πάνω ότι αφού είναι 2 διαφορετικά key (λογικά, γιατί το RoTR που το έχω και στα 2 δεν ήταν το ίδιο key) κάποιοι μπορούνε να το κάνουν split αυτό το ποσό 55/2 και ο ένας κρατάει το xbone key και ο άλλος το win store key. Τώρα για το κουτί έχω vdsl και δεν με πειράζει ας είναι και 200GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα