Προς το περιεχόμενο

Quantum Break [PC]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το κρατάει, σε βίντεο στο YouTube που είδα, στις περιοχές που εντοπίζονται τα framedrops, όλες τον πίνουν απλά η ti λόγω της ωμης δύναμης που έχει η gpu ακόμα και σε αυτό το χρεπι του optimization τα πάει κατά πολύ καλύτερα σε 1080p.

• Απαντ. 783
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλύτερα τα πάει ναι, αλλά απέχει πολύ από το ακατέβατο 60άρι, ειδικά στις βαριές περιοχές όπως το Geothermal Valley. Τέσπα ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα.

Δημοσ.

Ναι γιατί με την Ti έχεις 60άρι σταθερό νομίζεις στο RoTR με max settings, ακόμα και αν μιλάμε για 1080P δεν κρατάει 60άρι ούτε στον ύπνο του Jen-Hsun Huang :P Και αυτό γιατί το optimization είναι σάπιο ακόμα.

Ορθόν αλλά μόνο σε κάτι μικρά areas της geothermal..τέλος πάντων offtopic

Δημοσ.

Πάντως έχει δείξει ο κόσμος ότι το κακό optimization δεν περνά (Batman Arkham Knight). Στο Rise of the Tomb Raider δεν είναι κακό, αλλά ούτε και το επιθυμητό. Να δούμε τώρα στο QB...

Δημοσ.

Το QB πιστεύω αν είναι σωστά optimized δεν νομίζω να μην μπορούμε να το τερματίσουμε στα settings. Εκτός αν όντως μιλάμε για super ουαου HD textures όπου χρειάζονται πολυυυυ vram. Δεν βρίσκω άλλο λόγο.

Το AK μπορεί να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά τελικώς φτιάχτηκε και είσαι above 55 avg (και στο batmobile)συνεχώς με όλα κουμπωμενα στο τέρμα + GameWorks.

To rise ακόμα δεν το έχουν φτιάξει, και δεν είναι μόνο perfomance το θέμα του, έχει και bugged stuff το engine του..

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα benchmarks. Να δούμε πρώτα και screenshots/footage από ultra settings για να κρίνουμε. Πάντως δεν είναι λογικό να χρειάζεσαι 980 Ti για να το maxαρεις στα 1080p. Δηλαδή στις μεγαλύτερες αναλύσεις τι κάνεις? 

Δημοσ.

Screenshots έχουν δείξει ήδη, είναι στην σελίδα 3 ποστ #34. Για τις μεγαλύτερες αναλύσεις υπάρχει το SLI, την απάντηση την ξέρετε και παρ' όλα αυτά ρωτάτε :D

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα benchmarks. Να δούμε πρώτα και screenshots/footage από ultra settings για να κρίνουμε. Πάντως δεν είναι λογικό να χρειάζεσαι 980 Ti για να το maxαρεις στα 1080p. Δηλαδή στις μεγαλύτερες αναλύσεις τι κάνεις?

Κλαις

• Like 1
Δημοσ.

Sli και έχει ο Θεός μάλλον.. Εντάξει και για το Rise son of Rome λέγαμε τα ίδια και ηταν κομπλέ το game (port) και όλοι από 780 και άνω κουμπωσαμε-παιξαμε.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα από αυτά τα screenshots πέρα από τα character models όμως... Για 4k SLI σίγουρα αλλά σε 1440p υποτίθεται πως η 980ti μια χαρά βαστάει...

Δημοσ.

Αν ο λόγος που βάζουν ti είναι vram limitation και μόνο, είμαι πολύ περίεργος για το τι θα δω στο monitor,tv μου.

Εγώ πιστεύω πως όλο αυτό είναι marketing παπατζιλικι και αν τους πιάσει τους έπιασε..

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το QB θα είναι το πρώτο σοβαρό dx12-only παιχνίδι που θα τρέξουν οι κάρτες μας και το περιμένετε να είναι και... optimized?? Τίποτα άλλο?  :P  :P Μήπως να μοιράσει και τσάμπα κλειδιά η MS σε όσους βάλουν Win10 από τώρα?

Ε ρε έχουμε να φάμε ένα stuttering που θα καταλείξουμε να λέμε "μα τι ωραία που τρέχουν τα παιχνίδια της Ubi την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους..."

Η μοναδική αχτίδα φωτός είναι ότι το αναπτύσει η Remedy και όχι κάποιο τυχάρπαστο studio. Παρόλα αυτά ακόμα και αν τρέξει απλά ικανοποιητικά θα είναι κυριολεκτικά θαύμα. 

Δημοσ.

Σε αυτό (http://www.gamespot.com/videos/quantum-break-5-minutes-of-striker-fight-gameplay/2300-6429441/) το βίντεο πάντως το A.I. φαίνεται παντελώς ηλίθιο. Αν και μπορεί απλά να το βάλανε στο easy mode για τους "δημοσιογράφους" που συνήθως δεν ξέρουν πως να παίζουν games

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...