Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Έχω το Lenovo K3 Note.
  • Έχω κάνει ένα ext4 partition και έχω μεταφέρει εκεί αρκετές εφαρμογές με το link2sd.
  • Το μέγεθος του ext4 partition είναι γύρω στα 14,2 GB και ο χρησιμοποιούμενος χώρος γύρω στα 6 GB. Αυτό το βλέπω από την εφαρμογή Diskusage [εικόνα 3].

Δυστυχώς παρατήρησα ότι και στο link2sd και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που να δείχνει τον ελεύθερο χώρο των partitions μου δείχνει τον χρησιμοποιούμενο χώρο με αρνητική τιμή. [εικόνες 1,2]

rLjuiym.jpg

LbEMN7p.jpg

fG8N1hD.jpg

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπορεί αν σκεφτεί κανείς έναν τρόπο να το κάνω να φαίνεται σωστά. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν αποτελεί λύση καθώς έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο στο στήσιμο του κινητού και δεν θέλω να τα κάνω από την αρχή.

Οπότε αναζητώ κάποια λύση που να κάνει κάτι σαν ξανασκανάρισμα της μνήμης και να την διαβάσει σωστά ή κάποιον άλλο τρόπο τέλος πάντων που να διορθώσει το πρόβλημα αναίμακτα χωρίς να μου δημιουργήσει άλλη ζημιά.

Δημοσ.

Να χαλασουν σιγουρα οχι, απλα ισως σου χαλασει τα εικονιδια (ισως φανουν σαν ανδροιδ) αλλα στο πρωτο ρεμπουτ θα στρωσουν...

Θα χτυπήσω ένα nandroid τότε και θα το δοκιμάσω.

Ισως και με εναν καθαρισμω σαν το SD Maid να ξεμπλοκαρη το θεμα....

Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Δημοσ.

Μην εισαι τοσο ψειρας fun.... Τις συντομευσεις εννοω στην αρχικη οθονη.... Τιποτα δεν θα χαλασει ,αλλα ουτε γνωριζω αν θα φτιαξει ετσι... Σπασμωδικες αντιδρασεις ειναι.... Το θεμα αυτο δεν το εχω ξανασυναντησει με το link2sd... Ισως φταιει το μεγεθος του partition

Δημοσ.

Αρχικά είχα γύρω στα 10GB αλλά είπα να φτιάξω μεγαλύτερο επειδή το είχα ψιλογεμίσει.

Δοκίμασα unmount αλλά δεν έγινε κάτι.

Επίσης δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά το link2sd. Αυτό συνδέσεις κανεις.

Το partition αναγνωρίζεται λάθος γενικότερα από κάθε εφαρμογή.

Όταν το έφτιαξα δεν ήταν έτσι από την αρχή αλλά δεν κατάλαβα και πότε ακριβώς εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Καμιά άλλη ιδέα??

Δημοσ.

Εχεις και το Plus?

Ναι, αλλά όπως είπα δεν είναι ζήτημα μόνο του linki2sd.

Από οποιαδήποτε εφαρμογή να το ελέγξω είτε δεν δείχνει όγκο είτε τον δείχνει λάθος.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις θεμα αστω οπως ειναι,αλλιος ξερεις τη πρεπει να κανεις....

Το θεμα ειναι να μην μπορεις να μεταφερεις κατι η κατι αλλο πιο σοβαρο.

Αν διαγραψεις κατι μικρο λες να ξεκοληση και να σου δειξει σωστα!

Δημοσ.

Αν δεν εχεις θεμα αστω οπως ειναι,αλλιος ξερεις τη πρεπει να κανεις....

Το θεμα ειναι να μην μπορεις να μεταφερεις κατι η κατι αλλο πιο σοβαρο.

Αν διαγραψεις κατι μικρο λες να ξεκοληση και να σου δειξει σωστα!

ε οκ να το αφήσω, απλά ήθελα να έχω εικόνα του όγκου και επίσης φοβάμαι μην προκύψει κανα πρόβλημα στο μέλλον.

Δοκίμασα να κάνω και αποσύνδεση και σύνδεση εφαρμογών για να ξεκολλήσει αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...