dbconan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιγω αυτο το ποστ απο νευρα και αγανακτηση...13 χρονια φωναζω στον ΟΤΕ για υπογεια βλαβη ,οπου μαλιστα ειχαν βρει η ιδιοι εξω απο το σπιτι μου... Ηρθαν να την φτιαξουν,(πριν 13 χρονια) ,αραξαν εξω απο το σπιτι,και πηραν τηλ για να παρουν εντολη η κατι τετοιο,δεν γνωριζω..Εμαθαν οτι στο διαστημα αυτο οτι εχω κανει αιτημα για αλλαγη παροχου,σε FORTHNET ,δεν ειχαμε και αλλους παροχους στην περιοχη... Τοτε ξαφνικα ,μαζευουν τα εργαλεια τους και μου λενε ,οτι να παρω τηλ και να ξαναδωσω βλαβη μεσω της FORTHNET για να ξανα ερθουν.... Εκτοτε,και για 13 χρονια ,δινω καθε μηνα βλαβη και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ηρθαν... Αλλαζω παροχο και μπαινω HOL,βαζω VDSL κλειδωνω αρκετα καλα,αλλα οι τεχνικοι της hol δεν ειναι ευχαριστημενοι και ξεκινανε να δινουν βλαβη....Μεσα σε 3 μερες,ερχονται απο ΟΤΕ,ψαχνουν,βρισκουν την ιδια υπογεια βλαβη και ξεκινανε το σκαψιμο μετα απο 13 χρονια. Η φωτο ειναι σημερινη και δειτε ,μεσα σε 3 μετρα,ποσα κοψιματα εχει το καλωδιο,ποση φθορα και η μουφα τρεχει νερο... Και ρωταω εγω ,ποιον να βρισω.?? 13 χρονια,μαξ 1,2 Κbs και τωρα εκαναν την μεγαλη ανακαλυψη.?? Τον ΟΤΕ,που ειναι μπουρδελο ,η την FORTHNET οπου μου ελεγαν οτι η βλαβη ειναι ετοιμη και ολα καλα.??? Ποιον.??? Και τα γραφω ολα αυτα για καποιους που ειναι με τον ΟΤΕ και την FORTHNET .. Και το μαγικο ειναι που μου λενε οι μαστορες απο τον ΟΤΕ ,οτι θα αλλαξουν μονο την μουφα,το καλωδιο δεν θελει,χαχαχαχαχα βλεπεις τον χαλκο μεσα,ελεος με το Μπουρδελο τους.. .Αν ακουσετε στις ειδησεις για κανενα φονικο σε εργαζομενους του ΟΤΕ ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ και ποιος θα το εχει κανει.... Ντροπη τους.... Και το μαγικο Κουνημα του Μαστορα του ΟΤΕ
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 "Και ρωταω εγω ,ποιον να βρισω.?? 13 χρονια,μαξ 1,2 Κbs και τωρα εκαναν την μεγαλη ανακαλυψη.??" Μπορείς να βρίσεις και τον εαυτο σου που έφυγες απο τον οτε 1
dbconan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 "Και ρωταω εγω ,ποιον να βρισω.?? 13 χρονια,μαξ 1,2 Κbs και τωρα εκαναν την μεγαλη ανακαλυψη.??" Μπορείς να βρίσεις και τον εαυτο σου που έφυγες απο τον οτε Χαχαχαχα του ΟΤΕ και εσυ ε.??? χαχαχαχα απο 365 μερες του χρονου στον Οτε ,ειχα 300 μερες βλαβη....Θα καθοσουν εσυ.ε??? Καλα κανουν και σας τα περνουν στεγνα και λετε και ευχαριστω...
Narayan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αφού κάθεσε 13 χρόνια έτσι καλά σου κάνουν. Σε PSTN έπρεπε να σε έχουν να κλειδώνεις 33,6 kbps. trollmode /off
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ετ "Και ρωταω εγω ,ποιον να βρισω.?? 13 χρονια,μαξ 1,2 Κbs και τωρα εκαναν την μεγαλη ανακαλυψη.??" Μπορείς να βρίσεις και τον εαυτο σου που έφυγες απο τον οτε Χαχαχαχα του ΟΤΕ και εσυ ε.??? χαχαχαχα απο 365 μερες του χρονου στον Οτε ,ειχα 300 μερες βλαβη....Θα καθοσουν εσυ.ε??? Καλα κανουν και σας τα περνουν στεγνα και λετε και ευχαριστω... Ετσι ειναι η ζωη σε κάποιους που τα παίρνουν απολαμβάνουν και τις υπηρεσίες τους, σε κάποιους άλλους που δεν τα παίρνουν εχουν 13 χρόνια 1,2 Κbs καλα ξεμπερδέματα
dbconan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ας επερνα μεσω δορυφορου,εχετε δικιο ....δεν μου περασε απο το μυαλο..Τσαμπα ηταν,χαχαχα 4 χρονια ΟΤΕ και 13 FORTHNET,τοσο απλα...Ισως γιατι δεν υπηρχε αλλος παροχος..?? λεω ισως... Τωρα για τα ξεμπερδεματα θα δουμε...45.000 με 47.000 κλειδωνα με αυτα τα χαλια σαν Vdsl, τωρα βεβαια μπορει να πει ο ΟΤΕ δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα πλεον,το επαθε φιλος 500 μετρα πιο μακρια μου...Κλειδωσε vdsl 30.000 και μετα απο μια βδομαδα τον εριξαν σε adsl και του ειπαν αυτο εχει μονο,χαχαχαχα Και μαντεψτε τι εταιρια ειχε και με ποια εταιρια το κανονισαν.????? χαχαχαχα FORTHNET+ ΟΤΕ ,τυχαιο.??? δεν νομιζω
apollotonkosmo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 βασικα δεν έχω καταλαβει αν εισαι νευριασμενος η αν σοβαρολογεις επειδη γελας σχεδον ανα δυο λεξεις... Επισης γνωρίζουμε ίδι οτι οι βλάβες αργούν αλλα δεν νομίζω πως 13 χρόνια ειναι λογικό. Σε κάθε περιπτωση έαν είχες μείνει στον ΟΤΕ, μιας και δυστυχώς όλα τα καλώδια είναι δικά του οπότε δεν καταλανείνω τον λόγο να αλλάξεις άροχο επειδή έχεις βλάβη, θα έιχε λυθεί το θέμα... Πάντα φιλικά.
paronio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ανοιγω αυτο το ποστ απο νευρα και αγανακτηση...13 χρονια φωναζω στον ΟΤΕ για υπογεια βλαβη ,οπου μαλιστα ειχαν βρει η ιδιοι εξω απο το σπιτι μου... Ηρθαν να την φτιαξουν,(πριν 13 χρονια) ,αραξαν εξω απο το σπιτι,και πηραν τηλ για να παρουν εντολη η κατι τετοιο,δεν γνωριζω..Εμαθαν οτι στο διαστημα αυτο οτι εχω κανει αιτημα για αλλαγη παροχου,σε FORTHNET ,δεν ειχαμε και αλλους παροχους στην περιοχη... Τοτε ξαφνικα ,μαζευουν τα εργαλεια τους και μου λενε ,οτι να παρω τηλ και να ξαναδωσω βλαβη μεσω της FORTHNET για να ξανα ερθουν.... Εκτοτε,και για 13 χρονια ,δινω καθε μηνα βλαβη και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν ηρθαν... Αλλαζω παροχο και μπαινω HOL,βαζω VDSL κλειδωνω αρκετα καλα,αλλα οι τεχνικοι της hol δεν ειναι ευχαριστημενοι και ξεκινανε να δινουν βλαβη....Μεσα σε 3 μερες,ερχονται απο ΟΤΕ,ψαχνουν,βρισκουν την ιδια υπογεια βλαβη και ξεκινανε το σκαψιμο μετα απο 13 χρονια. Η φωτο ειναι σημερινη και δειτε ,μεσα σε 3 μετρα,ποσα κοψιματα εχει το καλωδιο,ποση φθορα και η μουφα τρεχει νερο... Και ρωταω εγω ,ποιον να βρισω.?? 13 χρονια,μαξ 1,2 Κbs και τωρα εκαναν την μεγαλη ανακαλυψη.?? Τον ΟΤΕ,που ειναι μπουρδελο ,η την FORTHNET οπου μου ελεγαν οτι η βλαβη ειναι ετοιμη και ολα καλα.??? Ποιον.??? Και τα γραφω ολα αυτα για καποιους που ειναι με τον ΟΤΕ και την FORTHNET .. Και το μαγικο ειναι που μου λενε οι μαστορες απο τον ΟΤΕ ,οτι θα αλλαξουν μονο την μουφα,το καλωδιο δεν θελει,χαχαχαχαχα βλεπεις τον χαλκο μεσα,ελεος με το Μπουρδελο τους.. .Αν ακουσετε στις ειδησεις για κανενα φονικο σε εργαζομενους του ΟΤΕ ,ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ και ποιος θα το εχει κανει.... Ντροπη τους.... Και το μαγικο Κουνημα του Μαστορα του ΟΤΕ Καλά τώρα σοβαρά ήρθαν να στο φτιάξουν και εσύ πήγες και έβαλες forthnet?
supphol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 φίλε τι ηπηρεσία πληρόνεις; adsl h vdsl?
dbconan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Nευριασμενος πλεον μετα απο τοσα χρονια δεν ειμαι,απλα εχω περασει στην φαση του γελιου...δυστηχως Οταν ηρθαν για την βλαβη,εγω πριν 15 μερες ειχα κανει αλλαγη παροχου,που να ηξερα οτι θα ερχοντουσαν.? 4 χρονια τους παρακαλαγα να ερθουν και ηρθαν 15 μερες μετα απο την αιτηση για αλλαγη παροχου... Τεσπα,το θεμα ειναι οτι παραμενουν απαραδεκτοι σε ολα τους και δυστηχως η FORTHNET προσπαθει να τους φτασει...Την εζησα πολυ καλα και αυτη σαν εταιρια... φίλε τι ηπηρεσία πληρόνεις; adsl h vdsl? Πριν 15 μερες εκανα αλλαγη απο adsl (o θεος να το εκανε) σε Vdsl... Απο οτι βλεπεις ομως 3 φορες,λογο μαλλον του υπογειου προβληματος,με γυρνανε σε adsl....Σημερα κουνησε ο μαστορας του ΟΤΕ την μουφα και τσουφ,περασα σε adsl....Mαγικα πραγματα λεμε τωρα..
supphol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που λες με τη μουφα δεν εχει να κανι. προφιλ σου αλαξανε στο dslam. τους ρωτησες γιατι στο βαλανε σε adsl2+ th γραμη; αν δεις εισαι g992.3=adsl. για vdsl θα επρεπε να εισαι g992.5 μπορει να το γυρισαν οταν εφτιαχναν τη βλαβη. παρτους τηλεφωνο να τους πεις συγκεκριμενα.
dbconan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο που λες με τη μουφα δεν εχει να κανι. προφιλ σου αλαξανε στο dslam. τους ρωτησες γιατι στο βαλανε σε adsl2+ th γραμη; αν δεις εισαι g992.3=adsl. για vdsl θα επρεπε να εισαι g992.5 μπορει να το γυρισαν οταν εφτιαχναν τη βλαβη. παρτους τηλεφωνο να τους πεις συγκεκριμενα. Ηρθαν πριν 4 ωρες ,εσκαψαν οι (μαυροι) και οι επιστημονες του ΟΤΕ θα ερθουν ΚΑΠΟΙΑ μερα να το φτιαξουν....Ακομα ειναι ετσι,χυμα στο κυμα,.το εχουν μαλλον να στεγνωσει ,μην χαλασουν και τα νυχια τους...Η απαντηση απο τους (μαυρους) ηταν καποια μερα,τωρα ποια δεν ξερουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα