TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει κανενας λογος, να χανεις μεσοσταθμικα στο ιδιο συστημα [τουλαχιστον] -20% frames / αποδοση επιλεγοντας να τρεξεις καποιο παιχνιδι οπου μπορει να γινει σε OSX κι οχι το ιδιο σε Windows...Γιατι να το κανεις αυτο? [Ειδικα οταν ανεβασεις αναλυση @1080 διαφορα γινεται ενοχλητικως αισθητη]http://www.anandtech.com/show/4205/the-macbook-pro-review-13-and-15-inch-2011-brings-sandy-bridge/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Σωστό κι αυτό που λέτε με την επανεκκίνηση, λύνει δραστικά το "πρόβλημα", αλλά δυστυχώς κάτι Retina 15άρια (όπως το δικό μου του 2013) έρχονται μόνο με 250GB δίσκο και δεν είναι εύκολο να αφιερώσεις τόσο σοβαρό ποσοστό του ελεύθερου χώρου σου στα Windows για παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Επαναφερω το θεμα μετα απο καποιους μηνες γιατι θελω να ρωτησω κατι οσους φιλους απο το forum παιζουν καποια παιχνιδια στο mac τους. Ειμαι κατοχος ενος macbook pro retina 15" mid 2014 (i7 quad core, 16gb ram, 512 ssd, iris pro & gt 750m 2gb) και τωρα τελευταια κατεβασα κανα δυο παιχνιδακια να εχω να περναει η ωρα. Δεν το συζηταω πως τα τρεχει ανετα το θηριο και ποτε δεν ειχα προβλημα ταχυτητας, αποκρισης κλπ, ομως καθε φορα που παιζω, τα fans κανουν σαν τρελα και δουλευουν στο φουλ! Κοιτωντας απο το istats, παρατηρησα πως η θερμοκρασια της cpu παει 85-90 βαθμους! Το θεωρειτε φυσιολογικο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ζητάς gaming απο ενα λαπτοπ με τελείως διαφορετικό προσανατολισμο Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει αν θες gaming θες και ξεχωριστή gpu για το MacBook σου υπαρχει λύση για εξωτερική gpu μέσω tb αλλα θα σου κοστίσει όσο ενα gaming pc μαζι με την οθονη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μα δεν εχει προβλημα να σηκωσει το παιχνιδι, μιλαμε για το Cities Skylines παραδειγμα ή το Euro Truck Simulator, τα σηκωνει για πλακα, το θεμα ειναι πως τα ανεμιστηρακια βαρανε κοκκινο και κανουν σαν τρελα και χτυπαει η CPU 85-90 βαθμους... Υ.Γ. Παραπανω αν προσεξεις εγραψα πως εχω ξεχωριστη GPU Nvidia GT750M 2GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ναι τα σηκωνει αλλα παει full load δεν το προσεξα αλλα οπως και να το κανουμε μιλαμε για 750 mobile εκδοση κατι σαν 460 ισως και χαμηλοτερη δλδ ΑΛΛΑ τα ανεμηστηρακια της gpu δεν ειναι φτιαγμενα για να στροφαρουν συνεχεια στο 100% γενικα το ολο σωμα του υπολογιστη σου δεν εχει χωρο για μεγαλυτερους ανεμηστιρες κλπ Το οτι παιζει δε σημαινει οτι δεν θα καει καποια στιγμη trust me σε imac 2011 με 6970 πηγα δυο φορες για σερβις gpu βεβαια το ειχα σπασει στο fifa @ 2560p και ας το ακουγα να κανει σαν αεροπλανο δεν throthlare αλλα το παραβιαζα Αυτες οι καρτες γραφικων που βαζουν στα apple ειναι για desktop χρηση και γραφιστες που θελουν επεξεργαστικη ισχυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πως μπορω να ανεβασω μια φωτο να δειτε ενδεικτικα για τι θερμοκρασιες μιλαω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ειμαι με macbook pro λογω σχολης, για παιχνιδια αναγκαστικα να παρω πσ4, αλλα τα της Blizz παιζουν νερο, hearthstone, heroes of the storm k starcraft 2, shadowverse stardew valley etc καμια συζητηση, τελευταιας γεννιας παιχνιδια δε γινεται αν δε κανουμε υποχωρησεις οσα υποστιριζονται και αν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Φιλε και εμενα κομπλε παιζουν τα παντα, απο θερμοκρασιες ομως το CPU χτυπαει 85-92 βαθμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 εγω ενα χρονο+ που το εχω το λαπτοπ και παιζω αρκετα, δεν εχει παθει τιποτα, σιγουρα κανει θορυβο αλλα μη τρελαθουμε δε νομιζω να παιχτει προβλημα, βεβαια οπως ειπα δε παιζω ιδιαιτερα βαρια παιχνιδια αυτα τα αφηνω για την κονσολα αλλα δε νομιζω να εχουμε και απαιτησεις απο Μακ για παιχνιδια, το λαπτοπ το πηρα για επαγγελματικη δουλεια, οτι μπορω να παιξω το θεωρω μεγαλο πλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 LOL ειχα κατεβασει για να παιξω και χτυπαγε παλι 85-90 βαθμους! Κανει πολυ θορυβο, δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, αλλα ανεβαζει θερμοκρασιες και τα ανεμιστηρακια τρελαινονται! Τι cpu και gpu εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ειναι το προ 2015 mid - iris 6100 i7 2,2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εγω ειμαι με mid 2014 i7 2.5 gt750m 2gb... Ισως τραβαει περισσοτερο λογω καρτας γραφικων; Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 α εχεις και καρτα γρ? εσυ πρεπει να σαι πολυ καλυτερα απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 εγώ με iMac 27" τα παιχνίδια που παίζω δεν ακούω κανένα φουρφούρι (ενδεικτικά dota2) κάρτα: NVIDIA GeForce GTX 780M 4096 MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα