jodi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ μας. Το θέμα το οποίο ανοίγω στην κοινότητα μας, σε κάποιους μπορεί να φανεί εξαιρετικά υπερβολικό, και σε κάποιους άλλους να τους έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Στο προκείμενο…. Ψάχνω και θέλω να αλλάξω το ποντίκι μου, και να περάσω σε κάποιο άλλο το οποίο δεν θα σπάει τα νεύρα στους γύρω μου (με τα κλασσικά κλικ-κλικ). Μεγάλη τριβή με πολλά και διαφορετικά ποντίκια δεν έχω, και έτσι απευθύνομαι σε όλους εσάς για να βρούμε μια λύση. Μια συνάδελφος μου πρότεινε το παρακάτω…. http://www.amazon.co.uk/Speedlink-Calado-Silent-SL-6343-RRBK-Wireless/dp/B00EYT2BIM Όμως πριν μπω στην διαδικασία να αγοράσω κάτι θα ήθελα κάποιες γνώμες και επιλογές (από προσωπική εμπειρία ίσως) που μπορώ να βρω από Ελλάδα.
La_MoRt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δε μας λες όμως ποια είναι η χρήση για την οποία το θέλεις καθώς και το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις για την αγορα καινούριου mouse.
jodi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 La_MoRt έχεις απόλυτα δίκιο, το αρχικό μου ποστ ήταν ελλιπές. Κοίτα η χρήση που γίνεται στο mouse είναι αυτή που χοντρικά θα δεις σε κάποιον που χειρίζεται εφαρμογές γραφείου. Επιμέλεια κειμένων, διαδίκτυο και κάποιες άλλες εφαρμογές που έχουν μπόλικα κλικ. Κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα (αργά το βραδάκι) και αν υπάρχει χρόνος ίσως και λίγο Diablo…. Μέχρι εκεί. Στον τομέα κόστος, υποθέτω κάτι ανάμεσα σε 20 και 50€. Υποθέτω πως δεν πρόκειται να γίνεται εξειδικευμένη χρήση, απλά να έχω τον κλασσικό αριθμό των 4 πλήκτρων ΚΑΙ να μην ενοχλώ όταν δουλεύω!
La_MoRt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Site: Logitech Δοκιμασμένο και πολύ άνετο. Χρησιμοποιώντας το software της εταιρείας έχεις δυνατότητα να βάλεις μικρό πράγματα τύπου να πηγαίνει κατευθείαν ο κέρσορας επάνω στα μηνύματα που κάνουν pop-up για να γλιτώνεις κινήσεις. Επιπλέον από άποψη θορύβου είναι τελείως αθόρυβο συν ότι η ροδέλα έχει δυνατότητα να αλλάζει ρύθμιση ανάλογα με το αν θέλεις να διαβάσεις ένα μεγάλο κείμενο ή απλά να κινείς μια σελίδα. Οι μπαταρίες αν είναι αλκαλικές κρατάνε άνετα 2-3 μήνες.
jodi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Site: Logitech Δοκιμασμένο και πολύ άνετο. Χρησιμοποιώντας το software της εταιρείας έχεις δυνατότητα να βάλεις μικρό πράγματα τύπου να πηγαίνει κατευθείαν ο κέρσορας επάνω στα μηνύματα που κάνουν pop-up για να γλιτώνεις κινήσεις. Επιπλέον από άποψη θορύβου είναι τελείως αθόρυβο συν ότι η ροδέλα έχει δυνατότητα να αλλάζει ρύθμιση ανάλογα με το αν θέλεις να διαβάσεις ένα μεγάλο κείμενο ή απλά να κινείς μια σελίδα. Οι μπαταρίες αν είναι αλκαλικές κρατάνε άνετα 2-3 μήνες. Χιλια ευχαριστω La_MoRt για την εισηγηση και την βοηθεια! Το εβαλα παραγγελια και θα παραθεσω εντυπωσεις μεσα στο Σ/κ. Και παλι ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα