Καρκίνος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις 8πυρηνο android 4GB/32GB (ή 3GB/64GB) μνημες, 5,5" οθόνη, μεταλικο σασι, δαχτυλικό, 13MP κάμερα (ή και 21MP sony) και κυριως 3-4000MAh μπαταρια.και παίρνεις δωρο lag, μηδέν updates, και χειρότερη καμερα εφόσον δεν παίζει αντίπαλος στη lumia camera για night shots, και αν είναι κινέζος παίρνεις και μπόνους εγγύηση 0 ετών Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Microsoft μοιράζει πολλά χαμόγελα πάλι βλέπω Απλά CEO 1
georgepppo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σε αυτα ακριβως τα λεφτα παιρνεις 8πυρηνο android 4GB/32GB (ή 3GB/64GB) μνημες, 5,5" οθόνη, μεταλικο σασι, δαχτυλικό, 13MP κάμερα (ή και 21MP sony) και κυριως 3-4000MAh μπαταρια. οι 13mp κάμερες δεν κάνουν την διαφορά στην ποιότητα,στο ότι σου τρώνε όλο τον χώρο στην sd κάνουν την διαφορά,προσωπικά απο downscale απο 8mp σε 5 δεν βλέπω διαφορές. η sony μόνο αν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα γιατί είναι sony και στις κάμερες είναι απο τους καλούς. τα 8πύρηνα στα παιχνίδια θα τα δεις να αποδίδουν καλύτερα και μόνο. η 4000mah μπαταρία πόσες μέρες κρατάει σε android ? εμένα το 640 με 2500mah κρατάει 2 μέρες στο φούλ με 3g,wifi ανοιχτά 2 sim κλπ και φτάνει τις 3 μέ gsm,απλή χρήση και μια sim. επίσης παρέθεσε link αν έχεις κάτι κατα νου γιατί με αυτές τις τιμές ΚΙΝΕΖΙΕΣ μόνο παίρνεις.
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αργό το 640; Ως προς τι; Διότι μέχρι τούδε είναι εξαιρετικά γρήγορο,ακόμη και με 1Gb μνήμη, σε ότι το έχω χρησιμοποιήσει,εκτός και εάν εννοείς κάποιο θολώδες bench που το βγάζει αργό. Ναι, το 640xl ειναι αργο σε σχεση με το lumia 930 και το lumia 950 ή τα lg g3/ moto x 2014 και lg g flex 2. Και μιλαμε για πραγματικη χρηση, για χρονο εκκινησης εφαρμογων, για browsing, για παιχνιδια που φυσικα επιβεβαιωνονται και απο τα benchmark. Τωρα αν εσυ θεωρεις θολωδη τα benchmark που βγαζουν το lumia 640xl πιο αργο απο το lumia 930 (κ αλλα αντιστοιχα κινητα) κ πιστευεις οτι ειναι το ιδιο γρηγορο σε browsing, εκκινηση εφαρμογων και παιχνιδια, απλα πλανεσαι .
ianpan24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το "ΚΙΝΕΖΙΕΣ" που διαβάζω που και που τι φάση; Εχετε πιάσει ποτέ στα χέρια κανένα xiaomi; το mi4c ας πούμε(περίπου 235 ευρω) .. ιδιο επεξεργαστή με το LG g4 φοράει, 1080 οθόνη, 3gb ram, 32gb rom, παίρνει αναβάθμιση κάθε εβδομάδα και έχει το πιο όμορφο και πλήρες λειτουργικό που έχω συναντήσει. Το τηλεφωνο είναι σούπερ. Α μην ξεχάσω ότι έχει κι ένα store από πίσω για υποστήριξη σε εφαρμογές. Ποιος ο λόγος να παρεις το 650; επειδή είναι και καλα "αμερικανια"; Κι αν θέλετε κάτω από 200 ευρώ δείτε το redmi note3. Κι αυτό πολύ καλύτερο είναι. Κατά τη γνώμη μου το 650 υπερτερεί μόνο σε κάμερα. Σε τίποτα άλλο. /offtopic Αλλα περα από επιμέρους συγκρίσεις σε συσκευές πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το "κινεζιες". Είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι μια χώρα του μεγέθους της Κίνας βγάζει μόνο μούφα προϊόντα και δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει κάτι ποιοτικό; Νομίζετε ότι είναι πίσω τεχνολογικά; ότι τρώνε μόνο ρύζι και ζουν σε παραγκες μέσα σε χωράφια; Μιλάμε για μια χώρα με πληθυσμό 1,4 δις, η οποία εχει πρωτοπόρα διαστημική υπηρεσία, πρόσφατα έγινε η δεύτερη χώρα παγκοσμίως που παράγει stealth μαχητικά, τα τελευταία χρόνια είναι νο1 χώρα σε δαπάνες στο επιστήμης και τεχνολογίας κ.τ.λ αλλά σιγά μη μπορουν οι Κινέζοι να κατασκευάσουν ένα κινητό ε; Αχαχαχα. Τι να μας πει εμάς τώρα το ότι η Lenovo είναι νο1 στον κόσμο σε πωλήσεις υπολογιστών και η Huawei και xiaomi νουμερο 3 και 4 στα κινητά; κινεζιες ρε λέμε.
LongTom Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, το 640xl ειναι αργο σε σχεση με το lumia 930 και το lumia 950 ή τα lg g3/ moto x 2014 και lg g flex 2. Και μιλαμε για πραγματικη χρηση, για χρονο εκκινησης εφαρμογων, για browsing, για παιχνιδια που φυσικα επιβεβαιωνονται και απο τα benchmark. Τωρα αν εσυ θεωρεις θολωδη τα benchmark που βγαζουν το lumia 640xl πιο αργο απο το lumia 930 (κ αλλα αντιστοιχα κινητα) κ πιστευεις οτι ειναι το ιδιο γρηγορο σε browsing, εκκινηση εφαρμογων και παιχνιδια, απλα πλανεσαι . Είναι το ίδιο το 640 με το 950 στην κατηγορία; Τι συγκρίσεις είναι αυτές τρελές; Δεν μιλάμε για ανόμοια πράματα εδώ,έγραψες για mid και αυτό απάντησα. Αυτό το "ΚΙΝΕΖΙΕΣ" που διαβάζω που και που τι φάση; Εχετε πιάσει ποτέ στα χέρια κανένα xiaomi; το mi4c ας πούμε(περίπου 235 ευρω) .. ιδιο επεξεργαστή με το LG g4 φοράει, 1080 οθόνη, 3gb ram, 32gb rom, παίρνει αναβάθμιση κάθε εβδομάδα και έχει το πιο όμορφο και πλήρες λειτουργικό που έχω συναντήσει. Το τηλεφωνο είναι σούπερ. Α μην ξεχάσω ότι έχει κι ένα store από πίσω για υποστήριξη σε εφαρμογές. Ποιος ο λόγος να παρεις το 650; επειδή είναι και καλα "αμερικανια"; Κι αν θέλετε κάτω από 200 ευρώ δείτε το redmi note3. Κι αυτό πολύ καλύτερο είναι. Κατά τη γνώμη μου το 650 υπερτερεί μόνο σε κάμερα. Σε τίποτα άλλο. /offtopic Αλλα περα από επιμέρους συγκρίσεις σε συσκευές πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το "κινεζιες". Είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι μια χώρα του μεγέθους της Κίνας βγάζει μόνο μούφα προϊόντα και δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει κάτι ποιοτικό; Νομίζετε ότι είναι πίσω τεχνολογικά; ότι τρώνε μόνο ρύζι και ζουν σε παραγκες μέσα σε χωράφια; Μιλάμε για μια χώρα με πληθυσμό 1,4 δις, η οποία εχει πρωτοπόρα διαστημική υπηρεσία, πρόσφατα έγινε η δεύτερη χώρα παγκοσμίως που παράγει stealth μαχητικά, τα τελευταία χρόνια είναι νο1 χώρα σε δαπάνες στο επιστήμης και τεχνολογίας κ.τ.λ αλλά σιγά μη μπορουν οι Κινέζοι να κατασκευάσουν ένα κινητό ε; Αχαχαχα. Τι να μας πει εμάς τώρα το ότι η Lenovo είναι νο1 στον κόσμο σε πωλήσεις υπολογιστών και η Huawei και xiaomi νουμερο 3 και 4 στα κινητά; κινεζιες ρε λέμε. Είναι κινεζιές επειδή δεν ξέρεις τι θα σε βγει.Πολύ απλά. Μπορεί να είσαι τυχερός και να βγει καλό,μπορεί όχι. Με μηδαμινό QC και ελάχιστη εγγύηση updates/bug fixes είναι ρώσικη ρουλέτα. Πολλοί,επίσης, στα ξένα φόρουμ με συνεχόμενα προβλήματα από τις "σούπερ ουάου πάμφθηνες κινέζικες κινητάρες" που κάποιοι εδώ(και εσύ από ότι φαίνεται) υμνούν. Btw: Lenovo - Huawei δουλεύουν με Δυτικά στάνταρτ(ιδίως η Lenovo που πήρε το κομμάτι της ΙΒΜ) και κανόνες και δεν ισχύει για αυτές το "κινεζιές",τουλάχιστον σε μη-smartphone,οι λοιπές είναι που βγάζουν τα προβλήματα. Επίσης αμφότερες έχουν μηδαμινές πωλήσεις στην Δύση, στον τομέα των κινητών, σε σχέση με τις παραδοσιακές εταιρείες.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Συγκρίνουμε δύο διαφορετικά πράγματα. Η xiaomi είναι "commodity business" πράγμα που σημαίνει εταιρεία hardware που δουλεύει με μηδενικά περιθώρια κέρδους γιατί ένα κινητό με ταμπέλα xiaomi δεν μπορεί να πιάσει περισσότερα φράγκα από ένα κινητό ίδιων χαρακτηριστικών με ταμπέλα χοτσιμινχ. Η Microsoft είναι εταιρεία software που δουλεύει με τεράστια περιθώρια κέρδους. Μόλις καλυφθεί το κόστος ανάπτυξης του software κάθε επιπλέον άδεια είναι καθαρά φράγκα στην τσέπη. Έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά και μπορεί σε καθορισμένα πλαίσια να διαμορφώσει τις τιμές που θέλει αυτή. Δεν είναι διατεθιμένη να μπει σε δραστηριότητες commodity business γιατί εκεί δεν βγαίνουν φράγκα και ΔΕΝ πρόκειται να πουλήσει το κινητό της κοντά στο κόστος. Προτιμά να δώσει το λειτουργικό σε κινέζους κατασκευαστές και να αναλάβουν αυτοί το ρίσκο να πουλάνε στο κόστος και να ανταγωνίζονται τους άλλους κινέζους. Σε βάθος χρόνου επιβιώνουν οι εταιρείες που έχουν μεγάλο περιθώριο κέρδους. Υπάρχει και ένα τρίτο είδος επιχειρηματικού μοντέλου - πουλάω στο κόστος και βγάζω κέρδος από τα διαφημιστικά δεδομένα των πελατών - και κάποιες εταιρείες ακολουθούν αυτό (ονόματα να μην λέμε).
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Είναι το ίδιο το 640 με το 950 στην κατηγορία; Τι συγκρίσεις είναι αυτές τρελές; Δεν μιλάμε για ανόμοια πράματα εδώ,έγραψες για mid και αυτό απάντησα. Φυσικα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια. Ομως το lumia 950 εχει παρομοιο επεξεργαστη και ταχυτητα με το lg g flex 2 που κοστιζει 235€, οσο κοστιζει περιπου το lumia 640xl. Η συγκριση εγινε βασει τιμων. Το lumia 640xl στα 215€ εχει να ανταγωνιστει το lg g3 των 230€, το moto x 2014 των 240€ και το lg g flex 2 των 235€ και οπως λες αυτα τα κινητα ειναι σε τελειως αλλη κατηγορια(παρολο την παρομοια τιμη) και το 640xl ειναι αισθητα πιο αργο απο αυτα.
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Φυσικα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια. Ομως το lumia 950 εχει παρομοιο επεξεργαστη και ταχυτητα με το lg g flex 2 που κοστιζει 235€, οσο κοστιζει περιπου το lumia 640xl. Η συγκριση εγινε βασει τιμων. Το lumia 640xl στα 215€ εχει να ανταγωνιστει το lg g3 των 230€, το moto x 2014 των 240€ και το lg g flex 2 των 235€ και οπως λες αυτα τα κινητα ειναι σε τελειως αλλη κατηγορια(παρολο την παρομοια τιμη) και το 640xl ειναι αισθητα πιο αργο απο αυτα. Το Lumia 640 xl ξεκινάει από 142€ πάντως (η 3g έκδοση).
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Το Lumia 640 xl ξεκινάει από 142€ πάντως (η 3g έκδοση). Μιλαω για 4g κινητο εν ετει 2016 και το lumia 640xl κανει 215€ . Η τιμη του χωρις 4g ειναι τουλαχιστον νορμαλ, αλλα γινονται συμβιβασμοι προφανως. Ακομα κ σε αυτο το ευρος τιμων δεν συναγωνιζεται(ενδεικτικα δεν εχει 4g οπως λες) σε πραγματικες επιδοσεις αλλα κινητα παρομοιας τιμης, ενδεικτικα ειναι πιο αργο απο το προηγουμενης γενιας moto g.
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μιλαω για 4g κινητο εν ετει 2016 και το lumia 640xl κανει 215€ . Η τιμη του χωρις 4g ειναι τουλαχιστον νορμαλ, αλλα γινονται συμβιβασμοι προφανως. Ακομα κ σε αυτο το ευρος τιμων δεν συναγωνιζεται(ενδεικτικα δεν εχει 4g οπως λες) σε πραγματικες επιδοσεις αλλα κινητα παρομοιας τιμης, ενδεικτικα ειναι πιο αργο απο το προηγουμενης γενιας moto g. Επειδή δεν απασχολεί όλους το 4g και είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή το είπα.
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή δεν απασχολεί όλους το 4g και είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή το είπα. Σωστος, ειναι σε νορμαλ τιμη ετσι. (με συμβιβασμους βεβαια) 1
georgepppo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το "ΚΙΝΕΖΙΕΣ" που διαβάζω που και που τι φάση; Εχετε πιάσει ποτέ στα χέρια κανένα xiaomi; το mi4c ας πούμε(περίπου 235 ευρω) .. ιδιο επεξεργαστή με το LG g4 φοράει, 1080 οθόνη, 3gb ram, 32gb rom, παίρνει αναβάθμιση κάθε εβδομάδα και έχει το πιο όμορφο και πλήρες λειτουργικό που έχω συναντήσει. Το τηλεφωνο είναι σούπερ. Α μην ξεχάσω ότι έχει κι ένα store από πίσω για υποστήριξη σε εφαρμογές. Ποιος ο λόγος να παρεις το 650; επειδή είναι και καλα "αμερικανια"; Κι αν θέλετε κάτω από 200 ευρώ δείτε το redmi note3. Κι αυτό πολύ καλύτερο είναι. Κατά τη γνώμη μου το 650 υπερτερεί μόνο σε κάμερα. Σε τίποτα άλλο. /offtopic Αλλα περα από επιμέρους συγκρίσεις σε συσκευές πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το "κινεζιες". Είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι μια χώρα του μεγέθους της Κίνας βγάζει μόνο μούφα προϊόντα και δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει κάτι ποιοτικό; Νομίζετε ότι είναι πίσω τεχνολογικά; ότι τρώνε μόνο ρύζι και ζουν σε παραγκες μέσα σε χωράφια; Μιλάμε για μια χώρα με πληθυσμό 1,4 δις, η οποία εχει πρωτοπόρα διαστημική υπηρεσία, πρόσφατα έγινε η δεύτερη χώρα παγκοσμίως που παράγει stealth μαχητικά, τα τελευταία χρόνια είναι νο1 χώρα σε δαπάνες στο επιστήμης και τεχνολογίας κ.τ.λ αλλά σιγά μη μπορουν οι Κινέζοι να κατασκευάσουν ένα κινητό ε; Αχαχαχα. Τι να μας πει εμάς τώρα το ότι η Lenovo είναι νο1 στον κόσμο σε πωλήσεις υπολογιστών και η Huawei και xiaomi νουμερο 3 και 4 στα κινητά; κινεζιες ρε λέμε. οι κινεζιές δεν έχουν service,αν σου πάθει κάτι η κινεζιά ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ,επίσης αν βγάλει προβλήματα η εκάστοτε κινέζικη εταιρία δεν έχει να χασε κάτι απο το όνομα της,την επόμενη μέρα μετονομάζεται σε σιχτσου-τσοου-τσου και ούτε γάτα ούτε ζημιά,η apple έβγαλε ένα κινητό που λυγάει υπο ακραίες συνθήκες και έγινε της κακομοίρας........πόσες κινεζιές έχουν προβλήματα ξέρεις? όχι γιατί όποιος το πήρε απλά το κατονόμασε κινεζιά και τέλος. δεν λέω μπορεί να υπάρχουν και καλά αλλά εγώ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν θα δώσω 200 ευρώ θα πετύχουν,αν μου χαλάσει το Lg,το nokia,sony,samsung κλπ για 2 χρόνια θα μου το φτιάξουν και μετά θα βρώ ανταλακτικά ότι και να γίνει. ας φτιάξουν μια αντιπροσωπεία της προκοπής και ας το πουλάνε 20-30 ευρώ πιο πάνω για να θεωρηθούν σοβαροί. επίσης είσαι τόσο αφελείς(λέξη που χρησιμοποίησες) που συγκρίνεις την top ερευνική τεχνολογία της κίνας όπως διαστημόπλοια,στρατό κλπ με τις copy paste production "κινεζιές" που πουλάνε για κινητά,ακόμα και στον δυτικό κόσμο μεταξύ τους αυτά δεν συγκρίνονται όσο στην μελέτη όσο και στην αξιοπιστία γιατί για το ένα μιλάμε για ζωές ανθρώπων και στο άλλο για ένα κινητό που το πολύ πολύ να το πετάξεις στον τοίχο,τόσο απλά. έχω πάρει κινέζικο tablet των 50 ευρώ,και να μου χαλάσει so what? χάλασε ένα tablet δεν θα πάει κανένας φυλακή,δεν θα χαθεί καμία ζωή αλλά όταν μιλάμε για σοβαρά πράγματα που παίζονται ζωές δεν σου πουλάει ούτε ο κινέζος παπαγιές.
Rage_unseen Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Nokia lumia 730/5 still > all ms mid-ranges so far ο belfiore ακομα με αηφονια η εφαγε κραξιμο?
Καρκίνος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Nokia lumia 730/5 still > all ms mid-ranges so far ο belfiore ακομα με αηφονια η εφαγε κραξιμο? Κ iphonia κ lumionia κ nexusonia Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που πρέπει να χρησιμοποιείς μονο τα προϊόντα τους ντε κ καλά. News: HTC Falcon με WM10 κύριοι mods 1
ianpan24 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 @LongTom Εγω σου μιλαω με στοιχεια κι εσυ απλα εισαι προκατειλημμένος. Προβληματα σε ξενα φορουμς διαβαζεις για ολες τις συσκευες. Θελεις να αρχισω να σου αραδιαζω για apple/samsung π.χ.? Ειναι μη σου κατσει. Αν εισαι ατυχος παντως και βγει καποιο προβλημα εγγυηση εχεις κανονικα, απλα προφανως θα πρεπει να περιμενεις περισσοτερο για την επισκευη απ οτι αν ειχαν αντιπροσωπεια εδω... Για το αλλο που γραφεις παλι οτι δεν εχουν updates αντε να στο ξαναπω μπας και το διαβασεις και το εμπεδωσεις αυτη τη φορα. Η Xiaomi δινει update ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. Ειτε εχεις την original rom ειτε την αντιστοιχη ελληνικη που "μαγειρευουν" τα παιδια της ελληνικης κοινοτητας(που τα σπανε). Θελεις να σου πω απο ποτε εχω να δω update στο samsung note 4 που εχω??Αλλα αλλο αυτο κι αλλο να λες οτι ειναι ρωσικη ρουλετα. Δηλαδη νομιζεις οτι 3 απο τις 5 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ εταιριες σε πωλησεις παγκοσμιως εφτασαν εκει πουλωντας προιοντα που ειναι ρωσικη ρουλετα? Ειναι δυνατον αυτο σε καθεστως ελευθερης αγορας? Δεν υπαρχουν 10 εταιριες που φτιαχνουν κινητα.. Υπαρχουν 100αδες. Ειναι αδιανοητο να μου λες οτι δεν εμπιστευεσαι 3 απο τις 5 πρωτες επειδη ειναι απο την Κινα. Και μην μου πεις οτι ειναι σε αυτη τη θεση επειδη απλα πουλανε φθηνα, διοτι υπαρχουν αλλες 100 κινεζικες εταιριες που πουλουν φθηνοτερα αλλα ειναι στον πατο. "Επίσης αμφότερες έχουν μηδαμινές πωλήσεις στην Δύση, στον τομέα των κινητών, σε σχέση με τις παραδοσιακές εταιρείες" Αυτο παλι που εγραψες απλα αποδυκνυει οτι δεν γνωριζεις τι γινεται και ουτε θελεις να μαθεις. Γιατι αν ηθελες τα στοιχεια υπαρχουν. 2016 εχουμε αρα μπορεις να τα βρεις. Εγω ενδεικτικα να σου πω οτι το 40% περιπου των πωλησεων της huawei περυσι εγιναν ΕΚΤΟΣ κινας. Μηδεμινο ποσοστο ε? Αχαχαχα. Δεν το συνεχιζω.. @georgepppo Με ειδες πουθενα να γραφω για την "εκαστοτε κινεζικη εταιρια" που αναφερεις? Εγω μιλησα για 2-3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εταιριες(Xiaomi, Lenovo, Huwaei) οι οποιες ειναι κινεζικες. Αντιλαμβανεσαι την διαφορα? Αντιλαμβανεσαι το μεγεθος τετοιων χωρων και το πληθος των εταιριων που δραστηριοποιουνται εκει? Το τσουβαλιασμα που κανεις ειναι εντελως ακυρο. Τωρα αν εσυ πιστευεις για αυτες τις συγκεκριμενες εταιριες οτι αν βγαλει ενα κινητο τους καποιο προβλημα θα μετονομαστουν την αλλη μερα σε τσιν-τσον-τσουνγκ τι να πω.. αδυνατω να το σχολιασω και αν το πιστευεις οντως τοτε δεν αντιλαμβανεσαι για τι κολοσσους μιλαμε. Ακου θα βρεις ανταλλακτικα για Sony, Nokia αλλα δεν θα βρεις για Lenovo, Huwaei.. lolΟσο για τα υπολοιπα που ανεφερα για διαστημα, ερευνα, τεχνολογια, κινεζικα δεν ειναι κι αυτα? Κινεζιες πυραυλοι ετσι δεν ειναι? Τι παει να πει εκει παιζονται ζωες ανθρωπων? Δηλαδη αυτο αναιρει την ικανοτητα των ερευνητων, μηχανικων κ.τ.λ.? Εγω απλα εγραψα οτι εχουν την τεχνολογια, εχουν προοδευσει και οτι ΜΠΟΡΟΥΝ. Τωρα αν εσυ αυτο το χαρακτηριζεις αφελεια μαλλον εχεις μειωμενη ικανοτητα αντιληψης. Καποια στιγμη να καταλαβεις οτι υπαρχουν καλες, "επωνυμες", δοκιμασμενες κινεζικες εταιριες οπως υπαρχουν και "μαρκα καψε με" κινεζικα (οπως τα turbo-X ή το ταμπλετ 50ευρω που πηρες). Μεχρι τοτε πηγαινε αγοραζε logos εταιριων. Δικαιωμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα