Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τεσπα αν δεν θελεις να βοηθησεις μην ασχολεισαι αλλο σεβαστο.πηρα αυτο που μου αρεσε εν τελη εδω μεσα σε περιπτωση που δεν το ξερεις σημασια εχει ο αγοραστης να ειναι ευχαριστημενος απο την αγορα αλλα και κατατοπισμενος γιαυτο και ρωτησα καποια πραγματακια

καλοριζικο φιλε να το χαρεις. Πες μας και αν σου αρεσει και τι θα γινει σημερα...θα πουλησεις μουρη ;

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα πως το στηνω.για να σκασουμε στα καφε πρεπει να το στησουμε πρωτα.το διακομοδω λιγακι αλλα ειμαι ασχετος απο κινητα.πρωτη φορτιση τι κανω?το ανοιγω περιμενω να πεσει κατω απο 20% και το κλεινω να γεμισει μεχρι 100% η το εχω ανοιχτο μεχρι να γεμισει πληρως και το παρακολουθω?επισης καποιος μου πε να κανω gmail για να συγχρονιστουνε λεει το google και οι εφαρμογες με το κινητο τι απ ολα αυτα ισχυει?

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα πως το στηνω.για να σκασουμε στα καφε πρεπει να το στησουμε πρωτα.το διακομοδω λιγακι αλλα ειμαι ασχετος απο κινητα.πρωτη φορτιση τι κανω?το ανοιγω περιμενω να πεσει κατω απο 20% και το κλεινω να γεμισει μεχρι 100% η το εχω ανοιχτο μεχρι να γεμισει πληρως και το παρακολουθω?επισης καποιος μου πε να κανω gmail για να συγχρονιστουνε λεει το google και οι εφαρμογες με το κινητο τι απ ολα αυτα ισχυει?

κανε πρωτα ενα email μετα μπες στο play store και αρχισε να κατεβαζεις. θα τα βρεις στην πορεια μονος ολα.

Δημοσ.

Μα ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ομως σου παν να ΜΗΝ παρεις κανενα απ τα δυο και εσυ εκει...που σημαινει οτι απλα ρωτησες για να ρωτησεις... καμια πληροφορια δε σ ενδιεφερε γιατι απλα ειχες κανει την επιλογη σου. Σε τι ακριβως να βοηθησω; σου ειπαν αναλυτικοτατα γιατι να μην παρεις ειδικα το s4 και αντιπροτειναν πολυ καλυτερες συσκευες αλλα προφανως δε σ ενδιεφεραν ολα αυτα που ειπωθηκαν γιατι οπως ξαναπα απλα ειχες αποφασισει το s4. Αν οντως σε ενδιεφεραν πληροφοριες και προτασεις ΔΕΝ το επαιρνες για κανεναν λογο... να το χαρεις παντως

• Like 3
Δημοσ.

ολα καλα με το κινητο το στησα και ολα κομπλε απλα θελω να ρωτησω αν χρειαζεται antivirus και ποιο οπως και αν χρειαζεται καμια εφαρμογη τυπου cccleaner η ποαια παρομοια για να με καθαριζει την μνημη κλπ και ποιες αναφορικα παρακαλω αν τις ξερετε

Δημοσ.

Εσω εσυ πηρες σ4 μινι Antivirus δεν θα βαλεις? Μην σου πω το μαζι με το CCleaner βαλε κ αλλα δυο μαζι να είσαι καλυμμένος!

Δημοσ.

Τίποτα δεν χρειάζεται, θα το κάνεις πιο αργό απ' ότι είναι ήδη. Απλά φρόντιζε να μην κρατάς σαβούρα μέσα. Και μην κάνεις download σε οτιδήποτε βλέπεις. Και μην πατάς τις διαφημίσεις από εφαρμογές κτλ.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω την επιθεση και την ειρωνια αλλα οκ καποιος θα βοηθησει

αστο οπως ειναι ειπαμε....βαλε μερικες εφαρμογες για αρχη γιατι ισως κολλαει αμα το γεμισεις...δες πως θα παει !

Δημοσ.

δεν εχω σκοπο να βαλω κατι αλλο αυτα θελω τα κλασσικα

καλα μη το λες...ετσι ειχα αρχισει και εγω το 2010 ...και τελικα αμα δεις τον λογαριασμο μου ( απο τοτε) εχω πανω απο 500 εφαρμογες!!!

Φιλε μου το andoid ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ θα γουσταρεις αγρια...

Δημοσ.

μακαρι.απο gps καλυτερα ειναι το google maps απο καποια εφαρμογη?θελω να πω κανει δουλεια κι αυτο για να μην κατεβαζω και το γεμιζω

Δημοσ.

μακαρι.απο gps καλυτερα ειναι το google maps απο καποια εφαρμογη?θελω να πω κανει δουλεια κι αυτο για να μην κατεβαζω και το γεμιζω

φιλε δεν εχω βαλει ποτε...κινουμε θεσσαλονικη και ξερω το 90% της πολης..ειμαι οδηγος -εγω ειμαι το GPS :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...