testtesttest Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 παντως μην μπερδευεστε. το γκαραζ σας ανηκει, οχι ο δρομος μπροστα του 1
defacer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μα αφού απαγορεύεται να παρκάρει άλλος για να μπορείς εσύ να μπεις μέσα. Με το να παρκάρεις εσύ δεν στερείς τη θέση από κάποιον άλλον! Συμφωνούμε όλοι ότι δε στερείς τη θέση από άλλον (τουλάχιστον αν τον ενδιαφέρει να είναι νόμιμος). Αλλά γιατί απαγορεύεται να παρκάρει "άλλος"; Έτσι λέει ο ΚΟΚ;
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν απαγορεύεται από κάποιον επειδή είναι είσοδος γκαράζ; Για μένα όπως έγραψα δεν χρειάζεται και κάποιος νόμος να το απαγορεύει, το θεωρώ λογικό έτσι κι αλλιώς γι'αυτό και δεν παρκάρω και δεν με νοιάζει αν έχει ή δεν έχει άδεια πάρκινγκ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 εξαρταται πως το βλεπεις. το οτι εχεις δικο σου γκαραζ και δεν επιτρεπεις το παρκαρισμα μπροστα δεν σημαινει οτι σου ανηκει ο χωρος του δρομου. Απαγορευεται το παρκαρισμα. εξαιρεσεις δε γινονται. Άρα δλδ να καβατζώνω μια ελεύθερη θέση που θα μπορούσε να πάρει κάποιος που δεν έχει γκαράζ? damn, τραγικό... Για να προλάβω, δεν είναι ότι δεν βρίσκω ελεύθερη θέση κοντά και βαριέμαι να πάω μακρυά, σχεδόν πάντα (99.99%) βρίσκω έξω από το σπίτι μου... 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ^Αυτό! Αν απαγορεύεται τότε στερείς μια θέση από κάποιον!
testtesttest Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 πως τη στερεις ρε παιδια; αφου εχεις γκαραζ. βαλτο μεσα και δεν τη στερεις απο κανενα
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παρά τις παραπάνω δηλώσεις περί του "αλτρουιστικού" κινήτρου ότι "παρκάρω μπροστά από το γκαράζ μου για να μην στερήσω μια άλλη θέση που θα έπιανα κανονικά" προσωπικά δεν πείθομαι. Όποιος το κάνει (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι για να μην είμαι απόλυτος) απλά βολεύονται γιατί δεν ψάχνουν άλλη θέση αλλά την έχουν έτοιμη μπροστά στο σπίτι. Αλλά όπως ειπώθηκε δεν σου ανήκει ο δρόμος αλλά το γκαράζ. Απλά σου "δίνεται" δίοδος για να μπαινοβγαίνεις σε αυτό (όπως ακριβώς το γεγονός ότι χρησιμοποιείς την είσοδο της πολυκατοικίας σου για να μπαινοβγαίνεις αλλά δεν μπορείς να πας να βάλεις κάνα σύνθετο ή ψυγείο εκεί)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μένω Πεντέλη, ο δρόμος δεν γεμίζει ποτέ, είμαστε "αραιοκατοικημένη" περιοχή με μονοκατοικίες ΜΟΝΟ κι υπάρχουν πάντα θέσεις ακόμα και για καλεσμένους μπροστά από τα σπίτια... Η επιλογή μου στο 99% των περιπτώσεων είναι ή μπροστά από το γκαράζ μου ή κυριολεκτικά 3-4 μέτρα πιο δίπλα, οπότε θέμα βαρεμάρας δεν παίζει, σε αυτή την περίπτωση βολεύω άλλους γείτονες που βαριούνται να τα βάλουν κι αυτοί μέσα στα γκαράζ τους κατά την διάρκεια της ημέρας Btw, μόνο 1 αμάξι διαθέτουμε...
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 πως τη στερεις ρε παιδια; αφου εχεις γκαραζ. βαλτο μεσα και δεν τη στερεις απο κανενα Δεν κατάλαβες ακόμα; Απλά αυτός που έχει το γκαράζ για πχ ένα αυτοκίνητο θέλει να παρκάρει και δεύτερο που ενδεχομένως υπάρχει. Ή, και αυτό συμβαίνει πολλές φορές απ' ότι έχω παρατηρήσει και στη γειτονιά μου, γυρίζει σπίτι και επειδή θέλει να ξαναφύγει μετά από καμιά ώρα βαριέται να κάνει μανούβρες να το βάλει στο γκαραζ
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πρακτικά είναι έτσι πάντως, είτε το έχεις μέσα στο γκαράζ είτε μπροστά του πιάνεις μια θέση, τη δικιά σου. (ο δρόμος μπροστά από το γκαράζ οκ δεν σου ανήκει αλλά πρακτικά δεν μπορεί να παρκάρει άλλος εκεί). Άρα από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να το βάλεις μέσα στο γκαράζ το καλύτερο και το πιο συμφέρον για όλους είναι να το βάλεις μπροστά από το γκαράζ. 1
testtesttest Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν μπορεις να καταλαβεις. θα αρκεστω στο οτι δεν θελεις να καταλαβεις.
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πρακτικά είναι έτσι πάντως, είτε το έχεις μέσα στο γκαράζ είτε μπροστά του πιάνεις μια θέση, τη δικιά σου. (ο δρόμος μπροστά από το γκαράζ οκ δεν σου ανήκει αλλά πρακτικά δεν μπορεί να παρκάρει άλλος εκεί). Άρα από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό να το βάλεις μέσα στο γκαράζ το καλύτερο και το πιο συμφέρον για όλους είναι να το βάλεις μπροστά από το γκαράζ. Όχι απαραίτητα Zio. Υπάρχουν πάμπολες περιπτώσεις όπου η είσοδος του γκαράζ είναι σε σημείο που ΔΕΝ πρέπει να είναι παρκαρισμένο αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς (γιατί είναι στενός ο δρόμος και παρκάρουν απέναντι κανονικά, γιατί είναι κοντά σε στροφή, γιατί...., γιατί...., γιατί...). Το να το αφήσουμε στη διακριτική ευχέρεια του καθενός μας να κρίνει που είναι οκ και που όχι θα ήταν τουλάχιστον λάθος αφού, όπως βλέπεις και από τα άλλα θέματα του insomnia, υπάρχουν διαφωνίες ακόμα και για τα αυτονόητα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ναι ok, επειδή ο νόμος δεν γίνεται να προβλέπει/εξαιρεί/κτλπ 1002 περιπτώσεις, ξεμπερδεύει με όλες και τέλος...
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Test, εννοείται ότι την στερείς αν απαγορεύεται να παρκάρεις μπροστά από το άδειο γκαράζ σου γιατί αναγκαστικά θα το πας σε άλλη θέση. Δεν μπορώ κι εγώ να να καταλάβω πως δεν το καταλαβαίνεις! haris_216, αν ενοχλείς την κυκλοφορία εννοείται ότι αλλάζει το θέμα!
testtesttest Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Test, εννοείται ότι την στερείς αν απαγορεύεται να παρκάρεις μπροστά από το άδειο γκαράζ σου γιατί αναγκαστικά θα το πας σε άλλη θέση. αναγκαστικά θα το βαλεις μεσα στο γκαραζ σου. ποια θεση στερησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις