Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν κάπου είναι είσοδος που εμφανώς μπαίνουν αυτοκίνητα και όχι πεζοί εμένα μου φαίνεται υπερβολικό να ψάχνουμε αν υπάρχει άδεια (και λίγο παράλογο, δηλαδή ο άλλος πως θα βάλει το αυτοκίνητο στην αυλή του; ).

Δεν θα πάρκαρα ποτέ μπροστά από κάπου που βλέπω ότι είναι είσοδος, δεν με ενδιαφέρει αν έχει ή όχι άδεια.

Δεν θα το ελεγα υπερβολη. Θα ελεγα πικτσουρ δις

-Ρε μαλακα δεν βλεπεις πως ειναι εισοδος γκαραζ;

-...(να ρωτησω αν εχει αδεια; )

• Like 2
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνουμε δύσκολα τα απλά πράγματα. Βλέπεις είσοδο για αυτοκίνητα, δεν παρκάρεις. Τι με νοιάζει αν έχει άδεια πάρκινγκ κλπ. Κάπως πρέπει να μπει στην ιδιοκτησία του. Το να βάζεις τελάρα στο δρόμο φυσικά είναι διαφορετικό.

• Like 4
Δημοσ.

Εμένα με έχουν γράψει γιατί είχα παρκάρει κανονικά στον δρόμο έξω από το παρκινγκ του πατέρα μου. Κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν και βγαίνουν στα μπαλκόνια για να βρουν να κράξουν.

Μια άλλη φορά είχα πάει 10 λεπτά στον γαμπρό μου να πάρω κάτι , και με το που κατέβηκα έλειπαν οι πινακίδες γιατί το είχα αφήσει έξω από το παρκινγκ της πολυκατοικίας με αλάρμ. 

Για να ικανοποιησουν κάποιοι τον εγωισμό τους και να δείξουν ότι και καλά είναι χρήσιμα άτομα στην κοινωνία γίνονται καταδότες ακόμα και αν τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εμένα με έχουν γράψει γιατί είχα παρκάρει κανονικά στον δρόμο έξω από το παρκινγκ του πατέρα μου.

Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Τουμπεκί και πληρώνεις την κλήση? Γιατί κι εγώ όταν βαριέμαι να βάλω το αμάξι στο γκαράζ το παρκάρω μπροστά από την γκαραζόπορτα για να μην καβατζώνω θέσεις που μπορούν να παρκάρουν άλλοι που δεν έχουν γκαράζ...

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τι έγινε στην περίπτωση αυτή (στο θέμα της κλήσης). Σίγουρα είχε πάει ο πατέρας μου με αποδεικτικά ότι το γκαράζ είναι δικό μας. Και γω τώρα που πηγαινοέρχομαι Καλλιθέα απέξω το βάζω πάντα. 

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται? Τουμπεκί και πληρώνεις την κλήση? Γιατί κι εγώ όταν βαριέμαι να βάλω το αμάξι στο γκαράζ το παρκάρω μπροστά από την γκαραζόπορτα για να μην καβατζώνω θέσεις που μπορούν να παρκάρουν άλλοι που δεν έχουν γκαράζ...

Ειναι παρανομο, επομενως λογικα πληρωνεις την κληση

Δημοσ.

εξαρταται πως το βλεπεις.

το οτι εχεις δικο σου γκαραζ και δεν επιτρεπεις το παρκαρισμα μπροστα δεν σημαινει οτι σου ανηκει ο χωρος του δρομου.

Απαγορευεται το παρκαρισμα. εξαιρεσεις δε γινονται.

• Like 1
Δημοσ.

Απαγορεύεται για να μπορεί να μπει αυτοκίνητο (το δικό σου!) στο γκαράζ. Αν δεν θέλεις να το βάλεις μέσα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απαγορεύεται!

θα να σε ψράψουν δεν πρέπει να κάνει κάποιος καταγγελία; Ή όχι;

Δημοσ.

με την ιδια λογικη αν εχεις 2 αμαξια βαζεις το ενα στο γκαραζ και το αλλο στην καβατζωμενη θεση μπροστα.

απαγορευται γιατι δεν σου ανηκει ο δρομος.

• Like 2
Δημοσ.

Απαγορεύεται για να μπορεί να μπει αυτοκίνητο (το δικό σου!) στο γκαράζ. Αν δεν θέλεις να το βάλεις μέσα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να απαγορεύεται!

θα να σε ψράψουν δεν πρέπει να κάνει κάποιος καταγγελία; Ή όχι;

με την ιδια λογικη αν εχεις 2 αμαξια βαζεις το ενα στο γκαραζ και το αλλο στην καβατζωμενη θεση μπροστα.

απαγορευται γιατι δεν σου ανηκει ο δρομος.

Ετσι ακριβως. Το οτι εχω νομιμο parking δεν μου δινει το δικαιωμα να κλεινω τον δρομο μπροστα απο αυτο.

Δημοσ.

Μα αφού απαγορεύεται να παρκάρει άλλος για να μπορείς εσύ να μπεις μέσα. Με το να παρκάρεις εσύ δεν στερείς τη θέση από κάποιον άλλον!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω πιστευω δεν εχει λογικη να φας κληση στο ιδιο σου το παρκιν.απο την αλλη που να ξερει αυτος που την κοβει οτι ειναι δικο σου το οχημα . Το λογικο θα ηταν να στην εσβηναν μετα

• Like 1
Δημοσ.

το λογικο και νομιμο ειναι η κληση να ισχυσει κανονικα.

αν πχ η γυναικα μου παρκαρει μπροστα στο γκαραζ μας και δεν μπορω να μπω εγω δεν θα πρεπει να μπορει να επεμβει η τροχαια;

συμφωνα με τη λογικη σας οχι δεν θα μπορει γιατι κλεινει το γκαραζ που ανηκει και στους 2 μας.

επομενως μονο με διαζυγιο θα μπορεσω να παρκαρω

Δημοσ.

<p>το λογικο και νομιμο ειναι η κληση να ισχυσει κανονικα.</p>

<p> </p>

<p>αν πχ η γυναικα μου παρκαρει μπροστα στο γκαραζ μας και δεν μπορω να μπω εγω δεν θα πρεπει να μπορει να επεμβει η τροχαια;</p>

<p>συμφωνα με τη λογικη σας οχι δεν θα μπορει γιατι κλεινει το γκαραζ που ανηκει και στους 2 μας.</p>

<p> </p>

<p>επομενως μονο με διαζυγιο θα μπορεσω να παρκαρω</p>

Αμα φωναξεις την αστυνομια σιγουρα σε χωρισε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...