Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει αδεια τελικα ρωτησα τον πατερα μου ηταν εξ αρχης στο σχεδιο του σπιτιου ο χωρος αυτος για γκαραζ

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

Τότε λοιπόν φωνάζεις αστυνομία και δεν χρειάζεται καν να πιάνεις κουβέντα.

Και φυσικά βάζεις και μια ταμπέλα σε σημείο να φαίνεται αν δεν υπάρχει.

• Like 2
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει αδεια τελικα ρωτησα τον πατερα μου ηταν εξ αρχης στο σχεδιο του σπιτιου ο χωρος αυτος για γκαραζ

Τότε λοιπόν φωνάζεις αστυνομία και δεν χρειάζεται καν να πιάνεις κουβέντα.

Και φυσικά βάζεις και μια ταμπέλα σε σημείο να φαίνεται αν δεν υπάρχει.

Ταμπελα δεν χρειαστηκε εως σημερα ο λογος η απεραντη απλα γιαυτο νευριασα τοσο πολυ . Στην φωτο ειναι ο χωρος μπροστα απο το γκαραζ post-273582-0-92973600-1457264883_thumb.png[ATTACH]1496713[/ATTACH]Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια ούτε εμείς έχουμε πινακίδα για parking, αλλά το γκαράζ είναι στο σπίτι/υπόγειο (με άδεια ofc) κι όχι απλά στην αυλή κάτω από ένα υπόστεγο...

20+ χρόνια τώρα ευτυχώς δεν μας έχει κλείσει κάποιος με αυτή την λογική, aka δεν βλέπω πινακίδα ή legit με το νούμερο άρα το γκαράζ είναι μούφα :P

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πάντως πως πρέπει να υπάρχει ταμπέλα με το απαγορεύεται η στάση κ ή στάθμευση στην αρχή κ στο τέλος

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πάντως πως πρέπει να υπάρχει ταμπέλα με το απαγορεύεται η στάση κ ή στάθμευση στην αρχή κ στο τέλος

Μπορει να βαλει καποιος πινακιδα "μαϊμου" και οχι επισημη στον δημοσιο δρομο ?

Δημοσ.

Όταν κάπου είναι είσοδος που εμφανώς μπαίνουν αυτοκίνητα και όχι πεζοί εμένα μου φαίνεται υπερβολικό να ψάχνουμε αν υπάρχει άδεια (και λίγο παράλογο, δηλαδή ο άλλος πως θα βάλει το αυτοκίνητο στην αυλή του; ).

Δεν θα πάρκαρα ποτέ μπροστά από κάπου που βλέπω ότι είναι είσοδος, δεν με ενδιαφέρει αν έχει ή όχι άδεια.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορει να βαλει καποιος πινακιδα "μαϊμου" και οχι επισημη στον δημοσιο δρομο ?

αν έχεις νόμιμο πάρκιν, πας και ζητάς άδεια εισόδου-εξόδου (από τον δήμο). Αυτοί ελέγχουν τα χαρτια σου, κάνουν και μια αυτοψία, και αν είναι όλα ΟΚ σου δίνουν την άδεια. Με την άδεια αυτή πας στην εταιρία που φτιάχνει τις πινακίδες και αγοράζεις μία, επίσημη, στην οποία επάνω σου γράφουν και τον αριθμό της άδειάς σου. Έτσι με βάλαν εμένα να κάνω...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν διαβάζετε με προσοχή; :P

Αφού ανέφερε οτι κάλεσε την τροχαία και ήρθε, αφαίρεσε πινακίδες και έκοψε κλήση. Λέτε να έκανε λάθος;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν διαβάζετε με προσοχή; :P

Αφού ανέφερε οτι κάλεσε την τροχαία και ήρθε, αφαίρεσε πινακίδες και έκοψε κλήση. Λέτε να έκανε λάθος;

Αυτό ακριβώς. Το ζαλίζουμε 2 σελίδες για το εάν έκανε καλά ή όχι που κάλεσε την τροχαία. Δηλαδή, η τροχαία που ήρθε, είδε, έκρινε και έκοψε κλήση μαζί με αφαίρεση πινακίδων, δεν ξέρει τι της γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

η τροχαια δε ξερει αν το παρκιν ειναι νομιμο η οχι

εχω ενα φιλο π ειχε παρκάρει μια φορά κ εκλεισε αθελα του ενα παρκιν

ο ιδιοκτήτητης του παρκιν πηρε την τροχαία και του κοψε παράβαση .. (ο τυπος δεν ειχε το αμαξι μες στο παρκιν )

το  βλεπει ο φιλος νευριάζει , ξενερώνει και ειχε ενα βυσμα και ψαχνει και του λενε οτι το παρκιν δεν ειναι νομιμο ,

παει μεσα τους χτυπαει το κουδουνι μα μου σου του στο τελος καταλήγει και του λέει φιλε δωσε μου 40 ευρώ να πληρώσω την παράβαση  να τελειώνει το θεμα γιατι αλλιώς δε χαμπαριάζω και θα το πάω δικαστικά

ε και του δωσε το 40ευρώ

Δημοσ.

Εδω βαζουν ολοκληρες καρεκλες εξω απο μαγαζια .. Μια μερα εψαχνα κανα 15αλεπτο να παρκαρω και βλεπω 3 καρεκλες εξω απο προπατζιδικο .. σταματησα εβαλα της καρεκλες στην ακρη και παρκαρα κυριος ! βγηκε ο προπατζης να μου την πει ηθελε να ξεπαρκαρω να βαλει της καρεκλες παλι του ειπα οτι δεν ειναι ιδ παρκινγ και οτι ειναι παρανομο να κλεινει το δρομο αμα θελει καλω την αστυνομια να με διωξει... οταν ακουσε παρανομο και αστυνομια ηρεμησε..

το ίδιο όταν έτυχε σε μένα και άλλους γνωστούς , όταν είπαμε την ατάκα «θες να καλέσουμε την τροχαία να μας λύσει τη διαφορά;» το αποτέλεσμα ήταν να εξαγριωθούν περισσοτερο και να μας επιτεθούν με μαδέρια.

και να συμπληρώσω , η νέα μόδα είναι να βάζουμε την πινακίδα «απαγορεύεται το παρκάρισμα» σε παλιά ψιλικατζιδικα που έχουν πλέον κλείσει αλλά μένει ο χώρος και βρίσκουν ευκαιρία να βγαζουν από το πουθενά γκαράζ. αμέτρητα τετοια παραδέιγματα που τα βλέπει όλος ο κόσμος. 

επίσης  η παράνομη οικία στο μαρούσι κοντά στο mall όπου ο τύπος έχει βγάλει σε 1/5 του στρέμματος 4 ράμπες και 4 πινακίδες μην παρκάρετε.

λίγο πιο πριν ένα τριώροφο το οποίο έξω από το πεζοδρόμιο , χωρίς να υπάρχει γκαράζ παρακαλώ , επειδή απλώς δε γουστάρουν να βλέπουν αυτοκίνητα μπροστά από το κτίσμα τους , αυθαιρέτως έβαλαν κολωνάκια να μην παρκαρουν.

Δημοσ.

η τροχαια δε ξερει αν το παρκιν ειναι νομιμο η οχι

εχω ενα φιλο π ειχε παρκάρει μια φορά κ εκλεισε αθελα του ενα παρκιν

ο ιδιοκτήτητης του παρκιν πηρε την τροχαία και του κοψε παράβαση .. (ο τυπος δεν ειχε το αμαξι μες στο παρκιν )

το  βλεπει ο φιλος νευριάζει , ξενερώνει και ειχε ενα βυσμα και ψαχνει και του λενε οτι το παρκιν δεν ειναι νομιμο ,

παει μεσα τους χτυπαει το κουδουνι μα μου σου του στο τελος καταλήγει και του λέει φιλε δωσε μου 40 ευρώ να πληρώσω την παράβαση  να τελειώνει το θεμα γιατι αλλιώς δε χαμπαριάζω και θα το πάω δικαστικά

ε και του δωσε το 40ευρώ

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

1) Αυτό που γράφεις, δεν ανερεί το γεγονός ότι ο φίλος σου είχε παρκάρει παράνομα. Ελπίζω να μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου αυτό.

2) Κακώς ο άλλος του έδοσε τα 40 ευρώ. Αν ήμουν στη θέση του, θα καλούσα επιτόπου την αστυνομία να τον μαντρώσει, γιατί οι απειλές αποτελούν ποινικό αδίκημα.

Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση στην παρέα σας.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

1) Αυτό που γράφεις, δεν ανερεί το γεγονός ότι ο φίλος σου είχε παρκάρει παράνομα. Ελπίζω να μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου αυτό.

2) Κακώς ο άλλος του έδοσε τα 40 ευρώ. Αν ήμουν στη θέση του, θα καλούσα επιτόπου την αστυνομία να τον μαντρώσει, γιατί οι απειλές αποτελούν ποινικό αδίκημα.

Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση στην παρέα σας.

Η απειλη για να γινει διωξη θελει μυνηση που σημαινει καπου 150 ευρω.

Αν το parking δεν είναι νομιμο γατι ειχε κανει παραβαση ?

Βεβαια επειδή δεν μπορούμε να το ξερουμε δεν παρκαορυμε μπροστα σε parking

Το εκνευριστικο είναι κατι καφασια ή και πινακίδες  κλπ μπροστα σε μαγαζια που υποτίθεται ότι ο κοινόχρηστος δρομος είναι για εξυπηρετηση σταθμευσης των πελατων τους μονο .

Δημοσ.

Ο εκβιασμος ειναι μεγαλυτερη παραβαση.. για εμενα ηθικα τουλαχιστων... εκει θελει να του πεις δεν εχω τωρα λεφτα κανονιζεις ενα ραντεβου με την αστυνομια να τον περιμενει εκπληξη.. γιατι τοσο μενος για της αδειες παρκιν? Δεν θα εκλεινα ποτε ξενο παρκιν ας ηξερα οτι ειναι παρανομο.. ποιος ειμαι εγω να κλεισω την περιουσια του αλλου? Με ποια λογικη δηλαδη ? Σε τι με ενοχλησε??<br><br>

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...