Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πρωτη κλιση στο 100 και κοβει παραβαση .Μετα 3 ωρες παλι κλιση και δευτρο μπιλιετο .Την τριτη φορα δηλαδη σε 9 ωρες το σηκωνει γερανος και αν δεν εχει η Τροχαια καλεις ιδιωτη και τα πληρωνει αυτος .Υπαρχουν συνεργαζομενοι με την τροχαια. Μου τα ειπαν τα παραπανω απο την Τροχαια Κηφισιας. 3
Tenshi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 απο χθες το μεσημερι ειχε κλεισει την γκαραζοπορτα του σπιτιου μου ενα αγνωστο ΙΧ εκανα υπομονη μεχρι σημερα το πρωι καλεσα την τροχαια του πηραν της πινακιδες και του εκοψαν κληση . Μετα απο λιγη ωρα εμφανιστηκε ο γιος με τον πατερα του να ζητανε τα ρεστα και ο γιος του να τραβαει φωτο το γκαραζ λεγοντας οτι ειναι παρανομο επειδη δεν εχω πινακιδα για το παρκινκγ .... μιλαμε για εμφανεστατο γκαραζ με αυτοκινητο μεσα.. με 2 3 στρεμματα ελευθερο χωρο... γυρω απο αυτο.... νευριασα και εγω βγηκα φουριοζος για αντεπιθεση στα ρεστα που ζητουσαν.. τελικα ηταν φιλοι ενος γειτονα που μενει μερικα σπιτια πιο πανω.. ειχαν και την απαιτηση να ψαξω ολη την γειτονια να βρω ποιου μλκα ειναι...η υποκρισια της "μικρης γειτονιας" μου την εδωσε πιο πολυ απο ολα οταν ηρθε το 100 βγηκαν κανα 2 λεγοντας ο ηλιθιος εκει βρηκε να παρκαρει κτλπ μετα βγηκαν οι ιδιοι να πουν στους αλλους α εγω ειδα το 100 αλλα...δεν ηξερα και αλλα τετοια καλα.. Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Μπαίνεις μέσα στο πλάνο της φωτογραφίας με χαμόγελο και thumbs-up.Εκτός απο την τρολλιά της υπόθεσης,εάν κάνουν το λάθος να χρησιμοποιήσουν το υλικό,τους απειλείς με μήνυση (ελέω προσωπικών δεδομένων). Επίσης όταν συνάνθρωπος τρώει κλήση,του ευχόμαστε περαστικά,ανάγωγε! 3
aGka8l Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κοιτά να δεις για το πάρκινγκ έχεις άδεια από την πολεοδομία? Ή απλά πεταξες ένα νο parking Εχει παραγινει το θεμα με την /ταμπελα η το αυτοκόλλητάκι νο πάρκινγκ , χεστηκα αν ή πρασιά /γκαράζ είναι δικιά σου σκαστα βγάλε κ άδεια κ κάντο πάρκιν Είναι το ίδιο ηλίθιο με τα τελάρα/ σπασμένο μηχανάκι κτλ π βάζουν κάτι ζώα 1
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το παραλογο ειναι οτι ζητουσαν και τα ρεστα ακομα να ηρεμησω...με το θρασσος που εχουν.. αυτα ειναι τα κακα μιας μικρης γειτονιας... θα υπαρχουν ατομα με μηδενικη παιδεια και τροπο σκεψης... Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το παραλογο ειναι οτι ζητουσαν και τα ρεστα ακομα να ηρεμησω...με το θρασσος που εχουν.. αυτα ειναι τα κακα μιας μικρης γειτονιας... θα υπαρχουν ατομα με μηδενικη παιδεια και τροπο σκεψης... Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Δεν μας ειπες αν το γκαραζ σου εχει αδεια απο την πολεοδομια και αν απλα ειχαν παρκαρει στον δρομο μπροστα ή ειχαν "καβαλησει" και πεζοδρομιο.
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κοιτά να δεις για το πάρκινγκ έχεις άδεια από την πολεοδομία? Ή απλά πεταξες ένα νο parking Εχει παραγινει το θεμα με την /ταμπελα η το αυτοκόλλητάκι νο πάρκινγκ , χεστηκα αν ή πρασιά /γκαράζ είναι δικιά σου σκαστα βγάλε κ άδεια κ κάντο πάρκιν Είναι το ίδιο ηλίθιο με τα τελάρα/ σπασμένο μηχανάκι κτλ π βάζουν κάτι ζώα Τι λες και εσυ τωρα ? κλεισε την εισοδο εξοδο ενος γκαραζ και ψαξε το δικιο σου μετα εαν ειναι παρκινγκ η οχι.. λιγο μυαλο θελει οτι ειναι γκαραζ εξοδος εισοδος γιατι να το κλεισει ο καθε παπαρας ? Να εισαι λαθος να δημιουργεις προβλημα και να ψαχνεις δικαιο εε παει πολυ.. Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν βλέπω με τετοια συμπεριφορά να έχει άδεια το πάρκινγκ. 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν βλέπω με τετοια συμπεριφορά να έχει άδεια το πάρκινγκ. Κι εγω ετσι νομιζω γιατι δεν απαντησε οταν τον ρωτησα.
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι εαν εχει αδεια η οχι???? Δεν γνωριζω ειναι τον γονιων μου το σπιτι. Οσο για την συμπεριφορα μου συγνωμη αλλα ειμαι πολυ θυμωμενος ακομη Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι εαν εχει αδεια η οχι???? Δεν γνωριζω ειναι τον γονιων μου το σπιτι. Οσο για την συμπεριφορα μου συγνωμη αλλα ειμαι πολυ θυμωμενος ακομη Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Φυσικα και εχει σημασια αν εχει αδεια.Αν δεν εχει δεν μπορει μερος της μαντρας να το κλεινει με γκαραζοπορτα και να λεει " αυτος ο χωρος ειναι για να μπαινω εγω να βαζω το αμαξι μου ".
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι εαν εχει αδεια η οχι???? Δεν γνωριζω ειναι τον γονιων μου το σπιτι. Οσο για την συμπεριφορα μου συγνωμη αλλα ειμαι πολυ θυμωμενος ακομη Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Φυσικα και εχει σημασια αν εχει αδεια.Αν δεν εχει δεν μπορει μερος της μαντρας να το κλεινει με γκαραζοπορτα και να λεει " αυτος ο χωρος ειναι για να μπαινω εγω να βαζω το αμαξι μου ". Δεν γνωριζω τι παιζει με της αδειες για γκαραζ . Το γκαραζ ειναι εντος της αυλης του σπιτιου μου ο χωρος της αυλης και του γκαραζ ειναι 1000% στο σχεδιο του σπιτιου δεν ειναι ξενης ιδιοκτησιας.Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και σε εμαν το γκαραζ ειναι 100% εντος της ιδιοκτησιας μου αλλα στην αδεια οικοδομης φαινεται για χωρος γκαραζ. Εχει μεγαλη σημασια αυτο . Μαλιστα στο πεζοδρομιο υπηρχε απο την τοτε Κοινοτητα φυτεμενη μια ελιτσα που εμποδιζε και με την αδεια οικοδομης στα χερια πηρα την αδεια απο τον τοτε Κοινοταρχη να την κοψω. 1
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι εαν εχει αδεια η οχι???? Δεν γνωριζω ειναι τον γονιων μου το σπιτι. Οσο για την συμπεριφορα μου συγνωμη αλλα ειμαι πολυ θυμωμενος ακομη Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Προφανώς και είναι και αυτό το θέμα. Προσωπικά δεν θα παρκάρω μπροστά χωρίς να ξέρω αν είναι παράνομο το πάρκινγκ αλλά σε αντίθετη περίπτωση η πολεοδομια θα ήταν εκεί την επόμενη στιγμή. Όποιος θέλει θέση βγάζει άδεια και θα φωνάζω και εγώ την αστυνομία για αυτόν. 2
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Υπαρχει αδεια τελικα ρωτησα τον πατερα μου ηταν εξ αρχης στο σχεδιο του σπιτιου ο χωρος αυτος για γκαραζ Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Υπαρχει αδεια τελικα ρωτησα τον πατερα μου ηταν εξ αρχης στο σχεδιο του σπιτιου ο χωρος αυτος για γκαραζ Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App Ετσι !!! Τοτε εχεις 100% δικιο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις