Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπήρχε κάποτε ένας τύπος με ένα σκούτερ που ερχόταν και το πάρκαρε ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά από την εξώπορτα της αυλής. Δρόμος ήσυχος, υπάρχει πάρκινγκ δίπλα ανοιχτό, αυτός εκεί, γούσταρε την πόρτα. Μια μέρα το πιάνουμε με έναν φίλο και το μετακινούμε παραδίπλα, λέω θα το πιάσει. Την άλλη μέρα, πάλι έξω από την πόρτα. Το ξαναπιάνουμε με τον άλλο, το πάμε αλλού γι' αλλού, στην πίσω μεριά του τετραγώνου. Την άλλη μέρα, ο τιτάνας, πάλι έξω από την πόρτα μου. Πήρα μια αλυσίδα με κρίκο 1 πόντο διάμετρο, του το έδεσα στην πόρτα και περίμενα. Την επόμενη μέρα, η αλυσίδα είχε γρατζουνιές. Μια-δυο μέρες μετά ήταν σχεδόν κομμένη και μετά δεν ξαναείδα ποτέ το σκούτερ.

Δεν ξέρω ποιό ενδεχόμενο είναι πιο εξοργιστικό: το ότι δεν καταλάβαινε μετά από τόσες μετακινήσεις ή το ότι καταλάβαινε, αλλά δεν τον ένοιαζε;

• Like 2
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω η τροχαία δεν τολμα να διωξει τους ταριφες απο το σύνταγμα που δεν αφηνουν ουτε πεζο να περασει καμιά φορά

• Like 2
Δημοσ.

Πηγα σγμερα στην Τροχαια της Περιοχης .Μου ειπαν οτι οταν το ξαναδω παρκαρισμενο να παρω το 100 και αυτο θα ερθει ή θα δωσει εντολη στην Τροχαια ή το τοπικο αστυνομικο τμημα .

Μου το επιβεβαιωσαν απο το 100 και μου ειπαν οτι μετα την πρωτη κλιση σε τρεις ωρες αν κληθουν θα του βαλουν και δευτερη και αν συνεχισει να μην το μετακινει στην τριτη κλιση (συνολικα 9 ωρες) ξαναπαιρνει κλιση κια γερανος του σηκωνει το οχημα . Αν δεν υπαρχει διαθεσιμος γερανος απο Τροχαια καλω εγω εναν και το κοστος το επιβαρυνευαι αυτος που εχει κανει την παραβαση.

Που μπορω να βρω τετοιο γερανο ιδιωτη ?

• Like 1
Δημοσ.

Τέλος να πω πως το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο δε μου φαίνεται παράξενο, σε χαιδεμβεργη φρανκφούρτη μόναχο βιεννη, σε πάρα πολλές γειτονιές πάρκαραν στο πεζοδρόμιο, και ΟΧΙ δεν είχε ο πεζος να περπατήσει σαν ανθρωπος παρα μονο απο το δρόμο. Είχε και ειδική σήμανση ότι επιτρεπόταν. Βέβαια εκεί πληρώνεις στο δήμο κάθε μήνα ακόμα και για το παρκάρισμα/

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα σγμερα στην Τροχαια της Περιοχης .Μου ειπαν οτι οταν το ξαναδω παρκαρισμενο να παρω το 100 και αυτο θα ερθει ή θα δωσει εντολη στην Τροχαια ή το τοπικο αστυνομικο τμημα .

Μου το επιβεβαιωσαν απο το 100 και μου ειπαν οτι μετα την πρωτη κλιση σε τρεις ωρες αν κληθουν θα του βαλουν και δευτερη και αν συνεχισει να μην το μετακινει στην τριτη κλιση (συνολικα 9 ωρες) ξαναπαιρνει κλιση κια γερανος του σηκωνει το οχημα . Αν δεν υπαρχει διαθεσιμος γερανος απο Τροχαια καλω εγω εναν και το κοστος το επιβαρυνευαι αυτος που εχει κανει την παραβαση.

Που μπορω να βρω τετοιο γερανο ιδιωτη ?

Κράτα μας ενήμερους όταν θα καλέσεις την τροχαία.

Δημοσ.

Καλεσα χθες το 100 κατά τις 21:30 χθες και ηρθε σε κανα 20λεπτο και εβαλε την κλιση .

Μετα 4 ωρες ξανακαλεσε η κορη μου και ενώ επρεπε να βαλουν κι άλλη κλιση δεν ξερω αν ηρθαν αλλα δευτερη κλιση δεν υπηρχε το πρωι.

• Super Moderators
Δημοσ.

έγραψες την κλήση με Ι, αλλάζει η σημασία της λέξης, όχι της πρότασης βέβαια γιατί βγαίνει από τα συμφραζόμενα) :P

• Like 4
Δημοσ.

Βριλησσια γυρω απο τον Σκλαβενιτη στο Μετρο της Δουκισσης.

Τουλαχιστον 6-7 εξυπνοι με κωνους και λοιπα εμποδια καθε μερα μπροστα απο το σπιτι τους.

Οποτε ειμαι πρωινος στην δουλεια και ψαχνω να παρκαρω μου αναβουν τα λαμπακια.

Εν τω μεταξυ ειναι και στανταρ τα αμαξια τους οταν λειπουν οι κωνοι. Τα εχω μαθει απεξω.

Οταν γυρναω βραδυ απο την δουλεια και τα βλεπω με τρωει το χερακι μου παντως.

Δημοσ.

Βριλησσια γυρω απο τον Σκλαβενιτη στο Μετρο της Δουκισσης.

Τουλαχιστον 6-7 εξυπνοι με κωνους και λοιπα εμποδια καθε μερα μπροστα απο το σπιτι τους.

Οποτε ειμαι πρωινος στην δουλεια και ψαχνω να παρκαρω μου αναβουν τα λαμπακια.

Εν τω μεταξυ ειναι και στανταρ τα αμαξια τους οταν λειπουν οι κωνοι. Τα εχω μαθει απεξω.

Οταν γυρναω βραδυ απο την δουλεια και τα βλεπω με τρωει το χερακι μου παντως.

Ενα τηλεφωνο στν Τροχαια αρκει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απο χθες το μεσημερι ειχε κλεισει την γκαραζοπορτα του σπιτιου μου ενα αγνωστο ΙΧ εκανα υπομονη μεχρι σημερα το πρωι καλεσα την τροχαια του πηραν της πινακιδες και του εκοψαν κληση . Μετα απο λιγη ωρα εμφανιστηκε ο γιος με τον πατερα του να ζητανε τα ρεστα και ο γιος του να τραβαει φωτο το γκαραζ λεγοντας οτι ειναι παρανομο επειδη δεν εχω πινακιδα για το παρκινκγ .... μιλαμε για εμφανεστατο γκαραζ με αυτοκινητο μεσα.. με 2 3 στρεμματα ελευθερο χωρο... γυρω απο αυτο.... νευριασα και εγω βγηκα φουριοζος για αντεπιθεση στα ρεστα που ζητουσαν.. τελικα ηταν φιλοι ενος γειτονα που μενει μερικα σπιτια πιο πανω.. ειχαν και την απαιτηση να ψαξω ολη την γειτονια να βρω ποιου μλκα ειναι...η υποκρισια της "μικρης γειτονιας" μου την εδωσε πιο πολυ απο ολα οταν ηρθε το 100 βγηκαν κανα 2 λεγοντας ο ηλιθιος εκει βρηκε να παρκαρει κτλπ μετα βγηκαν οι ιδιοι να πουν στους αλλους α εγω ειδα το 100 αλλα...δεν ηξερα και αλλα τετοια καλα..

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...