Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ καλώ την τροχαία και έρχονται τις περισσότερες φορές. Κόβουν κλήση για παράνομο παρκάρισμα και όταν επιστρέψει ο ιδιοκτήτης απλά βλέπει την κλήση. Ξυνίζει βέβαια η φάτσα, έχει συμβεί και να προσπαθήσει να ζητήσει το λόγο, ωστόσο η παραπομπή είναι πάντα στην τροχαία καθώς δεν τον έγραψα εγώ αλλά η τροχαία.

Για να μην το παίξει ζόρικος (υπάρχουν και αυτοί) από την εμπειρία μου έχω φροντίσει από πριν να φανεί η χειρολαβή, οπότε και δεν το παίζει μάγκας. 

• Like 1
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Eνώ εσείς είστε άγιοι.Πάντα οι άλλοι φταίνε.

Άντε παλι,άλλο λέμε,άλλο καταλαβαίνεις.

Άντε συνέχισε το κατεβατο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmmys είπε

Άντε παλι,άλλο λέμε,άλλο καταλαβαίνεις.

Άντε συνέχισε το κατεβατο.

Όταν λες μαλακίες..

Έγραψα πουθενα ρε ότι θα πλακωθώ με κάποιον;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jmmys είπε

Καλά τόση ωρα δεν τον καταλαβες;;;Ο άνθρωπος το παίζει ψευτοτσαμπουκας που θα δειρει οποίον του κανει παρατήρηση για παρανομία, πίσω από ενα πληκτρολόγιο βέβαια παντα,οτι και να του πεις,δεν θα καταλάβει.Τι ασχολείσαι ακόμα μαζί του.

Ασχολουμαι γτ γελαω ειναι η αληθεια 😂

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Και δεν έγραψα ποτέ μου ότι θα δείρω ή θα πλακωθώ με κάποιον.Μην τρέχει η φαντασία σας

22 ώρες πριν, palawiaris είπε

Εγώ προσωπικά θα του έσπαζα το κινητό,και αν αντιστεκόταν και τα γυαλιά του.

κλασσικος ελληναρας. στα λογια τσαμπουκας, και μετα  κοτουλα :)

• Like 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, palawiaris είπε

Όπως  ο  δεύτερος τύπος που άλλη δουλειά δεν είχε από το να φωτογραφίζει τα παράνομα αυτοκίνητα και να τα δημοσιεύει στο νετ για να διαφημίζει την εφαρμογή του..

Τον πείραζαν και τα φορτηγά που ξεφόρτωναν!!!!

Αλλά το ποδήλατό του το άφησε όπου να είναι.

Και όπως πολύ σωστά γράφει ένας γερμανός σχολιαστής από κάτω:Tώρα ξέρω γιατί ο κόσμος δεν μας πάει.

Εγώ προσωπικά θα του έσπαζα το κινητό,και αν αντιστεκόταν και τα γυαλιά του.

Τέλος πάντων το βίντεο δείχνει το χάος που υπάρχει παντού με τα αυτοκίνητα και όχι μόνο Ελλάδα.

Και τέτοιες καταστάσεις με αυτοκόλητα κτλ.μόνο νεύρα και μίσος προκαλούν.

3 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Όταν λες μαλακίες..

Έγραψα πουθενα ρε ότι θα πλακωθώ με κάποιον;

Εγω προσωπικα θα του εαπαζα το κινητο, και αν αντιστεκοταν και τα γυαλια του. 

Δικα σου λεγομενα, σελιδα 21 συγκεκριμενα. 

Φιλε να σαι καλα παντως, καιρο ειχα να ριξω τετοιο γελιο 😂😂😂😂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενταξει το παιδάκι,γιατί σίγουρα για παιδάκι πρόκειται,είναι απλα για γέλια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, palawiaris είπε

Συμφωνούμε σε κάτι,επιτέλους

Η μονη διαφορα βεβαια ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει πως εκτος απο εμενα, γελανε κι αλλοι μαζι σου 😂😂😂😂

• Thanks 1
Δημοσ.

Οκ τότε.

Αν παρανομήσεις κάπου άρχιζε τις συγνώμες στους αστυνόμους μπας και γλυτώσεις κανα νταβαντζιλίκι.

Μετά ξαναμπες εδώ και γράφε πόσο μλκς είναι οι άλλοι που παρκάρουν όπου νάναι και παρανομούν.

Πάρε και τον jmmys για παρέα.Ταιριάζετε στο θέατρο.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Οκ τότε.

Αν παρανομήσεις κάπου άρχιζε τις συγνώμες στους αστυνόμους μπας και γλυτώσεις κανα νταβαντζιλίκι.

Μετά ξαναμπες εδώ και γράφε πόσο μλκς είναι οι άλλοι που παρκάρουν όπου νάναι και παρανομούν.

Πάρε και τον jmmys για παρέα.Ταιριάζετε στο θέατρο.

Εσυ μετα απο τοσες σελιδες ακομα πιστευεις οτι τις συγγνωμες πρεπει να τις πεις στους αστυνομικους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Pleo είπε

Εγώ καλώ την τροχαία και έρχονται τις περισσότερες φορές. Κόβουν κλήση για παράνομο παρκάρισμα και όταν επιστρέψει ο ιδιοκτήτης απλά βλέπει την κλήση. Ξυνίζει βέβαια η φάτσα, έχει συμβεί και να προσπαθήσει να ζητήσει το λόγο, ωστόσο η παραπομπή είναι πάντα στην τροχαία καθώς δεν τον έγραψα εγώ αλλά η τροχαία.

Για να μην το παίξει ζόρικος (υπάρχουν και αυτοί) από την εμπειρία μου έχω φροντίσει από πριν να φανεί η χειρολαβή, οπότε και δεν το παίζει μάγκας. 

Eσύ είδες ότι δεν είχες τι να κάνεις,λες ας πετάξω κάτι άσχετο στο ινσομνια,να αρχίσουν τα παρατράγουδα,να περάσει και η ώρα.

Κάνω λάθος;

Αν ναι τότε συγνώμη,όπως λέει και Μάκαρος στους αστυνομικούς μπας και γλυτώσει κανα φράγκο.

Δημοσ.

Οντως απίστευτο.Αυτό κατάλαβε ο κακομοίρης.

Δεν θυμάται τι γράφει,δεν καταλαβαίνει τι γράφει αυτός, δεν καταλαβαίνει τι γράφουν οι άλλοι, και συνεχίζει ακάθεκτος.

Έχω δει μωρά και χαζα εδώ μέσα, ο παλαβιαρης είναι η κορυφη.Φοβερός.

4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Εσυ μετα απο τοσες σελιδες ακομα πιστευεις οτι τις συγγνωμες πρεπει να τις πεις στους αστυνομικους ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, palawiaris είπε

Eσύ είδες ότι δεν είχες τι να κάνεις,λες ας πετάξω κάτι άσχετο στο ινσομνια,να αρχίσουν τα παρατράγουδα,να περάσει και η ώρα.

Αν ναι τότε συγνώμη,όπως λέει και Μάκαρος στους αστυνομικούς μπας και γλυτώσει κανα φράγκο.

Κάνω λάθος;

Ναι λάθος κάνεις. Δεκτή η συγνώμη σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Κάνω λάθος;

Κατσε δεν λεω αλλα γτ φοβαμαι μην μου σπασεις και το κινητο. Γυαλια δεν φοραω ευτυχως 😂😂😂😂

Επεξ/σία από Μάκαρος
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...