Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, palawiaris είπε Και γιατί τον έκραξες μόνο και δεν τον κατέδωσες στην αστυνομία; Άρα είσαι και εσύ λάθος. Πριν φωναξω αστυνομία,κάνω ευγενική παρατήρηση,και του εξηγω το σκεπτικό μου.Δεν θα τον καταδωσω αμέσως. Κρίμα που λες ότι εζησες και εξω.Δεν έχει νόημα,καλη σου μέρα.Εύχομαι να φας ενα ταρακουνημα μπας και βάλεις μυαλό.
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Α τώρα το γυρνάς όπως σε συμφέρει ε; Καλή σου μέρα κύριε αλάθητε.Κατάλαβα ήδη τι είσαι. Πάντα οι άλλοι φταίνε, το ξέρω.Πρέπει να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο με τις πλάτες των άλλων Άντε γεια. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris 3
filipo68 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 καλημέρα! Διάβασα σχεδόν τα πάντα και η προσωπική μου άποψη είναι η εξής: αν αφαιρέσουμε την παράμετρο της παρανομίας (διότι όλα που συζητιούνται εδώ μέσα μιλάνε για παρανομίες και την ανοχή/συμμετοχή μας σε αυτές) ας βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση του άλλου που δεν μπορεί να περάσει το σημείο (όποιο και να είναι αυτό) στο οποίο παρκάραμε την μηχανή-αυτοκίνητο μας και ας σκεφτούμε αν θα θέλαμε να έχουμε εμείς (ή η οικογένειά μας) την αντιμετώπιση αυτή από τους γύρω μας.
Stamer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, *nenya* είπε Πόσο καλύτερος θά'ταν ο κόσμος μας αν όλοι μας παραδεχόμασταν τα λάθη μας! Εγωισμός... Η #1 μάστιγα για τα περισσότερα προβλήματα στον κόσμο (από τα πιο μικρά έως τα μεγάλα). Αυτό βλέπω και αυτό πιστεύω ακράδαντα. 1
tutuyo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Απο ολες τις παραβασεις,το ανεβασμα στο πεζοδρομιο με εξοργιζει. Μεχρι πριν λιγο καιρο δεν με ενοιαζε γιατι εγω περπατουσα. Οταν η κοπελα μου,εσπασε τον αστραγαλο της και προσπαθουσαμε με πατεριτσες/καροτσι να περασουμε καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι το πεζοδρομιο. Με λιγα λογια μεχρι πριν ηταν προαιρετικο (απλα κατεβαινα στον δρομο),πλεον ειναι απαραιτητο. Γι'αυτο και εγω εκδικουμαι με πουτσακια. Με το κλειδι η ενα κερμα "ζωγραφιζω" πουτσακια σε πορτες και καπω - κυριως στους πολυ γαιδαρους,ανεβασμενους καθετα 1 1
Stamer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, filipo68 είπε καλημέρα! Διάβασα σχεδόν τα πάντα και η προσωπική μου άποψη είναι η εξής: αν αφαιρέσουμε την παράμετρο της παρανομίας (διότι όλα που συζητιούνται εδώ μέσα μιλάνε για παρανομίες και την ανοχή/συμμετοχή μας σε αυτές) ας βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση του άλλου που δεν μπορεί να περάσει το σημείο (όποιο και να είναι αυτό) στο οποίο παρκάραμε την μηχανή-αυτοκίνητο μας και ας σκεφτούμε αν θα θέλαμε να έχουμε εμείς (ή η οικογένειά μας) την αντιμετώπιση αυτή από τους γύρω μας. Ε τώρα ξέρεις.. μη λέμε τα ίδια... "ωχ αδερφέ" 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε Γι'αυτο και εγω εκδικουμαι με πουτσακια. Με το κλειδι η ενα κερμα "ζωγραφιζω" πουτσακια σε πορτες και καπω - κυριως στους πολυ γαιδαρους,ανεβασμενους καθετα LOL ρε φίλε! Περιμένουμε photos! Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Stamer
Μάκαρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Με την δική σου λογική και του από κάτω από σένα,αν τρέξεις πάνω από 5-6 χλμ,να κάνουμε μύνηση.Και όχι μόνο στο θέμα του αυτοκινήτου αλλά παντού.Και στην προσωπική ζωή. Το κάθε παραμικρό παράπτωμα να καταγράφεται και να αναφέρεται. Θα ήταν πολύ δίκαιο,δεν νομίζεις; Θυμαμαι χαρακτηριστικο παραδειγμα του πατερα της κοπελας μου, οταν πρωτοπηγαν μονιμα πριν 2 χρονια στη Γερμανια, εφαγε κληση για παραβαση του οριου ταχυτητας κατα 7 χιλιομετρα. 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Όχι,θα καθόμουν σαν την κότα να με αναφέρει στην Δημοτική ο κάθε βλάκας και αναρμόδιος ρουφιάνος. Τι λες ρε;Εσύ τι θα έκανες;Θα του λεγες ευχαριστώ; Θα ήσουν για λύπηση,και καλά να σε έκανε τότε,κάθε μέρα να σε έγραφε,και 2 φορές την μέρα. Έχει καταντήσει λιγάκι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια έτσι; Κλασικος μα κλασικος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Κανεις την μαλακια και αντι να ζητησεις συγγνωμη πας να βγεις και απο πανω. Ουτε για λυπηση δεν ειστε 😂😂😂😂 Αλλα θα βρεθει καποιος που θα του κανεις τον μαγκα στο δρομο και θα σε στειλει νοσοκομειο, μην αγχωνεσαι, ολα μπουμερανγκ γυρνανε. 1 2
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Θυμαμαι χαρακτηριστικο παραδειγμα του πατερα της κοπελας μου, οταν πρωτοπηγαν μονιμα πριν 2 χρονια στη Γερμανια, εφαγε κληση για παραβαση του οριου ταχυτητας κατα 7 χιλιομετρα. Κλασικος μα κλασικος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Κανεις την μαλακια και αντι να ζητησεις συγγνωμη πας να βγεις και απο πανω. Ουτε για λυπηση δεν ειστε 😂😂😂😂 Αλλα θα βρεθει καποιος που θα του κανεις τον μαγκα στο δρομο και θα σε στειλει νοσοκομειο, μην αγχωνεσαι, ολα μπουμερανγκ γυρνανε. Καλά να του κάνουν.Αφού παρανόμησε,γιατί διαμαρτύρεσε παραπονιάρικα; και 2ο. Το συγνώμη για ποιο λόγο να το πεις;Για να γλυτώσεις την κλήση; Να το ρίξουμε στο γλείψιμο....συγνώμη δεν θα το ξανακάνω,μη με γράψεις; Για εξήγησέ μου για ποιο λόγο η συγνώμη; Εδώ ο ManFromEarth είχε και την πανέμορφη ιδέα να πει συγνώμη,να πάρει το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να φύγει χωρίς να πλερώσει Τι λέτε ρε; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris
Stamer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, palawiaris είπε Το συγνώμη για ποιο λόγο να το πεις;Για να γλυτώσεις την κλήση; Να το ρίξουμε στο γλείψιμο....συγνώμη δεν θα το ξανακάνω,μη με γράψεις; Για εξήγησέ μου για ποιο λόγο η συγνώμη; Εδώ ο ManFromEarth είχε και την πανέμορφη ιδέα να πει συγνώμη,να πάρει το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να φύγει χωρίς να πλερώσει Τι λέτε ρε; Για λόγους ευθιξίας εννοούν να ζητήσεις συγνώμη. Αλλιώς δεν υπάρχει πρακτικός λόγος. Δηλαδή είναι παράδοξο να πεις σε κάποιον ας πούμε: "συγνώμη που σου έκλεισα το παρκινγκ". Δηλαδή τι εννοεί ο ποιήτής? Ότι δεν κατάλαβε οτι ήταν ξένο παρκινγκ και το έκλεισε? Άλλα τέλος πάντων για λόγους ευθιξίας το κάνεις
Μάκαρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, palawiaris είπε Καλά να του κάνουν.Αφού παρανόμησε,γιατί διαμαρτύρεσε παραπονιάρικα; και 2ο. Το συγνώμη για ποιο λόγο να το πεις;Για να γλυτώσεις την κλήση; Να το ρίξουμε στο γλείψιμο....συγνώμη δεν θα το ξανακάνω,μη με γράψεις; Για εξήγησέ μου για ποιο λόγο η συγνώμη; Εδώ ο ManFromEarth είχε και την πανέμορφη ιδέα να πει συγνώμη,να πάρει το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και να φύγει χωρίς να πλερώσει Τι λέτε ρε; Που ειδες το παραπονιαρικο υφος ακριβως ? 😂😂😂😂 Το εγραψες στα λεγομενα σου για τα 5-6 χιλιομετρα παραπανω που ειπες και απλα αναφερω οτι σε αλλες χωρες, αυτο που λες γινεται. Συγγνωμη να ζητησεις απο τον ανθρωπο που παραλιγο να τρακαρεις, οχι απο το αρμοδιο οργανο. Αλλα σαν κλασικος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και εγωιστης, σιγα μην ζητησεις συγγνωμη. Θα ζητησεις και τα ρεστα επειδη ειχε προτεραιοτητα ο αλλος 😂😂😂😂
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ οκ. Τώρα πες μου τον λόγο που θα ζητούσες συγνώμη.Μιλάμε για απλό παράνομο πάρκινγκ σε δρόμο και όχι για τρακάρισμα. Μην πεις τον ίδιο λόγο που έγραψε ο stamer,δεν μετράει,είναι αντιγραφή. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris
Μάκαρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, palawiaris είπε Οκ οκ. Τώρα πες μου τον λόγο που θα ζητούσες συγνώμη.Μιλάμε για παράνομο πάρκινγκ και όχι για τρακάρισμα. Μην πεις τον ίδιο λόγο που έγραψε ο stamer,δεν μετράει,είναι αντιγραφή. Εδω και τοση ωρα μιλαω γενικα για συμπεριφορες κατα την οδηγηση. Δεν ειναι προβλημα δικο μου αν εσυ δεν το καταλαβαινεις 😂
pontez2 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Υπάρχουν ειδικές πλατφόρμες όπου ο καθε πολίτης μπορει να αναφέρει το παράπονό του. Το να το παίζουμε δικαστές εγγυμονεί αρκετούς κινδύνους, διοτι δεν ειναι η δουλειά μας και η κατάσταση μπορει να έχει αρκετές δυσάρεστες επεκτάσεις. Πρόσφατα, σε επαρχιακή πόλη, ένα 4χρονο ειχε κατσικωθεί στο πεζοδρόμιο ουρλιάζοντας. Η γιαγιά που ήταν μαζί του, προσπαθούσε με το καλό να το συνεφέρει αλλά αυτό ειχε ξαπλώσει κάτω και δε το κουναγε. Οι περαστικοί χωρίς να γνωριζουν, την έπεσαν στη γιαγιά και κάλεσαν την αστυνομία. Η παρέμβασή τους αυτή, κόστισε ένα ωραίο εγκεφαλικό στη γιαγιά και χειρότερα κλάματα στο πιτσιρίκι, το οποίο απλώς ηθελε να αγοράσει ένα ακομα παιχνίδι από το περίπτερο και η γιαγιά του δε του το έπαιρνε. Στην θέα της αστυνομίας, το "κακομαθημένο", είχε πάει αγκαλιά στη γιαγιά του και έκλαιγε που ειχε λυποθημίσει. Το θέμα λύθηκε όταν ηρθαν οι γονείς (η μητέρα υπέβαλε μυνηση μάλιστα στον ηλιθιο που έβριζε τη γιαγιά) Οι περαστικοί θα μπορουσαν πολύ απλά, αν ειχαν την παραμικρή ενσυναίσθηση και φυσικά αν φερόντουσαν ως σωστοί συμπολίτες, να ρωτήσουν τη γιαγιά αν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Αντι αυτου προτίμησαν να κάνουν τους αστυνομικούς. Οι τσαμπουκάδες και οι εισαγγελάτοι, δεν βοηθάνε πουθενά. Με το καλό πάντα. Μπορουμε να ειμαστε ευγενείς. 3 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Εδω και τοση ωρα μιλαω γενικα για συμπεριφορες κατα την οδηγηση. Δεν ειναι προβλημα δικο μου αν εσυ δεν το καταλαβαινεις 😂 Καλά τόση ωρα δεν τον καταλαβες;;;Ο άνθρωπος το παίζει ψευτοτσαμπουκας που θα δειρει οποίον του κανει παρατήρηση για παρανομία, πίσω από ενα πληκτρολόγιο βέβαια παντα,οτι και να του πεις,δεν θα καταλάβει.Τι ασχολείσαι ακόμα μαζί του. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
palawiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eνώ εσείς είστε άγιοι.Πάντα οι άλλοι φταίνε. Και δεν έγραψα ποτέ μου ότι θα δείρω ή θα πλακωθώ με κάποιον.Μην τρέχει η φαντασία σας Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris
Προτεινόμενες αναρτήσεις