Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε

Με τα αυτοκόλλητα σε κάποιον που μπλοκάρειο ράμπα υπάρχει θέμα?

Αν και δεν κατάλαβα τι θες να πεις.

Να σου ξεκαθαρίσω την θέση μου:

Είμαι υπέρ του αυστηρού κωλοδάχτυλου για όποιους παρανομούν κατά των ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων μιας και αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους.

Αλλά για κάτι ρουφιανοεφαρμογές όπως αυτήν την γερμανική που έδειξα στο βίντεο,με τους 2 τύπους να προσπαθούν να ρουφιανεύουν ανελέητα ε οχι,είμαι κατά.

• Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, palawiaris είπε

Αν και δεν κατάλαβα τι θες να πεις.

Να σου ξεκαθαρίσω την θέση μου:

Είμαι υπέρ του αυστηρού κωλοδάχτυλου για όποιους παρανομούν κατά των ΑΜΕΑ και ηλικιωμένων μιας και αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους.

Αλλά για κάτι ρουφιανοεφαρμογές όπως αυτήν την γερμανική που έδειξα στο βίντεο,με τους 2 τύπους να προσπαθούν να ρουφιανεύουν ανελέητα ε οχι,είμαι κατά.

Μα γιατι? δε θα γαμαγε να υπηρχε ενα app να εστελνες φωτο παρανομιες και να ερχοταν η τροχαια να γραφει?

ουτε τηλεφωνηματα ουτε τιποτα.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

το βρηκαμε τωρα και οποιος αναφερει οτι καποιος ειναι παραπανομος γινεται αυτοματα ρουφιανος...Δεν τους πιανεις πουθενα...αν ο αλλος ειναι μ@@@@@ς οτι και να του πεις ετσι θα παραμεινει...δεν πα να λεει για ρουφιανιες και για τετοια. Απο ποτε αυτοι που τηρουν τους νομους ενος κρατους ειναι ρουφιανοι να μας εξηγησετε μονο να ξερουμε και εμεις οι κουκουλοφοροι-καταδωτες...

• Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, palawiaris είπε

Εδώ και μερικές σελίδες πριν, σχεδόν κανένας δεν ανέφερε προβλήματα για τα ΑΜΕΑ ή ηλικιωμένους.Ακόμα και στο βίντεο που έβαλα ,οι "παράνομοι" δεν εμποδίζουν ΑΜΕΑ κτλ.

Πιο πολύ για τα αλαρμ και τις παράνομες στάσεις,και κάτι εικόνες με μηχανάκια που δεν ενοχλούν έχει.

Γιατί φέρνεις το θέμα εκεί που σε βολεύει;

Δεν υπάρχει ολίγον παράνομος ή περισσότερο παράνομος. Αυτοί που κλείνουν μία ολόκληρη λωρίδα κυκλοφορίας για να πάρουν καφέ και από πίσω τους δημιουργούν ουρές δημιουργώντας πρόβλημα σε εκατοντάδες συμπολίτες τους είναι λιγότερο κάφροι; Δεν μιλάω πχ για ένα μηχανάκι που μπορεί να είναι παρκαρισμένο σε ένα πεζοδρόμιο σε μία άκρη που δεν περνάει κόσμος έτσι κι αλλιώς, μιλάω για τους παρτάκιδες που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους συμπολίτες τους είναι είναι ηλικιωμένοι, είτε νέοι, είτε ΑΜΕΑ, είτε όχι. Μας αφορά ως κοινωνικό σύνολο, όχι ως μονάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Καθημερινό φαινόμενο αυτό.Και τα τελευταια χρονια έχει γίνει πιο έντονο. Είναι αυτή η αίσθηση που δεν τους νοιαζει τίποτα.

Αλλά εντάξει, έτσι είναι η Ελλάδα στο θέμα της οδηγικης παιδείας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

το βρηκαμε τωρα και οποιος αναφερει οτι καποιος ειναι παραπανομος γινεται αυτοματα ρουφιανος...Δεν τους πιανεις πουθενα...αν ο αλλος ειναι μ@@@@@ς οτι και να του πεις ετσι θα παραμεινει...δεν πα να λεει για ρουφιανιες και για τετοια. Απο ποτε αυτοι που τηρουν τους νομους ενος κρατους ειναι ρουφιανοι να μας εξηγησετε μονο να ξερουμε και εμεις οι κουκουλοφοροι-καταδωτες...

Με την δική σου λογική και του από κάτω από σένα,αν τρέξεις πάνω από 5-6 χλμ,να κάνουμε μύνηση.Και όχι μόνο στο θέμα του αυτοκινήτου αλλά παντού.Και στην προσωπική ζωή.

Το κάθε παραμικρό παράπτωμα να καταγράφεται και να αναφέρεται.

Θα ήταν πολύ δίκαιο,δεν νομίζεις;

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, palawiaris είπε

Εγώ προσωπικά θα του έσπαζα το κινητό,και αν αντιστεκόταν και τα γυαλιά του.

Δηλαδη και θα ειχες παρκαρει παρανομα  και θα του προκαλουσες φθορα στην περιουσια του και θα βιαιοπραγουσες εναντιον του σπαζοντας του τα γυαλια.

τα καλυτερα μυαλα μας εχουν παρει οι Γερμανοι 😁😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι,θα καθόμουν σαν την κότα να με αναφέρει στην Δημοτική  ο κάθε βλάκας και αναρμόδιος ρουφιάνος.

Τι λες ρε;Εσύ τι θα έκανες;Θα του λεγες ευχαριστώ;

Θα ήσουν για λύπηση,και καλά να σε έκανε τότε,κάθε μέρα να σε έγραφε,και 2 φορές την μέρα.

Έχει καταντήσει λιγάκι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια έτσι;

Επεξ/σία από palawiaris
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Θα ήσουν για λύπηση,και καλά να σε έκανε τότε,κάθε μέρα να σε έγραφε,και 2 φορές την μέρα.

Εφοσον ειχα παρκαρει παρανομα, προσωπικα θα ελεγα συγνωμη που παρανομησα και θα επαιρνα το αυτοκινητο μου.

αλλα μαλλον αυτη ειναι μια φλωρικη προσεγγιση για εσενα τον πολλα βαρυ αντρα.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Το κάθε παραμικρό παράπτωμα να καταγράφεται και να αναφέρεται.

Το κλείσιμο ράμπας σε πεζοδρόμιο οπου μονο εκεί μπορεί να περάσει ένας με αναπηρικό καρότσι,ή μια μαμά με καρότσι ή το κλείσιμο θέσεων αναπήρων σε κεντρικά σημεία των πόλεων ή το κλείσιμο ολοκλήρου πεζοδρομίου απο αμάξι ή μηχανή ώστε να αναγκάζεται ο καθένας να βγαίνει στο δρόμο για να περάσει με τον κάθε κίνδυνο ειδικά αν είναι παιδιά,

αυτά τα συγκεκριμένα τα θεωρείς μικρά παραπτώματα που θα είσαι ρουφιανος αν τα αναφέρεις και φάνε ενα γερο προστιμο ή θα αρκεστεις σε ενα κωλοδαχτυλο όπως ειπες.

Και ναι έχω κραξει άγρια δικο μου συγγενή,όταν παρκαρε σε θέση αναπηρου, και αναγκάστηκε και το πήγε αλλού.

6 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Όχια καθόμουν σαν την κότα να με αναφέρει στην Δημοτική  ο κάθε βλάκας και αναρμόδιος ρουφιάνος.

Αν δεν σε έπαιρνε θα εβγαζες το σκασμο,θα ελεγες συγγνώμη και θα εφευγες.Αν δεις κανεναν αδύναμο θα το επαιζες ψευτοτσαμπουκας.Πολύ νταης είσαι βρε.

Ο κλασσικός ελληναρας,κανει τη βλακεία, ζητάει και τα ρέστα.

Δημοσ.
3 minutes ago, ManFromEarth said:

Εφοσον ειχα παρκαρει παρανομα, προσωπικα θα ελεγα συγνωμη που παρανομησα και θα επαιρνα το αυτοκινητο μου.

Πόσο καλύτερος θά'ταν ο κόσμος μας αν όλοι μας παραδεχόμασταν τα λάθη μας! Ούτε τσαμπουκάδες, ούτε υφάκι, μόνο πολιτισμένος διάλογος και η ειλικρίνεια του να λέμε 'Έφταιξα! Συγγνώμη!'. Κοντεύουν να χαθούν εντελώς αυτές οι λέξεις...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

αλλα μαλλον αυτη ειναι μια φλωρικη προσεγγιση για εσενα τον πολλα βαρυ αντρα.

Όχι έτσι φίλε,δεν είναι έτσι.

Θα πλήρωνες το πρόστιμο πρώτα και μετά αν ήθελες θα έλεγες και συγνώμη.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Όχι,θα καθόμουν σαν την κότα να με αναφέρει στην Δημοτική  ο κάθε βλάκας και αναρμόδιος ρουφιάνος.

Έχει καταντήσει λιγάκι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια έτσι;

θα εκπλαγεις οταν μαθεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να σε σπασουν κι εσενα στο ξυλο

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...