Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, palawiaris said:

Και ποιος σου είπε ότι είναι νόμιμο αυτό που έκανε ο γερμανός;

Δεν γνωρίζω αν είναι ή όχι, αλλά από πότε μια παρανομία είναι νόμιμη αντιμετώπιση μιας άλλης? 

• Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Δεν έχει όμως το δικαίωμα να βάζει πρόσωπα ή πινακίδες στην ρουφιανιανοφωτογραφία που θα στείλει,αλλιώς του γυρίζει η μύνηση σε αυτόν. 

Σε τι ωραίο κόσμο ζούμε.Ο καθένας να παίζει τον ρουφιάνο του κράτους και το ίδιο το κράτος να βγάζει λεφτά από το ρουφιανιλίκι.

Αν θέλετε τέτοια,τότε κάντε τα.Εγώ ποτέ μου.

Δεν θεωρώ κακό να δώσεις στης αρχές κάποιον παράνομο ίσα ίσα θα γίνει καλύτερος ο τόπος σου. Αυτό πού μου την δίνει είναι οι γραφικοί με μια κάμερα στο χέρι που φωτογραφίζοντας ξένες περιουσίες βγάζοντας τα στο ίντερνετ μπας και πάρουν κάνα like. Η αυτοί πού αντί να πάρουν την τροχαία πχ για παράνομη στάθμευση πάνε και σπάνε καθρέφτες ξεφουσκώνουν λάστιχα κτλπ. Γραφικοί Ταλιμπάν. είναι μέχρι να βρεθεί το ντουκι να τους κάνει ασηκωτους.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Δεν γνωρίζω αν είναι ή όχι, αλλά από πότε μια παρανομία είναι νόμιμη αντιμετώπιση μιας άλλης? 

Από την στιγμή που αυτός φωτογράφησε το αμάξι σου με τον αριθμό πινακίδας και ενδεχομένως την αποθήκευσε στο κινητό του είναι   παράνομο.Δεν είναι αρμοδιότητα του να βγάζει φωτογραφίες τα αμάξια.Απλά η εφαρμογή στέλνει σήμα στους αρμόδιους να έρθουν να σε γράψουν.Και έχει σε κάθε γειτονιά τέτοιους.

Εξαίρεση φυσικά τα αρμόδια όργανα να σε φωτογραφίσουν με την πινακίδα σαν απόδειξη.

Μερικοί ίσως να το βρίσκουν πολύ καλό μέτρο.

Αλλά ρωτάω κάτι ακόμα.Αν ο παράνομος ήταν κάποιος συγγενής ή φίλος τι θα έκαναν;

Εδώ σας θέλω.Την απάντηση την γνωρίζω φυσικά.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, palawiaris said:

Από την στιγμή που αυτός φωτογράφησε το αμάξι σου με τον αριθμό πινακίδας και ενδεχομένως την αποθήκευσε στο κινητό του είναι   παράνομο.Δεν είναι αρμοδιότητα του να βγάζει φωτογραφίες τα αμάξια.Απλά η εφαρμογή στέλνει σήμα στους αρμόδιους να έρθουν να σε γράψουν.Και έχει σε κάθε γειτονιά τέτοιους.

Δεν ρώτησα αν είναι παράνομο ή όχι, άλλο ρώτησα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Δεν έχει όμως το δικαίωμα να βάζει πρόσωπα ή πινακίδες στην ρουφιανιανοφωτογραφία που θα στείλει,αλλιώς του γυρίζει η μύνηση σε αυτόν. 

Σε τι ωραίο κόσμο ζούμε.Ο καθένας να παίζει τον ρουφιάνο του κράτους και το ίδιο το κράτος να βγάζει λεφτά από το ρουφιανιλίκι.

Δεν ανέβασε καμμία πινακίδα στο ίντερνετ.Την μαυρισε τη πινακιδα.Ουτε πρόσωπα ανεβασε. Η πινακίδα φαίνεται μόνο όταν στέλνει τη φωτο στην αρμόδια αρχή.Αυτό είναι το νόμιμο.

Και οι αρχές,αν άκουσες και καταλάβες ασχολούνται με τις σοβαρές παραβάσεις όταν παίρνουν τέτοιες φωτο,τις ασήμαντες τις διαγράφουν.

Όσο για τη ρουφιανια,αν εσυ εχεις γκαράζ και σε κλείσει ο άλλος για κάνα 2ωρο,και πρεπει να φύγεις,να δεις για ποτε θα καλέσεις την αστυνομία.Εκτός αν πάρεις ταξί για να μην ρουφιανεψεις τον συμπολίτη σου που σε σέβεται τόσο πολύ. Ενα παράδειγμα έφερα.

Δες στο YouTube το κλιπακι "ο αδελφός μου"και μετα έλα πες μου για ρουφιανια.

11 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Από την στιγμή που αυτός φωτογράφησε το αμάξι σου με τον αριθμό πινακίδας και ενδεχομένως την αποθήκευσε στο κινητό του είναι   παράνομο.Δεν είναι αρμοδιότητα του να βγάζει φωτογραφίες τα αμάξια.Απλά η εφαρμογή στέλνει σήμα στους αρμόδιους να έρθουν να σε γράψουν.Και έχει σε κάθε γειτονιά

Λάθος.Παράνομο είναι να το αναβάσεις στο διαδυκτιο ή να δημοσιεύσεις τη φωτο.Σίγουρα ξέρεις γερμανικά;;;

Αν εγώ φωτογραφισω τη γυναικα μου σε ενα αξιοθέατο και φαίνεται και ενα τυχαιο αμάξι με την πινακίδα,τι θα κάνω,θα σβήσω το αμάξι να μην φαίνεται στις προσωπικές μου φωτο;;;;

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Το πρόβλημα με τα αυτοκόλλητα ποιο είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα,απλα πολλοί τσατιζονται.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jmmys είπε

Κανένα,απλα πολλοί τσατιζονται.

Το ίδιο και κάποιος που δεν μπορεί να περάσει την διάβαση.

Άρα συμφωνούμε νομίζω πως καλό είναι να μην τσαντιστεί αυτός που έχει αυτοκόλλητα στην τσέπη του.

Δημοσ.

Η εσοχή μπροστά στους κάδους απορριμάτων δεν είναι  parking spot . Πιασε τις σακουλες και πέτα τις πάνω στο απαστράπτον του μάγκα και θα το καταλάβει και δε θα το ξανακάνει εκεί .

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Η εσοχή μπροστά στους κάδους απορριμάτων δεν είναι  parking spot . Πιασε τις σακουλες και πέτα τις πάνω στο απαστράπτον του μάγκα και θα το καταλάβει και δε θα το ξανακάνει εκεί .

Ωραίο advice αυτό, μου άρεσε!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, palawiaris είπε

Έχεις πολύ λανθασμένη άποψη για το τί εστί ρουφιάνος φίλε μου. Όταν κάποιοι άνθρωποι γράφουν όλο το κοινωνικό σύνολο στα αρχίδια τους, είτε μιλάμε για ΑΜΕΑ, είτε για ηλικιωμένους, είτε για μητέρες με καροτσάκια με μωρό μέσα, είτε οποιονδήποτε άλλον δεν αξίζουν καμμίας "προστασίας". Ρουφιάνοι είναι αυτοί που καταδίδουν συναγωνιστές τους, ομοϊδεάτες και φίλους τους, εάν εσύ ταυτίζεσαι με αυτές τις συμπεριφορές καλά κάνεις και δεν "ρουφιανεύεις".

• Like 12
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, project.breeze είπε

Έχεις πολύ λανθασμένη άποψη για το τί εστί ρουφιάνος φίλε μου. Όταν κάποιοι άνθρωποι γράφουν όλο το κοινωνικό σύνολο στα αρχίδια τους, είτε μιλάμε για ΑΜΕΑ, είτε για ηλικιωμένους, είτε για μητέρες με καροτσάκια με μωρό μέσα, είτε οποιονδήποτε άλλον δεν αξίζουν καμμίας "προστασίας". Ρουφιάνοι είναι αυτοί που καταδίδουν συναγωνιστές τους, ομοϊδεάτες και φίλους τους, εάν εσύ ταυτίζεσαι με αυτές τις συμπεριφορές καλά κάνεις και δεν "ρουφιανεύεις".

Εδώ και μερικές σελίδες πριν, σχεδόν κανένας δεν ανέφερε προβλήματα για τα ΑΜΕΑ ή ηλικιωμένους.Ακόμα και στο βίντεο που έβαλα ,οι "παράνομοι" δεν εμποδίζουν ΑΜΕΑ κτλ.

Πιο πολύ για τα αλαρμ και τις παράνομες στάσεις,και κάτι εικόνες με μηχανάκια που δεν ενοχλούν έχει.

Γιατί φέρνεις το θέμα εκεί που σε βολεύει;

Επεξ/σία από palawiaris
Δημοσ.
13 ώρες πριν, liopyr είπε

Όσο δεν χωρούν τα αμάξια στους δρόμους γιατί η μισή πόλη χτίστηκε σχεδόν στην τύχη, θα βλέπουμε παράνομα παρκαρίσματα. Όσο δεν δουλεύουν σωστά τα ΜΜΜ, θα βλέπουμε περισσότερα αυτοκίνητα. Όσο θα κυκλοφορούν οδηγοί του 200ευρου που δεν έμαθαν να ξεπαρκάρουν ποτέ και σου ρίχνουν 2 φορές την εβδομάδα την μηχανή κάτω και εξαφανίζονται, θα βλέπουμε μηχανές σε πεζοδρόμια. Όσο τα ΚΤΕΟ λειτουργούν αποκλειστικά σαν εισπρακτικός μηχανισμός θα κυκλοφορούν ακατάλληλα αυτοκίνητα. Όσο ψηφίζονται δήμαρχοι για ρουσφέτια, τα ΑΜΕΑ δεν θα έχουν πεζοδρόμιο να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια. Μπορώ να γράφω για ώρες [..].

Ξεράστε όση νομιμοφροσύνη θέλετε σε έναν μοτοσυκλετιστή που κλείδωσε την μηχανή του στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί κανένα αν αυτό σας κάνει καλό.

Αλλά ρίξτε και καμιά ματιά στον καθρέφτη που και που.

Δεν χωρουν τα αμαξια στους δρομους, αλλα αγοραζουμε 2-3 με τη γνωστη λογικη του "ελα μωρε, καπου θα βρω να το βαλω"

Τα ΜΜΜ γιατι δεν δουλευουν σωστα? Μηπως γιατι ειναι παρκαρισμενα μονιμα αυτοκινητα σε στασεις λεωφορειων, στροφες, ακομα και στις λεωφορειολωριδες?

Τα κτεο γιατι δεν δουλευουν σωστα? Γιατι ο καθε γυφτοκαγκουρας προτιμαει να κυκλοφορει με τη σαπιλα του χωρις καταλυτη αντι να παιρνει το μετρο?

Μας ενοχλουν ολα αυτα, αλλα δεν κανουμε τιποτα για να τα αλλαξουμε, γιατι μας βολευουν. Μεχρι βεβαια να ενοχληθουμε εμεις απο τις παρανομιες των αλλων.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Εδώ και μερικές σελίδες πριν, σχεδόν κανένας δεν ανέφερε προβλήματα για τα ΑΜΕΑ ή ηλικιωμένους.Ακόμα και το βίντεο που έβαλα ,οι παράνομοι δεν εμποδίζουν ΑΜΕΑ κτλ.

Πιο πολύ για τα αλαρμ και τις παράνομες στάσεις,και κάτι εικόνες με μηχανάκια που δεν ενοχλούν έχει.

Γιατί φέρνεις το θέμα εκεί που σε βολεύει;

Με τα αυτοκόλλητα σε κάποιον που μπλοκάρειο ράμπα υπάρχει θέμα?

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...