Narayan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 11:30 ΠΜ, Thulogur είπε Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο. Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε, είχα πρόσφατα αλλάξει την κλειδαριά του ποδήλατου με ακριβότερη, οπότε την παλιά την έκανα δώρο στον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας. Του την πέρασα κιόλας στο κάγκελο και την κλείδωσα για να μην χαθεί, φαντάζομαι θα χάρηκε πολύ :-P 1 1
Μάκαρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, liopyr είπε To πρόβλημά σου δεν είναι στο τι διαβάζεις, αλλά στο τι κατανοείς. Αν ειχες καποιον δικο σου με κινητικη αναπηρια θα σου ελεγα αν θα απαντουσες ετσι αλλα δεν αξιζει να ασχοληθω 19 λεπτά πριν, Narayan είπε Σε παρόμοια περίπτωση που μου έτυχε, είχα πρόσφατα αλλάξει την κλειδαριά του ποδήλατου με ακριβότερη, οπότε την παλιά την έκανα δώρο στον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας. Του την πέρασα κιόλας στο κάγκελο και την κλείδωσα για να μην χαθεί, φαντάζομαι θα χάρηκε πολύ 😛 Ειχα δει ενα ωραιο βιντεακι στο youtube. Ενας τυπος ειχε παρκαρει παρανομα καπου και του γεμισαν ολο το αυτοκινητο με post-it. Το καλυτερο ηταν που τον περιμεναν αρκετοι μεχρι να ερθει να παρει το αυτοκινητο του και μολις ηρθε, επρεπε να δεις την τσαντιλα στο προσωπο του 😂😂😂😂 Και δυστυχως κατι τετοιο τυποι, βγαινουν και απο πανω αν πας να τους πεις τιποτα 3 1
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Με κάτι τέτοιες παιδιαρίστικες κινήσεις καλύτερα να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί. Δεν ξέρεις ο άλλος πως θα αντιδράσει και τι μούρλα έχει στο κεφάλι του. Λίγα δεν γίνονται για μικροπράγματα. 1
Μάκαρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, palawiaris είπε Με κάτι τέτοιες παιδιαρίστικες κινήσεις καλύτερα να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί. Δεν ξέρεις ο άλλος πως θα αντιδράσει και τι μούρλα έχει στο κεφάλι του. Λίγα δεν γίνονται για μικροπράγματα. Στο συγκεκριμενο βιντεο τουλαχιστον ηταν πανω απο 15 ατομα που τον περιμεναν μετα οποτε δεν νομιζω να μπορουσε να κανει και κατι. Απλα θυμαμαι να βγαζει τα postit απο το μπροστινο τζαμι και να φευγει
l337 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Στο συγκεκριμενο βιντεο τουλαχιστον ηταν πανω απο 15 ατομα που τον περιμεναν μετα οποτε δεν νομιζω να μπορουσε να κανει και κατι. Απλα θυμαμαι να βγαζει τα postit απο το μπροστινο τζαμι και να φευγει Μαγκιές.. κλανιές.. από το ίδιο κάφρους.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Με κάτι τέτοιες παιδιαρίστικες κινήσεις καλύτερα να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί. Δεν ξέρεις ο άλλος πως θα αντιδράσει και τι μούρλα έχει στο κεφάλι του. Λίγα δεν γίνονται για μικροπράγματα. Δεν εχεις αδικο αλλα δεν μπορούμε να φοβομαστε τον κάθε παρανομο γιατι δεν ξερουμε τι τρελα κουβαλάει... 1
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Όπως ο δεύτερος τύπος που άλλη δουλειά δεν είχε από το να φωτογραφίζει τα παράνομα αυτοκίνητα και να τα δημοσιεύει στο νετ για να διαφημίζει την εφαρμογή του.. Τον πείραζαν και τα φορτηγά που ξεφόρτωναν!!!! Αλλά το ποδήλατό του το άφησε όπου να είναι. Και όπως πολύ σωστά γράφει ένας γερμανός σχολιαστής από κάτω:Tώρα ξέρω γιατί ο κόσμος δεν μας πάει. Εγώ προσωπικά θα του έσπαζα το κινητό,και αν αντιστεκόταν και τα γυαλιά του. Τέλος πάντων το βίντεο δείχνει το χάος που υπάρχει παντού με τα αυτοκίνητα και όχι μόνο Ελλάδα. Και τέτοιες καταστάσεις με αυτοκόλητα κτλ.μόνο νεύρα και μίσος προκαλούν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν τώρα εσύ συγκρίνεις την κατασταση στους γερμανικούς δρόμους με τους ελληνικούς,τότε δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από την συγκεκριμένη χώρα. Και αν τολμουσες και τον χτυπουσες θα ετρωγες μια ωραία μήνυση και θα πληρωνες μπολικα.Αν ήταν όμως κάνα ντερεκι με κάνα φιλαρακι του δεν θα εβγαζες αχνα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
Μάκαρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Αν τώρα εσύ συγκρίνεις την κατασταση στους γερμανικούς δρόμους με τους ελληνικούς,τότε δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από την συγκεκριμένη χώρα. Και αν τολμουσες και τον χτυπουσες θα ετρωγες μια ωραία μήνυση και θα πληρωνες μπολικα. Στην Γερμανια πατας το ποδι σου σε διαβαση και κοκκαλωνουν ολα τα αμαξια. Εδω στην καλυτερη θα σου πουν "που πας ρε μακακα" 😂 Μενουν μονιμα οι γονεις της κοπελιας Γερμανια και απ οτι μου λεει οσες φορες εχει παει, εχουν σωστη οδηγικη παιδεια και επισης τους γραφουν για το παραμικρο, οπως και οτι πεφτουν πολλες καταγγελιες απο πολιτες οταν βλεπουν καποιον να παρανομει. 1
Narayan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, palawiaris είπε Με κάτι τέτοιες παιδιαρίστικες κινήσεις καλύτερα να είμαστε πολύ πιο προσεχτικοί. Δεν ξέρεις ο άλλος πως θα αντιδράσει και τι μούρλα έχει στο κεφάλι του. Λίγα δεν γίνονται για μικροπράγματα. Με την ίδια λογική να κοιτάμε κάτω όταν περπατάμε, μην τυχόν και σταυρώσουν τα βλέματά μας με κανέναν μουρλό και παρεξηγηθεί και μας φάει σαν τον Χάνιμπαλ. Πόσο δυστυχής πρέπει να είναι κάποιος για να ζει όλη του τη ζωή μέσα στο φόβο σκεπτόμενος έτσι! Εγώ πάντως θα συνεχίσω να αφήνω χαρτιά με μυνήματα του στυλ "ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ" σε όσα SUV παρκάρουν σε αναπηρική θέση χωρίς να έχουν την κατάλληλη διαπίστευση. 1 1
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν τώρα εσύ συγκρίνεις την κατασταση στους γερμανικούς δρόμους με τους ελληνικούς,τότε δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από την συγκεκριμένη χώρα. Και αν τολμουσες και τον χτυπουσες θα ετρωγες μια ωραία μήνυση και θα πληρωνες μπολικα.Αν ήταν όμως κάνα ντερεκι με κάνα φιλαρακι του δεν θα εβγαζες αχνα. Έζησα μέχρι τα 22 μου Ελλάδα και άλλο τόσο και παραπάνω Γερμανία,τα γνωρίζω και στις 2 μεριές τι γίνεται. Έγραψα πουθενά ότι θα τον χτυπούσα;Τι γράφεις τότε; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, palawiaris είπε Εγώ προσωπικά θα του έσπαζα το κινητό,και αν αντιστεκόταν και τα γυαλιά του. Αυτο δεν είναι βία; Πως θα του εσπαγες τα γυαλιά του;Θα του τα εβγαζες;Και αν αντιστεκόταν; Και αν ηταν ενα 2μετρο γαϊδούρι που έβγαλε φωτο το παράνομο παρκαρισμένο αμάξι σου και όχι ο συγκεκριμένος φλώρος, θα του το εσπαγες το κινητό και τα γυαλιά του;;;Όχι,θα έκανες τη πάπια, οποτε ασε τις μαγκιες του πληκτρολογίου. Μου λες οτι εζησες Γερμανκα και εξισώνεις τη ζούγκλα των ελληνικών δρόμων με μεμονομένα περιστατικά στη Γερμανία τα οποία εκει είναι η εξαίρεση και εδώ ο κανόνας και σε ενόχλησε αν κάποιος αντιδράει με νόμιμο τροπο σε παράνομους.
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα δίμετρα γερμανικά γαιδούρια είναι πιο φλώροι από τους 1,50 εγγυημένα. Για αυτό και πήγε να την πει στην θείτσα. Άσε φίλε τους ξέρω πολύ καλά τι είναι. Και ποιος σου είπε ότι είναι νόμιμο αυτό που έκανε ο γερμανός; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από palawiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γερμανικά τοσα χρόνια δεν εμαθες;Το λέει στο βίντεο.Εχει κάθε δικαίωμα να φωτογραφίζει παράνομα παρκαρισμένο αμάξια σε δημόσιο δρόμο και κάθε δικαίωμα να το καταγγέλλει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχει όμως το δικαίωμα να βάζει πρόσωπα ή πινακίδες στην ρουφιανιανοφωτογραφία που θα στείλει,αλλιώς του γυρίζει η μύνηση σε αυτόν. Σε τι ωραίο κόσμο ζούμε.Ο καθένας να παίζει τον ρουφιάνο του κράτους και το ίδιο το κράτος να βγάζει λεφτά από το ρουφιανιλίκι. Αν θέλετε τέτοια,τότε κάντε τα.Εγώ ποτέ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις