tsofras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Με έκλεισαν με αλαρμ πριν κάτι μέρες , διπλό παρκάρισμα, και μετά από 5 λεπτά κόρνες βγήκε ο Θεός από σαντουιτσαδικο με τα γάντια για να το βγάλει.... Αυτός το τερμάτισε δούλευε κιόλας. Στην οδό που μένω το έχουν ξεφτιλισει με το πεζοδρόμιο αν και δεν έχουμε προβλημα, δεν χωράω να περπατήσω με τα παιδιά μου όταν τα πάω σχολείο σε βαθμό που μας βάζει σε κίνδυνο. Πήρα την τροχαία πριν ένα μήνα το πρωί αφού τα άφησα σχολείο, όταν γύρισα από την δουλειά όλα τα αμάξια ήταν εκεί ούτε μία κλήση για τα μάτια του κόσμου δεν έριξαν. Ειλικρινά ας δώσουν επιλογή στον λαό να κόβει κλήσεις μέχρι κάθε part time τροχονόμος θα γινομουν
Alexandros7474 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ε όχι και πεζοδρόμιο, μπορείς άνετα να διπλοπαρκάρεις ή και να τριπλοπαρκάρεις. Αν αφήνεις 3-4 μέτρα κενό όλα καλά. Φυσικά μην ξεχάσεις τα αλάρμ. Είναι γνωστό ότι όταν έχεις ανοιχτά αλάρμ είσαι νόμιμος ότι και να κάνεις. Ένας φίλος έχει αγοράσει ένα καπέλο τροχονόμου και το αφήνει σε εμφανή θέση στο αυτοκίνητο . Έχει διπλό παρκάρει μέχρι και στην πανεπιστημίου και δεν έχει πάρει ποτε κλήση
TheGrisGrisMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Λίγο off topic αλλά εχετε συναντήσει τη νεα μόδα: χαλάει το αμάξι κ περιμένω μέσα σε αυτό την οδική βοήθεια την οποία έχω καλέσει απο το κινητό, όποτε το αφηνω όπου εχει μείνει (πχ στην αριστερή λωρίδα της κηφισιας), και εννοείτε ΔΕΝ βάζω τρίγωνο ή κάποιο άλλο προειδοποιητικό, μερικες φορες ούτε καν αλαρμ; Μούρλια τρεντ, μη σας τύχει. Πισω στο παρκάρισμα: τρελλές ούρες σε ένα φανάρι και το θέμα ήταν ένα σταματημένο αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο (βασικά πάνω στην λωρίδα του δρόμου μιας και ήταν μία λωρίδα ανα κατεύθυνση) στο οποίο μέσα ήταν μια κυρια που απλά περίμενε να αδειάσει θέση κάπου κοντα της. Μη μου πείτε ότι εσεις ψάχνετε σαν χαζοί για παρκάρισμα ενώ υπάρχει αυτό το κόλπο... 1
jmirko15 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, kleo1 είπε δεν είπαμε να γίνουμε και τελείως απαθείς αλλά μη ψάχνουμε να πιαστούμε με το παραμικρό. Μια βόλτα να βγείτε θα δείτε πολλές περιπτώσεις που δημιουργούν πρόβλημα. Εμένα μου τη δίνει που μερικοί παρκάρουν πάνω στη γωνία και δε μπορώ να βγω με ασφάλεια σε κεντρικό δρόμο. Παρόλο αυτά, κλήσεις δε τρώνε, αλλά πάνε και δίνουν κλήσεις σε μερικούς που ναι μεν παρκάρουν παράνομα αλλά δεν ενοχλούν και τόσο. Ποιο είναι πιθανότερο να δημιουργήσει πρόβλημα, η μηχανή που βλέπετε ή ένας που παρκάρει πάνω στη στροφή; Και αν κάποιος περάσει με stop, κόκκινο τι πρέπει να γίνει? εκτελεστικό απόσπασμα; Υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι σημαντικότερα από τις ράμπες και τα πεζοδρόμια. (Δε λέω ότι δε δημιουργείται πρόβλημα) Περίμενε.. Εδώ δίνουν κλήσεις σε άτομα που παρκάρουν νόμιμα.. Σε δρόμο χωρίς σήμανση (δεν απαγορεύεται) με 10-15 αμάξια παρκαρισμένα, το δικό μου μόνο με κλήση και χωρίς πινακίδες (btw ήμουν ανάμεσα σε άλλα αμάξια). Αιτιολογία ότι "έκλεισα" παρκινγκ (δεν υπάρχει παρκινγκ πουθενά..). Τι ενστάσεις φωνές μαλακίες στα @@ του το κωλόζωο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από jmirko15
Oscar_Mike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 11:30 ΠΜ, Thulogur είπε Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; αν ήταν honda, το πετάγαμε κατευθείαν στον κάδο όπως είναι! τώρα απλά του αγοράζουμε ένα πίσω λάστιχο πάντως κάτι πρέπει να γίνει και για τα κουτιά που παρκάρουν σε θέσεις μότο...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jmirko15 είπε Περίμενε.. Εδώ δίνουν κλήσεις σε άτομα που παρκάρουν νόμιμα.. Σε δρόμο χωρίς σήμανση (δεν απαγορεύεται) με 10-15 αμάξια παρκαρισμένα, το δικό μου μόνο με κλήση και χωρίς πινακίδες (btw ήμουν ανάμεσα σε άλλα αμάξια). Αιτιολογία ότι "έκλεισα" παρκινγκ (δεν υπάρχει παρκινγκ πουθενά..). Τι ενστάσεις φωνές μαλακίες στα @@ του το κωλόζωο. Σου πήραν πινακίδες,μονο εσενα,επειδή εκλεισες ενα πάρκινγκ που δεν υπήρχε. Μαααααλιστα.Καμμία φωτο υπάρχει από το σημείο; Γιατ εγώ οπως και ο καθενας θα είχα βγάλει πολλές. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
nightwalker1990 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Λίγο off topic αλλά εχετε συναντήσει τη νεα μόδα: χαλάει το αμάξι κ περιμένω μέσα σε αυτό την οδική βοήθεια την οποία έχω καλέσει απο το κινητό, όποτε το αφηνω όπου εχει μείνει (πχ στην αριστερή λωρίδα της κηφισιας), και εννοείτε ΔΕΝ βάζω τρίγωνο ή κάποιο άλλο προειδοποιητικό, μερικες φορες ούτε καν αλαρμ; Μούρλια τρεντ, μη σας τύχει. Πισω στο παρκάρισμα: τρελλές ούρες σε ένα φανάρι και το θέμα ήταν ένα σταματημένο αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο (βασικά πάνω στην λωρίδα του δρόμου μιας και ήταν μία λωρίδα ανα κατεύθυνση) στο οποίο μέσα ήταν μια κυρια που απλά περίμενε να αδειάσει θέση κάπου κοντα της. Μη μου πείτε ότι εσεις ψάχνετε σαν χαζοί για παρκάρισμα ενώ υπάρχει αυτό το κόλπο... Καθε μερα που παω για δουλεια δεν βρισκω εννοειται.. Με το που κανω τον κυκλο την ιδια ωρα αδειαζει θεση ομως... Με την δυναμη του μυαλου ολα γινονται😂 Αυτο που λες για το τριγωνο εχει καταντησει αηδια... Κηφισιας 2 ηλιθιοι ειχαν τρακαρει στην διχαλα που παει αριστερα για Βασ.Ολγας ακριβως πανω στο φαναρι...Ο δεξιος (χειροτερος απ οτον αλλον) εχει αναψει αλαρμ και ο αριστερος εβαλε το τριγωνο ακριβως πισω απο το αυτοκινητο ... ποιο τριγωνο... ενα ταψι μελομακαρονα αν εβαζες θα φαινοταν καλυτερα... το ειχε βαλει κατω απο το αυτοκινητο ο ηλιθιος και ολοι κολλουσαν πισω του κλασικα... καθε μερα και καλυτερα λεμε.
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) On 18/01/2019 at 14:50, Bigi444444 said: [..] Τίποτα, ο παραλογισμός και η ανομία έχουν γίνει πεζή κανονικότητα πλέον, είναι αίμα μας. Χωρίς αυτά δεν ζούμε. Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτά περι ανομίας, νομιμότητας κλπ. Αλλά θα δεχθώ κριτική μόνο από όποιον οδηγεί μαξιμουμ μέχρι τα 130χλμ/ώρα, παρκάρει πάντα σε απόσταση 5 μετρων από διάβαση, 12 από στάση λεωφορείου και στοπ, και 20 μέτρα από φανάρια. Γιατί νόμιμοι ηθικολόγοι και υπερευαίσθητοι κριτές όπου μας βολεύει και εκ του ασφαλούς μπορούμε να γίνουμε όλοι ε, εύκολο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από liopyr 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, liopyr είπε Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτά περι ανομίας, νομιμότητας κλπ. Αλλά θα δεχθώ κριτική μόνο από όποιον οδηγεί μαξιμουμ μέχρι τα 130χλμ/ώρα, παρκάρει πάντα σε απόσταση 5 μετρων από διάβαση, 12 από στάση λεωφορείου και στοπ, και 20 μέτρα από φανάρια. Γιατί νόμιμοι ηθικολόγοι και υπερευαίσθητοι κριτές όπου μας βολεύει και εκ του ασφαλούς μπορούμε να γίνουμε όλοι ε, εύκολο. Ήμουν σίγουρος οτι θα ερχόταν μια τέτοια απάντηση.Η απόλυτη γενίκευση.Α ρε Ελλάδα με τους μάγκες σου. Άλλο να πας με 140 σε εθνική οδο με οριο 130 και άλλο να πας με 80 μπροστά απο σχολείο ή παιδικό σταθμό ή να παραβιάσεις κοκκινο. Τα πρόστιμα πρεπει να είναι ανάλογα τη περιπτωση,αλλά να επιβάλλονται.
liopyr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 9 hours ago, jmmys said: Ήμουν σίγουρος οτι θα ερχόταν μια τέτοια απάντηση.Η απόλυτη γενίκευση.Α ρε Ελλάδα με τους μάγκες σου. Άλλο να πας με 140 σε εθνική οδο με οριο 130 και άλλο να πας με 80 μπροστά απο σχολείο ή παιδικό σταθμό ή να παραβιάσεις κοκκινο. Τα πρόστιμα πρεπει να είναι ανάλογα τη περιπτωση,αλλά να επιβάλλονται. Δεν κάνω καμία γενίκευση, ούτε συγκρίνω παραβάσεις. Η υποκρισία μου προκαλεί μία φαγούρα, ειδικά αυτή η απρόσωπη ιντερνετική που βγάζουν πολλοί ηθικολόγοι του πληκτρολογίου, έτοιμοι να λιντσάρουν όποιον πει το αυτονόητο επειδή τους προσβάλλει την ευρωπαϊκή τους ταυτότητα ή δεν ξέρω τι άλλο σύμπλεγμα τους τριγκεριάζει. Λοιπόν, για να το κλείνουμε, μιας και μιλάς για ελλάδες και μάγκες. Είμαστε βλάχοι. Τυριά. Ένα μείγμα ανατολής και δύσης με κόμπλεξ κατωτερότητας και προσπαθούμε να το παίξουμε κονιόρδοι Ευρωπαίοι βάφοντας αυγά με κλανιές. Οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται μεν, αλλά η πραγματικότητα και οι υποδομές είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας σε όλο αυτό, θέλουμε δε θέλουμε. Όσο δεν χωρούν τα αμάξια στους δρόμους γιατί η μισή πόλη χτίστηκε σχεδόν στην τύχη, θα βλέπουμε παράνομα παρκαρίσματα. Όσο δεν δουλεύουν σωστά τα ΜΜΜ, θα βλέπουμε περισσότερα αυτοκίνητα. Όσο θα κυκλοφορούν οδηγοί του 200ευρου που δεν έμαθαν να ξεπαρκάρουν ποτέ και σου ρίχνουν 2 φορές την εβδομάδα την μηχανή κάτω και εξαφανίζονται, θα βλέπουμε μηχανές σε πεζοδρόμια. Όσο τα ΚΤΕΟ λειτουργούν αποκλειστικά σαν εισπρακτικός μηχανισμός θα κυκλοφορούν ακατάλληλα αυτοκίνητα. Όσο ψηφίζονται δήμαρχοι για ρουσφέτια, τα ΑΜΕΑ δεν θα έχουν πεζοδρόμιο να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια. Μπορώ να γράφω για ώρες [..]. Ξεράστε όση νομιμοφροσύνη θέλετε σε έναν μοτοσυκλετιστή που κλείδωσε την μηχανή του στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί κανένα αν αυτό σας κάνει καλό. Αλλά ρίξτε και καμιά ματιά στον καθρέφτη που και που. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, liopyr είπε Ξεράστε όση νομιμοφροσύνη θέλετε σε έναν μοτοσυκλετιστή που κλείδωσε την μηχανή του στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί κανένα αν αυτό σας κάνει καλό Γιαυτό είπα μακάρι να παρκαραν ολες οι μηχανές με τέτοιο τροπο.Δεν είναι όλες οι παραβάσεις ίδιες.
Μάκαρος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, liopyr είπε Ξεράστε όση νομιμοφροσύνη θέλετε σε έναν μοτοσυκλετιστή που κλείδωσε την μηχανή του στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί κανένα αν αυτό σας κάνει καλό. Τοτε να τα ονομασουμε μηχανοδρομια και οι πεζοι να ειναι υποχρεωμενοι να περνανε απο τον δρομο αλλιως προστιμο. Ρε τι διαβαζουμε πρωι πρωι 1 2
kr0m Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 το θεμα με τα παρανομα παρκαρισμενα οχηματα εχει παραγινει, τωρα τελευταια εχω δει και κατι σελιδες στο ινστα που κανουν εξποουζ κατι τετοιους οδηγους...ελπιζω τουλαχιστον να κανουν κατι για αυτο.
Ison_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liopyr είπε Δεν κάνω καμία γενίκευση, ούτε συγκρίνω παραβάσεις. Η υποκρισία μου προκαλεί μία φαγούρα, ειδικά αυτή η απρόσωπη ιντερνετική που βγάζουν πολλοί ηθικολόγοι του πληκτρολογίου, έτοιμοι να λιντσάρουν όποιον πει το αυτονόητο επειδή τους προσβάλλει την ευρωπαϊκή τους ταυτότητα ή δεν ξέρω τι άλλο σύμπλεγμα τους τριγκεριάζει. Λοιπόν, για να το κλείνουμε, μιας και μιλάς για ελλάδες και μάγκες. Είμαστε βλάχοι. Τυριά. Ένα μείγμα ανατολής και δύσης με κόμπλεξ κατωτερότητας και προσπαθούμε να το παίξουμε κονιόρδοι Ευρωπαίοι βάφοντας αυγά με κλανιές. Οι νόμοι υπάρχουν για να τηρούνται μεν, αλλά η πραγματικότητα και οι υποδομές είναι ένας ρυθμιστικός παράγοντας σε όλο αυτό, θέλουμε δε θέλουμε. Όσο δεν χωρούν τα αμάξια στους δρόμους γιατί η μισή πόλη χτίστηκε σχεδόν στην τύχη, θα βλέπουμε παράνομα παρκαρίσματα. Όσο δεν δουλεύουν σωστά τα ΜΜΜ, θα βλέπουμε περισσότερα αυτοκίνητα. Όσο θα κυκλοφορούν οδηγοί του 200ευρου που δεν έμαθαν να ξεπαρκάρουν ποτέ και σου ρίχνουν 2 φορές την εβδομάδα την μηχανή κάτω και εξαφανίζονται, θα βλέπουμε μηχανές σε πεζοδρόμια. Όσο τα ΚΤΕΟ λειτουργούν αποκλειστικά σαν εισπρακτικός μηχανισμός θα κυκλοφορούν ακατάλληλα αυτοκίνητα. Όσο ψηφίζονται δήμαρχοι για ρουσφέτια, τα ΑΜΕΑ δεν θα έχουν πεζοδρόμιο να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια. Μπορώ να γράφω για ώρες [..]. Ξεράστε όση νομιμοφροσύνη θέλετε σε έναν μοτοσυκλετιστή που κλείδωσε την μηχανή του στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί κανένα αν αυτό σας κάνει καλό. Αλλά ρίξτε και καμιά ματιά στον καθρέφτη που και που. Όταν κάνεις τα στραβά μάτια μια φορά σε οτιδήποτε, θα τα κάνεις για πάντα και για χειρότερα πράγματα. Και για να αλλάξεις κάτι σε αυτή τη ρημάδα την κοινωνία πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Θα μου πεις πρέπει να ξεκινήσεις από τον μοτοσικλετιστή; Ναι αφού αυτόν είδες. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία και λες γιατί αυτόν κι όχι τον άλλον, δεν κάνεις τίποτα τελικά. Όσο για την περιγραφή σου για τους Έλληνες θα σου πω κάτι, το οποίο λογικά θα το πάρεις προσωπικά, αλλά απευθύνομαι σε όλους. Η άποψη σου για τους Έλληνες δείχνει ότι είσαι αυτό που ακριβώς κατηγορείς: κατωτερότητα. Οι Έλληνες και ο κάθε λαός είναι αυτό που είναι, δεν είναι κάτι ανώτερο ούτε κατώτερο ούτε χρειάζεται σύγκριση με κανέναν. Η αυτομαστίγωση δε βοηθάει πουθενά σε αντίθεση με την επίγνωση της πραγματικότητας όπως είναι με ψυχραιμία. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Ison_ 1
liopyr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 23 minutes ago, Μάκαρος said: Τοτε να τα ονομασουμε μηχανοδρομια και οι πεζοι να ειναι υποχρεωμενοι να περνανε απο τον δρομο αλλιως προστιμο. Ρε τι διαβαζουμε πρωι πρωι To πρόβλημά σου δεν είναι στο τι διαβάζεις, αλλά στο τι κατανοείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις