Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε και την φώναξες, την τροχαια, αντε και τους έγραψε, αυριο παλι τα ιδια δεν θα συμβούν?

Αν εγώ κι εσύ και ο τρίτος και ο χιλιοστός κάνουμε από μια φορά καταγγελία, δε θα ξανασυμβεί.

• Like 1
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εγώ κι εσύ και ο τρίτος και ο χιλιοστός κάνουμε από μια φορά καταγγελία, δε θα ξανασυμβεί.

...και εγω σου λεω οτι και χιλιες φορες να την καλέσεις παλι το ιδιο θα γινει, εκτος αν κάθεσαι εκει ολη μερα για 365 μερες τον χρονο και κανεις αυτην την δουλεια

Δημοσ.

...και εγω σου λεω οτι και χιλιες φορες να την καλέσεις παλι το ιδιο θα γινει, εκτος αν κάθεσαι εκει ολη μερα για 365 μερες τον χρονο και κανεις αυτην την δουλεια

Αν παρουν από δυο κλισεις οκαθενας δεν θα ξανατολμησουν.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί που λένε "δεν πληρώνω" και ξενοιάζουν ή έχουν γνωστό και "χειρίζονται" το πρόστιμο. Η αλήθεια όμως είναι οτι απο την κλήση δεν γλυτώνεις εύκολα.

Έχω δεί ειδοποιητήρια για βεβαιωμένες παραβάσεις (έχουν κοινοποιηθεί στην εφορία) απο το 2013 που συνολικά αγγίζουν ή/και ξεπερνάνε τα 5000 ευρώ. Αυτός που το 2013 το έπαιζε μάγκας και υπεράνω τώρα νοιώθει οτι πιάσαν φωτιά τα πατζάκια του και τρέχει να κάνει διακανονισμό. Στις βεβαιωμένες αυτές οφειλές περιλαμβάνονται και κάποιες απο αυτές που "σβήστηκαν".

Δημοσ.

Στη περιοχη μου ειναι τοπικη παραδοση να παρκαρει κανεις αμαξια και μηχανες πανω σε πεζοδρομια και σε μπαρες για ανθρωπους με κινητικες δυσκολιες. Οσες φορες καλεσα για την γειτονια, δεν ηρθε ποτε κανεις. Ουτε και εχω δει να κανει καποιος αρμοδιος κατι. Οσο υπηρχε η δημοτικη αστυνομια, κυριως πηγαιναν σε καφετεριες για να τους κερνανε καφε και λοιπα του καταστηματος.

Δημοσ.

Στη περιοχη μου ειναι τοπικη παραδοση να παρκαρει κανεις αμαξια και μηχανες πανω σε πεζοδρομια και σε μπαρες για ανθρωπους με κινητικες δυσκολιες. Οσες φορες καλεσα για την γειτονια, δεν ηρθε ποτε κανεις. Ουτε και εχω δει να κανει καποιος αρμοδιος κατι. Οσο υπηρχε η δημοτικη αστυνομια, κυριως πηγαιναν σε καφετεριες για να τους κερνανε καφε και λοιπα του καταστηματος.

Ποιον καλεσες ??

Δημοσ.

Ποιον καλεσες ??

100 και ειχα δοκιμασει και καποιο τηλεφωνο της τοπικης τροχαιας, οπου με παρεπεμψαν  και αυτοι στο 100. Ειμαι απο Καλλιθεα. Υπαρχει παραδοση στους δημοτες τα τελευταια 20 χρονια να παρκαρουν οπου και οποτε θελουν, συν να οδηγουν αναποδα στο δρομο και αλλα πολλα.

Απο οτι φαινεται, η αστυνομια σεβεται τις νεες παραδοσεις και δεν κανει ποτε τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

100 και ειχα δοκιμασει και καποιο τηλεφωνο της τοπικης τροχαιας, οπου με παρεπεμψαν  και αυτοι στο 100. Ειμαι απο Καλλιθεα. Υπαρχει παραδοση στους δημοτες τα τελευταια 20 χρονια να παρκαρουν οπου και οποτε θελουν, συν να οδηγουν αναποδα στο δρομο και αλλα πολλα.

Απο οτι φαινεται, η αστυνομια σεβεται τις νεες παραδοσεις και δεν κανει ποτε τιποτα.

Την επομενη φορα ζητα στοιχεια αυτου που μιλησες και θα δεις ότι θα ερθουν...

Δημοσ.

Την επομενη φορα ζητα στοιχεια αυτου που μιλησες και θα δεις ότι θα ερθουν...

Στη περιοχη μου ας πουμε πως το τοπικο αστυνομικο τμημα ειναι εξαιρετικα προβληματικο, και το οτι δεν εχουν γινει επισημες κινησεις εξυγιανσης ευρυτερα του δυναμικου τους, δειχνει ποσο σοβαρα προβληματα υπαρχουν στον θεσμο ευρυτερα.

• Like 1
Δημοσ.

προς κακή μας τύχη δίπλα από το σπίτι μας έχουμε ένα κέντρο διαλογής ΕΛΤΑ. Εκτός την παράνομη στάθμευση μπροστά σε αμαξοστάσια (με τη λογική τους - όποιος θέλει να βγει, θα με φωνάξει και θα πάρω το αυτοκίνητο μου) , εκτός από το θόρυβο που κάνουν στις 5 μιση το πρωί , κάνουν καθημερινώς κατάληψη στο μεγάλο πεζοδρόμιο. όλοι μας περνούμε από το δρόμο πλέον. φυσικά ποτε τους δεν έχουν πάρει πρόστιμα και ΄τετοια. όταν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, εκτός της υπηρεσίας τους, έχει σταθμεύσει αυτός το αυτοκίνητο του πάνω στο πεζοδρομιο σε χρόνο dt το ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ. και φυσικά όταν ο φουκαράς φύγει, με τη μία οι της υπηρεσίας αυτής βάζουν το δικό τους. και δε μιλάω σε πεζοδρόμιο μπρόστα από την υπηρεσία μόνο , αλλά και σε άλλα σχετικώς κοντινά πεζοδρόμια .κοινώς οι τύποι θέλουν κάθε πρωι να αρπάζουν όσα πεζοδρόμια φτάνει το ματι τους προκειμένου να μην κουραζονται να παρκάρουν το πρωι. μία μέρα πετυχαίνω έναν της τροχαίας να κόβει κλίση σε ένα αυτοκίνητο που πρόλαβε να σταθεμύσει πριν έρθει κάποιος των ΕΛΤΑ να καπαρώσει τη θέση,  και τον ρωτάω στα ίσια, γιατί ρε φίλε δε βάζετε κολωνακια να μην σταθμευει κάποιος παρα κάθεστε και κόβετε κλίσεις; αφού απαγορεύεται και καλά η στάθμευση στο πεζοδρόμιο βάλτε κολωνάκια όπως έχετε κάνει σε άλλες περιοχες και πεζοδρόμια. και ο τύπος μου απαντάει άλλα ντάλων , δεν είναι δική μας δικαιοδοσία. του λέω δε σε ρώτησα ποιού δικαιοδοσία είναι σε ρωτησα γιατί δεν ενημερώνεται αυτόν του οποίου είναι η δικαιοδοσία να κάνει κάτι. δε μου απάντησε. έτσι πήρα τηλέφωνο το δήμο και το μόνο που κατάφερα ήταν να μη σηκώνουν το τηλέφωνο ή όταν μετά πάρα πάρα πολλή ώρα το σηκώσουν να το κλείσουν με αγένεια. κοινώς ακόμα και για κολωνάκια θέλεις μέσο για να βάλεις. 

και ετσι εμείς οι πεζοί αν υπήρχαν κολωνάκια, θα περνούσαμε μία χαρά από το χώρο που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικώς για μας.

• Like 1
Δημοσ.

Στη περιοχη μου ας πουμε πως το τοπικο αστυνομικο τμημα ειναι εξαιρετικα προβληματικο, και το οτι δεν εχουν γινει επισημες κινησεις εξυγιανσης ευρυτερα του δυναμικου τους, δειχνει ποσο σοβαρα προβληματα υπαρχουν στον θεσμο ευρυτερα.

Παρε την Τροχαια και ζητα στοιχεια αυτου που μιλησες .Είναι υποχρεωμένος να στα δωσει όπως εσυ τα δικα σου .

Δημοσ.

Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω πάρει πάρα πολλές φορές την τροχαία τηλέφωνο, επειδή οι αγαπημένοι μου γείτονες δεν μπορουν (ή δεν θέλουν) να καταλάβουν ότι μπροστά σε πυλωτή ΔΕΝ παρκάρουμε. Από το 100 πάντα μου ζητάν να τους πω το ονοματεπώνυμό μου, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν μου έχουν ζητήσει αριθμό ταυτότητας για να κάνουν επαλήθευση. Ο λόγος που ζητάν ονοματεπώνυμο είναι για την περίπτωση που θέλεις να τους πεις να ακυρώσουν την καταγγελία σου. Σε ρωτούν το επώνυμό σου για να επληθεύσουν ότι όντως εσύ ζυτάς την ακύρωση. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι εάν φοβάσαι μην τυχόν και μαθευτεί στη γειτονιά ότι εσύ κάνεις τις καταγγελίες, μπορείς να δόσεις ό,τι ονοματεπώνυμο θες, αρκεί να το θυμάσαι αν χρειαστεί να ακυρώσεις την καταγγελία σου.

Χωρις να παρεις εσυ νομιμη εγγραφη αδεια απο το Δημο που να δηλωνει οτι ο χωρος ειναι εισοδος σε παρκινγκ, και χωρις να εχεις πινακιδα που να αναγραφει τον αριθμο πρωτοκολλου της αποφασης του Δημου, και χωρις να κανεις διαγραμηση με κιτρινο χρωμα στο χωρο ακριβως που θα σου υποδειξει ο Δημος, μια χαρα παρκαρει οποιοςς θελει. Και ο χωρος δεν ισουται οσο η πυλωτη, αλλα οσο χωρα να περασει ενα αυτοκινητο. Αν εχεις πχ μια πυλωτη πλατους 10 μετρων δε θα παρεις αδεια για ολο το πλατος αλλα μονο για ενα χωρο τοσο ωτε να μπορει να περνα ενα αυτοκινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να παρεις εσυ νομιμη εγγραφη αδεια απο το Δημο που να δηλωνει οτι ο χωρος ειναι εισοδος σε παρκινγκ, και χωρις να εχεις πινακιδα που να αναγραφει τον αριθμο πρωτοκολλου της αποφασης του Δημου, και χωρις να κανεις διαγραμηση με κιτρινο χρωμα στο χωρο ακριβως που θα σου υποδειξει ο Δημος, μια χαρα παρκαρει οποιοςς θελει. Και ο χωρος δεν ισουται οσο η πυλωτη, αλλα οσο χωρα να περασει ενα αυτοκινητο. Αν εχεις πχ μια πυλωτη πλατους 10 μετρων δε θα παρεις αδεια για ολο το πλατος αλλα μονο για ενα χωρο τοσο ωτε να μπορει να περνα ενα αυτοκινητο.

Κάνουμε τα πράγματα δύσκολα χωρίς λόγο πιστεύω. Βλέπεις μια πυλωτή με αυτοκίνητα μέσα, θα πας να παρκάρεις μπροστά να την κλείσεις επειδή δεν βλέπεις αριθμό πρωτοκόλλου κλπ; Εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα πάντως, να κάτσω να τσακωθώ με τους ανθρώπους, να χαλάσω και τη δικιά μου μέρα και τη δικιά τους...είναι πυλωτή - είσοδος πάω παρακάτω.

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχχ το ΑΤ της Καλλιθεας ειναι επιεικως γτπ

ξυνονται ολη μερα, αν τους φωναξεις για κατι δεν εμφανιζονται ποτε.

σε ολο το μηκος της Θησεως διπλο-τριπλο παρκαρουν και δε κοβεται ουτε μια κληση. καμια φορα που πρεπει να μαζεψουν φραγκα, στηνονται στη διασταυρωση με δαβακη και γραφουν καμια κληση για κρανος κ μεχρι εκει.

το σπιτι να σου ανοιγουν στα 50 μετρα απο το τμημα και να τους φωναξεις δε θα ερθουν (εχει συμβει)

να μην αναφερω το ανεκδοτο του αστυνομικου της γειτονιας που με φανφαρες ανακοινωνε ο δημαρχος προ μηνων. οσο τους ειδες εσυ, αλλο τοσο και γω.

εντελως ανυπαρκτοι και γι'αυτο καθενας κανει ο,τι γουσταρει

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...