Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι καλά να λέμε που δεν έχουμε πεζοδρόμια με άσφαλτο σαν τους Ρώσσους αλλά με κανονικές πλάκες. Μας είχα ικανούς να λέγαμε σαν τους Ρώσους οτι είναι κι αυτά δρόμοι (Stop a Douchebag channel)...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 3
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα σήμερα απόγευμα πειραια για κάτι ψώνια. Πάρκαρα το σκούτερ στην βασιλέως γεωργιου  στον πεζόδρομο εκεί που θα περάσει το τραμ ( μακάρι να μην περάσει ποτέ γιατί είναι πολύ ωραίο και βολικό πάρκινγκ. Παρκάρεις και κάνεις όλες σου τις δουλειές άνετα ). 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Πήγα σήμερα απόγευμα πειραια για κάτι ψώνια. Πάρκαρα το σκούτερ στην βασιλέως γεωργιου  στον πεζόδρομο εκεί που θα περάσει το τραμ ( μακάρι να μην περάσει ποτέ γιατί είναι πολύ ωραίο και βολικό πάρκινγκ. Παρκάρεις και κάνεις όλες σου τις δουλειές άνετα ). 

Ετσιιιιι. Αυτό είναι το κόλπο μου όταν πάω Πειραιά. Έχουν κλείσει την αρχή της ακτή Μιαούλη με έργα (το πεζοδρόμιο) και δεν έχω να παρκάρω το αμάξι. Άμα ήσουν 'κει σήμερα δίπλα σου πρέπει να πάρκαρα. Ήμασταν 2 αμάξια και διάφορα σκούτερ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/6/2018 στις 3:25 ΠΜ, Antonis38 είπε

Βρήκα το θέμα μέσω αναζήτησης... Σε μένα υπάρχει ένας τύπος που έχει βιδώσει ένα μηχανάκι (έχει σαπίσει τελείως) ακριβώς διπλα στο πεζοδρόμιο στο ύψος του Parking του, ώστε να μην παρκάρουν μπροστά λέει και τον κλείνουν. Του έκανα παλαιότερα μια συζήτηση αλλά μου είπε ουσιαστικά ότι με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι... Του λέω "θα πάρω την αστυνομία" και μου απαντάει με νόημα "ξέρω που μένεις". Έχει περάσει καιρός (δεν ξέρω τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας οπότε δεν το ρίσκαρα) και λέω να πάρω αυτές τις μέρες την αστυνομία για ανώνυμη καταγγελία. Προτείνετε να πάρω το 100 ή την τροχαία;

Ευχαριστώ!

Το ίδιο πάθαινε και ο πατέρας μου, ερχόταν από τα χωράφια με το αγροτικό και ήθελε να παρκάρει κοντά στο σπίτι για να βγάζει τα εργαλεία και να τα βάζει στην αποθήκη.Καθε φορά που ερχόταν ήταν πάντα η ίδια γριά που έβαζε κώνους κάτι πλαστικές καρέκλες και ένα τραπέζι πλαστικο έξω από το σπίτι της ( που ήταν 15-20 μέτρα πιο πάνω από το δικό μας) για να παρκάρει ο άντρας της. Αυτό γινόταν επι χρόνια έως που πάει ο πατέρας της ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και ας αφήσει τον χώρο να παρκάρει κάποιος άλλος, η γριά τον έγραψε κανονικότητα και έτσι την επόμενη μέρα πήρε παραμαζεμα όλους τους κώνους,το πλαστικο τραπέζι και τις καρέκλες που ήταν στον δρόμο και άρχισε να κατεβάζει κανονικά τα εργαλεία του. Από τότε η γριά έχει βάλει τον γείτονα να παρκάρει το μηχανάκι του σε τέτοια θέσει που να μην χωράει άλλο αυτοκίνητο να σταθμεύσει έως να έρθει ο σύζυγος της και να το βγάλει

Επεξ/σία από Iliaz
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Ετσιιιιι. Αυτό είναι το κόλπο μου όταν πάω Πειραιά. Έχουν κλείσει την αρχή της ακτή Μιαούλη με έργα (το πεζοδρόμιο) και δεν έχω να παρκάρω το αμάξι. Άμα ήσουν 'κει σήμερα δίπλα σου πρέπει να πάρκαρα. Ήμασταν 2 αμάξια και διάφορα σκούτερ. 

Μάλλον λες χαμηλά στην Αγία Τριάδα. Εγώ το αφήνω από την πλατεία Κοραή και κάτω προς Πασαλιμάνι. 

Αμα θες τζάμπα για το αυτοκίνητο πάρκινγκ το αφήνεις μέσα στο λιμάνι στα αιγινητικα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mp123 είπε

χαχαχαχ

λιγα τα ψωμια μας ακομα...σε λιγους μηνες θα λειτουργει!

Πλακα θα εχει οταν κανουν δοκιμαστικα πως θα φυγουν ολα αυτα τα αμαξια/μηχανακια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

χαχαχαχ

λιγα τα ψωμια μας ακομα...σε λιγους μηνες θα λειτουργει!

Πλακα θα εχει οταν κανουν δοκιμαστικα πως θα φυγουν ολα αυτα τα αμαξια/μηχανακια

Τότε ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Δημοσ.

Ε όχι και πεζοδρόμιο, μπορείς άνετα να διπλοπαρκάρεις ή και να τριπλοπαρκάρεις. 

Αν αφήνεις 3-4 μέτρα κενό όλα καλά. 

Φυσικά μην ξεχάσεις τα αλάρμ. Είναι γνωστό ότι όταν έχεις ανοιχτά αλάρμ είσαι νόμιμος ότι και να κάνεις. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Ε όχι και πεζοδρόμιο, μπορείς άνετα να διπλοπαρκάρεις ή και να τριπλοπαρκάρεις. 

Αν αφήνεις 3-4 μέτρα κενό όλα καλά. 

Φυσικά μην ξεχάσεις τα αλάρμ. Είναι γνωστό ότι όταν έχεις ανοιχτά αλάρμ είσαι νόμιμος ότι και να κάνεις. 

Θα διπλόπαρκάρω (φυσικά με αλαρμ) για λίγο μόνο για να πάρω καφέ όταν είμαι με το αμάξι από ένα και μόνο μαγαζί εκεί που μένω. Τι να κάνω; δεν μπορώ να πιω από αλλού καφέ.  Μόνο έκει διπλοπαρκαρω. Πουθενά αλλού. Δεν χάθηκε ο κόσμος για δύο λεπτά. Μην κάνετε έτσι. Όλοι λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε. 

• Like 2
Δημοσ.

Αλαρμ για τα πάντα. Η πατέντα του κλασσικού καγκουρα ελληναρα.

Μέσα στη μεση του δρόμου,ανάβει αλαρμ για καφέ,τσιγάρα. Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι.Ωχαδερφισμός και σταρχιδισμος.

Είπαμε Ελλάδα μένουμε,μην περιμένουμε πολιτισμο στην οδήγηση.Συμβιβαζόμαστε με τους καγκουρες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Αυτό !!!!!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Θα διπλόπαρκάρω (φυσικά με αλαρμ) για λίγο μόνο για να πάρω καφέ όταν είμαι με το αμάξι από ένα και μόνο μαγαζί εκεί που μένω. Τι να κάνω; δεν μπορώ να πιω από αλλού καφέ.  Μόνο έκει διπλοπαρκαρω. Πουθενά αλλού. Δεν χάθηκε ο κόσμος για δύο λεπτά. Μην κάνετε έτσι. Όλοι λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε. 

αλαρμ βαση ΚΟΚ αναβεις μονο σε περιπτωση που εμεινες η εγεινε κατι κτλ αλλα οπως παντα ο ελληναρας για να παρει καφε τα αναβει και στα παπαρια του 

Δημοσ.

Χθεσινοβραδυνο σκηνικο (ασχετο βεβαια με παρκαρισμα σε πεζοδρομιο). Ελληναρας εχει σταματησει μπροστα σε περιπτερο για να αγορασει και γω δεν ξερω τι και εχει παρατησει το αυτοκινητο μεσα στο δρομο. 4 αυτοκινητα απο πισω να κορναρουμε και ο τυπος με το πασο του. Οτι και να του πεις ειναι λιγο. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε

Χθεσινοβραδυνο σκηνικο (ασχετο βεβαια με παρκαρισμα σε πεζοδρομιο). Ελληναρας εχει σταματησει μπροστα σε περιπτερο για να αγορασει και γω δεν ξερω τι και εχει παρατησει το αυτοκινητο μεσα στο δρομο. 4 αυτοκινητα απο πισω να κορναρουμε και ο τυπος με το πασο του. Οτι και να του πεις ειναι λιγο. 

καλα δεν ντρεπεστε να κορναρετε στον τυπο επειδη θελετε να φτασετε νωριτερα καπου??? Μια φορα ειχε παρκαει χωρις αλαρμ ενας αλλος μεσα σε στενο κοντα στην στροφη για να παει να παρει 2 δεματα 1 στενο πιο πισω... και επειδη του κορναρα μου λεει: δεν χωρας να περασεις??? Αμα στο κανω καλοκαιρινο το bmw μ@λ@κ@ θα κλαις μετα που στο χτυπησα.. αλλα δεν φταιει αυτος.. φταιω εγω και οι αλλοι 10 που περιμεναμε κλασικα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε

Μια φορα ειχε παρκαει χωρις αλαρμ ενας αλλος μεσα σε στενο

Ε και αυτός, ας άναβε αλαρμ να ηταν νόμιμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...