Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα σας πειράζουν. Δεν παίρνω αυτοκίνητο πλέον και κινουμε με την μηχανή που να παρκάρω την μηχανή αφού όλα τα πάρκινγκ τα έχουν πιάσει αυτοκίνητα. Βρησκω πεζοδρόμιο να μην ενοχλώ. Που είναι το κακό άμα δεν ενοχλεί η μηχανή. Όπως είπε και πιο πάνω ένας συναγωνιστής συμφορουμιτης τα δέντρα που βάζουν δεν σας πειράζουν;

Επεξ/σία από mp123
  • Like 4
  • Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν δεν πειράζουν όλα, πειράζουν αυτά που ταλαιπωρούν και εντελως εμποδίζουν  ανθρώπους που δεν έχουν την ευκολία κίνησης που έχεις εσύ.

Και αν τώρα συγκρίνεις τα δέντρα με τα αμάξια που εμποδίζουν,κλείνουν κλπ.,

αστο,δεν έχει νόημα να μιλάμε.

Και ξανά,είμαι και εγώ υπέρ στο να παρκαρουμε οπου ναναι,αρκεί να μην εμποδιζουμε,κλείνουμε κανέναν.Αν τώρα εκεί παλι απαγορεύεται να υπάρχει μια λογική εξήγηση και το πρόστιμο να είναι ανάλογα μικρό. Υπάρχει αυτη η λογικη στη Γερμανία.

Και μην αρχισετε παπαριες τύπου, ποιος θα κρίνει αν ενοχλούμε ή όχι.Μια χαρά βλεπετε όταν κλείνετε ράμπα ή θέση αναπηρου ή όλο το πεζοδρόμιο, ή λιγότερα σοβαρά όπως γκαράζ κλπ.Οποίος δεν μπορεί να το δει προφανώς δεν είναι ικανός να οδηγεί.

Η φωτό με το μηχανάκι δίπλα στο κάδο,εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε.Άνετα χωράει αναπηρικό,καρότσι μωρου ή ένας τυφλος ή παιδάκια ώστε να μην βγουνε στο δρομο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
44 minutes ago, jmmys said:

Η φωτό με το μηχανάκι δίπλα στο κάδο,εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε.Άνετα χωράει αναπηρικό,καρότσι μωρου ή ένας τυφλος ή παιδάκια ώστε να μην βγουνε στο δρομο.

Το οτι τα πεζοδρομια δεν εχουν σχεδιαστει ωστε να κυκλοφορουν πανω διτροχα οχηματα τοσο μεγαλου βαρους, με αποτελεσμα ουκ ολιγα να ειναι καταστραμενα και επικίνδυνα, δεν σε απασχολει;

Και για το δευτερο μερος, σε πληροφορω λοιπον πως συμπολιτες μας με κινητικα προβληματα και δυσκολιες στην οραση, ενοχλουν και παραενοχλουν οι μηχανες πανω στο πεζοδρομιο, ακομα και σε περιπτωσεις οπως η παραπανω.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thulogur είπε

Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο.

Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ;

Απόκρυψη περιεχομένων

1690969397_gergrtgerg(2).jpg.c1cf72b2d69bd4044072bfe49bd8f528.jpg1746989880_gergrtgerg(1).jpg.f9cc6dd51432d9ac75c58eb33820d234.jpg

Πίσσα και πούπουλα στο Σύνταγμα κρέμασμα ανάποδα. ενημέρωση στα ΜΜΕ με πινακίδα και φωτογραφία του παραβάτη111!!!!!!!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Α τώρα μάλλον με το μυαλό του εκδικείται. Παρκάρει πλέον πάντα στο δρόμο αλλά μπροστά στην πόρτα μου. Πριν το είχε παρκαρισμένο κανονικά παραδίπλα και τώρα που πέρασα το έφερε ακριβώς μπροστά στην πόρτα μου και πιάνει και λίγο ράμπα (είναι μαγαζί δίπλα με ράμπα). Τι κόμπλεξ μπορεί να κουβαλάνε κάποιοι.

Όσο πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο και μπροστά στην πόρτα σου, σε ενοχλούσε (και με το δίκιο σου). Τώρα που παρκάρει μπροστά στην πόρτα σου αλλά στον δρόμο, πάλι ενοχλείσαι.

Τρώγεστε με τα ρούχα σας μερικοί..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ στα μισά πεζοδρόμια της Αθήνας δεν περνάει ούτε πεζός γιατί παρκάρουν αυτοκίνητα και την πέσαμε στο μηχανάκι που ναι μεν είναι παράνομο αλλά στο κάτω κάτω εμποδίζει λιγότερο από τη γλάστρα που είναι πέντε μέτρα πιο πέρα. :P

Edit. Πάντως στη γειτονιά είναι φιλόζωοι γιατί βλέπω πήλινα πιατάκια για γατούλες δίπλα στη γλάστρα.☺️

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντα παρκάρω την μπέμπα σε πεζοδρόμιο και την βάζω καλά μέσα μη μου την χτυπήσει κάνεις στο δρόμο. Σιγά μην πληρώνουμε νταβατζιλικια στα δημοτικά πάρκινγκ και σε άλλες μαλακιες όπως ασφάλιση αυτοκινήτου... Δεν φτάνει που μας έβαλαν και dpf στην εξάτμα(το βγαλα δωξα τον Θεό). Έτσι κι άλλιως δεν ενοχλώ πολύ, έχει και από την αλλη πεζόδρομιο. Πιο πολύ ενοχλούν τα σκουπίδια στο απέναντί πεζοδρόμιο και οι γλάστρες που πιάνουν θέσεις πάρκινγκ. Μην μιλήσω για τους φλώρους μπάτσους που πήγαν να μου κόψουν κλήση που πάρκαρα σε στάση λεωφορείου. Είχα γνωστό στο υπουργείο και τους ενημέρωσε κατάλληλα. Σιγά που θα σας φοβηθούμε ΟΥΣΤΤΤΤ!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Εγώ πάντα παρκάρω την μπέμπα σε πεζοδρόμιο και την βάζω καλά μέσα μη μου την χτυπήσει κάνεις στο δρόμο. Σιγά μην πληρώνουμε νταβατζιλικια στα δημοτικά πάρκινγκ και σε άλλες μαλακιες όπως ασφάλιση αυτοκινήτου... Δεν φτάνει που μας έβαλαν και dpf στην εξάτμα(το βγαλα δωξα τον Θεό). Έτσι κι άλλιως δεν ενοχλώ πολύ, έχει και από την αλλη πεζόδρομιο. Πιο πολύ ενοχλούν τα σκουπίδια στο απέναντί πεζοδρόμιο και οι γλάστρες που πιάνουν θέσεις πάρκινγκ. Μην μιλήσω για τους φλώρους μπάτσους που πήγαν να μου κόψουν κλήση που πάρκαρα σε στάση λεωφορείου. Είχα γνωστό στο υπουργείο και τους ενημέρωσε κατάλληλα. Σιγά που θα σας φοβηθούμε ΟΥΣΤΤΤΤ!! 

Αν δεν τους φοβοσουν γιατί πήρες τον γνωστό σου στο υπουργείο;

(Αν και με τρολαρες καλά)

Επεξ/σία από karaLRS
Δημοσ.

Εγώ λέω παιδιά να παρκάρουμε παντού ακόμα και μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας και σε διαμέρισμα ρε παιδί μου, είναι κάτι τύποι που έχουν και μεγάλο σαλόνι, χαμένο πηγαίνει... 

Επίσης ο δήμος να φυτέψει παντού δέντρα αλλά και να σπείρει χορτάρι, όλοι να πετάμε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους, να γεμίσουμε τις θέσεις τελάρα και κώνους...

Α! Και να μην ξεχάσω όταν θα είμαι πεζός θα "παρκάρω" τον εαυτό μου μέσα στην μέση του δρόμου αλλά σε σημείο να μπορεί να περάσει το μηχανάκι και το αμάξι φυσικά μην ενοχλήσω κιόλας 😅

Δημοσ.

Θα γράψω κι εγώ με την σειρά μου μια προσωπική εμπειρία πριν 3 χρόνια....  Το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου κοίταζε προς τον δρόμο.. Έτσι λοιπόν παρκάρω την πάπια ένα καζέρι στο απέναντι πεζοδρόμιο το οποίο δεν χώραγε ούτε πεζός να περάσει στην κυριολεξία... Ακούω φωνές μια μέρα Βασίλη βγές έξω... τι να δω... το λουλούδι μου χαμέ και μια ηλίθια να πατάει γκάζι να φύγει γρήγορα επειδή το έριξε... Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά μου... Απο εκείνη την μέρα έλεγα, θα το βάζω κάτω απο το παράθυρο να μαι σίγουρος... Το έκανα και την επόμενη μέρα βλέπω το μηχανάκι ξανά χαμέ και λέω δεν γίνεται με στάμπαρε κάποιος... για κακή μου τύχη είχε πέσει ένας παππούς το βράδυ πάνω του όπως περπατούσε και δεν το είδε, ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα... Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς ξεκάθαρα, τις εγκύους που είναι λίγο πιο safe, για τα παιδάκια κ τα ζωάκια... Αν δεν βρίσκω κάπου αλλού να παρκάρω προσπαθώ να βρω η να τ χώσω κάπου να μην εμποδίζει και πάντα πλάγια ώστε να είναι δυνατή η μετακίνησή του εάν χρειαστεί... Υπομονή με τον τύπο που σου κάνει λίγο την ζωή δύκολη φίλε μου, το να του σκίσεις σέλα, να σπάσεις καθρέπτη κλπ δεν είναι μαγκιά... Η γλώσσα τσακίζει κόκκαλα λένε... Πίστεψέ με λειτουργεί most in times..  

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Κάβουρας είπε

Πες τα ρε φίλε έχουμε γεμίσει φλωρους ......

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...