Thulogur Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο. Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; Spoiler Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Thulogur 1 4
liopyr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 12 minutes ago, Thulogur said: Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο. Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; Reveal hidden contents Σόρρυ ρε συ, αλλά αν δεν είσαι αργόσχολος συνταξιούχος ή κάτι τέτοιο και ψάχνεις να βρεις τρόπο να εξαντλήσεις την νομιμοφροσύνη σου, ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο που μπορεί να μπεις σε όλη αυτη την διαδικασία. Η συγκεκριμένη μηχανή δείχνει να μην ενοχλεί κανέναν εκεί που βρίσκεται. 10 1
Thulogur Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν εχεις αδικο αλλα μεχρι πρόσφατα ειχα ατομο στην οικογένεια που δυσκολευόταν να διασχίσει το πεζοδρόμιο. 2
Stamer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Πριν αφήσω χαρτάκι είχα πάρει την αστυνομία και φυσικά μέχρι να έρθει αυτός το είχε πάρει και είχε φύγει . Θα πρέπει να το κάνεις όταν ξέρεις οτι δεν θα το πάρει για αρκετή ώρα (trust me). Μία (ίσως και 2 φορές) μπιλιετάκι και μετά δεν το ξαναβάζει. Χαρτάκια δεν αφήνουμε ποτέ, δεν έχει νόημα. Εξ αρχής, παίρνουμε δραστικά μέτρα. 6 λεπτά πριν, Thulogur είπε Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο. Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν σε ενοχλεί, αστυνομία, απλά Αλλά ναι, όπως είπε και ο liopyr, αμα μας ενοχλεί αυτή η μηχανή τότε όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα κάψουμε! 2
teddy71 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Η λύση είναι μία... μετακόμιση σε κανένα βουνό που έχει και ησυχια, σε χωριό δεν το προτείνω γιατί σε χωριά έχω δει τα μεγαλύτερα αισχη στο πως παρκάρουν, πως σταματάνε, πως κινούνται τα αυτοκίνητα τους τα δίποδα που τα οδηγούν.
Getta Robo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, liopyr said: Η συγκεκριμένη μηχανή δείχνει να μην ενοχλεί κανέναν εκεί που βρίσκεται. Περαν του αυτονοητο οτι οποιος βαζει μηχανες πανω σε πεζοδρομια ειναι μπαμπουινος με διπλωμα, υπαρχουν ουκ ολιγοι ανθρωποι που δυσκολευονται με αυτη την κατασταση. Οικογενειες, ανθρωποι με κινητικες δυσκολιες, τυφλοι και αλλοι. Εφοσων ομως τετοιοι μπαμπουινοι εχουν φωνη, ως γνωστον η πλειοψηφια κερδιζει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thulogur είπε Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο. Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μακάρι αυτοι που παρκαρουν πανω σε πεζοδρόμια και κλείνουν ράμπες και εμποδίζουν τον κάθε πεζό, τυφλό και μαμά με καρότσι,να παρκαραν όπως αυτός. Παράνομος μεν,αλλά δεν ενοχλεί ιδιαίτερα. Προσωπικά είμαι της άποψης να μπορείς να παρκαρεις οπου θέλεις ΕΦΟΣΩΝ δεν ενοχλείς ή κλεινεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανέναν. Και φυσικα για μένα πολυμηνη αφαίρεση διπλώματος και πινακίδας και εκατοντάδες ευρώ πρόστιμο για παρκάρισμα σε θέση ανάπηρου ή σε ράμπα πεζοδρομίου.Το έκανες δεύτερη φορά, αφαίρεση διπλώματος για χρόνια.Προσωπική μου άποψη. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Thulogur είπε Λοιπόν, πιο παλιά ειχα μηχανάκι, αλλα λογικά ημουν και βλάκας απ'οτι φαίνεται που δεν το εβαζα στο πεζοδρόμιο. Ερώτηση λοιπόν: για αυτόν εδω το μπαγάσα, τι κάνουμε ; Απόκρυψη περιεχομένων Του κρεμάς τη σκουπιδοσακούλα στο δίκυκλο. Μ' αρέσει που δεν μας ενοχλεί ιδιαίτερα κιόλας. Μας φαίνεται φυσιολογικό πλέον. Παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο, δεμένο από τα σίδερα του κάδου να καλύπτει ολόκληρη την πίσω πλευρά του και η άλλη πλευρά να καλύπτεται από άλλο δίκυκλο. Ευτυχώς (τη στιγμή της φωτογράφησης) μείνανε άλλες δυο πλευρές ελεύθερες. Ευτυχώς να λέμε που τους κάνανε με τέσσερις και περισσέψαν δύο.... Χωράει δηλαδή κάποιος με αμαξίδιο ή ένας με καρότσι με παιδί να περάσει με άνεση χωρίς να ξύνεται στις ζαρντινιέρες του ενός και στους μαρσπιέδες του άλλου... Είναι και το τεράστιο πεζοδρόμιο κιόλας αφού. Τίποτα, ο παραλογισμός και η ανομία έχουν γίνει πεζή κανονικότητα πλέον, είναι αίμα μας. Χωρίς αυτά δεν ζούμε. 7 2 1
Ison_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε Του κρεμάς τη σκουπιδοσακούλα στο δίκυκλο. Μ' αρέσει που δεν μας ενοχλεί ιδιαίτερα κιόλας. Μας φαίνεται φυσιολογικό πλέον. Παρκαρισμένο πάνω σε πεζοδρόμιο, δεμένο από τα σίδερα του κάδου να καλύπτει ολόκληρη την πίσω πλευρά του και η άλλη πλευρά να καλύπτεται από άλλο δίκυκλο. Ευτυχώς (τη στιγμή της φωτογράφησης) μείνανε άλλες δυο πλευρές ελεύθερες. Ευτυχώς να λέμε που τους κάνανε με τέσσερις και περισσέψαν δύο.... Χωράει δηλαδή κάποιος με αμαξίδιο ή ένας με καρότσι με παιδί να περάσει με άνεση χωρίς να ξύνεται στις ζαρντινιέρες του ενός και στους μαρσπιέδες του άλλου... Είναι και το τεράστιο πεζοδρόμιο κιόλας αφού. Τίποτα, ο παραλογισμός και η ανομία έχουν γίνει πεζή κανονικότητα πλέον, είναι αίμα μας. Χωρίς αυτά δεν ζούμε. Μου θυμίζει ένα ανάλογο περιστατικό, όπου είμαι μέσα στο αμάξι μου και ένας τύπος, χωρίς να με έχει δει ότι είμαι μέσα, ακουμπάει και ψιλοκάθεται στο καπό. Φαινόταν να περιμένει κάποιον άλλον. Του λέω σήκω τώρα απο εκεί και μου λέει με παραπονεμένο ύφος "αφού δε σου κάνω τίποτα..." και συνέχισε να κάθεται σαν κύριος. Φυσικά έφυγε μόλις έκανα να βγω από το αμάξι. ... "Αφού δεν ενοχλεί πολύ η μοτοσικλέτα" ... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Ison_
kleo1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 δεν είπαμε να γίνουμε και τελείως απαθείς αλλά μη ψάχνουμε να πιαστούμε με το παραμικρό. Μια βόλτα να βγείτε θα δείτε πολλές περιπτώσεις που δημιουργούν πρόβλημα. Εμένα μου τη δίνει που μερικοί παρκάρουν πάνω στη γωνία και δε μπορώ να βγω με ασφάλεια σε κεντρικό δρόμο. Παρόλο αυτά, κλήσεις δε τρώνε, αλλά πάνε και δίνουν κλήσεις σε μερικούς που ναι μεν παρκάρουν παράνομα αλλά δεν ενοχλούν και τόσο. Ποιο είναι πιθανότερο να δημιουργήσει πρόβλημα, η μηχανή που βλέπετε ή ένας που παρκάρει πάνω στη στροφή; 2 ώρες πριν, jmmys είπε Και φυσικα για μένα πολυμηνη αφαίρεση διπλώματος και πινακίδας και εκατοντάδες ευρώ πρόστιμο για παρκάρισμα σε θέση ανάπηρου ή σε ράμπα πεζοδρομίου.Το έκανες δεύτερη φορά, αφαίρεση διπλώματος για χρόνια.Προσωπική μου άποψη. Και αν κάποιος περάσει με stop, κόκκινο τι πρέπει να γίνει? εκτελεστικό απόσπασμα; Υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι σημαντικότερα από τις ράμπες και τα πεζοδρόμια. (Δε λέω ότι δε δημιουργείται πρόβλημα) 1
palawiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Έλεος με σας ρε που σας ενοχλεί και η μηχανή πάνω στο πεζοδρόμιο Και καρότσι περνάει και όλοι οι καλοί χωράνε. Πιο κάτω έχει δέντρα που είναι στο ίδιο ύψος με την μηχανή.Και να μην πω ότι είναι και πιο μέσα Τι είστε εσείς ρε. 2 2 3 1
turbat0s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, kleo1 είπε Υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι σημαντικότερα από τις ράμπες και τα πεζοδρόμια. Πιθανότατα κάποιος με αμαξίδιο θα είχε διαφορετική άποψη. 6 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kleo1 είπε Και αν κάποιος περάσει με stop, κόκκινο τι πρέπει να γίνει? εκτελεστικό απόσπασμα; Υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι σημαντικότερα από τις ράμπες και τα πεζοδρόμια. Αν ήσουν ανάπηρος σε καροτσάκι στην Αθήνα θα ένοιωθες στο πετσί σου το καθημερινό μαρτυριο.Αλλά προφανώς δεν είσαι ουτε έχεις κάποιο δικο σου άνθρωπο να είναι.Το έχω ζήσει με δικο μου άνθρωπο. Είναι εντελώς απανθρωπο,βάρβαρο και ασυνείδητο το παρκάρισμα σε τέτοιες θέσεις. Και μην ακουω χαζα "και που να παρκαρω;", πρόβλημα σου,οπουδήποτε αλλου εκτός απο εκεί. Δείτε την ταινία μικρού μήκους " ο αδελφός μου" στο YouTube, 4 λεπτα κρατάει. Η παράβαση για Stop,φανάρι εξίσου ιδια αυστηρή τιμωρία. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από jmmys
Ison_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ζήτω οι αλά καρτ εφαρμογές των κανόνων. Και bonus άκυρο στο τέλος "είσαι υπερβολικός". Δεν είναι η θέση της μοτοσικλέτας πάνω σε πεζοδρόμιο και κάδο. Και ναι δεν ενοχλεί πολύ, αλλά αυτή η νοοτροπία φέρνει τετελεσμένα και χειρότερες καταστάσεις. Να συμφωνήσουμε λιγάκι πρώτα σε αυτό, γιατί αλλιώς να πιάσουμε να λέμε τα υπέρ και τα κατά της αναρχίας καλύτερα. 3 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, kleo1 said: Υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι σημαντικότερα από τις ράμπες και τα πεζοδρόμια. Να πεις ότι το 60-70% της πόλης είναι φτιαγμένο κατάλληλα ώστε να μην χρειάζεται "ATV" καροτσάκι να πάει στα κομμάτια, αλλά όταν είναι με το ζόρι το 20%, όταν βλέπεις μέρη που θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις να είναι μη προσβάσιμα, απλά σπας (δεν εννοω το όχημα, αλλά μέσα σου). Εκεί ανάλογα με τα κότσια απλά κατεβαίνεις στο δρόμο, πας με το πάσο σου (+ωτασπίδες) και δημιουργείς μερικές χιλιόμετρα ουρά... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις