Antonis38 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Βρήκα το θέμα μέσω αναζήτησης... Σε μένα υπάρχει ένας τύπος που έχει βιδώσει ένα μηχανάκι (έχει σαπίσει τελείως) ακριβώς διπλα στο πεζοδρόμιο στο ύψος του Parking του, ώστε να μην παρκάρουν μπροστά λέει και τον κλείνουν. Του έκανα παλαιότερα μια συζήτηση αλλά μου είπε ουσιαστικά ότι με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι... Του λέω "θα πάρω την αστυνομία" και μου απαντάει με νόημα "ξέρω που μένεις". Έχει περάσει καιρός (δεν ξέρω τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας οπότε δεν το ρίσκαρα) και λέω να πάρω αυτές τις μέρες την αστυνομία για ανώνυμη καταγγελία. Προτείνετε να πάρω το 100 ή την τροχαία; Ευχαριστώ!
akpe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μηχανάκι είναι επάνω στο δρόμο ή το πεζοδρόμιο; Εχει πινακίδες; Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά, αν όχημα παραμείνει στάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα επάνω στο οδόστρωμα σε σημείο να σαπίσει, το μαζεύει ο δήμος. Είχα δει ειδοποίηση πριν χρόνια σε ένα αμάξι σε τέτοια κατάσταση που έγραφε σε μέσες άκρες πως αν δεν μετακινηθεί, θα απομακρυνθεί. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι γενική πρακτική ή αν εξαρτάται από τον δήμο (το συγκεκριμένο ήταν στον δήμο Αλίμου) Αν είναι επάνω στο δρόμο μήπως να ρωτήσεις πρώτα το δήμο; Αλλιώς, μάλλον τροχαία. Έντιτ βρήκα κάποιες πληροφορίες ακόμα εδώ. Αλλά και εδώ (άρθρο 18). 1) Εγκαταλελειμμένο όχημα θεωρείται: Α) Εκείνο που εγκαταλείπεται σε δημόσιους ή δημοτικούς δρόμους στους οποίους απαγορεύεται η στάθμευση, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 30 ημερών. Β) Εκείνο που εγκαταλείπεται σε άλλους δημόσιους ή δημοτικούς, κοινοχρήστους ή μη χώρους (άρα και πεζοδρόμιο;;) και οδούς για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 90 ημέρες. Στο δεύτερο λινκ στο ίδιο άρθρο έχει και τη διαδικασία, βλέπω πως είναι αρμοδιότητα του δήμου. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από akpe
suffocater Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Στις 25/6/2018 στις 3:25 ΠΜ, Antonis38 είπε Βρήκα το θέμα μέσω αναζήτησης... Σε μένα υπάρχει ένας τύπος που έχει βιδώσει ένα μηχανάκι (έχει σαπίσει τελείως) ακριβώς διπλα στο πεζοδρόμιο στο ύψος του Parking του, ώστε να μην παρκάρουν μπροστά λέει και τον κλείνουν. Του έκανα παλαιότερα μια συζήτηση αλλά μου είπε ουσιαστικά ότι με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι... Του λέω "θα πάρω την αστυνομία" και μου απαντάει με νόημα "ξέρω που μένεις". Έχει περάσει καιρός (δεν ξέρω τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας οπότε δεν το ρίσκαρα) και λέω να πάρω αυτές τις μέρες την αστυνομία για ανώνυμη καταγγελία. Προτείνετε να πάρω το 100 ή την τροχαία; Ευχαριστώ! Οταν μπλεκεις με μη συννενοήσιμα ζώα,αν δεν εισαι κ εσύ εξισου τρελός και αποφασισμένος,καλύτερα να μενεις στην αφάνεια. Πολύ εκνευριστικο αυτο που σου κανει,και το κανουν αρκετοι (για να χαζευουν,για να φαινεται το μαγαζι τους κλπ). Πάρε τον δήμο και πες τους για το παρατημένο. Στα αυτοκινητα κολλάνε ενα αυτοκολλητο που λεει κοντολογις οτι δεν επιτρεπεται να παρατας το οχημα σου,και αν δεν το μαζεψει,θα ερθουν με γερανο να το παρουν εντος 30(νομιζω) ημερων. Σε μηχανακι δεν εχω δει,αλλα υποθετω οτι θα κανουν κατι αντιστοιχο.
lambroszekis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, akpe είπε Είχα δει ειδοποίηση πριν χρόνια σε ένα αμάξι σε τέτοια κατάσταση που έγραφε σε μέσες άκρες πως αν δεν μετακινηθεί, θα απομακρυνθεί. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι γενική πρακτική ή αν εξαρτάται από τον δήμο Περνάει ο δήμος και βάζει ειδοποίηση ότι το όχημα είναι εγκαταλελλημενο και σε 45 μέρες από την ημερομηνία καταγραφής θα απομακρυνθεί. Ισχύει και για αυτοκίνητα και για μηχανάκια και για άμορφες μάζες σιδερικων που μοιάζουν με μηχανάκια. Πέρασε και την γειτονιά μας στην φιλολαου αρχές Μαΐου, και σημείωσε αρκετά μηχανάκια. Μου έκανε εντύπωση που όλη η δουλειά έγινε ημέρα Κυριακή είδα πολλά αυτοκόλλητα. Μαντέψτε όμως Δευτέρα πρωί τα αυτοκόλλητα Δευτέρα πρωί τα είχαν βγάλει.. Ο κρεωπολης ο φούρναρης κοκ... Σε τηλέφωνο στην υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων μου ανέφεραν ότι και χωρίς αυτοκόλλητο η καταγραφή ισχύει, κι έτσι στο προβλεπόμενο διάστημα θα τα μαζέψουν. Φυσικά η συλλογή θα γίνει από τον ΟΔΔΥ ο οποίος είναι φουλ και για μερικούς μήνες δεν θα πάρει μηχανάκια. Άρα η δουλειά των υπαλλήλων πάει στράφι, και τα τέως δίκυκλα θα συνεχίσουν να προσφέρουν την καβατζα στον καταστηματαρχη. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από lambroszekis
k_w_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Εχω στειλει στο Δ.Αθηναίων εδω και 25 μερες με φωτογραφιες για 3 παρατημενα μηχανακια στο δρομο που μένω. το προωθησαν στον αρμοδειο τμημα μου απαντησαν! Πριν 2 χρονια τους ειχα ξαναστειλει, παλι με γραψανε.. Μιλησα με ενα γνωστο σε αλλο δημο και μου ειπε off the record.. Εαν εχουν πινακιδα επιτηδες δεν τα μαζευουν, για να τρεχουν τα προστιμα για ασφαλειες και τελη κυκλοφοριας.. Η λυση ειναι να τα παρω και να τα παω διπλα στα σκουπιδια . Μονο εκει τους νοιαζει...
talibanakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Το πετρελαιο παντως δεν ειναι και τοσο ακριβο,δε θα χρειαστει πολυ..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Είναι ένα ενοχλητικό μηχανάκι που παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου .το πεζοδρόμιο στενό. Εντελώς ενοχλητικός και αγενής . Του άφησα χαρτακι ότι ενοχλεί και δεν το εβαλε ξανά μέχρι χτες. (Εντωμεταξυ μένει παραδίπλα και δεν το βάζει μπροστά στην δική του είσοδο αλλά ακριβώς μπροστά σε μένα γιατί έτσι τον βολεύει). Χτες το ξαναέκανε . Να ξαναφησω χαρτί; Τι να γραφει; Η να πάρω κατευθείαν το 100;
Getta Robo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 48 minutes ago, μπιπ μπιπ said: Είναι ένα ενοχλητικό μηχανάκι που παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου .το πεζοδρόμιο στενό. Εντελώς ενοχλητικός και αγενής . Του άφησα χαρτακι ότι ενοχλεί και δεν το εβαλε ξανά μέχρι χτες. (Εντωμεταξυ μένει παραδίπλα και δεν το βάζει μπροστά στην δική του είσοδο αλλά ακριβώς μπροστά σε μένα γιατί έτσι τον βολεύει). Χτες το ξαναέκανε . Να ξαναφησω χαρτί; Τι να γραφει; Η να πάρω κατευθείαν το 100; Χαρτι να του αφησεις τι να γραψεις; Το αυτονοητο οτι δεν πρεπει να παρκαρουν οι μπαμπουινοι με διπλωμα πανω σε πεζοδρομιο; Τι θα καταλαβει; Δοκιμασε για το 100 και μακαρι να βγαλεις ακρη εστω απο εκει.
Μάκαρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε Είναι ένα ενοχλητικό μηχανάκι που παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου .το πεζοδρόμιο στενό. Εντελώς ενοχλητικός και αγενής . Του άφησα χαρτακι ότι ενοχλεί και δεν το εβαλε ξανά μέχρι χτες. (Εντωμεταξυ μένει παραδίπλα και δεν το βάζει μπροστά στην δική του είσοδο αλλά ακριβώς μπροστά σε μένα γιατί έτσι τον βολεύει). Χτες το ξαναέκανε . Να ξαναφησω χαρτί; Τι να γραφει; Η να πάρω κατευθείαν το 100; Σημειωμα πως αν ξαναπαρκαρει μπροστα στην εισοδο θα το βρει χωρις ροδες 😂😂😂😂. Θα ξαναπαρκαρει ?
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 6:53 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Είναι ένα ενοχλητικό μηχανάκι που παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου .το πεζοδρόμιο στενό. Εντελώς ενοχλητικός και αγενής . Του άφησα χαρτακι ότι ενοχλεί και δεν το εβαλε ξανά μέχρι χτες. (Εντωμεταξυ μένει παραδίπλα και δεν το βάζει μπροστά στην δική του είσοδο αλλά ακριβώς μπροστά σε μένα γιατί έτσι τον βολεύει). Χτες το ξαναέκανε . Να ξαναφησω χαρτί; Τι να γραφει; Η να πάρω κατευθείαν το 100; Εφόσον μιλάμε για ουρακοτάγκο μη συνεννοήσιμο: Παραπάτησε κατά λάθος και πέσε πάνω στο μηχανάκι με φόρα και άστο να σωριαστεί κάτω - αν δεν σπάσει τίποτα δοκίμασε να σπάσεις εσύ κάτι. Μετά πάρε την αστυνομία και κάνε του μήνυση με την αιτιολογία ότι χτύπησες εξαιτίας του ότι το όχημα παρεμπόδιζε την είσοδο στην οικία σου. Πρέπει να εξανθρωπίσουμε τους ουρακοτάγκους που μας περιβάλλουν αν θέλουμε να πάψουν οι πόλεις να είναι ζούγκλα. 6
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/1/2019 στις 6:53 ΜΜ, μπιπ μπιπ είπε Είναι ένα ενοχλητικό μηχανάκι που παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και ακριβώς μπροστά στην είσοδο του σπιτιού μου .το πεζοδρόμιο στενό. Εντελώς ενοχλητικός και αγενής . Του άφησα χαρτακι ότι ενοχλεί και δεν το εβαλε ξανά μέχρι χτες. (Εντωμεταξυ μένει παραδίπλα και δεν το βάζει μπροστά στην δική του είσοδο αλλά ακριβώς μπροστά σε μένα γιατί έτσι τον βολεύει). Χτες το ξαναέκανε . Να ξαναφησω χαρτί; Τι να γραφει; Η να πάρω κατευθείαν το 100; Δανεισου μια γατα, και ζουλα την μεχρι να χεσει πανω στη σελα του. 2 1
teddy71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, chill είπε Εφόσον μιλάμε για ουρακοτάγκο μη συνεννοήσιμο: Παραπάτησε κατά λάθος και πέσε πάνω στο μηχανάκι με φόρα και άστο να σωριαστεί κάτω - αν δεν σπάσει τίποτα δοκίμασε να σπάσεις εσύ κάτι. Μετά πάρε την αστυνομία και κάνε του μήνυση με την αιτιολογία ότι χτύπησες εξαιτίας του ότι το όχημα παρεμπόδιζε την είσοδο στην οικία σου. Πρέπει να εξανθρωπίσουμε τους ουρακοτάγκους που μας περιβάλλουν αν θέλουμε να πάψουν οι πόλεις να είναι ζούγκλα. Και μετα καθε πρωι θα βρισκεις και μια καινουρια γρατζουνια στο αυτοκινητο και αντε να αποδειξεις οτι τις προκαλει αυτος:!!!!!. Δυστυχως σε αυτο τον τοπο το να βρεις το δικιο σου ειναι πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο!!!
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 καλό είναι πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κίνηση μας να ψυχολογισουμε τον άλλον τι τύπος είναι. συνήθως οι ουρακοτάγκοι κάνουν μπαμ. αν αντιληφθούμε ότι είναι ουρακοτάγκος δε μπαίνουμε καν στον κόπο να του μιλήσουμε διότι δε πρόκειται να γίνει τίποτα και 2ον μας έχει πλέον σταμπάρει. άρα η καλούμε την αστυνομία ή του κάνουμε μια "αναβάθμιση" στο μηχανάκι. ίσως δείχνει καλύτερο χωρίς καθρέφτες ή σκισμένη σέλα και λάστιχα. μη βιαστειτε να σχολιάσετε αυτά που γράφω. αυτοί οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν. σε αντίστοιχη περίπτωση που είχα παρόμοιο πρόβλημα δε μπήκα καν στη διαδικασία να μιλήσω. τηλέφωνο στην αστυνομία και το θέμα έληξε 2 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Πριν αφήσω χαρτάκι είχα πάρει την αστυνομία και φυσικά μέχρι να έρθει αυτός το είχε πάρει και είχε φύγει .
μπιπ μπιπ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Α τώρα μάλλον με το μυαλό του εκδικείται. Παρκάρει πλέον πάντα στο δρόμο αλλά μπροστά στην πόρτα μου. Πριν το είχε παρκαρισμένο κανονικά παραδίπλα και τώρα που πέρασα το έφερε ακριβώς μπροστά στην πόρτα μου και πιάνει και λίγο ράμπα (είναι μαγαζί δίπλα με ράμπα). Τι κόμπλεξ μπορεί να κουβαλάνε κάποιοι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από μπιπ μπιπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις