Getta Robo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ο ενας μάλιστα εβγαλε τίς γνήσιες κ εβαλε αλλες (ποιός ξέρει από πού τίς εκλεψε ...) Ψευτικες / πλαστες πιναδικες παιζουν παρα πολλα χρονια τωρα. Αφου δεν υπαρχει αμεσος τροπος ταυτοποιησης ενος οχηματος απο τις υπευθυνες αρχες, το φαινομενο ολο και πολλαπλασιαζεται.
zio10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Όχι μόνο δεν μπορείς να αρνηθείς πληρωμή σε νόμισμα που έχει νόμιμη κυκλοφορία αλλά τιμωρείσαι και με πρόστιμο αν το κάνεις Πάνω από 50 κέρματα μπορεί να τα αρνηθεί οποιοσδήποτε εκτός από την τράπεζα της Ελλάδος. Εγώ αυτό ξέρω ότι ισχύει, εκτός κι αν έχει αλλάξει.
ca6mio Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Έτσι πίστευε και ένας υπάλληλος στο δημόσιο ταμείο στη Δράμα και κατέληξε στο αυτόφωρο.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Άρθρο 11 Με ισχύ από τις αντίστοιχες ημερομηνίες μετάβασης στο ευρώ σε φυσική μορφή, τα συμμετέχοντα κράτη μέλη θα εκδώσουν κέρματα σε ευρώ ή σε λεπτά και θα ακολουθήσουν ως προς την ονομαστική αξία και τις τεχνικές προδιαγραφές τα θεσπιζόμενα από το Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 106 παράγραφος 2 δεύτερη φράση της συνθήκης. Με την επιφύλαξη του άρθρου 15 και των διατάξεων τυχόν συμφωνίας για νομισματικά θέματα βάσει του άρθρου 111 παράγραφος 3 της συνθήκης, τα κέρματα αυτά είναι τα μόνα που έχουν την ιδιότητα νόμιμου χρήματος στα συμμετέχοντα κράτη μέλη. Εκτός από την εκδίδουσα αρχή και τα πρόσωπα που προβλέπει ειδικά η εθνική νομοθεσία του εκδίδοντος κράτους μέλους, ουδείς υποχρεούται να δεχθεί άνω των 50 κερμάτων σε μία πληρωμή.»· 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Thnx για το ψάξιμο, τις προάλες που το ανέφερα δεν έβρισκα κάτι, φαίνεται ότι δεν έβαζα σωστό keyword...
kalogeros Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Άρθρο 11 Με ισχύ από τις αντίστοιχες ημερομηνίες μετάβασης στο ευρώ σε φυσική μορφή, τα συμμετέχοντα κράτη μέλη θα εκδώσουν κέρματα σε ευρώ ή σε λεπτά και θα ακολουθήσουν ως προς την ονομαστική αξία και τις τεχνικές προδιαγραφές τα θεσπιζόμενα από το Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 106 παράγραφος 2 δεύτερη φράση της συνθήκης. Με την επιφύλαξη του άρθρου 15 και των διατάξεων τυχόν συμφωνίας για νομισματικά θέματα βάσει του άρθρου 111 παράγραφος 3 της συνθήκης, τα κέρματα αυτά είναι τα μόνα που έχουν την ιδιότητα νόμιμου χρήματος στα συμμετέχοντα κράτη μέλη. Εκτός από την εκδίδουσα αρχή και τα πρόσωπα που προβλέπει ειδικά η εθνική νομοθεσία του εκδίδοντος κράτους μέλους, ουδείς υποχρεούται να δεχθεί άνω των 50 κερμάτων σε μία πληρωμή.»· Σωραίος, αλλά δόσε και μία πηγή.
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Σωραίος, αλλά δόσε και μία πηγή. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32005R2169
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Προσωπικά θεωρώ οτι το να μην δίνεις την οποιαδήποτε αφορμή για να σε γράψουν , είναι κλάσεις ανώτερο από το να πας να τους πληρώσεις με ψιλά νομίζοντας οτι θα τους την σπάσεις...Ίσα ίσα που χαλιέσαι και εσύ ο ίδιος στην τελική.Ο παραπάνω τύπος που μάζεψε όλα αυτά τα κέρματα , δεν παιδεύτηκε άραγες να τα μαζέψει; Και στο γκισέ που πήγε να τους τη σπάσει δεν έχασε το χρόνο του παρέα με τους υπαλλήλους; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά απότι διάβασα τον "χώσανε" να μετράει και αυτός....Αλλά οκ..Εαν αυτός ξεθυμαίνει την οργή του με αυτό τον τρόπο στο όντως οσφυοκαμπτικό ελληνικό δημόσιο σύστημα , εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Όπως τη βρίσκει ο καθένας... 1 1
kalogeros Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Προσωπικά θεωρώ οτι το να μην δίνεις την οποιαδήποτε αφορμή για να σε γράψουν , είναι κλάσεις ανώτερο από το να πας να τους πληρώσεις με ψιλά νομίζοντας οτι θα τους την σπάσεις...Ίσα ίσα που χαλιέσαι και εσύ ο ίδιος στην τελική.Ο παραπάνω τύπος που μάζεψε όλα αυτά τα κέρματα , δεν παιδεύτηκε άραγες να τα μαζέψει; Και στο γκισέ που πήγε να τους τη σπάσει δεν έχασε το χρόνο του παρέα με τους υπαλλήλους; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά απότι διάβασα τον "χώσανε" να μετράει και αυτός....Αλλά οκ..Εαν αυτός ξεθυμαίνει την οργή του με αυτό τον τρόπο στο όντως οσφυοκαμπτικό ελληνικό δημόσιο σύστημα , εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Όπως τη βρίσκει ο καθένας... Και άντε να του εξηγήσεις αυτού του ανθρώπου, ότι όση ώρα οι υπάλληλοι μετρούσαν τα κέρματά του, πληρώνονταν από τους δικούς του φόρους. Ο μαλάκας νομίζει ότι κάποιον εκδικήθηκε και κάτι έκανε.
SOAD1981 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Από όταν ο Δημος εκανε επεκταση στα πεζοδρομια δημιουργηθηκαν μια... χαρα θεσεις στάθμευσης για ΙΧ ακομα και μεγαλα 4Χ4 ενώ οι πεζοι αναγκαζονται να περπατάνε στον δρομο. Ποιος είναι υπεύθυνος για να δωσει κλιση ή ότι άλλο σε αυτους τους εξυπνάκηδες ? Δημοτικη Αστυνομια δεν υπαρχει . Η τροχαια αν κλιθει θα ερθει ? Χρειαζεται επωνυμη καταγγελια ? Ευχαριστω δυστυχως επειδη ζουμε στην ελλαδα δεν βγαζεις ακρη , Γιαννη 1
zio10 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έτσι πίστευε και ένας υπάλληλος στο δημόσιο ταμείο στη Δράμα και κατέληξε στο αυτόφωρο. Μπορεί να μην το ήξερε και η αστυνομία.
De@th L0rd Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ο άλλος κατέβηκε με αμάξι στην ευριπιδου; Δεν μιλάω για τον OP τώρα που λόγω ανάγκης κατέβηκε μια φορά, άλλα αν έχεις συνηθίσει στο κωλάμαξο από 18 χρονών, λίγο δύσκολο να το αποχωριστεί κάποιος. Πάνε παντού με αυτό και δημιουργούν το χάος. Πχ επειδή πρόσφατα είχα μια δουλειά Μαρούσι, έχετε δει τι γίνεται με τα παρκαρισμένα ΠΑΝΩ σε πεζοδρόμια; Σε μια οδό ειδικά οι πεζοί κατέβαιναν όλοι στο οδόστρωμα για να περάσουν και τα αμάξια να περνάνε σφαίρα.
Getta Robo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Πχ επειδή πρόσφατα είχα μια δουλειά Μαρούσι, έχετε δει τι γίνεται με τα παρκαρισμένα ΠΑΝΩ σε πεζοδρόμια; Σε μια οδό ειδικά οι πεζοί κατέβαιναν όλοι στο οδόστρωμα για να περάσουν και τα αμάξια να περνάνε σφαίρα.Αυτο γινεται σε παρα πολλους δημους. Κεντρο και νοτια επισης, θα δεις και αμαξια να γκαζωνουν σε πεζοδρομους και πλατειες. Για τροχαια και λοιπους ουτε λογους, αρχισανε και οι ζεστες, μην παθουν και τιποτα οι χριστιανοι.
aristos12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) παρκάρισμα παντού χάος παντού χαμός οπου γουστάρει παρκάρει ο κάθε ενας ... συγγενής μου μένει ηλιούπολη (αθήνα - γιατί εχει κ η θεσσαλονίκη) κ τό σπίτι του ειναι πάνω σέ μονόδρομο (ηρώς κωνσταντοπούλου κάτω ηλιούπολη ) ακριβώς πάνω από τά πολυκλαδικά σχολεία ηλιούπολης , χωρίς καμμιά υπερβολή πιό πολλά αυτοκίνητα - μηχανάκια πάνε αντίθετα στόν μονόδρομο παρά αυτά πού πάνε νόμιμα κ μιλάμε οχι γιά 10-20 μέτρα αλλά γιά 300-500 μέτρα ολα ανάποδα ,ενώ οι τσακωμοί μέ αυτούς πού πάνε νόμιμα ειναι καθημερινές , κ μιλάμε δέν πάνε σιγά σιγά προσεκτικά αλλά πάνε γκαζωμένοι κιόλας , ατυχήματα πολλές φορές αλλά δέν ασχολείται κανείς ...κ μάλιστα κυκλοφορούν πολλά μικρά παιδιά λόγω δημοτικών σχολείων κ τίς πιό πολλές παραβάσεις τίς κάνουν οι ιδιοι οι γονείς τών παιδιών (κυρίως οι μαννάδες) .... δυστυχώς δέν υπάρχει καμμιά ελπίδα γιά αυτή τήν χώρα ... Επεξ/σία 18 Απριλίου 2016 από aristos12 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις