Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό στο τέρμα της φαίνεται ότι είναι μπλε 

http://www.cityofathens.gr/sites/default/files/Map_19_02_2010.pdf

Η κλήση νομίζω ότι είναι μηχανογραφημένη και αναφέρει ώρα και οδό, αν όντως έχεις δίκιο μπορείς να κάνεις ένσταση 

Goole Street View. Είναι ακόμα όπως την βλέπεις ακόμα. Βλέπεις πουθενά μπλε γραμμές ;

https://www.google.gr/maps/@37.9795043,23.7294337,3a,75y,310.11h,60.53t/data=!3m7!1e1!3m5!1sdeoWTf7bAK0W-Iu6vuIqWA!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DdeoWTf7bAK0W-Iu6vuIqWA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D22.928701%26pitch%3D0!7i13312!8i6656

Δημοσ.

Δεν ξέρω ούτε από Αθήνα, ούτε από μπλε γραμμές. Ξέρω, όμως, από ΚΟΚ.

https://www.google.gr/maps/@37.9796403,23.7284215,3a,15y,74.13h,90.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1sdgSZLpqdz6rkWLaWyiJM_A!2e0!7i13312!8i6656

και

https://www.google.gr/maps/@37.979597,23.7288011,3a,15y,57.68h,89.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgwrHL0Q2i0f2SUuBXu2-cA!2e0!7i13312!8i6656

Και τα δύο στιγμιότυπα ειναι λίγο πιο πίσω από το σημείο που μας υπέδειξες. Αν δεν ξέρεις τη σημασία της συγκεκριμένης πινακίδας, όπως είπε και ο Lucifer, βάλε το δίπλωμα στο συρτάρι και βγάλε κάρτα για ΜΜΜ.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είδα την πινακίδα γιαυτό και πήγα και πλήρωσα, αλλιώς μαλάκας είμαι να τους να δώσω έτσι; Το ερώτημα μου ήταν φορολογικό και κάποιος ευγενής παραπάνω μου απάντησε σαν άνθρωπος. Η πινακίδα είναι στα 100 μέτρα από το σημείο αλλά εφόσον δεν διακόπτεται απο άλλη οδό ισχύει μέχρι τέρμα όπου πάρκαρα εγώ. Γνωρίζω τον ΚΟΚ. Αυτά τα τσουτσέκια δεν γουστάρω που βγαίνουν "έξω"  με μόνο σκοπό να ρίξουν κλήσεις και να έρθει μετά η εφορία και η τράπεζα και να σου δεσμεύσει ότι επέμεινε από τον πενιχρό μισθό σου. ΜΙΑ φόρα την πάτησα λόγο ανάγκης διότι η πινακίδα ήταν πολύ πίσω. Και όχι δεν γουστάρω κανένα εισπράκτορα του κράτους σε εντεταλμένη υπηρεσία. Κράξτε όσο θέλετε. Εγώ θα έχω καθαρή την συνείδησή μου όσο δεν ενοχλώ και παρεμποδίζω συμπολίτες μου. Και έχω κάρτα ΜΜΜ και πληρώνω 30 ευρω το μήνα για να αργεί το τρένο και να στοιβάζομαι σαν την σαρδέλα για να πάω στο γραφείο. Αλλά για να πάρω τον πενιχρό μισθό έπρεπε να χρησιμοποιήσω όχημα για μεταφορά. 

Δημοσ.

Ναι είδα την πινακίδα γιαυτό και πήγα και πλήρωσα, αλλιώς μαλάκας είμαι να τους να δώσω έτσι; Το ερώτημα μου ήταν φορολογικό και κάποιος ευγενής παραπάνω μου απάντησε σαν άνθρωπος. Η πινακίδα είναι στα 100 μέτρα από το σημείο αλλά εφόσον δεν διακόπτεται απο άλλη οδό ισχύει μέχρι τέρμα όπου πάρκαρα εγώ. Γνωρίζω τον ΚΟΚ. Αυτά τα τσουτσέκια δεν γουστάρω που βγαίνουν "έξω"  με μόνο σκοπό να ρίξουν κλήσεις και να έρθει μετά η εφορία και η τράπεζα και να σου δεσμεύσει ότι επέμεινε από τον πενιχρό μισθό σου. ΜΙΑ φόρα την πάτησα λόγο ανάγκης διότι η πινακίδα ήταν πολύ πίσω. Και όχι δεν γουστάρω κανένα εισπράκτορα του κράτους σε εντεταλμένη υπηρεσία. Κράξτε όσο θέλετε. Εγώ θα έχω καθαρή την συνείδησή μου όσο δεν ενοχλώ και παρεμποδίζω συμπολίτες μου. Και έχω κάρτα ΜΜΜ και πληρώνω 30 ευρω το μήνα για να αργεί το τρένο και να στοιβάζομαι σαν την σαρδέλα για να πάω στο γραφείο. Αλλά για να πάρω τον πενιχρό μισθό έπρεπε να χρησιμοποιήσω όχημα για μεταφορά. 

Παραδέξου επιτέλους το λάθος σου και σταμάτα να γράφεις δικαιολογίες γιατί εκτίθεσαι.

1) Επειδή αναφέρθηκες και προηγουμένως στους εισπράκτορες του κράτους, έχε υπόψιν σου το εξής. Είτε σε γράψει η τροχαία, είτε η δημοτική αστυνομία, τα χρήματα της κλήσης τα εισπράττει ο δήμος στον οποίο βεβαιώθηκε η κλήση και όχι το κακό κράτος. Στην πρίπτωσή σου, τα χρήματα θα καταλήξουν τον δήμο Αθηναίων και ως δημότης του δήμου που είσαι, με έμμεσο τρόπο θα επιστρέψουν σε εσένα. Τα υπόλοιπα περί τσουτσεκίων και λοιπών χαρακτηρισμών θα τα αφήσω ασχολίαστα. Ελπίζω μόνο να μην βρεθείς στην ανάγκη των εν λόγω ή άλλων "τσουτσεκίων" γιατί μετά θα παρακαλάς να έρθουν τα "τσουτσέκια" και να κόψουν κλήση σε αυτόν που σου έκλεισε την πυλωτή.

2) Λες ότι εκεί που πάρκαρες δεν ενοχλούσες και δεν παρεμπόδιζες συμπολίτες σου. Δηλαδή αυτός που έβαλε την πινακίδα εκεί και απαγόρεψε το παρκάρισμα είναι μαλάκας και εσύ είσαι ο έξυπνος. Την έβαλε, δηλαδή, εκεί την πινακίδα για να σου τη σπάσει. Αυτό μας λές, σωστά; Ξέρεις τι λέω; Να καταργήσουμε τα άρθρα του ΚΟΚ που αναφέρονται στο παρκάρισμα και να παρκάρει ο καθένας όπου κρίνει ότι δεν ενοχλεί. Θα γλιτώσουμε λεφτά και από τις πινακίδες. Είδες; Win-win.

Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου που σε έγραψαν, καθώς θίχτηκε ο εγωισμός σου και ίσως χρειαστεί να ζοριστείς λίγο αυτόν τον μήνα για να τη βγάλεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να παραδεχτείς ότι έκανες μαλακία και ότι ορθώς έκαναν και σε έγραψαν. Υπάλληλοι είναι και αυτοί και κάνουν τη δουλειά τους, η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση του δικού σου βιωτικού επιπέδου. Εάν δεν μπορείς να το αντιληφθείς αυτό το τελευταίο, λυπάμαι αλλά δεν είναι ο γυαλός στραβός. Κατά τα άλλα, θα πιεις ένα τσιπουράκι (ή ουζάκι, δεν ξέρω τι πίνετε εκεί κάτω) λιγότερο και θα φέρεις και τα οικονομικά σου στα ίσια.

Δημοσ.

Εγώ από επαρχία όταν ανεβαίνω Αθήνα για δουλειά με το αμάξι , μπαίνω κέντρο όταν επιτρέπεται να κυκλοφορώ , πάω στο πάρκινγκ , δίνω 5 ευρώ, κάνω τη δουλίτσα μου , παίρνω το αμαξάκι μου και φεύγω σαν κύριος.Ούτε άγχος να παρκάρω, ούτε άγχος εαν έχω παρκάρει σε σημείο που εμποδίζω ή απαγορεύεται, ούτε νεύρα , ούτε τίποτα.Όταν δεν κυκλοφορώ κέντρο, παρκάρω κοντά σε μια στάση μετρό και κινούμαι με το τρενάκι.

Έλα σε εμάς κάτω (Ναύπλιο) να δεις που παρκάρουν οι "έξυπνοι" οι Αθηναίοι του Σαββατοκύριακου όταν θέλουν να πάνε να πιουν καφέ με θέα το Μπούρτζι.

Ένα μόνο θα σου πω: Εαν είχε χώρο ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα , εκεί θα το έβαζαν το αμάξι τους.

Βέβαια έχουν φάει αρκετοί κλήσεις από το λιμενικό και αφαίρεση πινακίδων σε σημεία που απαγορεύεται και τους έχει έρθει ξινό το καφεδάκι αλλά τι να κάνουμε.Η νοοτροπία δεν πρόκειται να αλλάξει για μερικούς.Και εν μέρη ευτυχώς γιατί έχει και ο κάθε δήμος τα έξοδά του....

• Like 1
Δημοσ.

τήν  νέα μόδα τήν ξέρετε ??

τήν εχω δεί τουλάχιστον 4 φορές τόν τελευταίο μήνα  στό κέντρο ,

παρκάρει ο μάγκας (σέ απαγορευμένη θέση) κ αμέσως μέ ενα κατσαβίδι ξεβιδώνει τίς πινακίδες κ τίς βάζει στό πορτ-παγκάζ ,

ο ενας μάλιστα εβγαλε τίς γνήσιες κ εβαλε αλλες (ποιός ξέρει από πού τίς εκλεψε ...)  :shock:

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα δεχτούν, δεν το ήξερε η υπάλληλος όμως και την πάτησε.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα δεχτούν, δεν το ήξερε η υπάλληλος όμως και την πάτησε.

Φαντάζομαι αυτός που ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ ήταν οι υπόλοιποι πολίτες που περίμεναν και ο ίδιος. Ο Δ.Υ. απλά έκανε λίγο παραπάνω δουλειά, αλλά μέσα στο ωράριό του.

Δημοσ.

Φαντάζομαι αυτός που ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ ήταν οι υπόλοιποι πολίτες που περίμεναν και ο ίδιος. Ο Δ.Υ. απλά έκανε λίγο παραπάνω δουλειά, αλλά μέσα στο ωράριό του.

Όλοι ταλαιπωρήθηκαν χωρίς λόγο. Κακώς που τα δέχτηκε η υπάλληλος.

Δημοσ.

Όχι μόνο δεν μπορείς να αρνηθείς πληρωμή σε νόμισμα που έχει νόμιμη κυκλοφορία αλλά τιμωρείσαι και με πρόστιμο αν το κάνεις 

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι μόνο δεν μπορείς να αρνηθείς πληρωμή σε νόμισμα που έχει νόμιμη κυκλοφορία αλλά τιμωρείσαι και με πρόστιμο αν το κάνεις

Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά θυμάμαι ότι είχε πάρει κάτι το μάτι μου ότι από ένα Χ ποσό και πάνω μπορείς να αρνηθείς να πληρωθείς πχ με μονόλεπτα ή με κέρματα γενικότερα...

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με το άρθρο 452 του ποινικού κώδικα δεν μπορείς.

Από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών  η όποια άρνηση μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνο όταν δικαιολογείται από λόγους συναφείς με την αρχή της καλής πίστης πχ ο πωλητής δεν έχει ψιλά να επιστρέψει. 

Δημοσ.

τήν  νέα μόδα τήν ξέρετε ??

τήν εχω δεί τουλάχιστον 4 φορές τόν τελευταίο μήνα  στό κέντρο ,

παρκάρει ο μάγκας (σέ απαγορευμένη θέση) κ αμέσως μέ ενα κατσαβίδι ξεβιδώνει τίς πινακίδες κ τίς βάζει στό πορτ-παγκάζ ,

ο ενας μάλιστα εβγαλε τίς γνήσιες κ εβαλε αλλες (ποιός ξέρει από πού τίς εκλεψε ...)  :shock:

Αν περάσει τροχαία και το δει εκεί χωρίς πινακίδες, δε θα το σηκώσει γερανός;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...