Gentleman88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με "έγραψε" για παράνομο παρκάρισμα η δημοτική αστυνομία με πρόστιμο 80 € ή τα μισά σε 10 μέρες . Λέτε να την πληρώσω ή όχι ; Τι κίνδυνοι υπάρχουν αν δεν πληρώσω;
Miracle Worker Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 1) Θα παίρνει 1% προσαύξηση κάθε μήνα, νομίζω στο κεφάλαιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος*. 2) Για οποιαδήποτε συναλλαγή με τον δήμο, θα πρέπει να εξοφλήσεις πρώτα την κλήση. Για παράδειγμα, αν θες να πάρεις παράβολο για γάμο, αν θες να μισθώσεις κάποιο χώρο. 3) Δεν θα μπορείς να πάρεις πιστοποιητικό δημοτικής ενημερώτητας(ότι δεν χρωστάς στο δήμο δηλαδή). Αυτό νομίζω χρειάζεται για να ανοίξεις κάποιο κατάστημα στο δήμο. 4) Αν κάνεις κάποια εργολαβία/ δουλειά με το δήμο, συνήθως στα αφαιρούν από το ποσό που έχεις να εισπράξεις. 5) Αν πάει πάνω από ένα ποσό, συνήθως πάνω από 300 ευρώ, μπορεί να σου μπλοκάρουν το ΑΦΜ. *Η προσαύξηση μετράει από τη στιγμή που βεβαιωθεί το ποσό από το τμήμα εσόδων του δήμου. **Όλα αυτά συνέβαιναν σε έναν δήμο που έκανα πρακτική. Μπορεί να διαφέρουν σε άλλο δήμο.
Thanos1972 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Πηγαινε πληρωσε τα 40 euros να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.δεν βλεπεις τι γινεται καθε μερα?κατι καινουργιο βρισκουν να κανουν. Ξερω πολλους ''εξυπνακιδες'' φιλους μου που δεν πληρωναν κλησεις δημοτικης και μετα κατι χρονια ετρεχαν και δεν εφταναν. 1
NickTG Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με "έγραψε" για παράνομο παρκάρισμα η δημοτική αστυνομία με πρόστιμο 80 € ή τα μισά σε 10 μέρες . Λέτε να την πληρώσω ή όχι ; Τι κίνδυνοι υπάρχουν αν δεν πληρώσω; Δεν ήταν παράνομο?
kalogeros Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με "έγραψε" για παράνομο παρκάρισμα η δημοτική αστυνομία με πρόστιμο 80 € ή τα μισά σε 10 μέρες . Λέτε να την πληρώσω ή όχι ; Τι κίνδυνοι υπάρχουν αν δεν πληρώσω; Όχι, man, μην την πληρώσεις. Και για να τους δείξεις πόσο μάγκας είσαι, αύριο να το ξαναπαρκάρεις στο ίδιο σημείο. Ακούς εκεί να τολμάνε να γράψουν για παράνομο παρκάρισμα οι αλήτες. 2
Gentleman88 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 1) Θα παίρνει 1% προσαύξηση κάθε μήνα, νομίζω στο κεφάλαιο, αλλά δεν είμαι σίγουρος*. 2) Για οποιαδήποτε συναλλαγή με τον δήμο, θα πρέπει να εξοφλήσεις πρώτα την κλήση. Για παράδειγμα, αν θες να πάρεις παράβολο για γάμο, αν θες να μισθώσεις κάποιο χώρο. 3) Δεν θα μπορείς να πάρεις πιστοποιητικό δημοτικής ενημερώτητας(ότι δεν χρωστάς στο δήμο δηλαδή). Αυτό νομίζω χρειάζεται για να ανοίξεις κάποιο κατάστημα στο δήμο. 4) Αν κάνεις κάποια εργολαβία/ δουλειά με το δήμο, συνήθως στα αφαιρούν από το ποσό που έχεις να εισπράξεις. 5) Αν πάει πάνω από ένα ποσό, συνήθως πάνω από 300 ευρώ, μπορεί να σου μπλοκάρουν το ΑΦΜ. *Η προσαύξηση μετράει από τη στιγμή που βεβαιωθεί το ποσό από το τμήμα εσόδων του δήμου. **Όλα αυτά συνέβαιναν σε έναν δήμο που έκανα πρακτική. Μπορεί να διαφέρουν σε άλλο δήμο. Ήθελα να μάθω αν πηγαίνει στην εφορία μετά το πέρας των 2 μηνών και αν υπάρχει προσαύξηση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν ήταν παράνομο? Όχι, man, μην την πληρώσεις. Και για να τους δείξεις πόσο μάγκας είσαι, αύριο να το ξαναπαρκάρεις στο ίδιο σημείο. Ακούς εκεί να τολμάνε να γράψουν για παράνομο παρκάρισμα οι αλήτες. Εγώ ρώτησα για να μάθω λεπτομέρειες και ο φίλος από πάνω μπήκε στον κόπο να μου πει αυτά που γνωρίζει. Το τι είναι παράνομο ή όχι νομίζω θα έπρεπε να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα εκτός αν δεν ζείτε στην Ελλάδα άλλα σε κάποια άλλη χώρα με σταθερούς νόμους το κράτους. Με "έγραψε" η δημοτική αστυνομία για παρκάρισμα. Μία υπηρεσία "εισπράκτορας" του κράτους που πριν 5 μήνες δεν υπήρχε καν σαν υπηρεσία. Δεν με έγραψε η τροχαία για παράβαση του ΚΟΚ , ούτε πάρκαρα σε διάβαση , ούτε θέση αναπήρων ούτε πάνω σε πεζοδρόμιο. Είχα την ατυχία να πρέπει να πάω στο κέντρο της Αθήνας για δουλειά στις 8:00 το βράδυ για ΜΙΑ φορά και πάρκαρα στο μόνο μέρος που δεν θα ενοχλούσα ούτε θα έπαιρνα την θέση κάποιου (κάτοικος, επαγγελματίας, ΑΜΕΑ).Αλλά έχουμε μία πρωτεύουσα μπουρδέλο στην οποία είναι παράνομο να παρκάρεις σε δημόσιους χώρους.Τα πάρκινγκ κλέφτες θα γίνουν θα μου πεις; Τέλος πάντων, δεν ξέρω γιατί απολογούμαι. Δεν έχουν τα καρύδια να έρθουν λίγο πιο πάνω στα Εξάρχεια να γράψουν γιατί ξέρουν τι θα συναντήσουν.
testtesttest Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 δεν εχει σημασια αν παρανομησες ΜΙΑ φορα (οπως τονιζεις, λες και αν κανεις ΜΙΑ φορα μια παρανομια θα επρεπε να εχεις καποιο ειδος χαριτος). τωρα γιατι σου φαινεται μπουρδελο το κεντρο, που ισχυει η ελεγχομενη σταθμευση, και στα καπακια γραφεις για εξαρχεια που δεν τολμανε να πλησιασουν ειναι λιγο περιεργο
kalogeros Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εγώ ρώτησα για να μάθω λεπτομέρειες και ο φίλος από πάνω μπήκε στον κόπο να μου πει αυτά που γνωρίζει. Το τι είναι παράνομο ή όχι νομίζω θα έπρεπε να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα εκτός αν δεν ζείτε στην Ελλάδα άλλα σε κάποια άλλη χώρα με σταθερούς νόμους το κράτους. Με "έγραψε" η δημοτική αστυνομία για παρκάρισμα. Μία υπηρεσία "εισπράκτορας" του κράτους που πριν 5 μήνες δεν υπήρχε καν σαν υπηρεσία. Δεν με έγραψε η τροχαία για παράβαση του ΚΟΚ , ούτε πάρκαρα σε διάβαση , ούτε θέση αναπήρων ούτε πάνω σε πεζοδρόμιο. Είχα την ατυχία να πρέπει να πάω στο κέντρο της Αθήνας για δουλειά στις 8:00 το βράδυ για ΜΙΑ φορά και πάρκαρα στο μόνο μέρος που δεν θα ενοχλούσα ούτε θα έπαιρνα την θέση κάποιου (κάτοικος, επαγγελματίας, ΑΜΕΑ).Αλλά έχουμε μία πρωτεύουσα μπουρδέλο στην οποία είναι παράνομο να παρκάρεις σε δημόσιους χώρους.Τα πάρκινγκ κλέφτες θα γίνουν θα μου πεις; Τέλος πάντων, δεν ξέρω γιατί απολογούμαι. Δεν έχουν τα καρύδια να έρθουν λίγο πιο πάνω στα Εξάρχεια να γράψουν γιατί ξέρουν τι θα συναντήσουν. TL;DR: Φταίει η κακή δημοτική αστυνομία που τον έγραψε, η καλή τροχαία που ΔΕΝ τον έγραψε, τα ιδιοτικά πάρκινγκ γιατί έτσι, το κράτος γιατί πάντα φταίει το κράτος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει αυτός. Α! Και όποιος έχει @@ να πάει στα εξάρχεια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Θα στελει το χρεος στην ΔΟΥ που ανηκει ο Δημος κια θα το χρωστας εκει .Αυξηση μεχρι νομιζω του 50% της αρχικης. Την βλεπω μια παλια δικη μου στις οφειλες στο taxis απο την Δημοτικη Νεας Ιωνιας.
aristos12 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με "έγραψε" για παράνομο παρκάρισμα η δημοτική αστυνομία με πρόστιμο 80 € ή τα μισά σε 10 μέρες . Λέτε να την πληρώσω ή όχι ; Τι κίνδυνοι υπάρχουν αν δεν πληρώσω; νά τήν πληρώσεις κ νά κάνεις αυτό ... http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/686867/apisteyto-trolarisma-deite-pos-plirose-200-eyro-klisi-tesseris-anthropoi-metroysan-epi-2-ores
Gentleman88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 νά τήν πληρώσεις κ νά κάνεις αυτό ... http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/686867/apisteyto-trolarisma-deite-pos-plirose-200-eyro-klisi-tesseris-anthropoi-metroysan-epi-2-ores Πήγα πλήρωσα και τα λεφτά τα βάζεις σε μηχάνημα.Ξέρουν οι κερατάδες τι κάνουν. Οπότε αν το έκανα αυτό θα την έτρωγα εγώ. χα χα Θα στελει το χρεος στην ΔΟΥ που ανηκει ο Δημος κια θα το χρωστας εκει .Αυξηση μεχρι νομιζω του 50% της αρχικης. Την βλεπω μια παλια δικη μου στις οφειλες στο taxis απο την Δημοτικη Νεας Ιωνιας. Ρώτησα φίλο λογιστή και μου είπε ότι έχει βρεί πολλές μέσα σε taxis πελατών. Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλους αλλα αργα ή γρήγορα θα στην βάλουν... την κλήση στην εφορία... TL;DR: Φταίει η κακή δημοτική αστυνομία που τον έγραψε, η καλή τροχαία που ΔΕΝ τον έγραψε, τα ιδιοτικά πάρκινγκ γιατί έτσι, το κράτος γιατί πάντα φταίει το κράτος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φταίει αυτός. Α! Και όποιος έχει @@ να πάει στα εξάρχεια. Συνέχισε την ειρωνεία, κάνε ποδηλατάδα στο καυσαέριο και φάε το χορτάρι σου. δεν εχει σημασια αν παρανομησες ΜΙΑ φορα (οπως τονιζεις, λες και αν κανεις ΜΙΑ φορα μια παρανομια θα επρεπε να εχεις καποιο ειδος χαριτος). τωρα γιατι σου φαινεται μπουρδελο το κεντρο, που ισχυει η ελεγχομενη σταθμευση, και στα καπακια γραφεις για εξαρχεια που δεν τολμανε να πλησιασουν ειναι λιγο περιεργο Δεν λέω ότι έπρεπε να μου την χαρίσουν επειδή ήταν η πρώτη φορά. Πέρνα μία βόλτα απο την Ευρυπίδου στο τέρμα της αμα δεν την θυμάσαι. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα παρκάρεις εκεί ή όχι, απλά περιμένουν τον πελάτη για πάνε να τον γράψουν. 1
Soufesis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ήθελα να μάθω αν πηγαίνει στην εφορία μετά το πέρας των 2 μηνών και αν υπάρχει προσαύξηση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εγώ ρώτησα για να μάθω λεπτομέρειες και ο φίλος από πάνω μπήκε στον κόπο να μου πει αυτά που γνωρίζει. Το τι είναι παράνομο ή όχι νομίζω θα έπρεπε να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα εκτός αν δεν ζείτε στην Ελλάδα άλλα σε κάποια άλλη χώρα με σταθερούς νόμους το κράτους. Με "έγραψε" η δημοτική αστυνομία για παρκάρισμα. Μία υπηρεσία "εισπράκτορας" του κράτους που πριν 5 μήνες δεν υπήρχε καν σαν υπηρεσία. Δεν με έγραψε η τροχαία για παράβαση του ΚΟΚ , ούτε πάρκαρα σε διάβαση , ούτε θέση αναπήρων ούτε πάνω σε πεζοδρόμιο. Είχα την ατυχία να πρέπει να πάω στο κέντρο της Αθήνας για δουλειά στις 8:00 το βράδυ για ΜΙΑ φορά και πάρκαρα στο μόνο μέρος που δεν θα ενοχλούσα ούτε θα έπαιρνα την θέση κάποιου (κάτοικος, επαγγελματίας, ΑΜΕΑ).Αλλά έχουμε μία πρωτεύουσα μπουρδέλο στην οποία είναι παράνομο να παρκάρεις σε δημόσιους χώρους.Τα πάρκινγκ κλέφτες θα γίνουν θα μου πεις; Τέλος πάντων, δεν ξέρω γιατί απολογούμαι. Δεν έχουν τα καρύδια να έρθουν λίγο πιο πάνω στα Εξάρχεια να γράψουν γιατί ξέρουν τι θα συναντήσουν. Long story short. Στο κέντρο υπάρχουν μπλε θέσεις για τους κατοίκους 80€ πρόστιμο και άσπρες με πληρωμή 20€ πρόστιμο. Όπως βλέπεις έπιασες θέση κατοίκου απλά εσύ θεώρησες ότι δεν ενοχλείς. Κάθε επιχείρημα με εισπρακτικές, Εξάρχεια, πάρκινγκ κτλ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
kalogeros Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Συνέχισε την ειρωνεία, κάνε ποδηλατάδα στο καυσαέριο και φάε το χορτάρι σου. Λόγος μεστός και γεμάτος επιχειρήματα.
Gentleman88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Long story short. Στο κέντρο υπάρχουν μπλε θέσεις για τους κατοίκους 80€ πρόστιμο και άσπρες με πληρωμή 20€ πρόστιμο. Όπως βλέπεις έπιασες θέση κατοίκου απλά εσύ θεώρησες ότι δεν ενοχλείς. Κάθε επιχείρημα με εισπρακτικές, Εξάρχεια, πάρκινγκ κτλ είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν πάρκαρα σε θέση κατοίκου.Δεν παρκάρω σε χρωματισμένες θέσεις ΠΟΤΕ. Ήμουν ξεκάθαρος. Πέρνα από την Ευριπίδου στο τέρμα της και θα καταλάβεις. Λόγος μεστός και γεμάτος επιχειρήματα. Σου απαντάω όπως μου απαντάς. Ειρωνικά. 1
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Gentleman88, ηθική και κράτος και ιδεαλισμός λίγο στην άκρη: όταν πάρκαρες, γνώριζες ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να φας κλήση, δικαίως, αδίκως, ή ενδιαμέσως; Αν όχι, άσε το δίπλωμα στο συρτάρι και πάρε κάρτα ΜΜΜ. Αν ναι, στα Εξάρχεια δεν είσαι ο μάγκας, είσαι η γκοθού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις