haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Test, εννοείται ότι την στερείς αν απαγορεύεται να παρκάρεις μπροστά από το άδειο γκαράζ σου γιατί αναγκαστικά θα το πας σε άλλη θέση. Δεν μπορώ κι εγώ να να καταλάβω πως δεν το καταλαβαίνεις! haris_216, αν ενοχλείς την κυκλοφορία εννοείται ότι αλλάζει το θέμα! Καταλαβαίνεις που χωλαίνει το σκεπτικό σου ε; Στο "εννοείται". Όπως θα έχεις καταλάβει από την καθημερινότητα που ζούμε, τίποτα δεν "εννοείται" (ή "εννοείται" διαφορετικά για τον ένα και διαφορετικά για τον άλλο). 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αφού είτε μέσα είτε έξω την ίδια μία θέση πιάνεις! Και υποχρεωτικό να ήταν να το βάλεις μέσα πάλι την ίδια θέση θα έπιανες, αυτή από το γκαράζ μέχρι τον δρόμο στην είσοδό του! hari σε αυτό οκ, να σε γράψουν αν εμπδίζεις, όχι γιατί κλείνεις (σε ποιον;; )το δικό σου γκαράζ!
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Λοιπόν αν θέλεις να το ψειρίσουμε λίγο ακόμα σκέψου το εξής: Είσοδος θέσεως parking δικής σου. 2,25 μέτρα άνοιγμα (ελάχιστο επιτρεπόμενο από το νόμο) αν είναι νόμιμο του γκαράζ σου (που και αυτό είναι ένα θέμα). Δεξιά και αριστερά αυτής μπορεί να παρκάρει κανονικά όποιος θέλει. Με το να παρκάρεις εσύ ένα αυτοκίνητο, εκτός smart, αυτομάτως επηρεάζεις και τους άλλους τρώγοντάς τους ζωτικό χώρο στάθμευσης (ξέρω ότι το παράκανα με το σκεπτικό αλλά πραγματικά δεν δέχομαι τον "ωχαδερφισμό" και το βόλεμα να "μεταφράζεται" σε κοινωνική προσφορά)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αναγκαστικά θα το βαλεις μεσα στο γκαραζ σου. ποια θεση στερησες; "αναγκαστικά" επειδή μην είσαι μλκς έχεις γκαράζ πάρκαρέ το μέσα ή αναγκαστικά επειδή ο νόμος απαγορεύει να το παρκάρεις σαν τους άλλους έξω ενώ έχεις γκαράζ?
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έτσι κι αλλιώς αφήνεις λίγο περιθώριο αριστερά δεξιά. Το βλέπουμε διαφορετικά, εγώ επιμένω ότι δεν στερείς καμία θέση. Μέσα ή έξω από το γκαράζ είναι το ίδιο, στην ουσία η ίδια μία θέση! Για το αν είναι νόμιμο έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει και ούτε το ψάχνω ποτέ, απλά το βρίσκω λογικό να μην παρκάρω.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το να κλείνεις το δικό σου γκαράζ και να παίρνεις κλήση δεν είναι και λογικό πάντως! Το να παρκάρεις σε σημείο που απαγορεύεται και να παίρνεις κλήση είναι απόλυτα λογικό πάντως!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το να παρκάρεις σε σημείο που απαγορεύεται και να παίρνεις κλήση είναι απόλυτα λογικό πάντως! Σίγουρα, το θέμα είναι ότι αναλόγως το A/T μπορεί να πέσιμο σβήσιμο, όχι λόγω βύσματος ofc
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σίγουρα, το θέμα είναι ότι αναλόγως το A/T μπορεί να πέσιμο σβήσιμο, όχι λόγω βύσματος ofc Μπα, το θέμα είναι τι είναι λογικό και τι όχι
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Joshua εγώ δεν το βρίσκω λογικό αν ο λόγος της απαγόρευσης είναι να μπορείς ο ίδιος να μπεις στο δικό σου γκαράζ! Πιστεύω ότι το πιο σωστό είναι ο ιδιοκτήτης του γκαράζ να έχει γνώμη για το αν θα πάρει κλήση το αυτοκίνητο που πάρκαρε μπροστά.
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Zio όταν το νόμο/κανονισμό δεν τον έχεις βγάλει εσύ αλλά απλά ωφελείσαι από αυτόν τότε δεν έχεις έλεγχο στο πως εφαρμόζεται. Αν πχ απαγορεύεται να παρκάρουν μπροστά στην είσοδο του parking σου (και ακόμα χειρότερα υπάρχει και σχετικό νομιμο σήμα) και παρκάρεις εσύ, μπορεί εγώ (ο περίεργος γείτονας) να σε καταγγείλω ή εγώ (ο με υπερβάλλοντα ζήλο αστυνομικός) να σου κόψω κλήση αφού το θέμα δεν είναι πλέον το ποιος έχει το parking αλλά η στάθμευση σε μέρος που δεν επιτρέπεται
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Ναι και θα έπρεπε να ακυρώνεται η κλήση εφόσον ο διοκτήτης του γκαράζ δηλώσει ότι δεν δημιούργησε πρόβλημα το συγκεκριμένο αμάξι. Αφού ο νόμος σε αυτή την περίπτωση μόνο αυτό το νόημα έχει, να προστατευτεί ο ιδιοκτήτης του γκαράζ.
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δηλαδή σε ένα καφενείο που είναι σε δεδομένη στιγμή μόνο καπνιστές (και άρα δεν υπάρχει μη καπνιστής για να προστατευτεί) παύει να ισχύει ο νόμος για το τσιγάρο; (αν εφαρμοζόταν φυσικά )
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν και εντελώς υποθετική ερώτηση αφού δεν εφαρμόζεται σχεδόν πουθενά, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μπορεί πχ να μπει ανά πάσα στιγμή κάποιος μη καπνιστής.
haris_216 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Οκ, επειδή μάλλον το ξεχειλώσαμε τι έχει να πει "η περί δικαίου αίσθησή" σου για το γεγονός ότι σε αυτή την "θέση" (που δεν ανήκει σε κανένα και είναι και απαγορευμένη) μπορεί να παρκάρει όποιος τα' χει καλά με τον ιδιοκτήτη γκαραζ (γείτονας, ξάδερφος για επίσκεψη, μπατζανάκης για τάβλι και γενικά όλο του το σόι); Οι απαγορευτικές διατάξεις αφορούν όλους. Στις εισόδους χώρων στάθμευσης δεν μπορεί να παρκάρει ΚΑΝΕΝΑΣ. Απλά να την προσπεράσει ή να την διασχίσει
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Η πρώτη παράγραφος που έγραψες είναι η άποψή μου για το θέμα. Αλλά οκ, συμφωνώ ότι το τραβήξαμε πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις