@ngelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ένα ACER Aspire 8930g. Ξαφνικά ενώ το ανοίγω (και ανάβουν τα λαμπάκια) δε δείχνει εικόνα. Το σύνδεσα με hdmi στην τηλεόραση αλλά δεν δείχνει ούτε εκεί. Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι κάρτα γραφικών ή μητρική;
Andreasgarb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι κάρτα γραφικών ή μητρική; Με το να κουμπώσεις άλλη κάρτα γραφικών επάνω και να δοκιμάσεις. Σε 6930g είχα τα ίδια συμπτώματα. Όλοι μου έλεγαν για μητρική. Τελικά καμμένη κάρτα γραφικών είχε το μηχάνημα.
@ngelos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Με το να κουμπώσεις άλλη κάρτα γραφικών επάνω και να δοκιμάσεις. Σε 6930g είχα τα ίδια συμπτώματα. Όλοι μου έλεγαν για μητρική. Τελικά καμμένη κάρτα γραφικών είχε το μηχάνημα. Υπάρχει κάποιο test που πρέπει να κάνω; Για να μη τα "σκάσω" άδικα στην αγορά κάρτας...
Andreasgarb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δεν χρειάζεται να αγοράσεις νέα κάρτα. Υπάρχουν αρκετά καταστήματα (ή ακόμα και από αγγελίες) που έχουν ανταλλακτικά και τα δοκιμάζεις επιτόπου. Αν είσαι από Αθήνα, ρίξε πμ και ίσως βρούμε λύση.
coolerman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 συνδέσε το και απο την έξοδο vga,και δές..ΑΝ και εκεί δεν δείχνει κάτι,κατά 99.9% η κάρτα "απεβίωσε"
Andreasgarb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 συνδέσε το και απο την έξοδο vga,και δές..ΑΝ και εκεί δεν δείχνει κάτι,κατά 99.9% η κάρτα "απεβίωσε" Αν έχει κάψει πλακέτα, η vga πως ακριβώς θα δουλεύει σε εξωτερική οθόνη;
coolerman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αν έχει κάψει πλακέτα, η vga πως ακριβώς θα δουλεύει σε εξωτερική οθόνη; ανάβουν τα λαμπάκια αναφέρει καλό πάντως είναι να το συνδέσουμε σε vga για "ασφαλή" συμπεράσματα βλάβης vga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα