Προς το περιεχόμενο

service hp αμεσα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, επειδη πρεπει να παω το λαπτοπ hp που εχω για service γνωριζετε ποιο καταστημα αντιπροσωπειας διαθετει το καλυτερο service ? Κατι εχω ακουσει για infoquest και login αλλα επειδη δε γνωριζω καθολου για το ποσο αξιοπιστοι ειναι, μπορειτε να με βοηθησετε ; Και αν γνωριζετε και ποσο χρονο επισκευης συνηθως χρειαζονται. Οσο πιο συντομα απαντησετε τοσο το καλυτερο γιατι πρεπει να το παω αμεσα !

Δημοσ.

εχω 2 probook, ενα της δουλειας και ενα προσωπικό. Το προσωπικο δεν εχει χρειαστεί ποτε κάτι, της δουλειας το πήγα για το "μεντεσε" της οθονης που ειχε λασκαρει και σε 45 ωρες ακριβως με πηραν να παω να το πάρω (πραγματικα μου εκανε εντυπωση). Νομιζω καπου στη μεσογείων (το ειχα στείλει με άλλον)...

Δημοσ.

τι λαπτοπ είναι;

pavilion, probook, elitebook.

Τα pavilion κάνουν καμία 10αρια μερες άνετα.

Probook καμία εβδομάδα.

elitebook 1-2 μέρες

hp 15 notebook ειναι. εκτος κι αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος  :-D ποιο απο τα παραπανω καταστηματα προτεινεις ;

εχω 2 probook, ενα της δουλειας και ενα προσωπικό. Το προσωπικο δεν εχει χρειαστεί ποτε κάτι, της δουλειας το πήγα για το "μεντεσε" της οθονης που ειχε λασκαρει και σε 45 ωρες ακριβως με πηραν να παω να το πάρω (πραγματικα μου εκανε εντυπωση). Νομιζω καπου στη μεσογείων (το ειχα στείλει με άλλον)...

εμενα το λαπτοπ για καποιο λογο αρχισε ξαφνικα να παρουσιαζει προβληματα. στην αρχη ηταν το blank screen οπου τελικα το διορθωσα με την επανεγκατασταση της καρτας γραφικων μεσω τηλεφωνου με την hp αλλα απο τοτε κολλαει στην εικονα, ειδικα οταν βλεπω ταινιες και βιντεο. οποτε γι αυτο θα το στειλω για φτιαξιμο

Δημοσ.

hp 15 notebook ειναι. εκτος κι αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος  :-D ποιο απο τα παραπανω καταστηματα προτεινεις ;

εμενα το λαπτοπ για καποιο λογο αρχισε ξαφνικα να παρουσιαζει προβληματα. στην αρχη ηταν το blank screen οπου τελικα το διορθωσα με την επανεγκατασταση της καρτας γραφικων μεσω τηλεφωνου με την hp αλλα απο τοτε κολλαει στην εικονα, ειδικα οταν βλεπω ταινιες και βιντεο. οποτε γι αυτο θα το στειλω για φτιαξιμο

f11 και επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμισεις για αρχή (βλέπε φορματ). Κρατα τα αρχεία σου γιατι θα σβηστουν.

Αν δεν φτιαξει, τότε ναι, πας για σερβις.

Για να μου λες απλά 'hp notebook' απλής σειράς είναι. Οπότε το 10ήμερο το έχει στο νερό (2 εβδομάδες μαξ θα σου πουν στο τηλέφωνο).

Λογικά στην csp το πήγες. 

Γενικότερα η αντιμετώπιση στις επαγγελματικές σειρές είναι η μέρα με την νύχτα συγκριτικά με τις consumer σειρές.

Δημοσ.

Ωραια θα δοκιμασω το φορματ αλλα αν δεν φτιαξει, και γενικα για να ειμαι λιγο ενημερωμενος, που πιστευετε θα πρεπει να απευθυνθω για καλυτερο σερβισ ; 

Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις, αν δεν φτιάξει πας για αλλαγή μητρικής.

Όπου και αν το πας το ίδιο είναι.

Υπόψιν ότι η εγγύηση είναι pick up and return. Σου παίρνουν το λαπτοπ με κουριερ και στο επιστρέφουν με τον ίδιο τρόπο. Προφανώς χωρίς χρέωση.

Αλλιώς το πας εσύ σε όποιο επισκευαστικο κέντρο θες.

Δημοσ.

Όπως το περιγράφεις, αν δεν φτιάξει πας για αλλαγή μητρικής.

Όπου και αν το πας το ίδιο είναι.

Υπόψιν ότι η εγγύηση είναι pick up and return. Σου παίρνουν το λαπτοπ με κουριερ και στο επιστρέφουν με τον ίδιο τρόπο. Προφανώς χωρίς χρέωση.

Αλλιώς το πας εσύ σε όποιο επισκευαστικο κέντρο θες.

Δυστυχως απ οτι ειδα η εγγυηση εληξε πριν 10 μερες. αρα θα πρεπει να παω εγω απο εκει ..

Δημοσ.

Καμία 40άρα ευρώ θα σου χρεώσουν ..τεχνικό έλεγχο και αν πας για μητρική θα σου προτείνουν μια με 300ευρώ.

Καλά κουράγια.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχως απ οτι ειδα η εγγυηση εληξε πριν 10 μερες. αρα θα πρεπει να παω εγω απο εκει ..

Καλά επειδή το βλέπω και γω 99 % μητρική και είσαι και εκτός εγγύησης . Ετοιμάσου να δώσεις σχεδόν τα μίσα που κοστίζει ενα καινούριο καλό λάπτοπ .

Ποιο μοντέλο έχεις ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...