Προς το περιεχόμενο

Bottleneck CPU - GPU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχει τρόπος ενώ παίζεις παχνίδι να καταγράφονται κάπου τα ποσοστά χρήσης του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών ώστε να καταλάβεις ποιό από τα δύο υστερεί κάθε φορά και πόσο;

http://www.maximumpc.com/will-your-cpu-bottleneck-your-graphics-card/#page-2 Διάβασα αυτό το άρθρο αλλά δεν κατάλαβα πώς το κάνει.

Δημοσ.

Το MSI Afterburner κάνει monitor τα πάντα. Το ανοίγεις, παίζεις και βλέπεις στα διαγράμματα τα ποσοστά του CPU και GPU καθώς και οι θερμοκρασίες τους και άλλα πολλά. 

Δημοσ.

Ο τρόπος είναι να αναφέρεις ποιο είναι το σύστημά σου και ποιο το παιχνίδι και οι γνώστες που ασχολούνται και υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα θα σου απαντήσουν.

Δημοσ.

Η 970 πάντως δύσκολο να ζορίζεται σε κάτι ενώ ο Χ4 θα ναι χαλαρός.?????

Η κάρτα σου είναι αρκετά δυνατή.

χαλαρος δεν θα το ελεγα, αλλα παιζει ρολο για ποια παιχνιδια μιλαει ο TS...!!

αν μιλαει για GTAV, BF4, και κατι καινουρια, που θελουν CPU power, ο 955 καπου-καπου, μπορει να κανει Bottleneck στην 970.  αλλα μην νομιζεις οτι θα κολλαει στα παιχνιδια...!!

η 970 ειναι δυνατη καρτα, ωστε να σου δινει πολλα FPS...!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

χαλαρος δεν θα το ελεγα, αλλα παιζει ρολο για ποια παιχνιδια μιλαει ο TS...!!

αν μιλαει για GTAV, BF4, και κατι καινουρια, που θελουν CPU power, ο 955 καπου-καπου, μπορει να κανει Bottleneck στην 970.  αλλα μην νομιζεις οτι θα κολλαει στα παιχνιδια...!!

η 970 ειναι δυνατη καρτα, ωστε να σου δινει πολλα FPS...!!!!!

Ίσως δεν το γραψα εγώ ξεκάθαρα, αλλά το ίδιο λέμε, ότι αν κάνει κάποιος bottleneck αυτός θα ναι ο επεξεργαστής στην κάρτα και όχι το αντίστροφο.

• Like 1
Δημοσ.

Την 970 την πήρα πρόσφατα, προφανώς και ο επεξεργαστής πλέον είναι το παλαιότερο κομμάτι που έχω. Απλώς θέλω να δω ανάλογα και τις ρυθμίσεις, το παιχνίδι πού και πόσο με κρατάει πίσω.  Το σύστημα είναι της υπογραφής. Είχα 4GB RAM αλλά πλέον έβαλα 8 GB (όσο μπορεί να σηκώσει η μητρική) οπότε πλέον θέλω να τον κρατήσω όσο περισσότερο γίνεται. Θέλω όμως στην πράξη να δω τί παίζει.

Θα δοκιμάσω το MSI afterburner να δω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μην τρελαίνεστε, δεν είμαι κορόιδο του μάρκετινγκ. Λίγη προσωπική έρευνα θέλω να κάνω.

Δεν είπα ότι είσαι κορόιδο, εξάλλου η 970 είναι η ποιο vfm κάρτα,και όταν παίρνεις τέτοια κάρτα , ακόμα και μια γενιά πίσω cpu να έχεις πάντα θα έχεις λιγότερα fps σε σχέση με έναν νεότερο. Εσένα αν και παλιός είναι κάλος quad-core και σαφώς ένας skylake i7 θα φτάνει 100fps+ άλλα πάνω από τα 60fps δεν βλέπω ιδιαίτερο νόημα

Ο όρος "bottleneck" είναι ποιο πολύ για να σου βάζει το μικρόβιο της αναβάθμισης.Και να μην τερματίζει η cpu δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει "bottleneck" αυτό είναι το βασικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...