ampalaea4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα εχω τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων και θελω να συνδεσω το pc μου στη τηλεοραση (samsung j6200 40"). Τι καλωδιο να χρησιμοποιησω για καλυτερο αποτελεσμα? Dvi to hdmi? Hdmi to hdmi? Αν ειναι hdmi, ποιο απο ολα τα μοντελα? 1.3, 1.4 η 2.0? Επισης παιζει ρολο το μηκος και η μαρκα? Τι να προσεξω πριν αγορασω? Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων!
MySt3R10uSs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 HDMI φυσικα,εκτος αμα οθονη και TV εχουν display port. Οσο για το ποιο μοντελο,κοιτα ποιο ειναι το συμβατο με την TV και την GPU και παρτο. Παιζει ρολο το μηκος,αλλα ελαχιστο εως καθολου,βαλτο οσο το δυνατον πιο κοντο το καλωδιο. Μαρκα οχι τοσο απλος να παρεις καποιο με επιχρυσομενες ακρες,οχι οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερο αλλα αφου οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες καλυτερα να προτοιμήσεις με επιχρυσομένες ακρες. Οσο για την τιμη μην νομιζεις οτι οσο περισσοτερα δωσεις τοσο καλύτερα,ενα καλωδιο με 5€ ειναι οτι πρέπει(εκτος αμα πάρεις ένα αρκετα μακρή,οπου θα βγει πιο ακριβό)
ampalaea4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω! Η τηλεοραση εχει hdmi αλλα δεν εχει displayport το οποιο απ οσο γνωριζω ειναι καλυτερο.. Επισης δε με καιει να εχω ηχο απο την tv μιας και εχω ηχεια στο pc ξεχωριστα... Απλα δε γνωριζω αν υπαρχει καλωδιο απο displayport σε hdmi και αν ειναι οντως καλυτερο η απλα λειτουργει σαν "ανταπτορας" ενω στην ουσια η ποιοτητα ειναι hdmi..
WalkerSW Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 HDMI, DVI, DP είναι το ίδιο και το αυτό όσο αφορά την ποιότητα! Αλλά χαρακτηριστικά είναι που τα διαφοροποιουν 1
ampalaea4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Thanks walkerSW. Ψαχνω να βρω τι hdmi version εχει η τηλεοραση μου αλλα δε μπορω να βρω... Επισης κατι αλλο παραξενο, ολα τα ξενα site εχουν την τηλεοραση μου με 2 hdmi port ενω ολα τα ελληνικα με 4...(οντως η δικια μου 4 εχει, απλα δε ξερω κατα ποσο ειναι οντως η j6200 ... )
WalkerSW Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Απο πισω η τηλεόραση δεν γραφει ακριβώς το μοντελο? Οσο για το hdmi version παρα καποιο καλώδιο με ν1.4 και θα είσαι οκ!
ampalaea4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δε γραφει απο πισω το μοντελο...θα τσεκαρω μεσα στις ρυθμισεις στο μενου αν βρω κατι
WalkerSW Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον έχεις την J6200AW και οχι την J6200. http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE40J6200AWXXH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα