Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, 

Εχω το Lenovo A7000 αγορασμενο προσφατα και μια ημερα ξαφνικα σταματησαν να δουλευουν τα ακουστικα κατα τη διαρκεια των κλησεων. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο και συνδεσω τα ακουστικα δεν ακουγεται τιποτα ενω στα βιντεακια που ακουω στο youtube ακουω μια χαρα και δυνατα τον ηχο. Συμπεραινω οτι το προβλημα δεν πρεπει να ειναι hardware αλλα προφανως καποιο προβλημα με το software??? Το πηγα ακομα και για αναβαθμιση λογισμικου αλλα το προβλημα δε φτιαχτηκε. Γνωριζει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο το προβλημα, δεδομενου οτι οταν συνδεσω τα ακουστικα δεν ακουω τιποτα κατα τη διαρκεια των κλησεων??? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

1.Βαλε τα ακουστικα του Lenovo σε αλλο κινητο να δεις αν λειτουργουν.

2.Βαλε αλλα ακουστικα στο Lenovo να δεις αν λειτουργουν.

Ετσι πιστευω να δεις και να καταλαβης τη φταιει....

Δημοσ.

Δοκιμασε το 2ο δηλαδη αλλα ακουστικα στην υποδοχη να δεις αν εχεις θεμα γενικως ή αν φτανει τα συγκεκριμενα ακουστικα

Δημοσ.

εχω δοκιμασει πολλα ακουστικα και στο lenovo και σε ενα samsung που εχω.. στο samsung παιζουν ολα μια χαρα αλλα στο lenovo ακουγεται πολυ χαμηλα ο ηχος κατα τη διαρκεια κλησης.. ενω το παραδοξο ειναι οτι οταν βλεπω βιντεο στο youtube παιζουν μια χαρα.. τι να πω.. ευχαριστω παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...